Yarın öğle arası eski eşimle nafaka konusunu görüşmek üzere randevulaştık. çok gerginim..

İnanılması güç korkunç bir yaşam.. yeryuzundeki en berbat evliliği yaşamış kadın filan olabilirsiniz @mutluluk1982 paramparça aileniz için gerçekten üzgünüm fakat o koca müsveddesinden ve tuhaf ailesinden kurtulduğunuza şükredip, saflığı bir yana bırakarak çocukların nafakasini kuruşuna kadar almanız zorunlu olmuş artık.

Avukat aracılığıla muhattap olmayı düşünemeyecek kadar bu iğrenç adama zaafın mı var! Daha ne yapması gerek hayatını bellemiş adam seni kullan at mendile çevirmiş hala zaafım var diyosun nafakayı bahane edip görüşmek derdindesin.

Avukata gideceksin bu şerefsiz herif bunları bunları yapıyo bu kadarda geliri var malı mülkü var şu kadar nafaka istiyorum siz muhattap olun diyeceksin.

Yok para istersem gurursuz olurum paracı olurum bık bık geç bunları ona iyi görünmeye çalışma çocukların için sonuna kadar isteyeceksin tabi bugün yaşına gelmemiş bebeğin aylık 500 lira masrafı var sen kocaman çocuklara nasıl 500 lira nafakayı kabul edersin beynini çalıştır.

Çok kızıyorum sana ne zaman mantıklı akıllı hareketler gösterceksin acaba?

sakın nafaka artırımı yapmaktan vazgeçme. ve işlerini avukatla hallet ayrıca adamın ortalama 9000 e yakın geliri oluyor kira gelirleri hariç bu da arkadaşların dediği gibi 1/3 oranın da nafaka vermesi gerekiyorsa 3000 de kapı açabilirsin. Bence buradaki avukat arkadaşlara da sor. En çok ne alabiliyorsan onu almaya çalış... Adam malını mülkünü almış elinden... Kuş kadar da nafaka ile oyalamış sizi bence direkt avukata git bu öğlen.

Önce bir avukatla konuş, konuya hakim şekilde yanına git. Örn, nafakayı ne kadar arttırabilirsin yada arttırabilir misin.
Kesinlikle mekana ayrı ayrı git, hatta seni bırakacak biri varsa onunla git.
Ona zaafın olabilir ama en büyük zaafın çocukların unutma.
Onunla neden boşandığını da unutma, sil baştan başa dönmek çok gereksiz olur.
Ve en önemlisi oraya çocukların için gittin, konunun size dönmesine izin verme.
Relax ol, sinirli laf sokucu agresif olmak onu önemsediğinin belirtisi.

250 tl kararini da hakim veriyor.

Çok temiz boşanmışım haberim yokmuş meger. Birazcık gururlu olun lutfen sızı ıstemeyen bır adamla ne pahasına olursa olsun gorusmeyın ıletısım kurmayın. cok gel gıt yasanmıs acaba bu gorusmeden korkma sebebınız yıne daha once yapmıs oldugunuz gıbı takılmak mı? sayamadım ama 3 kere tekrarlanmıs keza adam yenıden evlendıgınde bıle beraber ılıskı ıcındeymıssınız. Yeter artık onunuze bakın

250 tl kararini da hakim veriyor.
Benım 6-7 sene once bıten davamda hakım 300 tl nafaka bagladı suanda 900 tl nafaka ancak nafaka almadım , yatırmadıgı ıcınde sorumlu tutmadım ancak bazı doneler olması gerekıyor cocukların ozenle bakıldıgına daır.Bız o donem cocuk ıcın yapılan masrafları faturalandırmıstık

