- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.581
benimde bu ay ikinci ayım denemede canım bat 25 ocakevet 1 aydır deneme asamasindayiz:) henüz alışamadım hamilelik fikrine. Bu ay regl oldum.negatif yani. bat 7 subat:/ siz ne kadardir deniyorsunuz? durumunuz nedir?
Happy canım banada hamilelik belirtisi gibi geliyor ama çok söylemekte istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak kötü oluyor çünkü. Ben senden çok umutluyum bu ayayy canım ne güzel söyledin öylevalla hiç ümidim yook geçen ay daha hevesliydim eşim de öyleydi. Olmayınca sanki daha çok sonra olacakmış gibi geliyor.Adet olmaktan korkma sebebim çok erken gelmesindendi yoksa hamile olmadığımı zaten biliyor gibiyim
Benim bat ta 6 şubat :) yaşassıınn bana yakın tarihli birini buldum :) Şimdi sorularıma geçiyorumsenin yumurtlama ne zaman tahminen. Ben kaçırmaktan korkuyorum ovu.testi aldım deli gibi günde iki kez yapıyorum çok silik olmasına rağmen
Ben tam anlamıyla korunmayı bu ay bıraktım. İlk denemem olacak bu ay yani :) Ama 2 ay önce korunurken kaza oldu o heyecanlı bekleyişi yaşadım :)
sağol canım yok umutlanamıyorum zaten nedense çok zamanım var gibi geliyorHappy canım banada hamilelik belirtisi gibi geliyor ama çok söylemekte istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak kötü oluyor çünkü. Ben senden çok umutluyum bu ay
Çok az kalmış belirti yok mubenimde bu ay ikinci ayım denemede canım bat 25 ocak
bir öğretmen daha katıldı sanırım aramızaben de çok sevindim:) o zaman bu ayı birlikte bekliycez demek kiaslında benim bu ayki reglim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ertesi gün de regl oldum kısa sürdü ama netice de hamile değilim yumurtlama günüm teste göre en yüksek 24 ocak. bir de ben esimden uzakta yaşıyorum Doğu gorevindeyim inşallah hemen hamile kalırsın
bu arada ovu. testi nerden aldın. ben daha almadim daBenim bat ta 6 şubat :) yaşassıınn bana yakın tarihli birini buldum :) Şimdi sorularıma geçiyorumsenin yumurtlama ne zaman tahminen. Ben kaçırmaktan korkuyorum ovu.testi aldım deli gibi günde iki kez yapıyorum çok silik olmasına rağmen
Ben tam anlamıyla korunmayı bu ay bıraktım. İlk denemem olacak bu ay yani :) Ama 2 ay önce korunurken kaza oldu o heyecanlı bekleyişi yaşadım :)
canım dün bir kahverengi akıntı durumu yaşadım korktum adet oluyorum diye. Ama sonrasında devam etmedi hiçbir belirtim yok normalde gögüslerim şişer ağrır falan yok şimdilik bişey sadece perşembe akşamı karnım ağrıdı çokÇok az kalmış belirti yok mu
e belki yerleşmeden dolayı kahverengi akıntı yaşamış da olabilirsin. çünkü adetten bikaç gün önce oluyormuş yerleşme kanaması genelde diye okumuştum.canım dün bir kahverengi akıntı durumu yaşadım korktum adet oluyorum diye. Ama sonrasında devam etmedi hiçbir belirtim yok normalde gögüslerim şişer ağrır falan yok şimdilik bişey sadece perşembe akşamı karnım ağrıdı çok
evet öğretmenim maalesef hemen aday öğretmen ve bebeğimle birlikte bir an önce burdan gitmek istiyorummmbir öğretmen daha katıldı sanırım aramızainşallah hemen gelir bebeğin canım
Gittigidiyordan aldım. Hemen geliyor. Fiyatıda oldukça ucuz. Tavsiye ederimbu arada ovu. testi nerden aldın. ben daha almadim da
Happpyyyy bu da belirti bence sen hamilesin sen. İnşallah yanılmıyorumdur canımcanım dün bir kahverengi akıntı durumu yaşadım korktum adet oluyorum diye. Ama sonrasında devam etmedi hiçbir belirtim yok normalde gögüslerim şişer ağrır falan yok şimdilik bişey sadece perşembe akşamı karnım ağrıdı çok
Eşin şu an yanında mı. Bende internetten iki tane yumurtlama programı indirdim. O programlara göre bu gün itibari ile verimli döneme girdik. Hani eşin yanındaysa gün aşırı çalışma yap bence arkadaşımben de çok sevindim:) o zaman bu ayı birlikte bekliycez demek kiaslında benim bu ayki reglim 4 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ertesi gün de regl oldum kısa sürdü ama netice de hamile değilim yumurtlama günüm teste göre en yüksek 24 ocak. bir de ben esimden uzakta yaşıyorum Doğu gorevindeyim inşallah hemen hamile kalırsın
aaa gittigidiyorda satılıyor mu şaşırdımGittigidiyordan aldım. Hemen geliyor. Fiyatıda oldukça ucuz. Tavsiye ederim
maalesef eşim ynımda değil.Sadece hafta sonları görüşebiliyoruz, o da hava şartları elverir de uçuşlar iptal olmazsa... 15 tatili çok iyi değerlendireceğim ,tabi yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama napalım...Eşin şu an yanında mı. Bende internetten iki tane yumurtlama programı indirdim. O programlara göre bu gün itibari ile verimli döneme girdik. Hani eşin yanındaysa gün aşırı çalışma yap bence arkadaşımBenim programlara göre 22 ocak yumurtlama bugünden 24 ocağa kadarda verimli. Anroid telin varsa inderebilirsin kendin için bakabilirsin
Hiiçç belli olmaz nasipte varsa olur canım. Bak mesela benim yumurtlamam bildiğim kadarıyla geç oluyor ve tahminen ara tatile denk gelecek. Belki seninde öyledir. Hem cuma gelse o gün çalışma olsa tutabilir ki :)maalesef eşim ynımda değil.Sadece hafta sonları görüşebiliyoruz, o da hava şartları elverir de uçuşlar iptal olmazsa... 15 tatili çok iyi değerlendireceğim ,tabi yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama napalım...o yüzden ben sizden daha az umutluyum kızlar... maalesef...
şimdi ben de ovu. testi sipariş ettim.Bakalım ne olcekHiiçç belli olmaz nasipte varsa olur canım. Bak mesela benim yumurtlamam bildiğim kadarıyla geç oluyor ve tahminen ara tatile denk gelecek. Belki seninde öyledir. Hem cuma gelse o gün çalışma olsa tutabilir ki :)
Hıc umutsuzluğa dusme canım az ılıskı daha verimli olur inşallahmaalesef eşim ynımda değil.Sadece hafta sonları görüşebiliyoruz, o da hava şartları elverir de uçuşlar iptal olmazsa... 15 tatili çok iyi değerlendireceğim ,tabi yumurtlama dönemine denk gelmiyor ama napalım...o yüzden ben sizden daha az umutluyum kızlar... maalesef...
ve çok teşekkür ederim. Çok güzel motive oldumşimdi ben de ovu. testi sipariş ettim.Bakalım ne olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?