- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.601
Çok teşekkürler gerçekten de öyle insanın isteyipte başaramayacağı bir konu yok eşimle 8 yıl sonunda evlendik :) Mezuniyet sonrası hemen evlenmek ilk bakışta erken gibi gelsede 8 yıl sevgili olunca ailelerde karşı çıkmadı yanımızda durdurlar .Mesleğimi çok seviyorum atansam da atanamasam da dünyada yapmak istediğim başka bir meslek olmazdı Türkçe öğretmeniyim bende :) Şimdi sıra bebekte ben şu lanet sınavın hayatıma müdahele etmesine izin vermek istemiyorum . Geçen yıl düğün telaşı okul ve kpss yi birarada götürdüm ve sınavı şansızlıkla kapadım sadece 1 net yapsaydım şu şubat atamasında atanıyordum ama nasip değilmiş. Herkesin her şeyin nasibi olduğuna inanıyorum bebeğimiz gelirse onunda nasibi olacak inşallah :) Bu yılda çalışmalarda yolu yarıladım sayılır dersler tekrar gibi geliyor eksiklikleri kapatıyorum geçen yıl en son geldiğim noktadan bu yıl başladım . Allah herkese istediklerini hayırlısıyla versin :) Sana da öyle :)Canim herkesin hayatında zor zamanlar oluyor ılk atama ılk gorev yeri hepsi ayrı heyecan bazen de zorluklarla beraber oluyor ben sınıf ogretmenıyım hıc ara vermeden 22 yasında agrı nın bır koyunde goreve basladım geriye dönüp baktigimda hıc pisman degilim yıne olsa yıne gıderım ama o zamanlarda yedinci gırısınde atanıp mutsuz olanları da cok gordum kisilikle ilgili sanırım bır yıl sonra istanbula tekrar kpss ıle geldım sözleşmeli kadrolu ayrımı vardı o zamanlar.. Yanı demem o kı hıc bırsey evlılk bebek senın ıcın engel değil tabiki zor olur onemlı olan senın hazır olman kararlı durmandır.Ben atanmadan evlenmezdım bıle o ayrısana kolaylıklar diliyorum hakkında hayırlısı
ben ogluma hamile oldgmu ogrendigimde esime sonucu sen al hayal kirikligi yasamak istemiyotum kendimi hamile hissetmiyorum demistim esim telefon ile arayip anne oluyorsun demisti. Sende de sanko yerlesme kanamasi olms karin agrisi fln insallah arkadasim.ayy canım ne güzel söyledin öylevalla hiç ümidim yook geçen ay daha hevesliydim eşim de öyleydi. Olmayınca sanki daha çok sonra olacakmış gibi geliyor.Adet olmaktan korkma sebebim çok erken gelmesindendi yoksa hamile olmadığımı zaten biliyor gibiyim
belki de şubatta atanırsiniz kimbilir :) ayrıca bazen o kadar ısrarcı olmamak lazım. Ben de direttim esimden uzağa gelmeyi göze aldım ve cok mutsuzumÇok teşekkürler gerçekten de öyle insanın isteyipte başaramayacağı bir konu yok eşimle 8 yıl sonunda evlendik :) Mezuniyet sonrası hemen evlenmek ilk bakışta erken gibi gelsede 8 yıl sevgili olunca ailelerde karşı çıkmadı yanımızda durdurlar .Mesleğimi çok seviyorum atansam da atanamasam da dünyada yapmak istediğim başka bir meslek olmazdı Türkçe öğretmeniyim bende :) Şimdi sıra bebekte ben şu lanet sınavın hayatıma müdahele etmesine izin vermek istemiyorum . Geçen yıl düğün telaşı okul ve kpss yi birarada götürdüm ve sınavı şansızlıkla kapadım sadece 1 net yapsaydım şu şubat atamasında atanıyordum ama nasip değilmiş. Herkesin her şeyin nasibi olduğuna inanıyorum bebeğimiz gelirse onunda nasibi olacak inşallah :) Bu yılda çalışmalarda yolu yarıladım sayılır dersler tekrar gibi geliyor eksiklikleri kapatıyorum geçen yıl en son geldiğim noktadan bu yıl başladım . Allah herkese istediklerini hayırlısıyla versin :) Sana da öyle :)
Tesekkurler canım sen butun planlarını yapmışsın kararlısın onunde hicbir engel duramaz allahın izniyle evıne yakın yerde bebeginı buyutursun az puanla da kacırmıssın olacak bu yıl insallah sevgilerÇok teşekkürler gerçekten de öyle insanın isteyipte başaramayacağı bir konu yok eşimle 8 yıl sonunda evlendik :) Mezuniyet sonrası hemen evlenmek ilk bakışta erken gibi gelsede 8 yıl sevgili olunca ailelerde karşı çıkmadı yanımızda durdurlar .Mesleğimi çok seviyorum atansam da atanamasam da dünyada yapmak istediğim başka bir meslek olmazdı Türkçe öğretmeniyim bende :) Şimdi sıra bebekte ben şu lanet sınavın hayatıma müdahele etmesine izin vermek istemiyorum . Geçen yıl düğün telaşı okul ve kpss yi birarada götürdüm ve sınavı şansızlıkla kapadım sadece 1 net yapsaydım şu şubat atamasında atanıyordum ama nasip değilmiş. Herkesin her şeyin nasibi olduğuna inanıyorum bebeğimiz gelirse onunda nasibi olacak inşallah :) Bu yılda çalışmalarda yolu yarıladım sayılır dersler tekrar gibi geliyor eksiklikleri kapatıyorum geçen yıl en son geldiğim noktadan bu yıl başladım . Allah herkese istediklerini hayırlısıyla versin :) Sana da öyle :)
Canim hiç mutsuz olma es durumundan gelirsin insallah atanmıssın sonuctabelki de şubatta atanırsiniz kimbilir :) ayrıca bazen o kadar ısrarcı olmamak lazım. Ben de direttim esimden uzağa gelmeyi göze aldım ve cok mutsuzumbelki de böylesi daha iyi olur. Allah gönlünüze göre versin...
