- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
o markete gitmişti.. bende annemde kalıyordum..küstük.. rahatsızdım..hastaneye gidecektim.. sağlıkkarnesi vardı ozamanlar.. sağlık karnem evde idi. eve öyle gittim. bi baktım kadın mutfakta.. benim yatak darmadağın.. üstünde gecelik... bu ilk boşanmamızdı.. kadını sokağa attım.. hamileydim.. kanamam başladı.. taksi çağırdım. kadını geceliklle sokaga koyamadm içeri aldım tekrar senin suçun yokki dedim.. özbekli id.. vs..vs... yani demesi çok yaşamak çok farklı... merhamet ediyorsun.. o kadına bile acıdım.. hemde o gün çok şiddetli kanamam oldu.. bebeğimi o gün kaybettim..
Allah beni kahretmesin bide bu adam için şans verdim. bidaha evlendim... yetmedi boşandım.. adam başaksı ile evlendi.. yetmedi.. adam ağlayarak bize pişman olduğunu geri dönmek istedğini söyledi.. bide inanıp 2 yıl bu pisliğin dönmesini boşanmasını bekledik... ben nasıl yaptım bunları bilmiyorum ama daha düne kadar adam için ağladım geberdim..
halada psikologa gidip tedavi görüyroum... ara vermiştim... tekrar başladım..şimdilik iyiyim.. uzak durursam..
Değerli kk üyeleri ,
Beni tanıyanlarınız ve bana çok destek olan arkadaşlarımız var. Sizinde katkılarınızla çok başka bir hayatım olmaya başladı. Geçmişimi unutup geleceğe bakmaya başladım. Ve artık evlatlarımı çok geç de olsa düşünmeye onlar için yaşamaya, onlar için en iyi kararlar almaya başladım. Çünkü bundan sonra tek önemli şey evlatlarımın mutluluğu huzuru ve geleceği .
ilk danışacağım şey 2 çocuk için toplam 500 TL ( herçocuk için 250 TL ) nafaka alıyorum. Ve 2 yıldan fazla oluyor boşanmamız. O günden bu yana bir artırım yapmadı.Anlaşmalı boşandık. Bende dilekçeye yıllık nafaka artırım oranı yazdırtmamıştım.( Şu an hayatımla ilgili dğeişlikler yapıyorum Kpss hazırlanıyorum. Ve iş değişikliği yapacağım. Çocukların tüm sorumluluğu bende olması sebebiyle hayatımla işimle ilgili mecburiyetlerim olduğu için değişilikler yapamıyordum. Ama artık çocuklar ikimizin.. İkimizde ortak paylaşmak zorundayız. Değil mi ? Maddi durumu gayet iyi. Oturduu ev mali. İki tane ayrı evi var. Ve kira geliri var. Yeni eşide çalışıyor. Ancak ödeyebilme durumu olmasına rağmen 500 TL ödüyor. Benimde ne kadar gururlu olduğumu bildği için sessiz kalacağımı biliyor idi. Kızım teoga hazırlanıyor. Kursa gönderdim. Mesela kurs parasını yıllık ben ödedim. Eski eşime ortak ödeyelim dedi.m. Borcum var dedi ödemedi. Boşanırken internet ft.kendi üstüne kayıtlı idi. Aylık 30 TL kendi ödeyip nafakaan bu 30 TL kesip ödeme yaptı. Çocuklarla ilgili ektra masraflar oluyordu. Örneğin kızım babasından teknoloji dersi için kablo lamba vs.. malzeme istemişti. Babası alıp getirmişti. 