canım benim seni merakla okuyorum aynı kızıma benzetiyorum dedim ya.beni ailem istemiyor,beni kimse sevmiyor aynı kızımın 7 ay önceki sözleri,şimdi seni dinleyince gülümsedim.2 ablası var biri evli demiştim,diğeri ünv.bitirdi çalışıyor.bir akşam 2 kardeş arasında ufak bir tartışma geçti,ben de araya girdim vay sen zaten onu hep tutarsın deyip odasına gitti kapısını çarptı.sabah suratı 10 karış,küsmüyüz dedim.aynen şöyle dedi'bu kadar belli etmeyin sevmediğinizi'.yani depresyon geçiriyordu.buna benzer olaylar,biz allaha şükür mutlu bir aileyiz ama o neden böyle hissediyor anlayamadık.ilaçlar çok iyi geldi,geçen gün ona, seni hala sevmediğimizi düşünüyor musun dediğimde güldü.olur mu anne ya dedi.sende de geçecek bugünler,ilaçlarını aksatma,başka meşguliyeter bul,dansı seviyordun,dans kurslarına git.kızkardeşin nasıl biri,ünv.ye hazırlanıyor demiştin.okumaya önem veren bir ailesiniz ,sizi böyle yetiştiren bir anne babanın seni istemediklerini sanmam,sana öyle geliyor,kızımda da aynısı olduğu için eminim.yaz tatilinde çalış bence,kızımın okulunun staj mecburiyeti yok,biz yine de ona staj yapacak bir yer bulduk,meşguliyet şart size.