• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin!yaşamak istemiyorum

kokooo sana çok teşekkür ediyorum,önerilerin için.
MUTLU OLMAK bak arkadaş o kadar güzel şeyler önermiş ki,bir psikologtan daha iyi.
psikologlar hiç kusura bakmasınlar sadece para almayı biliyorlar.kızım gitti 1 sene
sonuç HİÇ.
seni seviyoruz.

sağol ablacım, lisedeyken psikoloji okumayı çok istemiştm ama iyikide olmamış çünkü herkesin derdini dinleye dinleye motorlaşan faaliyetlerim olurdu:6::6: ben böyle mutluyum:9: ha psikoloji okumadm ama elimden geldiğince arkadaşlarımın dertlerine çare bulmaya çabalıyorum çünkü insanlarla olmayı seviyorum onlarla uğraşmayı vs. senin kızında deneyebilir bunları, beğenmezse yeni şeyler buluruz:32:

Merhaba;
Foruma yeni üye oldum.Birçok derdim var ama bunu paylaşacak kimsem yok hem de hiçkimse.Yurtta kalıyorum yurtta bi tane bile böyle derdimi payşacağım bi arkadaşım yok anca 'merhaba merhaba selam görüşürüz' okuldaki arkadaş grubu da öyle ne biribimize yakınız ne de uzağız herkes hemen hemen böyle.Yurtta böyle oturup konuşacak adam olmadığı için öyle çok bunlaıyorum ki düşünü oda arkadaşlarım bile halimi hatrımı sormuyor bi nasılsın napıyosun bile demiyolar anca herkes işi düştüğünde geliyor artık bu durumdan bıktım ben herkese elimden geldiğince yardım etmeye kimsenni kalbini kırmamaya çaışıyorum ama ben herkese bu kadar incelikli düşünceli yaklaşırken insanlar niye bana böyle yaklaşmıyor diye düşünüyorum.Bugün annemin babamın beni fazla düşünmediklerini de anladım.Botlarımı evde bırakmıştım malumunuz Ankarada okuyorum her yer kar buz ve spor ayakkabılarım var yanımda sadece.babama söyledim kargoya ver diye uğraşmak bile istemedi onun için benim ayaklarımın su alıp hasta olmam bütün gün öyle gezmem önemli değil.iİşin kötüsü ben bu sene okul başlayalı beri dışarı gezmeye çıktığım sayılıdır ihtiyaçlarımı bile karşılamya dışarı çıkmıyorum çünkü o kadar zor geliyo ki gitmesi gezmesi bi de ben çok kararsızımdır beğenemem bi de çekiniyorum mağazaya girince hemen bi görevli yardım edebilir miyim diy çıkıp gidiyorumanneme de dedim o da hemen hastayım dedi halbuki bana bağırıken hiç hasta değildi.ben de zaten beni bi Allahın kulu arayıp sormuyor yaşamamın bi anlamı yok diye düşnüyorum bu düşünce bende 1. dönemden beri var gerçekten bu sinirlenmeler hergün oluyodu hem de aşırı derecede ve ben bir türlü bu sıkıntı siniri içimde atamıyodum hala da öyle gırtlağımı sıkasım geliyo ama başaramıyorum uzun zamandır buraya yazmayı düşünüyodum ama o bile o kadar zor geliyodu ki gücümü kuvvetimi toplayıp yazdım bu zor gelmelerin hiçbişey yapmak istememelerimin nedeni psikolojik.Bugün annemgilin böyle yapmasına sinirlenip ağlayasım geldi ve ağladım yurdun en üst katına çıkıp sağa sola vurum kendimi sinirim geçmedi sürekli aklıma kötü kötü şeyler geliyor bileklerimi jiletle en üst katta kesip ölmeyi(çünkü orada kimse bulamaz millet görmeyeceği için yurttakilerin psikolojisi de bozulmaz) kendimi assam oradaki yere diye düşünüyorum bi gün sinir anında gözüm kararıp bunları yapabilirim diye korkuyorum.Napmalıyım Ankarada şöyle bildiğinizi iyi bi psikolog var mı ve benim ödeyebileceğim tarz bi psikolog.Fatih Hastanesine gitmeyi düşünüyorum.Oranın psikologları iyi midir? bileniniz var mı?herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.Vakit ayırıp okuduğunuz için.Şmdi bo almmam lazım onun için ble gitmesi zor geliyor ahh ne olacak benim bu halim.Laptopum sürekli donuyor sonra açılıp kapanıp mavi ekran hatası veriyo herşeyim sorunlu anlayacağınız.

