• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin!yaşamak istemiyorum

ahh melodi bi de yalnızım diyosun ne güzel işte annen kardeşin sevdiklerin yanındaymış ben onlar yanımda olmadıkları(annem babam kardeşim) yurtta okulda samimi arkadaşım olmadığı için bunalıma girdim yani ben öyle düşünüyorum tabi ki ölseler üzlürüm ben zaten sevdiğim için bu kadar üzülüyorum onlar fazla arayıp sormuyolar diye her zaman şükrediyorum Allah'a sağlıklı olduğum için annem babam kardeşim sağ olduğu onlar sağlam olduğu için sağlığım yerinde olduğu için inşallah atlatırım aslında komik kızımdır böyle olduğuma bakma çok da konuşurum hoşsohbetimdir ama beni niye sevmiyolar anlamıyorum beğenmiyolar heralde.:49::49:

canım benimm ya işte o konularda benzediğimizi anlatmaya çalıştım beğenmiyorlar herhalde :49:ama bak ben seni beğendim :61:
o konuda haklı olabilirsin canım ailem yanımda ama benimde paramparça bir hayatım var kimse kimsenin çektiğini yaşamadan bilemez ki :14: içim acıyor bazı şeylere bu hayatta, dünyaya bağırasım var tüm bu mutsuzluklarımız için bizi mutsuz edenler için neden neden diye :52: herkesin ayrı derdi var işte umarım feraha ulaşıcaz umarımm...:31:

canım benimm ya işte o konularda benzediğimizi anlatmaya çalıştım beğenmiyorlar herhalde :49:ama bak ben seni beğendim :61:
o konuda haklı olabilirsin canım ailem yanımda ama benimde paramparça bir hayatım var kimse kimsenin çektiğini yaşamadan bilemez ki :14: içim acıyor bazı şeylere bu hayatta, dünyaya bağırasım var tüm bu mutsuzluklarımız için bizi mutsuz edenler için neden neden diye :52: herkesin ayrı derdi var işte umarım feraha ulaşıcaz umarımm...:31:
evet buluşalım o zaman tanışalım.

niye kise bişey yazmıyor?Bugün yine kötüyüm hiçbişey yapmak istemiyorum yaşamak istemiyorum hayattan bıktım sınavlar da yaklaşıyor daha ve de gereken makalem var bir hafta içinde yazmam lazım hem de ingilizce ve de zor bir konu seçmişim bilmiyorum nolcak bu halim.

Canım ne kadar yanlış düşünüyorsun.Laptobunun bozulması veya sınavlarının yaklaşması yaşamını karartmamalı.Ne kadar zor şartları olan insanlar var yinede hayata sımsıkı tutunuyorlar.Aç susuz yaşayanlar,üstüne kıyafet alamayanlar,işkence görenler,savaş yaşayanlar,neleri var neleri...Senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişi varken haline şükretmelisin bence.Ne güzel okuyorsun,başını sokabileceğin bir yerin var,karnını doyurabiliyorsun,gözün görüyor,kulağın duyuyor,sağlıklısın.Bence mutlu olmayı öğrenmelisin.İnsanlar mutluluklarını kendileri bulur.Basit şeyler bile mutluluk verebilir her zaman pozitif düşün,hayata olumlu bak.

Bir de şöyle düşün ailenin seni sevmediğini düşünüyorsun yanlış anlamadıysam.Bende okul yıllarımda öyle düşünürdüm,hele ilk ayrıldığım zaman.Benim iyiliği istemiyolarmış gibi gelirdi hep.Ama onları kaybedince ne kadar yanıldığımı anladım,ne yapmışlarsa benim iyiliğim içinmiş meğer.Babamı 2 sene önce kaybettim ve çok kavga ederdim rahmetliyle hiç anlaşamazdım.Ama şimdi keşke ağzımı hiç açmasaymışım diyorum.Birde ders aldım,2 ay sonra evleniorum nasipse.Ben böyle bir ebeveyn olmayacağım diye düşünüyorum sevgimi çocuklarıma ve eşime belli edeceğim diye söz veriyorum kendime.Hayatta yaşadığımız her şey bizim için bir ders aslında...

