- 7 Mart 2013
- 6.626
- 19.979
- 448
- Konu Sahibi mutluluk1982
500 tlye nafaka mı olur diye şaşırmıştım. Sonra 2000 kirayı okuyunca oha ne kadar ucuzmuş dedim. 6000 maaşı görünce hemen tarihe baktım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metresten 5 cocuk, biri ölmüş biri sağ, 3 kurtajli uye bu, hic unutmam. Metres fabrika adamda pancar motoru gibi calisiyorlar ama adam eve gelip bakara suresini okuyordu aglayarak, okudugum en komik dramaydi, 27.kez falan evlenmislerdi.Aynı adamla 4.kez evlenmişti, adam metresi hamile bıraktı diye yine boşanıyolardı en son. Adam yatağa kapanıp bakara suresi mi ne okumuştu djdjdj.
Kız büyük konuşmak istemiyorum ama neden yaa? Büyü falan yapmışlardır benceAynı adamla 4.kez evlenmişti, adam metresi hamile bıraktı diye yine boşanıyolardı en son. Adam yatağa kapanıp bakara suresi mi ne okumuştu djdjdj.
Adam zengindi sanırım degil mi?Metresten 5 cocuk, biri ölmüş biri sağ, 3 kurtajli uye bu, hic unutmam. Metres fabrika adamda pancar motoru gibi calisiyorlar ama adam eve gelip bakara suresini okuyordu aglayarak, okudugum en komik dramaydi, 27.kez falan evlenmislerdi.
Adamin ailesi mallari metrese mi yedireceksin verme nikahini surundur diyordu, herhalde 3 evleri vardi. (Cunku 2 kira gelirinden bahsediyordu, tabi adam arada birileriyle flortlesip onları da baskalarina sivamadiysa)Adam zengindi sanırım degil mi?
konu sahibesi çocuklarımın haklari paralar evler diye diye tekrar tekrar evleniyordu
Adamla fotolarını faceden bulmuşlar zamanında, ben de gördüm ama unuttum hesabı şimdi, bi şeye de benzediği yok, kadına güzel diyolardı ama yaşına göre hoş biriydi sadece.Kız büyük konuşmak istemiyorum ama neden yaa? Büyü falan yapmışlardır bence
Zaten nikah da kurtaramadı, adam yedirdi yine karı kıza yedirceğini, kadın daha hali vakti yerindeydi diye aklımda kalmış. 4.kere birleştikleri zamanı hatırlarım, artık uslu duruyor aşkım bitanem dilinden düşmüyor diyordu Mutluluk adam için, çok geçmedi bunun üstünden, o ara adam metresle çocuk denemeleri yapıyomuş.Adamin ailesi mallari metrese mi yedireceksin verme nikahini surundur diyordu, herhalde 3 evleri vardi. (Cunku 2 kira gelirinden bahsediyordu, tabi adam arada birileriyle flortlesip onları da baskalarina sivamadiysa)
Adam cocuk bagimlisi galibaz uremeden duramiyor. Benimde aklimda mutluluk/okyanus daha varlikliydi diye kalmis (borclarini kapatmisti galiba)Zaten nikah da kurtaramadı, adam yedirdi yine karı kıza yedirceğini, kadın daha hali vakti yerindeydi diye aklımda kalmış. 4.kere birleştikleri zamanı hatırlarım, artık uslu duruyor aşkım bitanem dilinden düşmüyor diyordu Mutluluk adam için, çok geçmedi bunun üstünden, o ara adam metresle çocuk denemeleri yapıyomuş.![]()
Yine boşanıp tekrar birleşince mi olmuştu ne olmuştu işte adamın totosunu epey toparlamıştı, zaten bi defa yaptığı şey değil ki. Adam buna yeter ki aşkım gülüm desin dünyayı yıkar bu.Adam cocuk bagimlisi galibaz uremeden duramiyor. Benimde aklimda mutluluk/okyanus daha varlikliydi diye kalmis (borclarini kapatmisti galiba)
Kadin nikahı vermese nolacak adam çocuk yapmış çoktan mal bölündü yani.Adamin ailesi mallari metrese mi yedireceksin verme nikahini surundur diyordu, herhalde 3 evleri vardi. (Cunku 2 kira gelirinden bahsediyordu, tabi adam arada birileriyle flortlesip onları da baskalarina sivamadiysa)
Bende birkac eski konusuna baktim, mesela metres kadinin aramizda oldugunu ve kendisini takip ettigini yazmis, kendisine karsit cevap verenleri metres olmakla itham edip dus yakamdan diye dellenmis. Cidden bazi sorunlari olabilirKadin nikahı vermese nolacak adam çocuk yapmış çoktan mal bölündü yani.
Konu sahibesinin çok eski konularını biliuorum çok normal psikolojide bir insan değil gibi geliyordu bana zaten hatta eski kpnularına bakarsanız uyduruyor bile olabilir yazdigi herseyi.
Atak donemleri geciriyor bence zaman zaman
Çok daha eskisine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.Bende birkac eski konusuna baktim, mesela metres kadinin aramizda oldugunu ve kendisini takip ettigini yazmis, kendisine karsit cevap verenleri metres olmakla itham edip dus yakamdan diye dellenmis. Cidden bazi sorunlari olabilir
Çok daha eskisine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
Sizofrenik davranışları var kadının
Umarim oyle bir adam vardır22.12.2014 tarihi…. Adam öldü …adamın bu tarihte 52..çıkıyor…
31.10.2014 öldü..mezar numarası 1318 ( Antalyada kaldığım otel no-hatta kendi odam bile değil..arkadaşların odasında sabahladım..o acıyı tek başıma atlatamazdım..yine benim yanımda çok iyi arkadaşlarım vardı..daha ne istiyorsun….Allah’tan..beni hiç yalnız bırakmıyor)
22.12.2014 tarihinde 52.gün oluyor. 52.sini çıkarıp önüme bakıyorum.. birkaç gün de kendiliğine gelmen yetecek. Bu kadar…bu tarihten sonra
22.12.2014 TARİHİNDEN ÖNCE YAŞANAN TÜM OLAYLAR HATIRLANMAYACAK…KONUŞULMAYACAK
İÇİNE O ACI GİRSE BİLE KİMSEYE...
- mutluluk1982
- Yorumlar: 124
- Forum: Bir derdim var
Su basliktakilerin cok benzerini ekşide okudugumu hatirliyorum, tabiki tamamen bambaska biri ama ayni böyle anlamsiz notlar, duzensiz yazismalar vardi, hatta o kisinin X hesabini bulmustu eksi yazarlari.
Dedigin gibi psikolojik sorunlari var herhalde, gerci boyle bir adamla insanin zihni saglamda kalmaz.
Adam ne yazdi peki? Ay dizi gibi.Umarim oyle bir adam vardır
Bende face hesabini bulmuştum cokda guzel bir kadindi, hatta yanlis hatirlamiyorsam birileri daha bulup kadinin kocasina mesaj atmislardi burdaki yazilanlarla ilgili
Hiç bilmiyorum, yazdımi onu bile hatirlamiyorum ama bu konu sahibesinden o kadar bıkıldı ki bir dönem en sonunda kadını o şekilde yok ettilerAdam ne yazdi peki? Ay dizi gibi.![]()