Canım bazen bütün hayatın dünyanın sana karşı olduğunu düşünürsün incelikler yüzünden kırılgan olursun.Anladığım kadarıyla sen kırılgan insanlara fazla değer veren iyi niyetli bir insansın ama kendine bir yol belirlemen lazım birkere hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer verme hep verici olma almayıda bil birde şu bir gerçekki insanlar mutsuz sıkıntılı insanlardan kaçar mutsuzluk biryerde bulaşıcıdır.Herşeden önce hayata bakışını değiştir daha çok gençsin hayatı niye bu kadar ciddiye alıyorsun insanlarıda dur bakalım hayat daha senin için kimbilir ne güzel şeylere gebe önünde yaşanacak uzun güzel yılların olacak en güzel yıllarını niye böyle karamsarlıkla harcıyorsun silkelen değiştir kendini umursamaz görün kendine güvenli görün öyle değilsen bile öyle görün bak gör eninde sonunda öyle olacaksın.İnsan bunun için ölmeyi düşünürmü hiç yazık değilmi yıllarına gençliğine

sağolun kızlar bugün Yasmin levy konserine gittim çok güzeldi ama yine yurda geldiğimde bi boşuk hissettim imzalı albümünü aldım Yasmin'in konser güzeldi ama üzüldüm yurda gelince ondan ayrılınca karnı bayağı şişmiş 7 aylık hamileymiş canım benim Allah bebeğini analı babalı büytsün inşallah onu çok seviyorum canım benim karnında 7 aylık bebeğiyle Türkiye'ye gelmiş yalnız yanındaki o akbaba kılıklı adamları hiç sevmedim ama Yasmin bir tane çok mütevazı çok iyi bi insana benziyor hamile olduğunu bilmiyordum bilseydim bebeğine hediye alırdım.ben de sizi seviyorum inşallah annem de birgün beni gerçekten sever yıpratmaz.İnsan sevdikleri yanında olmayınca mutlu olamıyor.

Yasmin levy yi senden duydum,kızıma sordum o da biliyormuş.yasmin levy i duyduğumda hep seni hatırlıycam.annen seni çok seviyor bence.sana öyle geliyor.

ayy canımm anlıyorum seni .
Ankaralıyım bende Kırıkkalede okuyorum . 7o kmlik yer ama bende boşluğa düşmüştüm . Canım hangi yurtta kalıyorsun bilmiyorum ama bahçesi falan olan bir yerse bahçe kaynaşmak için çok güzel bir ortam .
Annem 1 ay aramadı demişsin belki anneciğin de senden bekledi . Anne çocuğunu sevmez mi hiç sakın öyle düşünme ama herkesin farklı hayat gailesi var .
Başarılar diliyorum:):54:

canım benim ben sana kıyamam ya. insan çok zor durumda kaldığında, hiçbir çıkış yolu bulamadığında ölüm aklına geliyor, gelmiyor diyemem. ama verdiği canı sadece Allah geri alır, bunu unutma. bir arkadaş benim de çok zor zamanlarım oldu Rabbim'e sığındım, atlattım demiş. gerçekten de bu dünya hayatı koskocaman bir yalan ve sen Allah'ın sana verdiği canı alma düşüncesini bir kenara bırakıp Ona sığınmalısın sadece.

ben senin gibi yurtta kalmadım, yarattığı prsikolojiyi bilmiyorum. ailemin yanında okudum ama yalnızlığın ne olduğunu çok iyi biliyorum. annemi üniversite sınavına hazırlandığım sene yani 17 yaşında kaybettim. ve ölümün en kötü yanı, o kişinin bir daha asla geri gelmeyecek olması. yani benim bir daha asla bir annem olmayacak. annemi kaybettim, iki tane ablam var, onlar da annemin kaybından sonra 1-1.5 sene içinde evlendiler ve gittiler. ablalıkları da orada bitti zaten, benim için iki yabancı insan, iki sıradan arkadaştan daha yakın değiller yani. babama gelince o kendince benle ilgilenmeye çalıştı, beni hoş tutmaya çalıştı ama gerçekte hiç ilgilenmedi. otomatiğe bağlamış gibiydi babalığı. okuldayken, gün içinde herkesin ailesinden birileri arardı, ben babama sorardım "neden aramıyorsun" diye, "seni rahatsız etmemek için" derdi. oysa ben ona hiç, arama rahatsız oluyorum dememiştim. her neyse işte böyle şeyler. bugün çok daha iyi görüyorum, o boşluk yüzünden çok yanlış arkadaşlıklar kurdum. beni haketmeyen insanlara çok tavizler verdim. ailenin ilgisini, beklediğin sevgiyi kazanacak olsan da olmasan da sana diyeceğim şu: sakın bu mutsuzluk ve boşluk yüzünden olmayacak işler yapma. kendini herkese karşı koru. özellikle erkeklere karşı. güçlü ol. hep etikte ol. kendinden asla ama asla taviz verme. madem yalnızsın, eğitimini ve kariyerini her şeyin önüne koy. bana öğüt veren kimse yoktu güzelim ama çok başarılı okudum Allah'a şükür ve bir şey oldum. bak burada senin iyiliğini düşünen ablaların var, iyiliğin için söylediğim şu öğütleri kulağına küpe et emi. ve kimseye anlatmadığım bu hislerimi de sen yalnız hissetme diye burada paylaştığımı bil. öpüyorum.