Canım ne kadar yanlış düşünüyorsun.Laptobunun bozulması veya sınavlarının yaklaşması yaşamını karartmamalı.Ne kadar zor şartları olan insanlar var yinede hayata sımsıkı tutunuyorlar.Aç susuz yaşayanlar,üstüne kıyafet alamayanlar,işkence görenler,savaş yaşayanlar,neleri var neleri...Senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişi varken haline şükretmelisin bence.Ne güzel okuyorsun,başını sokabileceğin bir yerin var,karnını doyurabiliyorsun,gözün görüyor,kulağın duyuyor,sağlıklısın.Bence mutlu olmayı öğrenmelisin.İnsanlar mutluluklarını kendileri bulur.Basit şeyler bile mutluluk verebilir her zaman pozitif düşün,hayata olumlu bak.
Bunlar için hergün şükrediyorum Allah'a hem de çok ama bu düşüncelerin içinden çıkamıyorum bi türlü depresyondayım ya o yüzden herhalde ama ilacımı içiyorum iyi olucam inşallah inşallah mutlu olursun yapacağın evlilikte inşallah kavga etmez gül gibi geçinirsiniz.

canım bıraz abartmışsın bence intahar falan ... düşünmek olmaz içine kapanıksın bıraz dış dunyaya açılmalısın hıç çıkmıyormuşsun yurttan mesela çık gez dolaş tek başına olsun bahar geldı hava ne kadar guzel içine kapanık olduğun için arkadaşın yokmuş gıbı gelıyor bana onların senle konuşmasnı bekleme sen konuş bende yurtta kaldım herkes benı çok severdı gel gulelım eglenelım dıye baban ayakkabımı kargoya vermedı dıye senı sevmedığı anlamaına gelmıyorkı bahar geldı artık olmazsın hasta işi gucu vardır belkı ilğilenememiştir senle olabılır hoş görmelisin emın ol butun anneler hastada olsa kızar bagırır sadece senın annen yapmıyor bunu hepimizin annesı babası aynı o zaman bızı de kımse sevmıyor hadı o zaman toplu intahar edelim iyi bır psikoloğa gıtmelisin gerçekten arkadaşım çok çok ALINGANSIN ve İÇİNE KAPANMIŞSIN annene anlat derdını ama ANLAT yoksa gerçekten işin içinden çıkamayacak hale gelirsin

aa at boyle olumsuz dusunceleri kafandan..yasamak,nefes almak o kadar guzel ki!
yurt ortaminin icine sıkısıp kalmissin..cik disariya yeni yerler,yeni insanlar kesfet..kendine acimaktan vazgec.
bak ben universitedeyken bboyle kizlarin 4-5 kisilik gruplari vardi,nerdeyse birbirleri olmadan wc te gidemezlerdi.hic abartmiyorum.biri bir bahane bulup digerini de pesinden suruklerdi..ben tek basima yemege de giderdim,gezmeye de..bagimlilik durumundan hoslanmiyorum..
yani demem o ki bunlara takilip kalma hayata olumlu taraflarindan bak..
ve hergun dua et kendin icin,tanrinin bize verdigi nimetler icin..o kadar guzel geliyor ki insanin ruhuna.o kadar gencsin ve beynin o kadar taze ki bunlari takmaya degmez ki zaten taktiklarin dert degil..bak okul bitiyor herkes kendi yoluna gidiyor.kisacasi hersey gelip gecer..onemli olan sensin.
ailene de gelirsek onlarinda kusurlarini gorme,cok beklenti icine girme..insanlar bizim dusundugumuz gibi bize yaklasamaz.bu kisiler anne babamiz bile olsa..
sen onune bak..gelecegini oturmaya bak..hayatini duzelttikce hersey ne kadar guzel olacak goreceksin..:34:

artık annemgile kızmıyorum onları çok seviyorum çok özlüyorum burnumda tütüyolar böyle okulun sn zamanları yaklaştı mı iyice bunalıyorum işte at demesi kolay atamıyorum bi türlü gitmiyo içimdeki sıkntı kimseye bağımlı da değilim çoğu işimi tek başıma görüyorum yalnız çkıp dolaşıyorum yalnız gidiyorum her yere bunları yapmıyor değilim ama işin açıkçası zevk almıyorum içimde bir burukluk oluyor insan yanında birilerini istiyor bi arkadaş ona destek olacak ne bileyim canın sıkıldığında konuşacak birini arıyor insan ama maalesef ki öyle birisi yok ve ben bunalıyorum bilmiyorum nedenini ama tavsiyleriniz için sağolun zaten tek derdimi paylaşabildiğim yer burası kadınlar kulübü

merhaba canım benim.yazlıktayım,sana yazamadım,doktora gitmişsin sevindim,kızıma da prozac verdi,hatta bir tane daha verdi adını yazmıyayım,i,laçlar çok iyi geldi,sana da iyi gelecektir,vizeleri bitti,sınavları iyi geçerse keyfine diyecek yok,kötü geçerse anında değişiyor.geçen gün okuldan suratı 10 karış geldi,3 e kadar çalıştığım dersten 25 almışım oysa iyi geçmişti,başladı yine okula gitmiycem sokağa da çıkmıycam demeye.iyi geçtiyse yarın git hocana söyle kağıdını iste,söylemiş meğer hoca B grubuna göre değerlendirmiş,sonra düzeltmiş 75 almış.sevincine diyecek yok.ama hayat böyle değil,ufak bir sorunda hemen surat düşmez.ben seni kızıma çok bnzetiyorum,vizeler bittiğinde çok mutluydu,şimdi finaller geliyor yine depresyona girdi.bak seni bıraktım kızımı anlatıyorum.burada birisi sana 'ateşböcei yolunu'tavsiye etmişti ben aldım okuyorum,87.sayfadayım,çok akıcı alıp okumanı öneririm,anne kız ilişkisinden ve dostluktan bahsediyor.
hadi güzel haberlerini bekliyorum.:1::1::1:

Bunlar için hergün şükrediyorum Allah'a hem de çok ama bu düşüncelerin içinden çıkamıyorum bi türlü depresyondayım ya o yüzden herhalde ama ilacımı içiyorum iyi olucam inşallah inşallah mutlu olursun yapacağın evlilikte inşallah kavga etmez gül gibi geçinirsiniz.

Canım benim teşekkür ederim.Benim bir arkadaşımda senin gibiydi,doktora gitti doktor depresyondasın demiş.Her gün konuşuyoruz ve olumlu düşünceler yüklüyorum beynine.Çok şükür hiçbir şeyi yok şimdi.Ama ben bu depresyon kelimesine inanmıyorum,böyle bir rahatsızlık yok bence.Kendini mutlu etmek iste,pozitif düşün.Örnek verecek olursam laptopun bozulduğunda en azından laptopun olduğunu düşün,bunu bulamayanlarda var de,ödev yapacağın zaman en azından okuyorum okuyamayanlar var de.İnan istersen hayatı çok güzel yapmak elinde.Benim çok sıkıntılı zamanlarım oldu,herkes ne kadar rahatsın hiç sorunun yok derdi bana,halbuki içimde fırtınalar kopardı ama hep mutlu olmayı bilirdim hala öyleyim.Sen güçlü bir kızsın,içine atmayıp bizimle paylaşmandan bu sonuca vardım.İnanıyorumki harika bir hayatın olacak yeterki iste...