24 TL .. Adam bunu nafakadan kesip bana ödemişti... vs..vs... Ben hep sessiz kaldım.. Ben borç harç içinde çocuklarla mücadele ederken.. Kendi mal üstüne mal yaptı.. ev aldı.. filan.. benim maaşım senden çok diye bahaneler üretti... kendine yetersin idareni bil dedi.. Bu haftada kızımla sinemaya gittiler.. kızımın ayakkabı ihtiyacı vardı . AVM ye gitmişken babamla ayakkabıda alırım dedi. Bende kredi kartımı kızıma verdim. Hatta kızım saçmalama anne o benim babam... dedi.. biliyordum nafakadan keseceğiini.. yada bunlar beni kullanıyor diye düşünmesin diye kartımı verdim. yani ağzının ucuyla paranız yoksa ben öderim der bende gurur yaparım yok derim.. nitekim kızıma öyle demiş .. kasaya geldiklerinde ver annenin kartını demiş... paranız yoksa ben alırım demiş.. Madem adam 500 TL veriyorum başkada hiçbirşeye karışmam mantığında.. bende o zaman nafakayı artırırım.. Ama bu adamla insan gibi çirkeleşmeden insan gibi nasıl konuşacağım.. Küçük kızımıda kreşe yazdıracağım.. Yani her çocuk için 500 TL toplam 1.000 TL isteyeceğim.. dava açmak istemiyorum...bu çocuklar bizim.. ve benim o nalet adama zaafım var. maalesef hiç onu unutamadım.. vazgeçememiştim... bana kendini acındırıyordu... artık kanmayacağım... çocuklarımı düşünmek zorundayım. ...
lütfen bana nasıl konuya gireceğim.... anlatın.. nasıl davranmamm gerek.. çok resmi olmam gerekiyor.. aslında telefonlada konuşabiliriz ama psikologum bu tür şeylerin yüz yüze konuşulması gerektiğini yüz yüze temasın daha etkili ve ikna edici olabileceğini söyledi.. ben bunu yapabilirmiyim... onun yüzüne hiçbirşey olmamış gibi hiçbirşey hissettirmeden bakabilirmiyim... ona artık seni unuttum karşında dimdik duruyorum imajı da vermem gerek.. ve sadece çocuklarla ilgili mevzu nafaka konusu konuşmam gerk.. Yine bana eşi ile ilgili en ufak bir şikayete başlarsa yok acı çekiyorum yok cehennemdeyim zaten bide sen üstüme gelme derse ona merhamet etmek acımak ve inanmak istemiyorum.. bunu başarabilirim değil mi ? fikilrerinizie acil ihtiyacım var. Çirkefleşmeden nafaka artırım talebimi ikna etmem gerekiyor... İnsan gibi konuşablirmiyim.. O insan değil ama son çare avukatla çözerim diyorum... birde yüzyüzemi telefolamı görüşelim.. çünkü ortak bir tutarda anlaşmak zor olacak.. bana yarın öğle arası gelir alırım seni dedi.. ama artık onnu arabasına da binmek istemiyorum.. işyerimden gelip beni alman uygun olmaz diyeceğim..Mekanı ben söyleyeyim orda buluşalım diyeyimmi ? Yani artık o adam anlamalı.. hayatımda sadece bir yabancı olduğunu... arabasına binmemek çok ağrına gider... eminim... artık zamanı geldi.. benim yarın bu adama bu mesajı vermem gerek.. sen benim için koca bir hiçssin... yabancısın.. herşey geçmişte kaldı... ama çocuklarımız içinde birşeyler yapabileğimi görmeli anlamalı... fikirlerinizi alablirmiyim... buluşma yöntemi ve neler nasıl konuşacağım hakkında.. şimdiden teşekkürler...
yine çok uzun yazdığım için özür dilerim.. elimde dğeil arkadaşlar kısa anlatamıyorum derdimi((
Canim ya.: (ya çok haklısınız... aslında bende mi öyle yapsam bilmiyorum..