Canım bazen bütün hayatın dünyanın sana karşı olduğunu düşünürsün incelikler yüzünden kırılgan olursun.Anladığım kadarıyla sen kırılgan insanlara fazla değer veren iyi niyetli bir insansın ama kendine bir yol belirlemen lazım birkere hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer verme hep verici olma almayıda bil birde şu bir gerçekki insanlar mutsuz sıkıntılı insanlardan kaçar mutsuzluk biryerde bulaşıcıdır.Herşeden önce hayata bakışını değiştir daha çok gençsin hayatı niye bu kadar ciddiye alıyorsun insanlarıda dur bakalım hayat daha senin için kimbilir ne güzel şeylere gebe önünde yaşanacak uzun güzel yılların olacak en güzel yıllarını niye böyle karamsarlıkla harcıyorsun silkelen değiştir kendini umursamaz görün kendine güvenli görün öyle değilsen bile öyle görün bak gör eninde sonunda öyle olacaksın.İnsan bunun için ölmeyi düşünürmü hiç yazık değilmi yıllarına gençliğine
kırılgan olmak istemiyorum niye böyleyim de bilmiyorum acaba dans edip şarkı söylemeyi çok sevdiğim için kendimi sanatçı kişiliğe sahip bi insan olarak görüyorum acaba bu ruh halim sanatçı kişiliğimden mi kaynaklanıyor?eve geldim.Sürpriz yapayım dedim babam memlekete gitti annem kardeşim evde ikisi.İşte kapıdan baktılar ben saklandım tabii sürpriz olsun diye.Sonra çıktım annem açtı kapıyı ama yine sevinmedi herhalde hiç sevinmeyecek çünkü kaç defadır sürpiriz yapıyorum hiçbirisinde doğru düzgün sevinmiyolar normal bişeymiş sanki hergün geliyomuşum gibi karşılıyolar her defasında.bunalımda olduğum için ilgi,sevgi bekliyorum herhalde.İşte biraz konuştuk tabii ben yine duramadım o kdının yaptıklarına kızdığım için bişey söyledim tabii o da hemen hazır kavga etmeye.Yine başladık laf dalaşına.Yine aramız bozuldu hoş ne zaman düzeldi ki.O kadın kendi yaptığı bana karşı yaptığı yanlış davranışların lafların sözlerin ne zaman farkına varacak.Söyle belirt söylemiyosun ki diyor 1000 defa söyledim ne yapıp ne yapmayacağını aslında söylemem bile gerekmez çünkü onun dediklerini yaptıklarını bi anne yapmaz.Ben babama yaranmaya çalışıyomuşum yalakalık yapıyomuşum yaltaklanıyormuşum bu sözden sonra çok üzüldüm:58::58::58: başka bi çocuk olsa çok kötü şeyler düşünür evi terkeder kendini bi yerlere vurur bunu söyleyen benim annem düşünebiliyo musunuz?ve o kadın ben kendimi bildim bileli böyle düşünüyor siz babanla bir araya gelip beni çekiştiriyosunuz diyor Allah yukarıda şahit bi gün olsun babamla annemi çekiştirmedim.Babam annem hakkında onun istemediği şeyler söyledi ama ben hiç bişey demedim hatta babamı uyardım böyle deme dedim bahsi kapatmaya çalıştım yeri geldi babamın annemi haksı itham ettiği yerde babama karşı çıktım böyle yapma baba dedim kızdım.Annem sevinsin diye odamı silip süpürmemi istiyodu küçükken süpürdümiİşte o zman annem eve dönecekti memleketinden kardeşimle evi baştan aşağı temizledik bana hııı hiç güzel olmamış ne biçim temizlemişsiniz dedi bir de çalım etti ben yine üzlüdm kızdım bağırdım yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledim ama o yine kendini haklı çıkardı daha ozamanlar çocuk sayılırım. o kadın hiçbi zaman inanmadı bana çünkü sevmiyodu veya az seviyordu.Aynılarını hala tekrar ediyor ve ben küçükken hakkımı savunamıyodum ona karşı şimdi sesim çıkıyor yine ben suçluyum o yine hiç hatalarını görmüyor ve yine maalesef ki babamla ilişkisini bile benim üstümden yürütmeye çalışıyor ve ben bu o kadının bana karşı bu ahlaksız davranışarından bıktım artık.hayattan hiçbir beklentim yok ne okumak istiyorum ne meslek sahibi olmak hiçbir umudum gelecekle alakalı hiçbir isteğim yok bugünle alakalı da.Ben mutsuzum ama insanlara dışarıdaki insanlara dertlerimden hiç bahsetmem çünkü onlar beni dertlerimi dinlemek zorunda değiller.Daha demin annem yanıma geldi bana bakmak için çok sevindim ama yine bi laf söyler kavga ederiz bilmiyorum.İşte silkelen kendine gel diyorsuzunuz anlamanız için sizin de aynı şiddette benim içimdeki acıyı yaşamanız gerekir.Oraya git buraya git başka bişey yap bu sözler o zman size çok saçma gelecek böyle durumda birisine bunları söylemek.Bayanlar sizleri çok seviyorum en zor günlerimde siz yanımdaydınız.Anam babam aramazken siz destek oldunuz.Sağolun çok sağolun.