Canım benim teşekkür ederim.Benim bir arkadaşımda senin gibiydi,doktora gitti doktor depresyondasın demiş.Her gün konuşuyoruz ve olumlu düşünceler yüklüyorum beynine.Çok şükür hiçbir şeyi yok şimdi.Ama ben bu depresyon kelimesine inanmıyorum,böyle bir rahatsızlık yok bence.Kendini mutlu etmek iste,pozitif düşün.Örnek verecek olursam laptopun bozulduğunda en azından laptopun olduğunu düşün,bunu bulamayanlarda var de,ödev yapacağın zaman en azından okuyorum okuyamayanlar var de.İnan istersen hayatı çok güzel yapmak elinde.Benim çok sıkıntılı zamanlarım oldu,herkes ne kadar rahatsın hiç sorunun yok derdi bana,halbuki içimde fırtınalar kopardı ama hep mutlu olmayı bilirdim hala öyleyim.Sen güçlü bir kızsın,içine atmayıp bizimle paylaşmandan bu sonuca vardım.İnanıyorumki harika bir hayatın olacak yeterki iste...
evet dediğin doğru bushra_84 aynen bana da annem babam sen ne çekiyosun ki kardeşim de öyle ohh ne rahat hayatın var diyolar ama kimse bilmez içinde kopan fırtınaları dertleri sıkıntıları ben de aslınds küçük şeylerle mutlu oluyorum hergün güne çok mutlu uyanırım hep içimde bir umutla ama ben insanlarla iletişim kurmaya çalışırken onlar benden kaçıyolar hiç arkadaşım yok tabii ki okulda yurtta konuştuğum adam çok ama şöyle hadi gel gezelim beraber diyebileceğim canım sıkkın olduğunda muhabbet edebileceğim biri yok ben hep insan ilişkilerinde ilk adımı atıyorum ben gidip ilk tanışıyorum tanıştırıyorum ama gerisis gelmiyor ilk gidip tanıştığım insanlara yakın davranmama rağmen onlar bana(bazıları gördüklerinde selam bile vermiyolar) ben de bişey var kesin bunları düşünüp canımı da sıkmak istemiyorum ve ben artık bunaldım bir kutu ilacım bitti(prozac kullanıyorum) birane psikatra tekrar gittim yine aynı ilacı yazdı sonra eczaneye gittim bu ilaç piyasada yok varsa deposunda kalan eczanelerde vardır dedi 3-4 ezcaneye sordum onlarda da yok ben de muadili fulsac aldım acaba bişey olur mu haa?

merhaba canım benim.yazlıktayım,sana yazamadım,doktora gitmişsin sevindim,kızıma da prozac verdi,hatta bir tane daha verdi adını yazmıyayım,i,laçlar çok iyi geldi,sana da iyi gelecektir,vizeleri bitti,sınavları iyi geçerse keyfine diyecek yok,kötü geçerse anında değişiyor.geçen gün okuldan suratı 10 karış geldi,3 e kadar çalıştığım dersten 25 almışım oysa iyi geçmişti,başladı yine okula gitmiycem sokağa da çıkmıycam demeye.iyi geçtiyse yarın git hocana söyle kağıdını iste,söylemiş meğer hoca B grubuna göre değerlendirmiş,sonra düzeltmiş 75 almış.sevincine diyecek yok.ama hayat böyle değil,ufak bir sorunda hemen surat düşmez.ben seni kızıma çok bnzetiyorum,vizeler bittiğinde çok mutluydu,şimdi finaller geliyor yine depresyona girdi.bak seni bıraktım kızımı anlatıyorum.burada birisi sana 'ateşböcei yolunu'tavsiye etmişti ben aldım okuyorum,87.sayfadayım,çok akıcı alıp okumanı öneririm,anne kız ilişkisinden ve dostluktan bahsediyor.
hadi güzel haberlerini bekliyorum.:1::1::1:
birane bak sizlerle ne güzel anlaşıorum acaba gerçek hayatta karşılaşsak belki de hiç anlaşamayacağız ben notları kafaya takmam sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışır gerisin Allah'ın takdirini bırakırım ama artık bunaldım yoruldum okul bitsin istiyorum zaten annemgil de ben ararsam ararlar ben dayanamam hep ilk ben ararım dayandığımda da sonuç hüsran oluyo çünkü aramıyolar haftada bir aransa yetermiş beni hiç özlemiyolar kendilerine sordum özlemiyo musunz diye doğrusunu söylemek gerekirse pek değil ben duygulu sağduyulu bi insanım ama karşılaştığım insanlar beni duygusuz sağduyusuz ve odun gibi olmaya itti hep biraz da öyle oldum yoksa bu hayatı çekemezdim belki de artık bunları yazıp canımı da sıkmak istemiyorum öpüyorum hepinizi:1::1:

