- 20 Şubat 2017
- 5.830
- 6.555
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
biz belirledik.. anlaşmalı.. artış oranı yazmıyor.. ya bende bazen uğraşmıyayım ne hali varsa görsün diyorum.. hatta 500 tl almıyayım diyorum ama çocuklarımın rızkı o... durumuda gayet iyi... taylandlara venediklere seks turizmin olduğu yerlere gitmesini biliyor.. yeni eşi ile kıbrısta balayı keyifleri yapmasını biliyor... neyse kendimi doldurmuyayım ama sizin gibi yapan hanımlarda var.. hiç istemiyorlar... bende mi öyle yapsam kurtulsam bu adamdan.. bilmiyorumki...
siz neden istemediniz.. ihtiyacınız mı yok?? karşının durumumu yok idi ?
Canım benim anladığım kadarıyla hala çocuklarının babasını seviyorsun ve sanırım o mutlu da olsa yeni evliliğinde mutsuz da olsa sana dert yanarak senin iyi niyetini suistimal edip kendini acılar içinde gösterip az para verme peşinde. Sizin oturduğunuz ev kira mı bilmiyorum ama eğer kira ise bu nafaka çok çok az. Senin üzerine kayıtlı bir ev ise nafakayı çok fazla arttıracaklarını sanmam ama talep ettiğiniz takdirde hakim nafakayı arttıracaktır az da olsa. Öncelikle iş yerinden seni almasına izin verme buluşma yeri belirle ve biraz geç kal buluşmaya o gün çok güzel giyin erken uyu gece ki yüzün gözün dinlenmiş olsun her zaman göründüğünden daha farklı giyin. Buluşma yerine gittiğinde sakin ve mutlu görün çok sık telefonuna bak bişeyler yiyecekseniz rejimde olduğunu söyle ve bir bitki çayı iç. Senin hayatını merak ettirecek bi ayrıntı bul kendine. Tabiki geçim sıkıntısı yaşadığını çocukları için onunda yapması gerekenleri nafakadan kestiğini hatırlat ona ve bu nafakanın yetmediğini güzel bi dille anlat. Mesela sadece sağlıklı beslenmeleri için bile yetmeyeceğini söyle. Konuşman bittiğinde önemli bi işin daha olduğunu söyle ve havalı bi kalkış yap:)Değerli kk üyeleri ,
Beni tanıyanlarınız ve bana çok destek olan arkadaşlarımız var. Sizinde katkılarınızla çok başka bir hayatım olmaya başladı. Geçmişimi unutup geleceğe bakmaya başladım. Ve artık evlatlarımı çok geç de olsa düşünmeye onlar için yaşamaya, onlar için en iyi kararlar almaya başladım. Çünkü bundan sonra tek önemli şey evlatlarımın mutluluğu huzuru ve geleceği .
ilk danışacağım şey 2 çocuk için toplam 500 TL ( herçocuk için 250 TL ) nafaka alıyorum. Ve 2 yıldan fazla oluyor boşanmamız. O günden bu yana bir artırım yapmadı.Anlaşmalı boşandık. Bende dilekçeye yıllık nafaka artırım oranı yazdırtmamıştım.( Şu an hayatımla ilgili dğeişlikler yapıyorum Kpss hazırlanıyorum. Ve iş değişikliği yapacağım. Çocukların tüm sorumluluğu bende olması sebebiyle hayatımla işimle ilgili mecburiyetlerim olduğu için değişilikler yapamıyordum. Ama artık çocuklar ikimizin.. İkimizde ortak paylaşmak zorundayız. Değil mi ? Maddi durumu gayet iyi. Oturduu ev mali. İki tane ayrı evi var. Ve kira geliri var. Yeni eşide çalışıyor. Ancak ödeyebilme durumu olmasına rağmen 500 TL ödüyor. Benimde ne kadar gururlu olduğumu bildği için sessiz kalacağımı biliyor idi. Kızım teoga hazırlanıyor. Kursa gönderdim. Mesela kurs parasını yıllık ben ödedim. Eski eşime ortak ödeyelim dedi.m. Borcum var dedi ödemedi. Boşanırken internet ft.kendi üstüne kayıtlı idi. Aylık 30 TL kendi ödeyip nafakaan bu 30 TL kesip ödeme yaptı. Çocuklarla ilgili ektra masraflar oluyordu. Örneğin kızım babasından teknoloji dersi için kablo lamba vs.. malzeme istemişti. Babası alıp getirmişti. 