• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Iyi geceler kızlar En erken gebelik belirtisi nedir? Bilen birisi varsa cvp bekliyorum :KK66: Yumurtlamam geçti zannımcaa artk bekleme vakti :KK17:
Canım benim adetin geçene kadar bir şey anlamıyorsun ama benim 2 gün kala kasıklarımda hafif batmalar oluyordu test yaptım dayanamadım 2. çizgi vardı ama silik çıkmıştı :)

selam arkadaşlllaaarrr.Ben de ocak-şubat ya da martta hamile kalmak istiyorum. İnşallah hepimiz beklediğimiz tarihte hamile kalırız. Bol kısmetler herkese...:KK49:

Herkese iyi akşamlar canlar bende 1,5 senelik evliyim 6 aydır ugrasioruz bu ay ümitliyim var 24 eğer hamile kalırsam eşimin doğum gününe kadar bekleyip müjde geriden allahim duy sesimi ne olur :KK43:
Hoşgeldin canım. Ne zaman eşinin doğumgünü. İnşallah Allah gönlüne göre versin de yap eşine sürprizini. Ben de sevgililer gününde sürpriz yapmak istiyorum :KK37:

[QUOT
Canım burda okuduklarimdan bildiğim, goguslerde şişkinlik, şık idrara çıkma, kasık bel ağrısı, karinda cekilme gerilme hissi

E="DECEMBER2014, post: 38922353, member: 618639"]Canım benim adetin geçene kadar bir şey anlamıyorsun ama benim 2 gün kala kasıklarımda hafif batmalar oluyordu test yaptım dayanamadım 2. çizgi vardı ama silik çıkmıştı :)[/QUOTE]
Kızlar gebelik testim evde hazır ☺ Ne zaman belli olur test ona göre yapıcam :oops: 12 gün var adetime :KK70::KK70::KK70:

@happy85 bana oyle geliyorki siradaki hamilemiz sensin:=) lekelenme oldu yerlesti benceee:))
ayy canım ne güzel söyledin öyle:KK36: :KK68:valla hiç ümidim yook geçen ay daha hevesliydim eşim de öyleydi. Olmayınca sanki daha çok sonra olacakmış gibi geliyor.Adet olmaktan korkma sebebim çok erken gelmesindendi yoksa hamile olmadığımı zaten biliyor gibiyim:mad:

evet 1 aydır deneme asamasindayiz:) henüz alışamadım hamilelik fikrine. Bu ay regl oldum.negatif yani. bat 7 subat:/ siz ne kadardir deniyorsunuz? durumunuz nedir?
Benim bat ta 6 şubat :) yaşassıınn bana yakın tarihli birini buldum :) Şimdi sorularıma geçiyorum :p senin yumurtlama ne zaman tahminen. Ben kaçırmaktan korkuyorum ovu.testi aldım deli gibi günde iki kez yapıyorum çok silik olmasına rağmen
Ben tam anlamıyla korunmayı bu ay bıraktım. İlk denemem olacak bu ay yani :) Ama 2 ay önce korunurken kaza oldu o heyecanlı bekleyişi yaşadım :)

Back
X