çok kararsızım.. ama çok önemli bir karar... bu mikrop para veriyor diye de bir türlü hayatımdan çıkmayacak.. ama çocuklar var.. sizdede var değilmi çocuklar..
en iyisi parasını bile almadan tüm bağı koparmak... o zaman iyileşirim..
birde bana yapmadığı herşeyi ona yaptığı için takip ettim.canım yandı... benle ne balayı.. bende yaptığı hataları yapmayacakmış güya.. taptı o kadına.. neyse bu konuyada girmek istemiyoum..bananeeeeeeeeeee
beni mutlu etmedi...
bende para almasammı sizin gibi acaba ....şimdide bunu düşünmeye balıyorum ama çocuklarıın rızkı bu
ilk boşanırken elimde ne delilller vardı .. evet dedğin gibi donuna kadar alablirdim... bana neler yaptı.. ama ben kendi mal varlığımı bile ona bıraktım.. sadece oturduğum evi aldım.. kalan evler hatta kendi tazminatımla aldığım bağ evi bile onda kaldı.. bir an gururla sinir ve öfke ile benden bir an boşansın diye yaptım... şu an donuna kadar alma şansım yok.. zamanında avukatım demişti.. donuna kadar alalım diye.. çok pişmanım.. çocuklarımın hakkınıda o adama ve hatta yeni eşine verdim.. düşünmeden.. geçmişi düşünmek yok.pişmanlıkta yok.. kısmet.. şu an nafaka ile ilgili mücadele etmem gerek..
Sizin ruh haliniz çok çalkantılı lütfen aklınızdan nafaka almasam mi fikrini çıkarın!!ya çok haklısınız... aslında bende mi öyle yapsam bilmiyorum..
çok kararsızım.. ama çok önemli bir karar... bu mikrop para veriyor diye de bir türlü hayatımdan çıkmayacak.. ama çocuklar var.. sizdede var değilmi çocuklar..
en iyisi parasını bile almadan tüm bağı koparmak... o zaman iyileşirim..
birde bana yapmadığı herşeyi ona yaptığı için takip ettim.canım yandı... benle ne balayı.. bende yaptığı hataları yapmayacakmış güya.. taptı o kadına.. neyse bu konuyada girmek istemiyoum..bananeeeeeeeeeee
beni mutlu etmedi...
bende para almasammı sizin gibi acaba ....şimdide bunu düşünmeye balıyorum ama çocuklarıın rızkı bu
evet.. birde diyorki yeni eşim paracı.. paraya tapıyor... sen beni hiç yormadın.. beni hiç kullanmadın diyor.. bu yüzden seni sevdim.. hep sana geri dönmyi istedim diyor.. ama olmadı ne yapayım diyor.. kadın beni bırakmadı diyor.. neyse çok geçmişe gitmek istemiyorum ama böyle dediği için bende yeni karısından nefret ediyor benden nefret etmesin diye hep sustum.. ama çocuklarımın hakkı bu... yanlış yaptım hep.. o adam umrumda idi.. aman benden nefret etmesin.. aman çirkeflik yapmıyayım.. aman karısına borcu var ödesin.. ona muhtaç olmasın filan ( borç dediğide oturdukları ev küçük idi.. yeni geniş bir ev alındı.. karısıda para vermişti.. ) neymişte hergün başına kalıyormuş ver paramı diyormuş.. buda parasını biriktirip ona ödeyip boşaycakmış.. ama artık bu da bitti... bakalım şimdi ne yalanlar bahaneler uyduracak..
bir duyuyorumki arkadaşlarımdan eski kocan yeni eşi ile el elle sarmaş dolaş çok mutlu.. yok şu konserde gördük.. yok şu yemekte gördük..
ikimizi bir arada iadere etmekmiş niyeti.. burdaki kk üyeleri hep yle dediki.. bende kızdım herkese.. onlar adamı tanımıyorlar.. nerden bilecekler dedim.. ama haklılarmış..o yüzden çok önem veriyorum kk üyelerinin yorumlarına..