24 TL .. Adam bunu nafakadan kesip bana ödemişti... vs..vs... Ben hep sessiz kaldım.. Ben borç harç içinde çocuklarla mücadele ederken.. Kendi mal üstüne mal yaptı.. ev aldı.. filan.. benim maaşım senden çok diye bahaneler üretti... kendine yetersin idareni bil dedi.. Bu haftada kızımla sinemaya gittiler.. kızımın ayakkabı ihtiyacı vardı . AVM ye gitmişken babamla ayakkabıda alırım dedi. Bende kredi kartımı kızıma verdim. Hatta kızım saçmalama anne o benim babam... dedi.. biliyordum nafakadan keseceğiini.. yada bunlar beni kullanıyor diye düşünmesin diye kartımı verdim. yani ağzının ucuyla paranız yoksa ben öderim der bende gurur yaparım yok derim.. nitekim kızıma öyle demiş .. kasaya geldiklerinde ver annenin kartını demiş... paranız yoksa ben alırım demiş.. Madem adam 500 TL veriyorum başkada hiçbirşeye karışmam mantığında.. bende o zaman nafakayı artırırım.. Ama bu adamla insan gibi çirkeleşmeden insan gibi nasıl konuşacağım.. Küçük kızımıda kreşe yazdıracağım.. Yani her çocuk için 500 TL toplam 1.000 TL isteyeceğim.. dava açmak istemiyorum...bu çocuklar bizim.. ve benim o nalet adama zaafım var. maalesef hiç onu unutamadım.. vazgeçememiştim... bana kendini acındırıyordu... artık kanmayacağım... çocuklarımı düşünmek zorundayım. ...
lütfen bana nasıl konuya gireceğim.... anlatın.. nasıl davranmamm gerek.. çok resmi olmam gerekiyor.. aslında telefonlada konuşabiliriz ama psikologum bu tür şeylerin yüz yüze konuşulması gerektiğini yüz yüze temasın daha etkili ve ikna edici olabileceğini söyledi.. ben bunu yapabilirmiyim... onun yüzüne hiçbirşey olmamış gibi hiçbirşey hissettirmeden bakabilirmiyim... ona artık seni unuttum karşında dimdik duruyorum imajı da vermem gerek.. ve sadece çocuklarla ilgili mevzu nafaka konusu konuşmam gerk.. Yine bana eşi ile ilgili en ufak bir şikayete başlarsa yok acı çekiyorum yok cehennemdeyim zaten bide sen üstüme gelme derse ona merhamet etmek acımak ve inanmak istemiyorum.. bunu başarabilirim değil mi ? fikilrerinizie acil ihtiyacım var. Çirkefleşmeden nafaka artırım talebimi ikna etmem gerekiyor... İnsan gibi konuşablirmiyim.. O insan değil ama son çare avukatla çözerim diyorum... birde yüzyüzemi telefolamı görüşelim.. çünkü ortak bir tutarda anlaşmak zor olacak.. bana yarın öğle arası gelir alırım seni dedi.. ama artık onnu arabasına da binmek istemiyorum.. işyerimden gelip beni alman uygun olmaz diyeceğim..Mekanı ben söyleyeyim orda buluşalım diyeyimmi ? Yani artık o adam anlamalı.. hayatımda sadece bir yabancı olduğunu... arabasına binmemek çok ağrına gider... eminim... artık zamanı geldi.. benim yarın bu adama bu mesajı vermem gerek.. sen benim için koca bir hiçssin... yabancısın.. herşey geçmişte kaldı... ama çocuklarımız içinde birşeyler yapabileğimi görmeli anlamalı... fikirlerinizi alablirmiyim... buluşma yöntemi ve neler nasıl konuşacağım hakkında.. şimdiden teşekkürler...
yine çok uzun yazdığım için özür dilerim.. elimde dğeil arkadaşlar kısa anlatamıyorum derdimi((
Yanlış biliyor olabilirim ama eşin maaşının üçte biri nafaka olur,yani sizin 2000 tl bile hakkınız var.bence dava açın hakkınızı alıntoplam 2.000 Tl kira geliri..
kendi aylık maaşı 6.000 üstünde. Ama yıllık primleri var. Örneğin bu ocak ayında 30.000 Tl prim yatmış..
evet.. ayrı ayrı gitmek mantıklı.. öyle yapacağım.