Yasmin levy yi senden duydum,kızıma sordum o da biliyormuş.yasmin levy i duyduğumda hep seni hatırlıycam.annen seni çok seviyor bence.sana öyle geliyor.
annem beni seviyor ama işte kadın duygularını belli edemiyor.Ben kinestetiğim işitmek ve dokunulmak istiyorum o ise görsel o da görmek istiyor.Ben ona göreceği benden kendi istediği şeyleri de yaptım ama onları da beğenmedi surat astı.Sevinmedi.Yasmin Levy çok muhteşem bi sese sahip.Yasmin Levy'nin sesini ilk duyduğumda zaten vuruldum.

bende artık yaşamak istemiyorum.çok yoruldum. şuan bana yardım edebilecek kimse yok. ailem arkadaşlarım çevrem herşeyim var. ama hiçbiri derdime derman olamaz. olamıyor. ne yapıcağımı bilemiyorum. çıkmaza girdim artık. en kötüsü de bunun sebebi olarak kendimi görüyorum.bütün sebep eski erkek arkadaşım. iç huzurumu kaybetmiştim. sonra yeniden kendimle barıştım. ama sonra o yeniden karşıma çıktı. onu çok sevdim ama bana sadece acı verdi. hala veriyor ve hiç vicdan azabı duymuyor yaptıklarından. ben kendimi suçluyorum ona taviz verdin diyorum bi türlü kendimi ikna edemiyorum haklılığıma. ben kaybetmeyi bilmiyorum biraz da. mazoşist olduğumu düşünmeye başladım. o bana ne zaman daha çok acı verse ona daha çok bağlandım. merak ediyorum onu izlemekten kendimi alamıyorum. ama ben onun umrunda bile değilim kendi keyfinde hayatını yaşıyor bende yaşıyorum ama yastığa başımı koyduğumda mutsuzum. kendimden nefret ediyorum.

bende artık yaşamak istemiyorum.çok yoruldum. şuan bana yardım edebilecek kimse yok. ailem arkadaşlarım çevrem herşeyim var. ama hiçbiri derdime derman olamaz. olamıyor. ne yapıcağımı bilemiyorum. çıkmaza girdim artık. en kötüsü de bunun sebebi olarak kendimi görüyorum.bütün sebep eski erkek arkadaşım. iç huzurumu kaybetmiştim. sonra yeniden kendimle barıştım. ama sonra o yeniden karşıma çıktı. onu çok sevdim ama bana sadece acı verdi. hala veriyor ve hiç vicdan azabı duymuyor yaptıklarından. ben kendimi suçluyorum ona taviz verdin diyorum bi türlü kendimi ikna edemiyorum haklılığıma. ben kaybetmeyi bilmiyorum biraz da. mazoşist olduğumu düşünmeye başladım. o bana ne zaman daha çok acı verse ona daha çok bağlandım. merak ediyorum onu izlemekten kendimi alamıyorum. ama ben onun umrunda bile değilim kendi keyfinde hayatını yaşıyor bende yaşıyorum ama yastığa başımı koyduğumda mutsuzum. kendimden nefret ediyorum.
evet sen durumu olduğu gibi kabul edip yoluna devam edemiyorsun zaten bu yüzden kısır döngüye girmişsin.Zaten bütün dertlerin sebebi bu değil midir:olduğu gibi kabullenmemek olayları,durumları,insanları vs.Sen eski erkek arkadaşının hala seni sevmesini istiyorsun ama işte osenin unuttu veya artık sevmiyor.Sen istediğini yap ister güleryüz göster ister bağır çağır değiştirmezsin insanları insanlar ancak kendi istedikleri zaman değişirler bubu kafana koymazsan çok üzülürsün benim gibi.Bende de aynı sorun var ben de insanlar istediğim gibi olsun istiyorum ama olmuyor dmek ki düşünce yapısını değiştirmek lazım.Hem erkek arkadaşına bağımlı olmuşsun.Sadece sigaraya,içkiye,alkole bağımlı olunmaz insanlara karşı da bağımlılık geliştirir insanlar sana tavsiyem git ibr psikata ya da psikoloğa yardım al iş büyümeden.