30.01.2017 boşanma davası vardı. bana son mesaj attı.. hem senden vazgeçemiyorum hem ondan dedi.. 2 yıldır biliyorsuuz defalarca kadını gönderdi. geri geldi. ama hep dediki kadın gurursuz beni bırakmıyor.. o geliyor dedi.. en son isteğdi şeyi kadın yaptı.. çocugu bile aldırdı.. 30.01.2017 mahkeme günü geldi.. tazminatlar ödendi kadına.. herşey bitmişti.. anlaşmalı imzalar atılmıştı..
bir gece adam yazdı bana... eeee hem o kadından vazgeçemiyormuş... hem benden... boşanacakmış ama onun evlenmesinden korkuyormuş.. çok acı çekermiş... bu defada benle birleşir ise o kadınla görüşmeye başlarmış.. öyle yazdı..
bu mikrop para veriyor diye de bir türlü hayatımdan çıkmayacak
Komsumuzun kocasi karikiz olaylarindan geri durmamis birde vurma etme varmis bosanmislar para var ama vermemis ne gelmis ne gitmis arada bi arayip kizim oglum napiosunuz bise isteseler alma etmede yok neyseSizin ruh haliniz çok çalkantılı lütfen aklınızdan nafaka almasam mi fikrini çıkarın!!
Size bunca kötülüğü yaşatmış ciğeri beş para etmez adamcığın ekmeğine yağ sürmek olur bu fikir..
Böylelerinin dini para imanı karı kızdir..
Kendinize gelin mantıklı düşünün lütfen ..
Böyle pislik birine hala zaaf duyma fikrinden de uzaklaşın böyle iyi kalpli bir kadın böyle bir adamı sevemez net..
Şuan ona yapmadığınız her maddi darbenin ileride çocuklarınız tarafından size hesabı sorulabilir çünkü böyle adamciklar çocuklarına ne mal bırakır ne mülk..
Toplayın kendinizi gidin direk avukata!..
kendi çocuğuna yaptığı masrafı kesen adamla birşey konuşma yüzyüze
avukat aracılığıyla konuş
ödemediği nafakadan kestiklerini de al
Adam kızına ödev için aldığı kablonun parasını bile kesmiş nafakasından siz hala zaafım var mı diyorsunuz.
Tiksinilesi bir pislikmiş sizin ex koca.
Yeni eşiyle gezip tozmalarına çok takılma bence adam alışmış karısına gagalıyordur o masrafları o.
Kızım deli misin aç davanı ne uğraşıyorsun. Ver iyi bir avukata ottursun bu soysuzu.toplam 2.000 Tl kira geliri..
kendi aylık maaşı 6.000 üstünde. Ama yıllık primleri var. Örneğin bu ocak ayında 30.000 Tl prim yatmış..
evet.. ayrı ayrı gitmek mantıklı.. öyle yapacağım.
Evet diyorum.. bitti diyorum.. bitmiyor hikayem.. Konularım hep aynı. Hep aynı yerdeyim..
Mesele 19.11.2015 de ikinci kez biten evliliğim.. Eski eşimi unutamamam acı çekmem.. İki kız çocuğuyla bu hayatta yaşama korkusu… tek başıma yapamamam… geri dönmesini istemem. Üstelik adam boşandıktan 4 ay sonra evlenmiş …ama pişman ve evlendikten bir ay sonra bize dönmek istiyor güya ve dönemiyor.2 yıldır dönemiyor. .… Çünkü kadın bırakmıyormuş… hikaye neden bitmiyor
2 yıldır döneceğim diyor.. defalarca kadın gidiyor.. biz ve çocuklar umutlanıyor ve tekrar dönüyor kadına. Neymişte kadını zorla ailesi getirmiş.. zorla ailen getirdiği kadınla nedense hemen tatil planı yapıp gelecek ile ilgili planlar yapılıyor. Ama mecburiyetten… ne yapsın… zorla..
Ben tabi uzağım..geri döndü diye.. karar alıyorum kendi yoluma gidiyorum.
