- 24 Ocak 2010
- 227
- 98
- 318
- Konu Sahibi mutluolmak
ahh melodi bi de yalnızım diyosun ne güzel işte annen kardeşin sevdiklerin yanındaymış ben onlar yanımda olmadıkları(annem babam kardeşim) yurtta okulda samimi arkadaşım olmadığı için bunalıma girdim yani ben öyle düşünüyorum tabi ki ölseler üzlürüm ben zaten sevdiğim için bu kadar üzülüyorum onlar fazla arayıp sormuyolar diye her zaman şükrediyorum Allah'a sağlıklı olduğum için annem babam kardeşim sağ olduğu onlar sağlam olduğu için sağlığım yerinde olduğu için inşallah atlatırım aslında komik kızımdır böyle olduğuma bakma çok da konuşurum hoşsohbetimdir ama beni niye sevmiyolar anlamıyorum beğenmiyolar heralde.
canım benimm ya işte o konularda benzediğimizi anlatmaya çalıştım beğenmiyorlar herhalde ama bak ben seni beğendim
o konuda haklı olabilirsin canım ailem yanımda ama benimde paramparça bir hayatım var kimse kimsenin çektiğini yaşamadan bilemez ki içim acıyor bazı şeylere bu hayatta, dünyaya bağırasım var tüm bu mutsuzluklarımız için bizi mutsuz edenler için neden neden diye herkesin ayrı derdi var işte umarım feraha ulaşıcaz umarımm...