- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Biliyorum ben konu sahibini bütün konularını da biliyorum. Kaç sefer psikoloğa gittim artık düzeldim falan yazdı eski konularında. Yine de dönüp dönüp başa sarıyor bunu anlayamıyorum. Hatta eski kocasının resmini bile gördüm çok da matah bi adam değil.
Cok merak ettim nerde resmi ?
Bende numarani degistir komple kopart iletisimi dedim ama yok hosuna gidiyo
Bana özel mesajla atmıştı bir üye. Konu sahibini bulmuşlardı eski konularında ismi falan belliymiş ama yönetimden sildirmiş o konularını. Sosyal medya hesabını falan bulup resimlerine bakanlar olmuştu ama buraya adını yazmadılar oyüzden ben görmedim ama konu sahibi çok güzel bir kadınmış. Bu adam için değer mi falan diyen çok oldu zamanında
Adam yaptiklari igrencliklerle kadinin psikolojisini alt ust etmis. Kadin kendini degersiz goruyor. Adam da o kadar cok aldatmis ki ve oynadigi akil oyunlariyla kadinin kafasini da karistitdigindan kadinin gozunde buyumus. Oysa ki gercekte adam soylediklerine gore cirkinmis.Ben onun guzel oldugunun farkindayim adaminda cirkin .
Ama baskiyla ezmekle adam yakisikli kadin cirkin olmus
Kompleksli adamlarin klasik kuralidir bu
Adam yaptiklari igrencliklerle kadinin psikolojisini alt ust etmis. Kadin kendini degersiz goruyor. Adam da o kadar cok aldatmis ki ve oynadigi akil oyunlariyla kadinin kafasini da karistitdigindan kadinin gozunde buyumus. Oysa ki gercekte adam soylediklerine gore cirkinmis.
Adam ruh hastasi. Ama karsisindaki kisinin ruh dengesini bozmayi iyi biliyor. Kadinin zayif yonlerini kullaniyor. O yuzden gorusme dedik biz. Boyle deyip yine kadinin kafasini karistiracakti. Istedigi nafakayi vermeyecegi bariz belliydi. O yuzden muhatap olma kanunlarla hallet dedik. Eger dava acsaydi adami ayiktirmadan kadin kendinin guclu oldugunu gosterecekti.
Zaafın varsa sen gitme görüşmeye bul bir avukat o halletsin.
Böyle iğrenç karaktere zaafi olan bir kadınBende ilk sayfayi okuyup oyle yazdim ama konusmus bile telefonda. Adam cok uzerime gelirsen malimi karimin uzerine yaparim demis. Sonra da zaman istemis. Okyanusta zaman istedi diye gitmiyor avukata. Zaman istedi diyip duruyor avukata git diyince
Yalan yaBöyle iğrenç karaktere zaafi olan bir kadınhala mutsuzum derse üzülürüm diye düşünüyor bir de
Zaman ver konu sahibi bütün malları kaçırsın adam bir güzel. Mutsuz olduğu yeni karısının üzerine geçirsin bir güzel. Çok mantıklı yaptığın
Bu gelire talebin 1.000 liracık mitoplam 2.000 Tl kira geliri..
kendi aylık maaşı 6.000 üstünde. Ama yıllık primleri var. Örneğin bu ocak ayında 30.000 Tl prim yatmış..
evet.. ayrı ayrı gitmek mantıklı.. öyle yapacağım.
Sanirim anlasmali bosanmislar. Anlasmada bu kati bir anlasmadir. Butun haklarimdan vaz geciyorum hukmu varsa geriye dogru olan mal ve mulklerden hak iddia edemez. Yine de anlasma metniyle bir avukata gitmeli.Tekbasina yapmamis bunu aileside isin icinde malesef.
Cok uzucu parasina hayatina herseyine elkoymus.
Bende gorusmemesi taraftariyim avukata git nafaka icin ayri kestikleri icin ayri tum giderler icin ayri el koydugu mal mulk icin dava ac dedim
numaranida degistir dedim ama yok ciddi zaaf olmus adam
Nikahi bu arkadasa kiysa yine o kadinla yasasa kabul edicek gibi duruyo