Yaa canım benim çok sagol insallah hayırlısı olurben ogluma hamile oldgmu ogrendigimde esime sonucu sen al hayal kirikligi yasamak istemiyotum kendimi hamile hissetmiyorum demistim esim telefon ile arayip anne oluyorsun demisti. Sende de sanko yerlesme kanamasi olms karin agrisi fln insallah arkadasim.
Hosbuldum canm eşimin 13 şubat doğum günü allah hepimizin yüzüne baksın inşallah sen ne zamandır istiosinHoşgeldin canım. Ne zaman eşinin doğumgünü. İnşallah Allah gönlüne göre versin de yap eşine sürprizini. Ben de sevgililer gününde sürpriz yapmak istiyorum
Hosbuldum canm yaş 25 bat 24 son 6 gün ev hanımıyim 1.5 senelik evliyim 6 aydır bebis için ugrasioruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin sen neler yapiosnCanim hoşgeldin yasın 24 mu calisiyor musun tanıyalım senı
Hadi insallah bu ay olsun. Benim bu ay ilk denemem ama çok heveslendim :) Bat ne zamandi.Hosbuldum canm eşimin 13 şubat doğum günü allah hepimizin yüzüne baksın inşallah sen ne zamandır istiosin
24 bat canm rabbim kucagimizi boş birakmasinHadi insallah bu ay olsun. Benim bu ay ilk denemem ama çok heveslendim :) Bat ne zamandi.
Amin canim. Cok az kalmış canım Allah gönlüne göre versin insallah24 bat canm rabbim kucagimizi boş birakmasin
İnşallah canm 6 aydır bekliyorum sen neler yapiosunAmin canim. Cok az kalmış canım Allah gönlüne göre versin insallah
Ben yumirtlamayi bekliyorum dört gözle canım. Benim bat a daha var 6 Şubat. Ovulasyon testi yapıp duruyorum yumurtlamayi yakalayayim diye :) Sen tahmin edebikiyomusun yumurtlamayi. Ben hiç anlayamıyorumİnşallah canm 6 aydır bekliyorum sen neler yapiosun
Canm ben ovu testi kullanmiorum hicte kullanmadim sol kasigimda cok agri oluyo agriyla birlikte akinti gelince anliorum birde reglimin ustune 14 gun sayip o gunler sık iliski deniyoruzBen yumirtlamayi bekliyorum dört gözle canım. Benim bat a daha var 6 Şubat. Ovulasyon testi yapıp duruyorum yumurtlamayi yakalayayim diye :) Sen tahmin edebikiyomusun yumurtlamayi. Ben hiç anlayamıyorum
benimde yas 29, iki aydır deniyorum , bat 25 , öğretmenimHosbuldum canm yaş 25 bat 24 son 6 gün ev hanımıyim 1.5 senelik evliyim 6 aydır bebis için ugrasioruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin sen neler yapiosn
Aynen cnm hakkimizda hayırlısı olsun :)benimde yas 29, iki aydır deniyorum , bat 25 , öğretmenimberaber bekleyeceğiz az kaldı artık
Silikte olsa hamilesindir canm kan ver bence hayırlısı olsunBu arada benim ya çizgi çıkmıyordu ya da çok çok az görünüyordu fotoda çıkmıyordu. Iki gündür çizgi azıcık azıcık görünüyor
Canım beniiimmm ağzına bal yesin inşallah gebelik testinde de görürüz çift çizgiyi ama bu ovulasyon testiSilikte olsa hamilesindir canm kan ver bence hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?