Yardım edin!yaşamak istemiyorum

canım benim çok bunalmışsın tamamda ya sen direkt gitsene psikoloğa ne duruyosun bak bizim böyle elimizden bişey gelmiyor inan senin için bişeyler yapmak istiyorum ama şuan yanlızca sen kendin bu durumdan kurtulabilirsin artık bekleme git bi doktora inan bende dayanamıyorum sana anneni kafana takma diycem ama takıcaksın ne çare artık o kadını böyle kabul ediceksin değişmiycek sana hayrı yoksa zarar vermesinede izin verme düşünme ya herkesin annesi babası dört dörtlük değilki eminim senden daha kötü durumda olanlar vardır napcaksın Allah sanada bu imtihanı vermiş annenle sınıyo seni bunu kabul et bence bak sana dua ediyoruz gerçekten kardeşim gibi görüyorum seni benmde bi kardeşim var 17 yaşında oda yanlız senin gibi yardım etmek istiyorum ama olmuyo yani seni kardeşim yerine koydum ya ne bileyim keşke tanıdığım yakınım olsaydın daha çok ilgilenirdim senle ama nolur kimseyi bekleme en azından doktora git ve dualarımızda olduunuda unutma bak manevi destek çok önemli en azından tanımadığın insanlar senin için dua ediyo bu da nasib meselesi kendini üzme artık bu günlerinin kıymetini bil hadi kendine iyi bak canım ALLAH a emanet ol

canım psikolog çok pahalı demişsinde yeni gördüm devleti falan psikayatrı yokmu ayarlayabilirsin belki ankaranın durumunu bilmiyorum antepdeym ben burdakilerden duyduğumu söylerdimde işte yani ankarallı arkadaşlar yardım eder galiba

kusura bakma ama bu noktada kendinde bi suç ara insanlar seni sadece işi düşnce arıyosa sen insanlara başka bikimlik sunmuyosun demektir,bazen sohbetin için bazen de eğlence katman için arayabilirler..Unutma ki tüm dostluklar özünde çıkara dayanır,insanları eğlendirebilmek veya sadece yanında bi yere gidiyo olmak bile sebeptir aranmaya...

valla benim kardeşim saattli ücretle gittti.devlette belki sadece psikiyatriste gidebilirsin ama o da dinlemez seniilaç döşer geçer.ben bi kere gitmiştim,günde yedi ilaç vermişti,şuurum kapanmıştı resmen

volveron gidecem 22sine gün aldım işte daha erkene veremediler Fatih Üniverstiesi Hastanesine gideceğim(Ankara) zaten anladım artık kendim çözemiyorum bu problemi arıyor bi de kavga ediyoruz cumartesi günü aradı yine kavga ettik bi insan evladını aramış bi güzel söz söylemez mi o kadın sadece kızacağında kinayeli onuşacağında ''annecim'' der başka türlü demez tam sınav haftam aradı yine böyle kavga telefonda inanın cumartesi pazar ders çalışamadım gitti bütün ders çalışma isteğim.Kafamdan silmiştim aklımda bile değildi yine aramış sözde aramızdaki problemi çözecek Ben değişmem sen değişeceksin deyip duruyor haydi tekrar sardık başa ben tabii yine üzüldüm kızmadım sinirlenmedim üzüldüm sonra kardeşmle msnde konuştuk üzülmemiş o kadın çok kızmış sadece.İşte sınav haftam maalesef inşallah geçer içimdeki sıkntı bunaltı ne içli yazmışsın okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı belki de Alah bin sınıyordur dediğin gibi ben kendimdeki kusurları görüyorum o kadına da diyorum ben de hatalıyım ben hatalarımı kabul ediyorum diye ama o ben bişey yapmadım diyor sürekli.İşte ömür törpüsü sinir harbi.

