canim sinir oldum bende belcikadan katiliyorum bu tip insanlarin
geldiklerinde nele yapabilecegini biliyorum..
dogru ya onun icin ailen kimki? seni buyuten okutan meslek sahibi olmana katki
olmus ailen bu yasina kadar arkanda olmus ailen kimki?
kuzum o kendini ne saniyor?
allah askina sana uzaktan yasak koyan adamin kendine guveni gercekten varmi?
kompleksli oldugundan kendi egolarini sisirmek icin tepki veriyor
ve sen!( gercekten sok oldum) kabul ediyorsun!
"bu yasa kadar kendime mukayet oldum terbiyetim sen vermezsin heleki benden uzaktaysan "
diyemedinmi gulum yaaa
senin uzerine basip yukselme derdinde olan bir insan!
erkeklik egosunu tatmin edecek! cunku sana yasak ona serbest!
ailene saygisizlik edecek! niyeti belli aslinda masraftan kurtarmak icin kendisini seni karsi karsiya getiriyor ailenle..
ve birazda o almanyaya gelince abilerinede guveniyor.. dusunmek bile istemiyorum orasini..
daha genceciksin kendine uygun dengin sana saygi duyan
insan oldugunu unutmayip yasak koymak gibi bir egosu olmayan
tertemiz insanlar tanirsin!
ailene bir hata yaptigini anlatip bitirmeni dilerim
ayrica bitirincede o adama agzinin lafini vermeni sabirsizlikla bekliyorum!
Diger sayfalarida okumamistim simdi hepsini okudum
bitirmissin.. ve gercekten tebrik ederim cunku hep ders cikarttin
hem dogru karar aldin
cunku tekrar okudum konuyu yanlis anlamamak ve gunahini almamak icin adamin..
sevgi sozcukleri hak edilir dedi ya yok canim yok
sen kesinlikle gonlune gore birisini bulur ve o insandan kurtuldugun icin
daha cok sevineceksin..
o insanla ilerde evlenecek olan kisiyede gercekten aciiyorum simdi..
Senin yorumunu en sona biraktim...
Kendini bulunmaz hint kumasi saniyor ne sanicak. Ailemi birkez olsun ne yapiyorsunuz nasilsiniz diye arayip sormadi bayramlar dahil. Cünkü ailesi aramis ya bizi evde bulamamislar niye biz geri aramiyormusun. Kendi ailesini yüceltip benim aileme senin ailen söyle böyle demeye kalkti. Ailesi onun icin dügün yapacakmis ya durumlari iyi olmadigi icin, kendi icin bu kadar iyi düsünen bir aile icin benden ayrildi. Ben salak gibi tekrar affetim.
Diyemedim iste, ses cikaramadim. Her dedigine nasil ve niye evet dedim üstelik bana hicbirsey ama hicbirsey vermeyen benim icin hicbirsey yapmayan bir adama nasil öyle özverili olabildim, hic bilmiyorum. Körlügün ve cahilligin bu kadar olur iste diyorum kendime.
Daha o kendi hayatini yolluna bile koymus degil. NE askerlik ne okul ne is nede iki kurus parasi var kenarda. Ben birsey demeye kalksam "Senin dillin uzadi" diyordu. Helle askerlik konusunda cok kavga ettik. Hatta bana "Sana söylemeden askere giderim ruhun duymaz birdaha beni bulamasin" demisti. Bunlara nasil katlandim bilemiyorum. Galiba ben biterme cesaretini kendimde yeni yeni buldum. Cünkü evet sogumustum istemiyordumda ama bitirmeye cesaretimde yoktu. Bana ya ailen ya ben diyince buldum o cesareti kendimde.
Bana her istedigini güzelce yaptirabilecegini sandi cünkü ben uysal bir insanim. Ben verdikce o daha cok istedi. Evet dedikce daha cok baski yapti bana. Ailemi ezer gecerim sandi. Hem herseyi masrafsiz olucakti. Benim ondan beklentilerim yoktu. Ailem zora girmesin diyecekti. Evi ben düzecektim kople buraya getirecektim. O ne yapicakti benim icin. Böyel bir insan icin bunlara ugrasmaya degmez. Buraya gelip is kurracakmis simdiki yerinden dhaa güzel yerde yasayacakti güzel arabalar kullanacakti her yil tatile gidecekti. Ben calisip kazanacaktim o yiyecekti. Of nasil duymazdan geldim görmezden geldim. Evet abilerine güveniyordu. Abilerile aramizda 3 saatlik yol var oraya tasinacaktik biliyorum, söylemedi ama isteyecekti. Hatta belki abisiyle is yapacakti.
O bana daha neler demediki. Bilsen sasip kalirsin her anlatigim sen buna nasil katlaniyorsun diyor bana. Bitirdigimde birde bana demezmi "Insallah pisman olmasin" diye bende. "Asil kaybeden sensin, umarim hayatindaki en büyük pismanligim ben olurum, insallah basini taslara vura vura pisman olursun" dedim. Kapati, dinlemedi bile.
Pesinde bir sürü kiz varmis ya onlara günü birlik iliskiler yasar yine iste. Aslinda evlenilecek adam bile degilmis. Sorumluk yok onda. Bu güne kadar eglenmis yemis icimis. Kazanmis yemis babasindan yemis icimis. Simdide evde gezip yatiyor. Sezonluk islerle ugrasiyor. Düzenli bir ise gir dedim, kizdi bana.
Ailemede ben bir cahillik ettim siz benim büyümsünuz affedin diyipte ellerini öptüm. Zaten babam bana bu meselelerden cok kirgindi. Simdi aramiz super yine...