Bir bakıyorum işler yolunda gitmiyor.kadınla planları tutmuyor. Ev alacaklar yok kadın ona güvenmiyor yok o ona güvenmiyor. Vs.vs… adam bize geri dönmek istediğini söylemese de artık yüzü yok çünkü.. ya da tam emin değil ilerde de dönemezse başına kalkmayalım diye taktik değiştiriyor.
Peşimizi bırakmıyor. Beni arıyor.şarkı dinletiyor.. çocukları özlediğini söylüyor.. ben salak başlıyorum bu adam pişman bizi özlüyor. Ki bu adamında şimdi şu anda su an saysam 10 tane sevgilisi var.
Tabi bu benim hoşuma gidiyor.bana anlatıyor.. neden sana yaptığımı şimdiki eşimede yapıyorum diyor. Bende seviniyorum.. L( kendime çok kızıyorum ama elimde değil… seviniyorum işte.
Diyorumki mutsuz bize dönecek.. bi diyorumki yeterki gelsin çocukların yanında başında dursun.. elbet düzelir çapkınlığı diyorum.. bana bir hayat arkadaşı gerek diyorum.. sonra aklınımı kaybettin diyorum.. bu adam pislik..
Neyse kadın gidiyor…2 ay annesinde geri geliyor.. gidiyor… 3 hafta sonra yine geldi.. gidiyor yine….
Hem bizim adam gönderiyor zorla… biz çocuklar hep ölüp ölüp diriliyoruz.. canımız yanıyor.. ben zaten ölüyorum.. içimde öyle tarif edilemez bir acı oluyorki…. Nefes alamıyorum.. yemek yok uyku yok.. çünkü umut bitiyor. Diyorumki parçalanan ailemi tekrar birleştirme şansım var.. hayaller kuruyorum.. ve olmuyor.
Tabi bu adam boşamaya çalışıyoum gidecek derken bende hayatını takip ediyorum.. ee boşamaya çalıştığın kadını koluna takıp düğüne götür..aile ortamına sok.. aynı sofraya otur.. koynuna gir.. o seniboşarmı diyorum.. tabiki boşamaz diyorum..
Özellikle bu duygularım küçük kızım babasını çok özlediği durumlarda daha çok depreşiyor.. evet.. bu halimden nefret ediyorum.. iğrenç bir kadın oluyorum.. ne kadarda çocuklarımın babası ollsa o kadının suçu yok aptal… aptal.. diyorum.. ama seviyorum.. ailemi istiyorum.. onun kaybı yok diyorum.. çoluk yok çocuk yok diyip kendime hak veriyorum.. bakarım adam az kaldı bitti bitecek der… yatağımı ayırdım der.. günlerdir ayrı yerde yatıyorum der.. ben inanırım.. ama artık bu adamın 10 tane kadınla lişkisini bildğim için uzak durmaya istememeye başladım.. bitirdim…
Bana akrabalar aracılığı ile evlenme teklifi geldi.. eski eşimi unutamıyordum.. unutmak için belki fırsattı.. nişanlanmaya karar verdim.. eski eşim duydu kıyamet kopardı. .ben vazgeçtim.. hatta eski eşim beni kıskandı diye sevindim….
Yine sessizlik.. görüşmedim.. çözemediğim olay vardı… bu adam bu kadından vazgeçemiyor… anla artık aptal dedim… sen kendini acındırıyorsun… çocuklar seni istiyor diyorsun.. bize dön diyosun… adamda vizdan yapıp arada kalıp sevdği kadından vazgeçiyor ama gidince hemen özlüyor tekrar onu istiyor diyorum…
Çözemedim….. ee onu sevse neden aldatıyor neden…. Peki neden gönderip geri getiriyor… bir düzen kurup insan mutlu olmak istemezmi..
Ben uzak kaldıkça o arıyor.. o zuak kalsa ben arıyorum.. ikimizde pisliğiz.. igrençç bir sürü boşanan insan var ya.. kim görüşüyor.. nefret etmeye başlıyorum.. ama şu gönlüme laf anlatamıyorum… iki kız çocuguylada tek yaşamakta işime gelmiyor korkuyorum hayattan..
