- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.561
Canım burda okuduklarimdan bildiğim, goguslerde şişkinlik, şık idrara çıkma, kasık bel ağrısı, karinda cekilme gerilme hissiIyi geceler kızlar En erken gebelik belirtisi nedir? Bilen birisi varsa cvp bekliyorumYumurtlamam geçti zannımcaa artk bekleme vakti
inşallah gelmezcanımBilmiyorum canım insallah oyledır bugun ıcınde bır kez oldu bekliyorum bakalım
Uc dort gun gecmıstır en fazla bu sabah itibariyle gelen gıden yokinşallah gelmezcanımSenin yumurtlamanın üzerinden kaçgün geçti
Hadi yaa gelmesin kırmızılarrrrrrrrr artıkkkkkCanim bende de lekeleme tarzında basladı bugün ama daha bır hafta var adet gunume ımdatt
Canım benim adetin geçene kadar bir şey anlamıyorsun ama benim 2 gün kala kasıklarımda hafif batmalar oluyordu test yaptım dayanamadım 2. çizgi vardı ama silik çıkmıştı :)Iyi geceler kızlar En erken gebelik belirtisi nedir? Bilen birisi varsa cvp bekliyorumYumurtlamam geçti zannımcaa artk bekleme vakti
Canım inşallahbu bir belirtidir ve gelen giden olmaz. Ağrı falan var mı. Adet olacak gibimisinUc dort gun gecmıstır en fazla bu sabah itibariyle gelen gıden yok
Canim hiçbır belirti yok su ana kadar bırsey de gelmedı olmayacak galıba adetCanım inşallahbu bir belirtidir ve gelen giden olmaz. Ağrı falan var mı. Adet olacak gibimisin
Süper haber bu happy cim. Inşallah dusundugumuz gibidirCanim hiçbır belirti yok su ana kadar bırsey de gelmedı olmayacak galıba adet
Canim hoşgeldin yasın 24 mu calisiyor musun tanıyalım senıHerkese iyi akşamlar canlar bende 1,5 senelik evliyim 6 aydır ugrasioruz bu ay ümitliyim var 24 eğer hamile kalırsam eşimin doğum gününe kadar bekleyip müjde geriden allahim duy sesimi ne olur
hoşgeldin canım. AMİNNNNN. Ne zaman bat şu an deneme aşamasındamısın :)selam arkadaşlllaaarrr.Ben de ocak-şubat ya da martta hamile kalmak istiyorum. İnşallah hepimiz beklediğimiz tarihte hamile kalırız. Bol kısmetler herkese...
Hoşgeldin canım. Ne zaman eşinin doğumgünü. İnşallah Allah gönlüne göre versin de yap eşine sürprizini. Ben de sevgililer gününde sürpriz yapmak istiyorumHerkese iyi akşamlar canlar bende 1,5 senelik evliyim 6 aydır ugrasioruz bu ay ümitliyim var 24 eğer hamile kalırsam eşimin doğum gününe kadar bekleyip müjde geriden allahim duy sesimi ne olur
hoşgeldin canım. AMİNNNNN. Ne zaman bat şu an deneme aşamasındamısın :)
Canım burda okuduklarimdan bildiğim, goguslerde şişkinlik, şık idrara çıkma, kasık bel ağrısı, karinda cekilme gerilme hissi
ayy canım ne güzel söyledin öyle@happy85 bana oyle geliyorki siradaki hamilemiz sensin:=) lekelenme oldu yerlesti benceee:))
Benim bat ta 6 şubat :) yaşassıınn bana yakın tarihli birini buldum :) Şimdi sorularıma geçiyorumevet 1 aydır deneme asamasindayiz:) henüz alışamadım hamilelik fikrine. Bu ay regl oldum.negatif yani. bat 7 subat:/ siz ne kadardir deniyorsunuz? durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?