evet dediğin doğru bushra_84 aynen bana da annem babam sen ne çekiyosun ki kardeşim de öyle ohh ne rahat hayatın var diyolar ama kimse bilmez içinde kopan fırtınaları dertleri sıkıntıları ben de aslınds küçük şeylerle mutlu oluyorum hergün güne çok mutlu uyanırım hep içimde bir umutla ama ben insanlarla iletişim kurmaya çalışırken onlar benden kaçıyolar hiç arkadaşım yok tabii ki okulda yurtta konuştuğum adam çok ama şöyle hadi gel gezelim beraber diyebileceğim canım sıkkın olduğunda muhabbet edebileceğim biri yok ben hep insan ilişkilerinde ilk adımı atıyorum ben gidip ilk tanışıyorum tanıştırıyorum ama gerisis gelmiyor ilk gidip tanıştığım insanlara yakın davranmama rağmen onlar bana(bazıları gördüklerinde selam bile vermiyolar) ben de bişey var kesin bunları düşünüp canımı da sıkmak istemiyorum ve ben artık bunaldım bir kutu ilacım bitti(prozac kullanıyorum) birane psikatra tekrar gittim yine aynı ilacı yazdı sonra eczaneye gittim bu ilaç piyasada yok varsa deposunda kalan eczanelerde vardır dedi 3-4 ezcaneye sordum onlarda da yok ben de muadili fulsac aldım acaba bişey olur mu haa?

Canım ilaç hiç kullanmadığım için pek anlamam ilaçlardan.Arkadaş konusuna gelince benim çok arkadaşım yoktur bir tane kankim var o kadar:)bir tane olsun tam olsun diyenlerdenim:)Sende burdaki kankim oldun:)Hangi şehirde yaşıyorsun sen?

Canım ilaç hiç kullanmadığım için pek anlamam ilaçlardan.Arkadaş konusuna gelince benim çok arkadaşım yoktur bir tane kankim var o kadar:)bir tane olsun tam olsun diyenlerdenim:)Sende burdaki kankim oldun:)Hangi şehirde yaşıyorsun sen?
Ankara'da yaşıyorum daha doğrusu okuyorum öğrenciyim sen napıyosun ne işle meşgulsün?

yaşamak istemiyorum herşeyden bıktım daha demin annemi aradım niye aramıyosun dedi sabah konuştuk ya dedi 10 dk yeter dedi o da öğle cakitydi yatıyodu sesi uykuluydu zaten düzgün konuşamadık bi daha aramayacağım ne kadar istemsem de aramayacağım zaten isteyerek de aramıyolar yeter artık okuldan herşeyden bıktım gidecek yerim de yok okul tatil olunca eve de gitmicem isteysen de yok beni yaşamak isteimoyrum ölmek istiyorum yeter artık çok yoruldum.