Herkese merhaba;
Nihayet psikoloğa psikatra gittim psikolog kronik depresyon teşhisi koydu demiştim ya psikologdan memnun kalmamıştım diye.İşte bu depresyonum kronikleşmiş bu kısırdöngünün ilaçla kırılması gerekiyormuş ben de ilaca başladım prozac kullanıyorum bu 16. günüm içinizde prozac kullanan var mı benim gibi depresyonda olup bugün psikatra ikinci gidişim ama adam dinlemedi bile ilacın bitince tekrar gel dedi ilk görüşmede derdini dinleyip ilaç yazıyomuş sonra hep ilaç içinizde psikatra giden var mı?doktor size de mi böyle davrandı sinir oldum doğrusu.

evet sen durumu olduğu gibi kabul edip yoluna devam edemiyorsun zaten bu yüzden kısır döngüye girmişsin.Zaten bütün dertlerin sebebi bu değil midir:olduğu gibi kabullenmemek olayları,durumları,insanları vs.Sen eski erkek arkadaşının hala seni sevmesini istiyorsun ama işte osenin unuttu veya artık sevmiyor.Sen istediğini yap ister güleryüz göster ister bağır çağır değiştirmezsin insanları insanlar ancak kendi istedikleri zaman değişirler bubu kafana koymazsan çok üzülürsün benim gibi.Bende de aynı sorun var ben de insanlar istediğim gibi olsun istiyorum ama olmuyor dmek ki düşünce yapısını değiştirmek lazım.Hem erkek arkadaşına bağımlı olmuşsun.Sadece sigaraya,içkiye,alkole bağımlı olunmaz insanlara karşı da bağımlılık geliştirir insanlar sana tavsiyem git ibr psikata ya da psikoloğa yardım al iş büyümeden.

çok haklısın. umut etmek de iğrenç birşey. insan ne yapsa içindeki umudu bir türlü öldüremiyor. ben kendi kendimi tedavi etmeye başladım yeniden. yaklaşık 10gündür hiç ilgilenmiyorum o kişiyle. ben ilgilensem de ilgilenmesem de hayatına bakıyor. bende bakıyorum bakabiliyorum çok şükür. ama daha çok yolum var onu unutmak için. benim için en zoru karar vermek oluyor. eğer benim için bitti artık desem biter. ama içimde hala istiyorum. allaha şükürler olsun her insanın içinde bi güzellik var ve ben bunu görebiliyorum. onu da böyle seviyorum. yakışıklı veya nitelikli diye değil. bu yüzden vazgeçemiyorum. bazen onu ondan çok düşünüyorum. hayatını mahvediyor bana göre. ona bi sevgili değilsem de bi arkadaş gibi yardım etmek istiyorum yanlış kararlar almaması için. canım gibi seviyorum aslında tam olarak bu. ama eğer bizim için bi gelecek olcaksa bu artık benim çabamla olmıcak. eğer o beni istiyorsa beni tekrar kazanması gerekicek. yoksa yoluma bakıcam.hatta ben yoluma bakıcam o gelirse bidaha yoluma çıkarsa şartlarım bunlar dicem işine gelirse. gelmezse de valla elimi sallasam ellisi. ne çirkinim ne de aptal. ona muhtaç değilim. kimse tek seçenek değildir. kimse vazgeçilmez de değildir. birşeyi daha farkettim ki ben kendi kendime ona aşık olmuşum bunda onun en ufak bir çabası katkısı olmamış. benim gözüm onu farklı görmüş güzel görmüş.

uzak durmaya devam. görmediğimde hiç sorunum olmuyor. göz görmeyince gönül de unutucak. umarım ilaca vs. şeylere ihtiyacım olmaz ilerki zamanlarda.:29:

Herkese merhaba;
Nihayet psikoloğa psikatra gittim psikolog kronik depresyon teşhisi koydu demiştim ya psikologdan memnun kalmamıştım diye.İşte bu depresyonum kronikleşmiş bu kısırdöngünün ilaçla kırılması gerekiyormuş ben de ilaca başladım prozac kullanıyorum bu 16. günüm içinizde prozac kullanan var mı benim gibi depresyonda olup bugün psikatra ikinci gidişim ama adam dinlemedi bile ilacın bitince tekrar gel dedi ilk görüşmede derdini dinleyip ilaç yazıyomuş sonra hep ilaç içinizde psikatra giden var mı?doktor size de mi böyle davrandı sinir oldum doğrusu.

canım keşke ilaç kullanmasaydın pek işe yarayanını görmedim açıkcası. rabbim şifa versin. ama ilgilenmeden de ilaç mı verilir. bazı doktorlar ağrı kesici gibi dağıtıyorlar bu tip hapları. resmen başlarından atıyorlar. ben psikiyatrlara pek güvenmiyorum açıkcası. pskoloğa gitmen daha doğru olacaktır...

canım keşke ilaç kullanmasaydın pek işe yarayanını görmedim açıkcası. rabbim şifa versin. ama ilgilenmeden de ilaç mı verilir. bazı doktorlar ağrı kesici gibi dağıtıyorlar bu tip hapları. resmen başlarından atıyorlar. ben psikiyatrlara pek güvenmiyorum açıkcası. pskoloğa gitmen daha doğru olacaktır...
evet maalesef türkiyedeki doktorların birçoğu böyle nasıl yiyolar o paraları anlamıyorum ama hap iyi geldi rahatlattı beni canım sıkılsa bile sinirlensem bile sinirlenemiyorum dedim ya psikatra gittim diye psikatra gidenler size de mi öyle dedi psikatr ilk gittiğimde dinledi ikinci gittiğimde dinlemedi bile ilacın bitsin tekrar yazdırmaya gel dedi oh valla ilaç yaz para al psikoloğa gittim o beni psikatra yönlendirdi bu kısır döngüyü ilaçla kırman lazım dedi bu kısır döngüyü kırdıktan sonra işte şunu yap bunu yap diye yönlendircem seni dedi ben de psikatra gitmeyi daha uygun gördüm işte Fatih Üniversitesi Hastanesi var ya Ankara'da ona gididiyorum orada 3 psikatr var 1 araştırma görevlisi bu parasız olan ekstra para vermiyosun diğer ikisi paralı seans başı 50 tl miş devlet hastanesine gitsem orada dokto ilgilenir mi acaba yoksa başından mı savar bilmiyorum ki.
puccaandgaru yapalım valla Ankara buluşması hem değişiklik olur bizim için de.

doktor doktor değil ki. sanki yemin etmemişler. ben kimyagerim. hocalarımız hep söylerler doktorlar ilk bir haftadan sonra ha insan ölmüş ha hayvan ölmüş diye düşünürlermiş. yani o derece etkilemezmiş. herkes böyle değildir tabi ama malesef çoğu böyle.

ilaç tepkisizleştiriyor demek ki. ama ben bunu da doğru bulmuyorum. nasıl olcak acaba sonraları ? inşallah iyi olur canım. allah şifa versin.

ben kendime küsmüştüm hatta kendimden nefret ediyordum o durumdan beni çıkaran şey de sağlık meseleleriydi yine. şeker hastalığı belirtileri oluşmaya başladı bende. annemde anneannemde de var. daha 22 yaşındayım. açıkçası korktum ve hayatta hiçbirşey benden önemli değil dedim kendimi öyle affettim ve unutma sürecim başladı o insanı. sonra başka erkek arkadaşım da oldu. onunla da mutlu oldum olmadım diyemem ama ailelerimiz uymuyordu o sebepten ayrıldık sonra da eski erkek arkadaşım bana tekrar dönüş yaptı hayatım mahvoldu yeniden. ama uzak duruyorum böyle devam edicem inşallah. hayatın getirceklerini bekliyorum. çok şükür sağlıklıyım ve daha yolun başındayım.

canım sende ne için üzülüyorsan bi düşün üzülmene değer mi diye ? şunu da devamlı kendimize hatırlatmalıyız. hayatta ya bizi sevenleri sevindiririz yada bizi sevmeyenleri. ben beni sevenleri mutlu etmek istiyorum inadına sarılıyorum artık hayata.

