Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Eneeeemmmm kızlar benim testin hayalet çizgisi biraz daha az hayalet oldu. Çok heyecanlı yumurtlayacakmiyim ki. Ben artık bu aksam 2 test daha yaparım oyun çıktı banada hayatıma heyecan geldi

Denizege34 banada öyle geldi. Çünkü koyulasmis hemen ardından siliklesmis. O günlerde çalışma oldu mu. Ayyyyy sevismenin adını da çalışma koyduk görev yerine getiriyoruz iyi mi. Tutsa da kurtulsak

:) 10. gün oldu çalışma ama umutsuz bir çalışmaa o gün moraller sıfırdı spermiogram testi yüzünden.. çok umudumuz yok çünkü morfoloji çok kötüü sayı da kötüü

Kızlar o hayalet çizgiyi görünce hiçbişey içemedim testi tekrarlayacam diye. 2.5 saat sonra tekrarladım sifiiiirrrr. Ki ilk testi yaptığımda 3 saat 2.yi yaptığımda 5.5 saat bişey yiyip icmemistim. Boşa çıktı umudum yine cizi yok. Beklemeye devam. Keşke 100 lu test alsaydim hep yapardım

Kızlar bende bu ay kendimi denemeye başlarken buldum , bugün yumurtlama günüm ben test filan yapmıyorum ama kasık ağrım oluyor her ay öyle anlıyorum . Bakalım bu ay güzel bir haber gelecek mi ? Hayırlısı olsun da artık ne zaman olur Allah ne zaman verir bize bebişleri bilinmez :) Çok heyecanlıyım ama

Hoşbulduk canım :) kpss in sonu yok geçen yıl 1 puanla kaçırdım atanmayı şubatta hala atanma ihtimalim var aslında derslerle temelimde var bu yıl çok yoğun bir çalışma içinde değilim o yüzden bir rahatlık var ama anne olmayı her şeyden çok istiyorum sanırım

Merhaba :) aslında benimde korkum o kötü hamilelik geçirmem ama hiçbir şeyin garantisi yok malesef ama iyi düşünmek istiyorum sonuçta bu yılda atanamazsam seneye yine ders çalışıyor olacaağım bebeği ertelemenin sonu yok ki malesef ben erken yaşta anne olma istiyorum aslında enerjimi bebeğime harcamak ama hayırlısı neyse o olsun demekten başka bir şey diyemiyorum :) bebeğin şansına atanırım hamilelikte güzel geçerse ( ki en güzel ihtimal ) bunları düşünüp mutlu oluyorum şu anlık

Insallah canim cokkk guzel bir hamileligin olur ve evine yakin atanirsin. Ben de atandigim yil bebek olayini burada sormustum.

Kendini en iyi sen tanirsin canım. Dedigim gibi ben tercih etmezdim ama sen haziran neden olmasın. Hamile hamile atanır göreve baslamadan doğum iznini kullanısın :)

Kendini en iyi sen tanirsin canım. Dedigim gibi ben tercih etmezdim ama sen haziran neden olmasın. Hamile hamile atanır göreve baslamadan doğum iznini kullanısın :)
Mantıklı olan o tabi ki :) ama birde bana sor sabırsızlanıyorum sebepsiz birde bebek olucak mı acaba merakı ? Her gün aklımdan geçiyor bu soru oluruna bırakmak en iyisi aslında ne çocuk olsun ille diye uğraşmak istiyorum ne de olmasın diye uğraşmak :) Allah hakkımda ne hayırlısıysa onu versin demekten öteye geçemiyorum malesef :)

Insallah canim cokkk guzel bir hamileligin olur ve evine yakin atanirsin. Ben de atandigim yil bebek olayini burada sormustum.
Çok teşekkür ederim :) Artık eşimle neresi olursa gideriz mantığındayız canım . Aslında herkesin ne diyeceğini az çok tahmin ediyorum sonuçta aklın yolu bir . Ama insan her zaman aklıyla hareket edemiyor sabırsızım ben birazcık :) maddi olarak çok büyük sıkıntılarımız yok çok şükür bebeğe ben çalıştığımda bakacak kişide var . Bu sebeplede rahat davranıyor olabilirim . Artık gerisi Allah'a kalmış hayırlısı ne ise o olsun :)

Canim herkesin hayatında zor zamanlar oluyor ılk atama ılk gorev yeri hepsi ayrı heyecan bazen de zorluklarla beraber oluyor ben sınıf ogretmenıyım hıc ara vermeden 22 yasında agrı nın bır koyunde goreve basladım geriye dönüp baktigimda hıc pisman degilim yıne olsa yıne gıderım ama o zamanlarda yedinci gırısınde atanıp mutsuz olanları da cok gordum kisilikle ilgili sanırım bır yıl sonra istanbula tekrar kpss ıle geldım sözleşmeli kadrolu ayrımı vardı o zamanlar.. Yanı demem o kı hıc bırsey evlılk bebek senın ıcın engel değil tabiki zor olur onemlı olan senın hazır olman kararlı durmandır.Ben atanmadan evlenmezdım bıle o ayrısana kolaylıklar diliyorum hakkında hayırlısı

Iyi geceler kızlar En erken gebelik belirtisi nedir? Bilen birisi varsa cvp bekliyorum Yumurtlamam geçti zannımcaa artk bekleme vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…