Aylardır görüşmedim.. aramadım..sormadım..
Bir hafta önce duydumkı kadın hamile kalmış kadından çocuğu aldırmış.. mahkemeye gitmişler.. 30 ocakta boşanma davası var.anlaşmalı dilekçe vermişler..
Eski eşim ama asla beni aramıyor bişey anlatmıyor… ama kızıma eşinden çocuk aldırdığını söylüyor.. kızıma sizin için diyor… boşanacağını söylüyor…tabi kızım bana anlatıyor…
Bende adamı arayıp önce bir şok oluyorum… çünk bu kadının yıllardır amacı çocuk idi.. boşanmak istemeyen kadın eline çok iyi bir fırsat geçmiş yaşı büyük ikinci evliliği ilk çocuk.. nasıl aldırır.. aklım ermiyor.. insan nasıl kıyar…. Evet.. eski eşim bu meseleyi bana söylese idi. Ne kadar da dönmesini istesem çocuk aldır demezdim.. insan cana kıyarmı ya…L(((
Ee konuştuk.. bana dönmeyeceğini söyledi. Ayrı yaşayacağını söyledi.. artık bizim defalarca denedğimizi olmadğını söyledi… bende aynı fikirdeydim.. tamam dedim.. .iki arkadaş gibi çocuklarımızı büyütürüz dedim. Tabi içimde yanıyor ama… umutlar doğdu… ya dedim beklerim ben bunu…
Bir duydum 30 ocakta mahkeme kadın buna sürekli mesaj atıyormuş birleşelim diye..
Banada çok kötüyüm diye mesaj atmış… eee ben ne ondan ne senden vazgeçemiyorum… onu seviyorum dedi….4 ünüze kıydım dedi.. onuda aldattım senide dedi.. tek suçlu benim dedi.. ama aileme kendi pisliklermi örtmek için hep sizleri kötüledim dedi.. o kadın bana iyiydi dedi.. ben abarttım dedi.. çocuklara kötü davranmadı aslında dedi.. filan filan.. o kadında deli gibi istiyormuş birleşmeyi hala.. bana yazıyor.. çünkü kzınada söz verdi o kadını boşayacağım diye.. yine yapamadı..
Bir tarafta 12 yıllık eşi iki kız çocuğu bir tarafta 1,5 yıllık eşi.. bir tercih yapmak zorunda.. kalbi orda.. bizede acıyor.. yıllarca bekleyen kadın ben bize dön diyen ona boşanma için taktik veren kadın ben
Seviyorsan ona haksızlık ettiğini düşünüyorsan o kadın iyi ise çocuklarımı seviyor kötü dğeil ise bari ona kıyma dedim.. git ona dön dedim.. tabi bunun işine geldi.. çünkü onu seviyor.. ( ya Sevse neden aldatıyor o zamana… neden çocuğunu aldırttı.. adam sevdği kadının çocuğunu aldırtırmı )
Tabi kızm bunu öğrendi.. bana kızdı.. bizi harcadın anne dedi… ben babamı istemiyorum dedii
Benimde içim yaqnıyor ama adam diyorki o evlenirse üzülürüm.. onu deli gibi kıskanıyorum diyor. Benim öyle bir canım yanıyorki tarifi yok…
Çünkü kıızımda babam bize rağmen o kadından vazgemiyor diyor… ve ben kadına git mutlu olun dedim diye hemen koşa koşa kadına gitmiş.. barıştılar… 30 oakta mahkeme var.. dilekçeleri iptal ettiler.. ben onu o kadına itmişim… belki yazdım …onu seviyorum dedin.. senide seviyorum dedin.. ikinizdende vazgeçemiyorum dedin… beni zaten kaybemişsin. Bide onun pişmanlığını yaşama dedim..
