• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canim herkesin hayatında zor zamanlar oluyor ılk atama ılk gorev yeri hepsi ayrı heyecan bazen de zorluklarla beraber oluyor ben sınıf ogretmenıyım hıc ara vermeden 22 yasında agrı nın bır koyunde goreve basladım geriye dönüp baktigimda hıc pisman degilim yıne olsa yıne gıderım ama o zamanlarda yedinci gırısınde atanıp mutsuz olanları da cok gordum kisilikle ilgili sanırım bır yıl sonra istanbula tekrar kpss ıle geldım sözleşmeli kadrolu ayrımı vardı o zamanlar.. Yanı demem o kı hıc bırsey evlılk bebek senın ıcın engel değil tabiki zor olur onemlı olan senın hazır olman kararlı durmandır.Ben atanmadan evlenmezdım bıle o ayrı:KK49:sana kolaylıklar diliyorum hakkında hayırlısı :D
Çok teşekkürler gerçekten de öyle insanın isteyipte başaramayacağı bir konu yok eşimle 8 yıl sonunda evlendik :) Mezuniyet sonrası hemen evlenmek ilk bakışta erken gibi gelsede 8 yıl sevgili olunca ailelerde karşı çıkmadı yanımızda durdurlar .Mesleğimi çok seviyorum atansam da atanamasam da dünyada yapmak istediğim başka bir meslek olmazdı Türkçe öğretmeniyim bende :) Şimdi sıra bebekte ben şu lanet sınavın hayatıma müdahele etmesine izin vermek istemiyorum . Geçen yıl düğün telaşı okul ve kpss yi birarada götürdüm ve sınavı şansızlıkla kapadım sadece 1 net yapsaydım şu şubat atamasında atanıyordum ama nasip değilmiş. Herkesin her şeyin nasibi olduğuna inanıyorum bebeğimiz gelirse onunda nasibi olacak inşallah :) Bu yılda çalışmalarda yolu yarıladım sayılır dersler tekrar gibi geliyor eksiklikleri kapatıyorum geçen yıl en son geldiğim noktadan bu yıl başladım . Allah herkese istediklerini hayırlısıyla versin :) Sana da öyle :)

ayy canım ne güzel söyledin öyle:KK36: :KK68:valla hiç ümidim yook geçen ay daha hevesliydim eşim de öyleydi. Olmayınca sanki daha çok sonra olacakmış gibi geliyor.Adet olmaktan korkma sebebim çok erken gelmesindendi yoksa hamile olmadığımı zaten biliyor gibiyim:mad:
ben ogluma hamile oldgmu ogrendigimde esime sonucu sen al hayal kirikligi yasamak istemiyotum kendimi hamile hissetmiyorum demistim esim telefon ile arayip anne oluyorsun demisti. Sende de sanko yerlesme kanamasi olms karin agrisi fln insallah arkadasim.

Çok teşekkürler gerçekten de öyle insanın isteyipte başaramayacağı bir konu yok eşimle 8 yıl sonunda evlendik :) Mezuniyet sonrası hemen evlenmek ilk bakışta erken gibi gelsede 8 yıl sevgili olunca ailelerde karşı çıkmadı yanımızda durdurlar .Mesleğimi çok seviyorum atansam da atanamasam da dünyada yapmak istediğim başka bir meslek olmazdı Türkçe öğretmeniyim bende :) Şimdi sıra bebekte ben şu lanet sınavın hayatıma müdahele etmesine izin vermek istemiyorum . Geçen yıl düğün telaşı okul ve kpss yi birarada götürdüm ve sınavı şansızlıkla kapadım sadece 1 net yapsaydım şu şubat atamasında atanıyordum ama nasip değilmiş. Herkesin her şeyin nasibi olduğuna inanıyorum bebeğimiz gelirse onunda nasibi olacak inşallah :) Bu yılda çalışmalarda yolu yarıladım sayılır dersler tekrar gibi geliyor eksiklikleri kapatıyorum geçen yıl en son geldiğim noktadan bu yıl başladım . Allah herkese istediklerini hayırlısıyla versin :) Sana da öyle :)
belki de şubatta atanırsiniz kimbilir :) ayrıca bazen o kadar ısrarcı olmamak lazım. Ben de direttim esimden uzağa gelmeyi göze aldım ve cok mutsuzum:( belki de böylesi daha iyi olur. Allah gönlünüze göre versin...Hoppa

Tesekkurler canım sen butun planlarını yapmışsın kararlısın onunde hicbir engel duramaz allahın izniyle evıne yakın yerde bebeginı buyutursun az puanla da kacırmıssın olacak bu yıl insallah sevgiler :KK68:

belki de şubatta atanırsiniz kimbilir :) ayrıca bazen o kadar ısrarcı olmamak lazım. Ben de direttim esimden uzağa gelmeyi göze aldım ve cok mutsuzum:KK43: belki de böylesi daha iyi olur. Allah gönlünüze göre versin...Hoppa
Canim hiç mutsuz olma es durumundan gelirsin insallah atanmıssın sonucta :KK54:

ben ogluma hamile oldgmu ogrendigimde esime sonucu sen al hayal kirikligi yasamak istemiyotum kendimi hamile hissetmiyorum demistim esim telefon ile arayip anne oluyorsun demisti. Sende de sanko yerlesme kanamasi olms karin agrisi fln insallah arkadasim.
Yaa canım benim çok sagol insallah hayırlısı olur :KK73:

Hoşgeldin canım. Ne zaman eşinin doğumgünü. İnşallah Allah gönlüne göre versin de yap eşine sürprizini. Ben de sevgililer gününde sürpriz yapmak istiyorum :KK37:
Hosbuldum canm eşimin 13 şubat doğum günü allah hepimizin yüzüne baksın inşallah sen ne zamandır istiosin

Ben yumirtlamayi bekliyorum dört gözle canım. Benim bat a daha var 6 Şubat. Ovulasyon testi yapıp duruyorum yumurtlamayi yakalayayim diye :) Sen tahmin edebikiyomusun yumurtlamayi. Ben hiç anlayamıyorum :KK43:
Canm ben ovu testi kullanmiorum hicte kullanmadim sol kasigimda cok agri oluyo agriyla birlikte akinti gelince anliorum birde reglimin ustune 14 gun sayip o gunler sık iliski deniyoruz

1421580710385121856750.webp

kızlar artık fotoğrafta görünecek kadar oldu :) bir kaç güne iyice koyulaşır herhalde

Bu arada benim ya çizgi çıkmıyordu ya da çok çok az görünüyordu fotoda çıkmıyordu. Iki gündür çizgi azıcık azıcık görünüyor ;)

Back
X