"düşmana inat bir gün daha hayatta kalmak" bunu hergün tekrar ediyorum.

kymtd haklısın ama benim düşmanım yok kin duyduğum kimse yok hayatta tüm insanları seviyorum bana yaptıklarına rağmen kendimi yalnız hissediyorum erkek arkadaş falan da aramıyorum öyle bir arayışım hiç olmadı herşey vakti gelince moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama olmuyorokula gitmek istemiyorum artık okulu da sevmiyorum işte psikatra gittik depresyon teşhisi konuldu ilaç kullanıyorum prozac annem babam da beni daha fazla aramaya başladılar ama kendi istedikleri için değil ben hastayım diye arıyolar onlar aramaya aramaya bu hale getirdiler şimdi depresyona girdik hem de ne zamandır depresyondayım kaç yıldır bundan önce lafları hazırdı şimdi kıymate bindik şimdi de ben istemiyorum şimdi evlatları olduk hasta etmeden önce neredeydiler o zaman annem bile 1 ay aramadı beni sonra haftalrca aramadı hiçbişey demedim deyince bile aramadılar babanın uşağı mı var dedi babam ben herşeyden önemsizim tayyibin konuşmasından çay bayatlayacakmış hadi kapatalım ama her konuşmamızda böyle babam böyle yapacaksa hiç aramasın sonra bana kızıyo ilk başta adam gibi davranmayı öğrensin çocuğuna.

canım duygularını çook iyi anlıyorum :14:
bende ankarada okuyorum ama yalnızlık çekiyorum etrafında insanlar oluyor ama bedenen yakın ama ruhen bambaşka bir duygudayım..
okula gitmekde yoruyor bu yüzden aynen dediğin gibi :14:
ama yılmayacağım yinede eğitime verdim kendimi varsın olsun herkes kendini düşünsün yalnız bıraksınlar senii, sen yine de inadına iyi ol, inadına yüzlerine bak vee gülümse !!
ne kadar kötülük yaparlarsa yapsınlar onları affet ... zaten öyle bir zaman geliyor ki hayat onlardan sanki sana yaşattıkları tüm acıların öcünü alıyor sen yeter ki kalbini temiz ve ferah tut zamanı bekle elbett bizimde mutlu olacağımız günler gelecek elbet:34:
bazen bu dünyada bir tek ben mi böyle yaşıyorum diye bunaltıyorum kendimi ama burda aynı düşüncelere sahip ne çok kişi var ne güzell.. benimde mesaj sayım 100e ulaşmadığı için iletişim kuramıyorum ama kurmayı çok isterimm :17:
keşke gerçek hayatta birbirimizin karşısına çıksak da bu yalnızlıktan kurtulsak artıık eminim birbirimize çok değer verirdik :14:

canım duygularını çook iyi anlıyorum :14:
bende ankarada okuyorum ama yalnızlık çekiyorum etrafında insanlar oluyor ama bedenen yakın ama ruhen bambaşka bir duygudayım..
okula gitmekde yoruyor bu yüzden aynen dediğin gibi :14:
ama yılmayacağım yinede eğitime verdim kendimi varsın olsun herkes kendini düşünsün yalnız bıraksınlar senii, sen yine de inadına iyi ol, inadına yüzlerine bak vee gülümse !!
ne kadar kötülük yaparlarsa yapsınlar onları affet ... zaten öyle bir zaman geliyor ki hayat onlardan sanki sana yaşattıkları tüm acıların öcünü alıyor sen yeter ki kalbini temiz ve ferah tut zamanı bekle elbett bizimde mutlu olacağımız günler gelecek elbet:34:
bazen bu dünyada bir tek ben mi böyle yaşıyorum diye bunaltıyorum kendimi ama burda aynı düşüncelere sahip ne çok kişi var ne güzell.. benimde mesaj sayım 100e ulaşmadığı için iletişim kuramıyorum ama kurmayı çok isterimm :17:
keşke gerçek hayatta birbirimizin karşısına çıksak da bu yalnızlıktan kurtulsak artıık eminim birbirimize çok değer verirdik :14:
evet melodi annem babam da arıyo artık önceden aramıyolardı şimdi depresyondayım ilaç kullanmaya başladım o yüzden arıyolar hergün delirtmeden önce hiç çocukları değildim o zaman doğru düzgün aramıyolardı şimdi mi kıymete bindim artık geçti baştan iyi davranacaklardı ben böyle ruhsal açıdan kötü duruma geldiğimde değil beni o halimleyken de hergün arayacaklardı ve yanlışlarını da kabul etmiyolar biliyolar inadına ama kabul etmiyolar demin yine annemle konuştum isteksiz isteksz konuştu yine benle ben her dakika onları düşünüyorum onların özlemini çekiyorum ama onlar bana böyle soğuk davranınca ben de kızıyorum telefonu bi hevesle açıyorum ama her defasında hevesim kursağımda kalıyor eve de gitmicem yurtta kalıyorum zaten benim de gielmemi istemiyolar biliyorum çünkü eve gidince de hiç özlemiş gibi durmuyolar gitmmicem işte ders de çalışmak istemiyorum okula da gitmicem istemiyorum işte iteliyorum kendimi ama bitti şarjım arkamdan iteleyen de yok bir insan düşün bitmiş tükenmiş ama kendi kendini itelemeye çalışıyor ama daha gidecek bi sürü yolu var aynı öyle durumdayım ben de tanışalım ozaman melodi nerede okuyosun bölümün ne nerede kalıyosun?

