Yarın öğle arası eski eşimle nafaka konusunu görüşmek üzere randevulaştık. çok gerginim..

Ister taylanda gitsin ister uzaya diyebilmelisiniz.bu kadar takip etmeyin kendi psikolojinizi bozacaksiniz.
Yeni esi ile elbette balayina gidecek.siz evlenseniz gitmez misiniz.iki ayri birey iki ayri hayatsiniz artik.lutfen bole bakin.yoksa kendi icinizde kapanacak ruhsal sorunlarla karsilasacaksiniz.
Ben istemedim
Ayrilmisim bitmis para dahi olsa hic bir alakam olamaz dedim.ihtiyacim yok evet cok sukur.

Ayrica benim durumumda tamamen kurtulmak istegi daha coktu
Bana verecegi 3 kurus ile hayatima karisma hakki kazandigini sanacak birisi vardi.ve zaten o benim parama muhtacti her zaman.

Siz ihtiyaciniz varsa elbette alin.ama bunun yolu avukattir
Belirleyin cocuklarinizin ihtiyacini avukat araciligi ile bildirin.kabul etmezse davanizi acin.

Sadece eski esinizi bu derece takip edip hayatini takinti haline getirmeyin : )

Canım benim anladığım kadarıyla hala çocuklarının babasını seviyorsun ve sanırım o mutlu da olsa yeni evliliğinde mutsuz da olsa sana dert yanarak senin iyi niyetini suistimal edip kendini acılar içinde gösterip az para verme peşinde. Sizin oturduğunuz ev kira mı bilmiyorum ama eğer kira ise bu nafaka çok çok az. Senin üzerine kayıtlı bir ev ise nafakayı çok fazla arttıracaklarını sanmam ama talep ettiğiniz takdirde hakim nafakayı arttıracaktır az da olsa. Öncelikle iş yerinden seni almasına izin verme buluşma yeri belirle ve biraz geç kal buluşmaya o gün çok güzel giyin erken uyu gece ki yüzün gözün dinlenmiş olsun her zaman göründüğünden daha farklı giyin. Buluşma yerine gittiğinde sakin ve mutlu görün çok sık telefonuna bak bişeyler yiyecekseniz rejimde olduğunu söyle ve bir bitki çayı iç. Senin hayatını merak ettirecek bi ayrıntı bul kendine. Tabiki geçim sıkıntısı yaşadığını çocukları için onunda yapması gerekenleri nafakadan kestiğini hatırlat ona ve bu nafakanın yetmediğini güzel bi dille anlat. Mesela sadece sağlıklı beslenmeleri için bile yetmeyeceğini söyle. Konuşman bittiğinde önemli bi işin daha olduğunu söyle ve havalı bi kalkış yap:)

çocuklarınızın hakkını söke söke alın gelir durumuda gayet iyimiş bakmakla zorunlu yani çocuk başına en az bin tl alın acımayın bölesine iyi bi avukatla görüşün once gerekirse

toplam 2.000 Tl kira geliri..
kendi aylık maaşı 6.000 üstünde. Ama yıllık primleri var. Örneğin bu ocak ayında 30.000 Tl prim yatmış..
evet.. ayrı ayrı gitmek mantıklı.. öyle yapacağım.
Yanlış biliyor olabilirim ama eşin maaşının üçte biri nafaka olur,yani sizin 2000 tl bile hakkınız var.bence dava açın hakkınızı alın

Aynen öyle. Bu kadar maaşa mala mülke, hakim 3 bin nafaka bağlar yahu. Çocuğu siz mi yaptınız tek başına? Ne ayıp şey 500 lira. Ne kadar sinirlendim adama. Yazışın bence de, yeni davanızda 'söz verdiği gibi giderleri karşılamadı' dersiniz. Hakim de ona buna bakmadan bağlar nafakayı. İnkar ederse elinizde de yazıştığınıza dair kanıt olur.

Bence nafaka davası aç alabileceğin en yüksek tutarı iste. O kadar nafaka ödememek için bu adam yeni eşi bırakıp sana bile döner :) Adam bildiğin pinti yahu..

Malınızı mülkünüzü niye bıraktınız ?
Mal paylaşımı için tekrar dava açabilirsiniz bunun süresi var mı bilmiyorum avukata sorun .

Alıpta nafakan düştüğü meblağları buzamana kadar ki ücret ne ise yasal faiziyle birlikte almak için ayrı bi dava daha açın .

Nafakada 250 de 500 de az iki çocuk içinde 1000+1000 şeklinde açın.

Kurstan fatura isteyin apartman aidatı makbuzu yani çocuklara harici ne yaptıysanız bunlar içinde dava açın o çocuklar sadece sizin değil onunda elini cebine atması gerek .

Nafaka için ben olsam konuşmam başka şey içinde o artık sizin hiçbirşeyiniz değil avukatınız ile görüşsün .

eski kocam o kadarda değildir.. küçük kızlarla tövbe töcbe.. midem bulandı..
canım kırk tane kadınla aldattı beni.. kendiyatağımda bile bir özbekle yakaladım.. vs..vs... pisliğin teki idi.. ama aylarca yıllarca benim suçum dedim durdum.. ben kadın olamadım o da dışarıya gitti dedim..dırdır ettim dedim...aklım yeni başıma geld..