Aynen öyle. Bu kadar maaşa mala mülke, hakim 3 bin nafaka bağlar yahu. Çocuğu siz mi yaptınız tek başına? Ne ayıp şey 500 lira. Ne kadar sinirlendim adama. Yazışın bence de, yeni davanızda 'söz verdiği gibi giderleri karşılamadı' dersiniz. Hakim de ona buna bakmadan bağlar nafakayı. İnkar ederse elinizde de yazıştığınıza dair kanıt olur.tamam.. yarın randevulaşmıştık.. iptal ediyroum... telefonlada görüşmeyeceğim.. whatshaptan kısaca yazacağım.. itiraz ederse üzgünüm yasal yollardan hallaetmek zorunda bıraktın beni diyip geçerim... olur mu ??
sacmalama alacaksın o nafakayı. yahu gercekten acayip merak ettim adamı... tayland sexin serbest oldugu bir ülkede venedik pek öyle degil. bunu da altını cizeyim. tayland özelikle bir mahalle bu konuda cok meşhurdur ama merak ediyporum diyip giden insanlar ciftlerde oluyor. illa pedofili hislerini gidermek için oraya gitmeyen de olıuyor.
senin kocan pedofili mi ? orada 14 -15 yaşında ki kızlar-erkekler ile birlikte olmak normal.
sen neden boşandın ?
eski kocam o kadarda değildir.. küçük kızlarla tövbe töcbe.. midem bulandı..
canım kırk tane kadınla aldattı beni.. kendiyatağımda bile bir özbekle yakaladım.. vs..vs... pisliğin teki idi.. ama aylarca yıllarca benim suçum dedim durdum.. ben kadın olamadım o da dışarıya gitti dedim..dırdır ettim dedim...aklım yeni başıma geld..
siz ayda 10.000 TL bile alıyor olsanız, adam olan çocuguna aldığı bir ayakkabının, 30 TL nin falan peşine düşmez. çok onursuz hayırsız beş para etmez biri. bu sadece para mevzusu değil, bunu yapan adamdan ben her türlü pisliği beklerim. bu karakterinin apaçık göstergesidir.
siz istediğiniz kadar yetin kendinize o parayı alacaksınız, terbiyesiz adam kendi çocuguna verdiği paranın hesabını yapıyor madem, 30 TL nin peşine düşüp kesiyor nafakadan, madem bu kadar çirkinleşebiliyor, siz de gayet isteyebilirsiniz tabii. bu gurursuzluk değil, kurs parasını da o ödemeliydi hatta, niye gidip kendiniz yatırdınız ki?? 500 TL o çocukların yediği yemeği bile karşılamaz, bunun giyimi kuşamı gezmesi tozması var.
Sen bu adamı nasıl saplantı haline getirdin ?
Midesiz utanmaz arsızın tekiymiş o yatağın yaylarını geçirirdim penisinede öyle atardım o ikisini sokağa
Ister taylanda gitsin ister uzaya diyebilmelisiniz.bu kadar takip etmeyin kendi psikolojinizi bozacaksiniz.
Yeni esi ile elbette balayina gidecek.siz evlenseniz gitmez misiniz.iki ayri birey iki ayri hayatsiniz artik.lutfen bole bakin.yoksa kendi icinizde kapanacak ruhsal sorunlarla karsilasacaksiniz.
Ben istemedim
Ayrilmisim bitmis para dahi olsa hic bir alakam olamaz dedim.ihtiyacim yok evet cok sukur.
çok haklısınz... ok teşekkürlerAyrica benim durumumda tamamen kurtulmak istegi daha coktu
Bana verecegi 3 kurus ile hayatima karisma hakki kazandigini sanacak birisi vardi.ve zaten o benim parama muhtacti her zaman.
Siz ihtiyaciniz varsa elbette alin.ama bunun yolu avukattir
Belirleyin cocuklarinizin ihtiyacini avukat araciligi ile bildirin.kabul etmezse davanizi acin.
Sadece eski esinizi bu derece takip edip hayatini takinti haline getirmeyin : )
ilk boşanırken elimde ne delilller vardı .. evet dedğin gibi donuna kadar alablirdim... bana neler yaptı.. ama ben kendi mal varlığımı bile ona bıraktım.. sadece oturduğum evi aldım.. kalan evler hatta kendi tazminatımla aldığım bağ evi bile onda kaldı.. bir an gururla sinir ve öfke ile benden bir an boşansın diye yaptım... şu an donuna kadar alma şansım yok.. zamanında avukatım demişti.. donuna kadar alalım diye.. çok pişmanım.. çocuklarımın hakkınıda o adama ve hatta yeni eşine verdim.. düşünmeden.. geçmişi düşünmek yok.pişmanlıkta yok.. kısmet.. şu an nafaka ile ilgili mücadele etmem gerek..