konu sahibi eski eşinle görüşcek misin bugün

hayır
yüzyüze görüşmedik. telefonla görüştük. nafakayı artır dedim.. Öncelikle avukatı aradım. 1500 TL anlaşarak isteyebliyorsanız tamam dedi. Yoksadava açalım dedi. Anlaşmaya yanasmadı. Delirtti beni ya. Elim ayağım titriyor.
bana diyorki senin maaşın yeter.. 1500 TL çok.. 500 tl ödüyordum. hadi %50 zam yaptm.. 750 tl yaparım diyor. iki çocuk için. Bende o ttuara bakma dedim. Ben bir hata yaptım. 500 TL zaten çok komik bir rakam dedim. O anda boşanırken senden bir an önce kurtulmam için tamam demiştim dedim. Ayrıca masraflar arttı dedim. Tek başına bakamayacak gücün yoksaver bana diyor çocukları. yada beni boşamasaydın kapının önüne koymasaydın diyor..
Ya iğrenç bir adam bu ya. deliricem.. bi de demesin mi ben 30.01.2017 de boşanacaktım sana geri dönecektim yada dönmesemde mal varlığımı en azından başka birine ortak etmemiş olup tek yaşayacaktım dedi. Ama sen bana karın iyi ise onunda ahını alma o zaman geri dön dedin diyor. beni ona sen ittin diyor. son anda kafamı karıştırdın diyor. o zaman sonuçlarına katlan diyor.
ya bide demesinmi eee bugun gelip bende yatacakmış.. karısıda öğrenecekmiş..boşanacakmış.. bizde tekrar evlenelim o zaman diyor.. paralar bölünmesin diyor..
nefes alamıyorum... ahhh ahhh elim ayam titriyor.. insanlar boşuna katil olmuyor... Allah gözünü doyursun...
mezaramı götüreceksin.. ya byu kadar parayı ne yapacaksın.. lafta evlatlarım için herey diyor...
ben seni istemiyorum dedim.. asla senin gibi bir yaratıkla yaşamak istemiyorum dedim..
avukatla çözeceğiz.. başkaçare yok... bir de mal mülk derdi var. oralara hiç gelmiycem artık.. ben nafakamı alayım da yeter şimdilik..
bide beni tehdit ediyor... avukata verirsem birşey alamazmışım çok sinirlenirmiş tüm mal varlığını o kadının eşinin üstüne yaparmış... hiçbirşey alamazmışım... Allah belsaını versin.. öyle birşey yapsın çocuklarımın yüzünü göstermem

Son düzenleme:
ohaaaa ben şookkk para vermemek için şimdiki karısında bışayııp sana mı döncekmiş harem kursun beyfendi kendi çocuklarından para sakınana baba bile denilmez sakın geri dönme dava aç 1500 yada üstü iste mecbur vericek sana sakın çocuklarınıda verme dhada muatap olma cnm

Tüm mal varlığını yeni karısının üzerine geçirirse siz de ona dava açın çocuklarınızın hakkı eminim saklıdır bunu bir avukata sorun derim.Şöyle bir gerçek var ki kocanız ne sizi ne de yeni karısını seviyor.Adam resmen paraya aşık!

Ah su ses kaydı yasak olmayaydı iyiydi ama aç davanı beni tehdit ediyor diyede ekle hatta soylediklerinide soyle ben olsam karısına bile söylerdim terbiyesiz ne yüzle sana geliyim sende kaliyim para bölünmesin diyor Allah bildiği gibi yapsın uğraşma ver avukata geç en yüksek kaç lira alabiliyorsan al

aynen öle baksanıza para bölünmesin diye ondan ayrılırım yeniden evlenelim demiş ya

Yapsın yarın öbür gün eda da kıçına yekmeyi basar dimdızlak kalır bin lira vermemek için..

Bir daha hiç muhattap olma canım, bildiğin ruh hastası bu adam. Onunla harcadığın yıllara çok ama çok acıdım. Kendine yazık etmişsin. Bari çocuklarının hayatı kararmasın, onlara sahip çık. çocukları senden alacam demiş ya hadi al götür deseydin keşke. O bir türlü vazgeçemediği karısının hiç hoşuna gideceğini sanmam. 2 gün sonra çocukları kapına getirip al bu da aylık 5 bin tl nafaka demezse ben de hiçbir şey bilmiyorum :))))) o getirmese çocukların kaçar gelir, öyle adamla, dengesiz bir evlilik süren yuvada 1 dakika durmazlar sanırım. bir an önce davayı aç, mal varlığını karısının üstüne yapmasın. Yaparsa da ispat edebilecek kanıtlar edin. Örneğin telefon konuşmalarını kaydet, mesajlarını sakla. Hoş bu adamda malını mülkünü başkasının üstüne yapacak göz yok, karısına güvenmiyor anladığım kadarıyla. öyle elin ayağın filan da titremesin. Ne bekliyordun aa tabi hayatım söyle ne kadar istiyorsun o kadar artırayım diyeceğini filan mı? burda yazanların hiçbiri şaşırmadı. Büyü artık ve gözünü dört aç lütfen uyanık ol. tavsiyeleri dinle

Sizi ve eski konularınızı hatırladım. Lanet olsun malı da mülkü de bırak para falan ödemesin ve hiç bir şekilde irtibat kurmayın. Siz yeter ki bu insan müsvettesinden kurtulun.

Bacım sen aramışsın, anlaşma yoluna gitmişsin ama o anlaşmamış. Hala da kandırmaya çabalıyor seni. Gelip sende kalacakmış:) yuh. Avukatınla anlaş o halletsin hiiiiç moralini bozma. Elin ayağın titremesin. Mal konusunda da kanuni haklarını zaten avukatın söyler sana. Bence gayrimenkulleri de bu adamda bırakma çocuklarının hakkını al.

Kusura bakma,hala birşeyler hissediyormuşsun ama senin kocan burada okuduğum en berbat adam listesinde ilk üçe girer. Mahkemede görüşürüz deseydin. Kadın ve paradan başka hicbirsey umrunda değil. Bence yat kalk şükret sana hastalık falan bulaşabilirdi Allah korusun. hpv dna testi falan yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…