canımmm.annenin kusuruna bakma kendine göre sorunu vardır,sen derslerine bak,okulda psikiyatr yok mu?olması lazım.benim kızım okulunkine (ist.ünv.)gidiyor çok memnun.ilaçtan korkma iyi geliyor,alışkanlık yapar diyorlar hayır.4 ay önce kızım okuldan ağlayarak geldi okula da gitmek istemiyorum yaşamakta istemiyorum diye.şimdi diyor ki anne inanamıyorum o zaman ki halime.depresyon geçiriyormuş.özeller para tuzağı hiç kusura bakmasınlar.1 sene gitti hem de her hafta.hava.psikiyatr psikolg seni yanlış yönlendirmiş demiş.
'hayatım değişti.com' a gir orada videolar var ,kendine uygun olanı seç,akşam yatarken dinle.
sınav saatini söyle sana dua edicem.
kendine iyi bak.

iyi bari canım biyerden başlıycaksın sevindim buna ama sınav haftasındasın en azından doktora gidene kadar kendinin doktoru olmaya çalış sınavların kötü geçmesi dahada stres yapıcaktır boşver anneni artık eminim atlatıcaksın zaten

var psikatr ama ayda bi sefer geliyormuş yani istediğin anda randevu alamıyosun alıyosun bi ay sonraya atıyolar gerek olursa ilaç da kullanırım artık bu halimden kurtulmak istiyorum yoksa beni tmarhaneye kapatmak zorunda kalacaklar iyileşmek istiyorum hayatımdeğişti.com u çok önceden biliyorum siteyi de iyi bilirim yazmışlığım da var o siteden de baya bişey öğrendim

'' anneni boşver'' ne kadar basit değil mi söylemesi sizin için benim için öyle değil işte sürekli aklımda annem bana niye böyle davranıyor benim bu halimi kardeşim bile farketti o da biliyor ama inanır mısınız üzülmüyor bi anne olarak evladının durumuna.Ben zaten anneme babama hiçbişeyimi anlatmıyorum ölsem hasta olsam orosbu olsam da aramam anlatmam zaten onlar öyle bi merak için değil beni merak etmiyor musunuz? diye sorduğumda koskoca kız oldun kendi başının çaresine bakabilecek yaştasın biz seni değil sen bizi avutacaksın sen alttan alacaksın biz değişemeyiz sen değiş ben çok değiştim eskiden olsaydı bunun onda birine çok üzülürdüm şimdi alıştım artık ama o kadının ''niye aramıyosun ben senin evladın değil miyim hiç mi merak etmiyorsun'' demiştim telefonda son kez konuştuğumuzda bugün yine aradı ''yine soğuk biçimde nasıl iyi misin sağlığın sıhhatin yerinde mi'' bu kadar başka bişey yok tek bildiği cümle bu. ben de soruyorum beni niye arıyosun diye ''laf çarptırıyor ben iyi anne olacakmışım yaa o yüzden hergün arıyorum aramıyosun aramıyosun diyosun ben de arıyorum laf çarptırıyosun ee daha ben napayım yağlanıp g.tüne mi gireyim diyor daha önce söyleyip yaptıklarını hiç aklına getirmiyor arayıp bu soğuk manasız lafları edip telefondan moralimi bozacağına hiç arama daha iyi bayanlar sizden ricam evlatlarınızı sevin onları okşayın onlara dokunun öpün onlara yalnızlığınızı hissettirmeyin ruhen ve bedenen onların yanında olun kocanıza verdiğiniz değeri evladınıza da verin inanın evladınız sizin sevginize okadar muhtaç durumda ki.onlara sevginizi göstermekten korkmayın.Bugünlük benden bu kadar Allah'a emanet olun.

valla ne diycemi bilemiyorum sözün bittiği yerdeym Allah ım yardımcın olsun dilerim artık karşına doğru düzgün insanlar çıkar ama bizimde elimizden bu kadarı geliyo

