Bir de şunu eklemek istedim, aynı telefon görüşmesinin içinde, yani birkaç dakikanın içinde hem karısını boşayıp senle evleneceğini, hem de tüm malvarlığını karısının üzerine yapacağını söylemiş. Bu kadar tutarsızlığa ilk şahit oluyorum. Sana çok kötü bir piyango vurmuş. Nerden tanışıp evleniyorsunuz şu tip adamlarla be güzelim? Ya senin zekanla alay ediyor yada ağır psikolojik vaka. Çocuklarına nasıl davranıyor peki? onlarla konuşması, sohbeti, tavrı nasıldır? Düşkün mü ilgisiz mi? tüm ailenin başına gelenleri okudum, sanırım fazla iyi niyetli, saf insanlarsınız. sürekli maddi sorunlar, aldatılmalar kandırılmalar.. sen kimseyle bir tutma kendini. başımda bir erkek olmalı diye de takıntı yapma artık. elbetteki her kadının yanında bir erkek olmalı, desteği hayat arkadaşı olmalı. ama seninki destek değil köstek. ona takılıp kaldığın için yıllardır bir adım öteye gidememişsin. boşadığın an yoluna baksaydın şimdi nerelere gelmiştin. o adamın adını bile zor hatırlardın. ama maşallah evinde ne yenip ne içildiğine, karısıyla nereye gidip ne alışveriş ettiğine, ne zaman küsüp ne zaman barıştığına tam teşekkül takiptesin. kafayı bozmuşsun eski kocanla. kusura bakma çok açık yazıyorum ama senin aklının başına gelmesi lazım. kurtarmaya çalıştığın bir evlilik yok artık ortada, o evlilik ölmüş. köprünün altından çok sular akmış, adam takmış sepeti koluna herkes kendi yoluna. şimdi de 3 kuruş para için seni yiyor. sanki sen para istemezsen bir umut birgün sana dönecekmiş gibi umut verip seninle oynuyor. yersin diye ortaya kıtır atmış sen iste hemen boşanayım demiş, eminim sen hemen boşan koş gel demişsindir de yine o senin vicdanına oynamıştır, sana karına dön dedirtene kadar oyun etmiştir. anladım ben kocanı. her hareketi hesaplı planlı. günahını da alıyorsam Allah affetsin. bence kürtaj hikayesi de sana yem atmış. madem kadının en büyük istediği bebekti de bu adamın bir lafıyla mı ilk bebeğini gidip aldıracak. orda başka talihsizlik olmuştur. düşürmüştür belki de kimbilir. onlar yakında yine bir bebek haberiyle ortaya çıkarlar, demişti dersin. neyse çok uzun yazdım ama gerçekleri gör istiyorum. adama kendini kullandırtma sömürtme. çocuklarının hakkını al. utanacak birşey yok onların rızkı bu. gerekirse mal varlığına da ortak çık neden çıkmayacakmışsın. artık bu hayatta kötüler de üzülsün, cezasını çeksin. masumların ahı yanlarına kalmasın