Sen bu adamı nasıl saplantı haline getirdin ?
Midesiz utanmaz arsızın tekiymiş o yatağın yaylarını geçirirdim penisinede öyle atardım o ikisini sokağa

kesinlikle. kendinin multıineti var. bazen kendi çocuguna süt alıyor. benim arabam yok. market te uzak.. çocugu aldığı gün 10 kutu filan alır idi. ben nafakan keser diye hemen hesabına ödeme yapardım.. lafta niye ödedin ya derdi.. ama bir kere o parayı bana iade etse bende utanmazdım.. ödemede yapmazdım.. Allahım muhtaç etmesin.. küçük kızım aylardır bir talblet istiyor. hala almadı.. ki bilgisayar telefon bilgisayar hepsini evli ikeknde ben alırdım.. elektrik su dğalgaz ben öderdim.. maaş kartım onda idi.. kendide bol bol yatırım yapardı..
çok üzücü.. çocuklarıma çok üzülüyorum.. annenin maaşı iyi.. babanın iyi.. ama çocuklar ne durumda.. çok şükür ben onlara elimden gelenin fazlasını yapıyorum.. gezmesi tozması..sineması vs.. babalarıda hafta birgün alır vicdanını rahatlatmak için bir yemege götürür hamburger yedirir getirir... ama kendi paramı tüm harcamalara kullanırsam bu çocukların geleceği için yatırım yapamam.. o adamda bol bol yatırım yapar.. eee zaten %50 si eşinin ( benle eidndği mallar bile ) birde çocugu olur %50 side artık kalan çocuklar paylaşır.. tabi o paraya tapan eşi tüm mal varlığını kendi çocuguna yapmazssa ) çünkü etrafımda görüyroum.. ikinci evlilik olan eşler kocalarını kandrııp allayıp pullayıp ortak olan çocugun üstüne mal yapıp ilk çocuklara üvev muamelesi yapıyorlar.. bu anlamda kendime çok kızıyorum.. bu kadar düşünemedim.. çocuklarımın hakkını rızkını koruyamadım diye.. ((

Sen bu adamı nasıl saplantı haline getirdin ?
Midesiz utanmaz arsızın tekiymiş o yatağın yaylarını geçirirdim penisinede öyle atardım o ikisini sokağa

o markete gitmişti.. bende annemde kalıyordum..küstük.. rahatsızdım..hastaneye gidecektim.. sağlıkkarnesi vardı ozamanlar.. sağlık karnem evde idi. eve öyle gittim. bi baktım kadın mutfakta.. benim yatak darmadağın.. üstünde gecelik... bu ilk boşanmamızdı.. kadını sokağa attım.. hamileydim.. kanamam başladı.. taksi çağırdım. kadını geceliklle sokaga koyamadm içeri aldım tekrar senin suçun yokki dedim.. özbekli id.. vs..vs... yani demesi çok yaşamak çok farklı... merhamet ediyorsun.. o kadına bile acıdım.. hemde o gün çok şiddetli kanamam oldu.. bebeğimi o gün kaybettim..
Allah beni kahretmesin bide bu adam için şans verdim. bidaha evlendim... yetmedi boşandım.. adam başaksı ile evlendi.. yetmedi.. adam ağlayarak bize pişman olduğunu geri dönmek istedğini söyledi.. bide inanıp 2 yıl bu pisliğin dönmesini boşanmasını bekledik... ben nasıl yaptım bunları bilmiyorum ama daha düne kadar adam için ağladım geberdim..
halada psikologa gidip tedavi görüyroum... ara vermiştim... tekrar başladım..şimdilik iyiyim.. uzak durursam..

ya çok haklısınız... aslında bende mi öyle yapsam bilmiyorum..
çok kararsızım.. ama çok önemli bir karar... bu mikrop para veriyor diye de bir türlü hayatımdan çıkmayacak.. ama çocuklar var.. sizdede var değilmi çocuklar..
en iyisi parasını bile almadan tüm bağı koparmak... o zaman iyileşirim..
birde bana yapmadığı herşeyi ona yaptığı için takip ettim.canım yandı... benle ne balayı.. bende yaptığı hataları yapmayacakmış güya.. taptı o kadına.. neyse bu konuyada girmek istemiyoum..bananeeeeeeeeeee
beni mutlu etmedi...
bende para almasammı sizin gibi acaba ....şimdide bunu düşünmeye balıyorum ama çocuklarıın rızkı bu

çok haklısınz... ok teşekkürler

Niye böyle bir hata yaptın ki? Arkandan eşin tok gözlü iyi kalpli kadın mı diyecekti?
Ne kadar ucuza kapatırsam o kadar iyi diyordu kesin.

Şİmdi evli ,düzenini kurdu ve senden durumu 2 kat daha iyi..

Ee sen peki? Hala iyi kadın,gururlu kadın diye dolaşmanın sana bir şey katmadığını anlamadın mı

Ezilme,dik dur ama hakkını almak içi çirkefleş demiyorum ama avukatla hakkını ara.

Çünkü iyi kadınlar, hep üzülendir benim memleketim de kendini adam sanan adamlar yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…