Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bisiklet cevirmeyı yapamadım ben ya daha cok hareket edıp dısarı cıkıyomus gibi geldi bilemedim
Ya ben onu burda okudugumda senin söylediğini dusundum biliyormusun. Yani bisiklet çevirme alt karin kaslarını çalıştırıyor. E karin kaslari kasilinca karin içinde basınç olur dışarı çıkar sanki sperm. Sonra dedim Dr demiş ondan iyi mi bilcen. Bak sen denemissin çıkıyomus. Yapmasam mi ki

Çok teşekkür ederim :) Allah herkesin hakkında hayırlısını versin nasipte ne var bilinmiyor gerçekten inşallah sizde eş durumuyla bir an önce gelirsiniz sonuçta atanıp zoru başarmışsınız :)

Canm ben ovu testi kullanmiorum hicte kullanmadim sol kasigimda cok agri oluyo agriyla birlikte akinti gelince anliorum birde reglimin ustune 14 gun sayip o gunler sık iliski deniyoruz
Merhab bende aynı bu şekilde anlıyorum yumurtlamamı bekarken anlamaya başladım 2,5 senedir filan o günden sonra 14 gün sayıyorum adet oluyorum . İlk başlarda çok fazla ağrı oluyor diye doktora gitmiştim korkup doktor demişti yumurtlama sancısıdır diye . Acaba çatladığında mı ağrı oluyor yoksa büyüdüğünde mi ?

Canım ben de burda bir kaç kişiden okudum ama happy nin soylediginden sonra aklım karıştı. Aman kızlar nasipte hamile kalmak varsa olacak biz ne yapsak bos
Aynen öyle canmmm,, benimde aklm çok karışıyor şu sıralar.. ovulasyon testi çok karıştırdı kafamı. Bakalım ay sonu herşey netleşecek

Arkadaslar meraba ben iki ay once vajinismusu yendim. ama hala daha iliskiye girerken topikal anestezik bi krem (este krem) kullaniyorum. Su anda korunmuyorz. bu krem hamile kalmama engel olabilir mi? Arastrdm bisey bulamadim. bi de size sorym dedim:)

Canım bende kayganlaştırıcı kullanıyorum sürekli ilişki sırasında,, herkes spermin yol almasına engel olur dedi. Bende bu ay kullanmadım.. Inan hiçte zor diil birasck ön sevişme yapın hiç bişiye ihtiyaç kalmicak

Hoşgeldin :) preseed diye bir jel var hem hamileligi kolautiriyormus hemde kayganlastiriyormuş. Araştırmanı tavsiye ederim sen vaji.yi yenerek zoru basarmissin zaten hamile kalmak daha kolay olacaktır eminim ; ) bu arada sende mi ogretmensin :)

Su an gorev gibi gordugum icin kasiyorum kendimi. kremi birakmaya da hazir hissetmiyorum kendimi. bu krem gebelik icin engel olur mu gercekten yaa

Evt cnm ogretmenim. cok sukur yendim vajinismusu. simdi de allah izin verirse. bir an once anne olmak istiyorum. iins hepimizin gonlune gore versin allah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…