O kadınıda anlamıyorum… ya nasıl olurda çocuğunu zorla aldıran adamı çok seversin geri dönmek istersin.. akıl dağlığımı yitireceğim.. bu adam çok bu bi bok ya… zaten bu eşi vazgeçedikce vayy be diyorum ben kimi kaybertmişim ya…
Artık karar aldık kızlarımla… evet çok canım yanıyor.. öyle böyle değil… gebere gebere ağlalamktan ölüyorum.. kafamda bir sürü soru işarerti… ya nedennnnn neden maden dönecektin neden bebeği aldırdın… maden vazgeçemedin seviyordun neden yıllarca günlerce gönderme için uğraştın.. hayatımızı mahvettin.. işte ikna etmiştin kadını.. istedğin bu idi… imzalı anlaşmalı boşanma dilekçesi idi…. Ya kafayı yiycemm her seferinde tam bitecek kadın gittiği anda pişman oluyor.. onu özlüyor… çocukları görünce bize dönmeyi istiyor… bilmiyorum.. bu hikaye bitmez… bu adamın ne yapmak istedini çözmek yerine bu pisliği hayatmızdan çıkarıp bizde pisliğe çirkefliğe bulamdan hayata devam..
Çok acılıyım.. çok yaralı… amacı ne idi… şimdi sorunun cevabı günah keçsi yine ben olmuşum..
Şimdi kadını geri özledi barıacak.. sebep diyorki eski karım beni rahat bırakmadı.. sürekli aradı.. çocuklarmın kullandı… ağlama ses kayıtlarını attı.. hangi babanın vicdanı dayanır buna dedi.. bende mutlu giden evliliğimi bitirmek istedim dedi.. lan köpek üst komşm alt komşum aradı bu çocuğa yazık.. sabahlara kadar ağlıyor diye… çok mu sevdin.. eee niye geri dönmedin… demekki kadın ağır gelmiş.. evlatlarına rağmen… çünkü o kadınla rahat 10 kişi ile birlikte olabiliyor.. o sesini çıkarmıyor.. farklı bir ilişkileri var.. yada bilmiyorum.. o psiliği hayatımızdan çıkarma kararı aldık… ama amacını öğrenemedim… ona yanarım… suçlu benmiydim… mutlu bir evliliği varmı idi.. benim baskılarımla geri gelmek mi istedi…. Bilmiyorum…yola devam.. iki kızım ve ben.. asla onların yüzünü görmeyecek..
Ama büyük kızım hala 30 ocak bekliyor.. bakalım bizimi çocuklarınımı seçecek oakdınımı diyor.. yoksada onu silerim diyor… ama bekleme dedim.ona döndü dedim.. ben babama msaj attım diyor… ya o kadın ya biz diyor.. yine enkaz etti gitti bizi .. ilk boşandığım gibi acı çekiyorum... sanki o adamın 30 ocakta nikahı var..
değermi.... değermi bu pslik için....................ama içimde o iğrenç acıyı söküp atmak istiyroum.. pislik için bir tek ögz yaşı dökmek istemiyorum..... nasıl başaracağım bilmiyorum.. psikolag da boş... doktor da...
sadece dik durup kzlarımla yoluma devam... o psiliğide çözmeye gerek yok..... bitti gitti demek istoyrum...artık acı çekmek istemiyorum..ama çare bulamıyorum bu adamı ne gönlümden ne hayatımdan çıkaramıyroum....
Bu adam 24 liranın peşine mi düşüyor oha! Ayrılmakla hayatının en doğru kararını vermişsin tebrikler. Bu kadar cimrilik adilik olamaz.toplam 2.000 Tl kira geliri..
kendi aylık maaşı 6.000 üstünde. Ama yıllık primleri var. Örneğin bu ocak ayında 30.000 Tl prim yatmış..
evet.. ayrı ayrı gitmek mantıklı.. öyle yapacağım.