- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
- #1.601
Çok teşekkürler gerçekten de öyle insanın isteyipte başaramayacağı bir konu yok eşimle 8 yıl sonunda evlendik :) Mezuniyet sonrası hemen evlenmek ilk bakışta erken gibi gelsede 8 yıl sevgili olunca ailelerde karşı çıkmadı yanımızda durdurlar .Mesleğimi çok seviyorum atansam da atanamasam da dünyada yapmak istediğim başka bir meslek olmazdı Türkçe öğretmeniyim bende :) Şimdi sıra bebekte ben şu lanet sınavın hayatıma müdahele etmesine izin vermek istemiyorum . Geçen yıl düğün telaşı okul ve kpss yi birarada götürdüm ve sınavı şansızlıkla kapadım sadece 1 net yapsaydım şu şubat atamasında atanıyordum ama nasip değilmiş. Herkesin her şeyin nasibi olduğuna inanıyorum bebeğimiz gelirse onunda nasibi olacak inşallah :) Bu yılda çalışmalarda yolu yarıladım sayılır dersler tekrar gibi geliyor eksiklikleri kapatıyorum geçen yıl en son geldiğim noktadan bu yıl başladım . Allah herkese istediklerini hayırlısıyla versin :) Sana da öyle :)Canim herkesin hayatında zor zamanlar oluyor ılk atama ılk gorev yeri hepsi ayrı heyecan bazen de zorluklarla beraber oluyor ben sınıf ogretmenıyım hıc ara vermeden 22 yasında agrı nın bır koyunde goreve basladım geriye dönüp baktigimda hıc pisman degilim yıne olsa yıne gıderım ama o zamanlarda yedinci gırısınde atanıp mutsuz olanları da cok gordum kisilikle ilgili sanırım bır yıl sonra istanbula tekrar kpss ıle geldım sözleşmeli kadrolu ayrımı vardı o zamanlar.. Yanı demem o kı hıc bırsey evlılk bebek senın ıcın engel değil tabiki zor olur onemlı olan senın hazır olman kararlı durmandır.Ben atanmadan evlenmezdım bıle o ayrısana kolaylıklar diliyorum hakkında hayırlısı
![]()