bence sinirlerini kendinde yaşama derim . içine kapanık birisin galiba, sosyal aktivitelerin de yok . insanların arasına qiremiyosun çekiniyorsun . bende çok çekingendim fakat 5 arkadaslı bir ortamdan 1 tanesiyle aranı iyi yaparsan 4 tanesi bedavaya gelir. insanlarla göz göze gelince gülümse felan. herangi birinden birşey istiyebilirsin ped olsun baska bişey olsun öyle öyle muhabbet açılır zaten. ama sen çözüm aramıyosun. takmışsın ölmeye ne ölcen yaa . amaaannn üzüüüüüntüyüüü bıırakkkk yaşşşamaayaaa bakkkkkkk :24:

bence sinirlerini kendinde yaşama derim . içine kapanık birisin galiba, sosyal aktivitelerin de yok . insanların arasına qiremiyosun çekiniyorsun . bende çok çekingendim fakat 5 arkadaslı bir ortamdan 1 tanesiyle aranı iyi yaparsan 4 tanesi bedavaya gelir. insanlarla göz göze gelince gülümse felan. herangi birinden birşey istiyebilirsin ped olsun baska bişey olsun öyle öyle muhabbet açılır zaten. ama sen çözüm aramıyosun. takmışsın ölmeye ne ölcen yaa . amaaannn üzüüüüüntüyüüü bıırakkkk yaşşşamaayaaa bakkkkkkk :24:
basak16 giriyorum insanların içine onlar bana soğuk davranınca ben de kendimi çekiyorum beni insanlara sıcak güleryüzlü davranıyorum yurtta tanıdığım herkese selam veririm ama hep ben mi vereceğim bi kere de onlar versin bilmediğin için böyle diyosun çözüm aramıyo diyosun ne kadar çok çözüm aradım ahh bi bilsen ne kadar uğraştığımı hadi milleti bıraktım annem babam da beni isteyerek aramıyo yeter bu kadar diyo daha konuştuğumuz 5 dk olmuş ben doymıyorum onlara kardeşime ama onlar beni çoktan unutmuşlar iişlerine bakıyolar

Tatlı kız her insanın hayatta iniş ve çıkışları olur, önemli olan bunun farkında olabilmek, emin ol her gecenin bir gündüzü vardır, bu dönemide atlatıp geçeceksin, yazdıklarının tamamını okumadım fakat başlık içimi acıttı, bende çok uzun süre ailemden ayrı yaşadım, ilk zamanlar daha dirençliydim, daha sonraları çok özler olmuştum onları, bu dönemde sen yine herkese güleryüzle selam ver, hayata nasıl bakarsan hayatta sana öyle bakar unutma, bol bol dua et, allah yardımcın olsun.

Tatlı kız her insanın hayatta iniş ve çıkışları olur, önemli olan bunun farkında olabilmek, emin ol her gecenin bir gündüzü vardır, bu dönemide atlatıp geçeceksin, yazdıklarının tamamını okumadım fakat başlık içimi acıttı, bende çok uzun süre ailemden ayrı yaşadım, ilk zamanlar daha dirençliydim, daha sonraları çok özler olmuştum onları, bu dönemde sen yine herkese güleryüzle selam ver, hayata nasıl bakarsan hayatta sana öyle bakar unutma, bol bol dua et, allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim terre ben de ilk zamanlar daha dirençliydim ama artık gitmiyo kendi kendimi iarkamdan iteklemeye çalışıyorum kendi kendimi itmeye çalışıyorum ama olmuyo benzin bitmiş şarj bitmiş şu okul bi bitse başka bişey istemiyorum herşey zor geliyoo okula gitmek zor geliyo bıktım çekip gitmek istiyorum eve gitsem de geri Ankara'ya yurda dönmeyecek miyim döneceğim bu böyle bi daha dönüşüm yok eve.Kendimden de bıktım bu bunalımlı halimden bıktım çok istiyroum çıkmayı ama çıkamıyorum ilaçları da içiyorum bi kutusunu bitirdim diğer kutuya başladım yetmiyo heralde daha yüksek dozda almam lazım herhalde.

Son düzenleme:
Back