evet melodi annem babam da arıyo artık önceden aramıyolardı şimdi depresyondayım ilaç kullanmaya başladım o yüzden arıyolar hergün delirtmeden önce hiç çocukları değildim o zaman doğru düzgün aramıyolardı şimdi mi kıymete bindim artık geçti baştan iyi davranacaklardı ben böyle ruhsal açıdan kötü duruma geldiğimde değil beni o halimleyken de hergün arayacaklardı ve yanlışlarını da kabul etmiyolar biliyolar inadına ama kabul etmiyolar demin yine annemle konuştum isteksiz isteksz konuştu yine benle ben her dakika onları düşünüyorum onların özlemini çekiyorum ama onlar bana böyle soğuk davranınca ben de kızıyorum telefonu bi hevesle açıyorum ama her defasında hevesim kursağımda kalıyor eve de gitmicem yurtta kalıyorum zaten benim de gielmemi istemiyolar biliyorum çünkü eve gidince de hiç özlemiş gibi durmuyolar gitmmicem işte ders de çalışmak istemiyorum okula da gitmicem istemiyorum işte iteliyorum kendimi ama bitti şarjım arkamdan iteleyen de yok bir insan düşün bitmiş tükenmiş ama kendi kendini itelemeye çalışıyor ama daha gidecek bi sürü yolu var aynı öyle durumdayım ben de tanışalım ozaman melodi nerede okuyosun bölümün ne nerede kalıyosun?

canımm benimde ailemle çok sıkıntım oldu ama ne olursa olsun çocuk annesini babasını, ebeveynlerde çocuklarını hatalarıyla kabul etmeliler bence.. çünkü beni bu yaşa getirdiler ne sıkıntıyla okuttular üniversite okutuyorlar ne olursa olsun onlara karşı boynum kıldan ince olmalı..
sen yine kalbini temiz ferah tut kötü düşünme, birgün allah başına daha kötüsünü verirse ben meğer ne güzel bir haldeymişim de kıymetini bilememişim dersin belli mi olur hayat insanın başına herşeyy veriyor...
ya da annen ve baban allah gecinden versin hayatlarını kaybetse üzülmezmisin yeter ki hayatta olsalardı da dövselerdi beni dersin kimbilirr...
biraz pollyanaca düşünmek gerek bazen komik geliyor insana ama başka türlü de mutluluğu bulamayız ki, en küçük bişeyden bile mutlu olmayı öğrenmemiz lazım dünyanın kanunu bu...

bu arada bende ankara üniversitesindeyim annem ve kardeşmle yaşıyorm burda.. benimde babam aramaz mesela sık sık ben ararım çogunlukla aradım mı tatlı tatlı laf sokarım hiç kızını merak etmiyomusun diye ama, BABAMM o benim ne olursa olsun seviyorum :69: babasının kokusunu hiç duymamış insanlarda var keşke olsaydı da aramasaydı diyenlerde var...
yaaanii canım sözün özü; empati yapınca en azından insan şükretmeyi öğreniyor ve büyük bunalımlara girmekten kurtuluyor:34:
mutluolmak umarım sende atlatırsın bu inşli çıkışlı duygu durumlarını bir şekilde inşallah...
ne kadar dünyanın en mutlu insanı gelip konuşsa anlatsa da herşey insanın yine kendi elinde biliyorsun, kulaklarımızı tıkayıp ben kendi bildiğime giderim dersek yine sonuçlarımıza kendimiz katlanıcaz hayat bir oyun gibi ne ekersek onu biçiyoruz işte:76:

ahh melodi bi de yalnızım diyosun ne güzel işte annen kardeşin sevdiklerin yanındaymış ben onlar yanımda olmadıkları(annem babam kardeşim) yurtta okulda samimi arkadaşım olmadığı için bunalıma girdim yani ben öyle düşünüyorum tabi ki ölseler üzlürüm ben zaten sevdiğim için bu kadar üzülüyorum onlar fazla arayıp sormuyolar diye her zaman şükrediyorum Allah'a sağlıklı olduğum için annem babam kardeşim sağ olduğu onlar sağlam olduğu için sağlığım yerinde olduğu için inşallah atlatırım aslında komik kızımdır böyle olduğuma bakma çok da konuşurum hoşsohbetimdir ama beni niye sevmiyolar anlamıyorum beğenmiyolar heralde.:49::49:

Back