mutlu olmak nasılsın,ne yapıyorsun.
biranne bildiğin gibiyim bundan 2 gün önce iyiydim çünkü o kadın(annem demek istemiyorum) aradı normal bir telefon konuşması yaptık biraz.Bu hafta sınav haftamdı sınavlar cuma günü bitti işte yine sen şöylesin böylesin demeye başladı ''ben gelmeyeceğim dedim sürekli her geldiğimde hayal kırıklığına uğruyorum geldiğime eve pişman oluyorum zaten geldiğimde annemin bi sefer bile sevindiğini hatırlamıyorum ben gidecem sarılacağım öpeceğim uzaktan gelen benim be benim nazlanmam lazım o yapıyor bana gelir gelmez çekmeyeceğim işte o işte bana öyle bi sarılıyor ben ona sarılmıyorum çünkü çok kalbim kırıldı o da hemen sarılmayı bırakıyor zaten zorla yaptığı için ben kimseden diğer insanlardan bişey beklemiyorum hem de hiçbişey ama insanın annesinin böyle yapması insanı üzüyor hayatta sevenim yok ben insanları çok sevmeme rağmen.Yaptıklarından pişman olup hatasını anlayıp yaptığı bana karşı yaptıklarını tamir etmedikçe böyle davranacağım ona.Zaten kendisine söyledim ben hatalı bişey yapmadım dedi ben kendimi haksız görmüyorum dedi ben değişmeyeceğim sen değişeceksin dedi aslında ben çok değiştim ama farkında değil bunu söyleyen insana daha ne diyebilirim ki yolu açık olsun.Daha biçok şey var hangi birini yazayım.

Son düzenleme:
canım çok hassaslaşmışsın,sen derslerine odaklan,oluruna bırak,anneciğinin belki bir sorunu var,sana söyleyemiyor.kardeşin kız dı sanırım onunla nasıl görüşüyor musun,sınavlara hazırlanıyordu galiba.sen onunla paylaş.

bayanlar psikolğa gittim bugün öyle bi değişiklik olmadı zaten bildiğim şeyleri söyledi fazla beğenmedim Fatih Üniversitesi hastanesi Seda Tan'a gittim yakın diye tututk bi psikolog asıl sorması gereken benim dertlerimle alakalı sorular sormadı zaten böyle soğuk karşıladı diyeblirim öyle fazla güleryüzlü değil tutuk memnun kalmadım işte antidepresan yazması için psikatra yönlendirdi bi de kitap tavsiye etti telkin cdleri sipariş etmiştim önceden onlardan birini 21 gün dinledim işte onları söyledim psikolojiyle ilgili şeyleri takip ettiğimi çekirdek inanç çalışması yaptırdığımı onu bilmiyorum dedi yaa bu işten bi de para kazanıyolar ben bile bu işle ilgili olmama rağmen böyle doktorlardan psikologlardan daha çok şey biliyorum çıktıktan sonra yalnızlığımı daha çok hissettim annem babam kardeşimden başkası yalan ddim yurda gittim annemi aradım gayet mutlu şekilde psikoloğun dediklerini anlattım hiç merak etmemiş öyle bişey demeden dinliyodu anne dedim benim hiç ne durumda olduğumu merak etmiyo musun dedim sadece bu kadar ''etmiyorum ben zaten hiç bişeyi merak etmiyorum dedi bu salı eve gitmeyi düşünüyodum sınavdan sonra ben şimdi nasıl giderim eve çok da özledim ben onları çok seviyorum ama onlar sevmiyor merka da etmiyor sevgimi içime gömcem benim ne kadar uğraştığımı görüyor yine de böyle yapıp benim moralimi bozuyor elin çocukları şöyle böyle sen herşeye güceniyosun onu yapıyor bunu yapıyor diyor ama beni sen doğurdun büyüttün hiç bunu düşünmüyor düşünnü annem bile beni istemiyor beni sevmiyor başından atmak istiyor ben sevilecek insan değilim ölmek istiyorum bıktım artık kendimden bi gün kwndime kötü bişey yapmaktan korkuyorum dayanamıyorum bayanlar çabuk cvpayazın ben hiç sevilecek bi insan değildim ben hiç sevilecek bi çocuk değildim di mi anne

Son düzenleme:
cnm okudum tüm syfları ve sana şunu demek istiyorum,ilgi alanlarını genişlet.. mesela bi çiçek al saksıda yetiştir onu onunla konuş. dans etmeyi sevdiğini söyledin ve baştada yurdun üst katı boş dedin al sana bi fırsat,çık o kata tak kulaklığını istersen bağıra bağıra şarkı söyle, dansınıda kat yanına..hem kimse görmez hemde özgürce dans edersin.. onun dışında bi ark. çocuk esirgemeye git demiş bende buna benzer bişey söylücem mesela 19mayıs yaklaşıyo yakınlarda köy okulu vs varsa git 19mayıs için kendinizce şenlikler yapın onlara koreografi öğret beraber eğlenin.. onun dışında okulda bu tarz bi kulüp oluşturmak için bi adım atabilirsin ki eğer böyle bi kulüp yoksa bu müthiş bişy olur.. onun dışında mesela aklıma geldi diksiyon kurslarına katıl emin ol yeni insanlar tanıcaksın ve herkesin aynı olduğu yargısını kendin yıkıcaksın..eğer ortamını değiştirmk istiyosan okulunda varsa farabi ve erasmus prog.larını araştır.. hergün ankrada yeni bi yer keşfedicem de ve çık dolaş muhakkk ki tarihi mekanlar vardır bunlar seni rahatlatır buraları gez.. onun dışında istersen yatay geçiş yap yeni üni.ler yeni arkadaşlıklar görürsün..ha bide son olarak kardeşine ve babana söyle bikaç gün tlfnunu kapat ve bu dediklerimden en azından birini yap en azından kafan rahatlamış olur..daha bir çok öneri sunabilirim sana inan buna..ama sen sadece bana yada bize söz ver: denemediğin bişyi yapmaya,gitmediğin bi yere gitmeye vs...buna söz ver emin ol beraberce bu şeyin üstesinden gelicez...ben buna gerçekten inanıyorum.:92:

hergün nete giremiyorum bende okuyorm çünkü deü deyim,o yüzden cvbım geç olursa merak etme umutsuzluğa kapılma çünkü biz herzmn yanındayız..ve seni çok seviyoruz..

Son düzenleme:
Günaydın İlkönce ALLAH'a şükretmelisin nefes alıp verdiğin sağlıklı bir birey ve üniversiteyi kazanıp okumaya çalıştığın hiç kimseye muhtaç olmadığın için sonra Annenin psikolojisinin çok bozuk olduğu anlaşılıyor asıl tedaviye o muhtaç bunuda böyle bil Birde tersini düşün ya üniversiteyi kazanamasaydın evde hep başına kaksalardı daha mı iyiydi Bir an önce kendini derslere odakla hayatın daha başındasın hemen pes etme gelecekte güzel günlerin seni beklediğini düşün başaracağım herşeyin üstünden geleceğim gelmeye de başlıyorummmmmm parolan olsun Mesnevi kitapları insanı çok değişik düşünmeye itiyor rahatlatıyor seni öpüyorum

kokooo sana çok teşekkür ediyorum,önerilerin için.
MUTLU OLMAK bak arkadaş o kadar güzel şeyler önermiş ki,bir psikologtan daha iyi.
psikologlar hiç kusura bakmasınlar sadece para almayı biliyorlar.kızım gitti 1 sene
sonuç HİÇ.
seni seviyoruz.

sağolun kızlar bugün Yasmin levy konserine gittim çok güzeldi ama yine yurda geldiğimde bi boşuk hissettim imzalı albümünü aldım Yasmin'in konser güzeldi ama üzüldüm yurda gelince ondan ayrılınca karnı bayağı şişmiş 7 aylık hamileymiş canım benim Allah bebeğini analı babalı büytsün inşallah onu çok seviyorum canım benim karnında 7 aylık bebeğiyle Türkiye'ye gelmiş yalnız yanındaki o akbaba kılıklı adamları hiç sevmedim ama Yasmin bir tane çok mütevazı çok iyi bi insana benziyor hamile olduğunu bilmiyordum bilseydim bebeğine hediye alırdım.ben de sizi seviyorum inşallah annem de birgün beni gerçekten sever yıpratmaz.İnsan sevdikleri yanında olmayınca mutlu olamıyor.

boşver cnm yaa sevmezlerse sevmesinler yeri geldiğinde insanın canı kanı dediği ailesi bile yüz çeviriyor yabancıdan farkı olmuyor görüyoruz tv de gazetelerde olayları vs.. dünyada herkes yalnızdır ne aileni düşün ne başkasını sen önemlisin tabii insanın ailesi de önemlidir ama aile var aile var o yüzden boşver ne güzel üni.desin gez toz tadını çıkar hayatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…