• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin!yaşamak istemiyorum

psikolog önerilmesini istemişsn:)hani deerler daha bu genç yaşta bla bla :D benim 5 tane psikologum oldu. 3 sene ilaçlı tedavi gördm ve henüz lisedeyim düşün. çok sorunlu bi geçmişim vardı.fakat hayata pozitif bakmayı insan zamanla öğreniyo. benim en büyük ilgi alanım kitaplardr kütüphanedeki bayanla dost gbiyz artk:) psikologlarma gtmeye devam ediyorum ama sorunlarmdan bahsetmiyorm artık diğer insanlarn yaşamndan bahsediyoruz.hiç bir şeyi dert etme.benim en çok taktığım problem akranlarmla anlaşamamdı.yaşadığım şeyler yüznden erken gelişimimi tamamlamışım ve olgun düşünüyomuşum. şimdi bu sorunumla ilgilenmeye başladm( yani benim için bi insanın ne giydiği ne satn aldığı ya da dedikodular vs önemli değildi. ) istersen bende psikollog görevi üstlenebilirm :) artk işin erbabı oldm gibi .p psikolojik hastalıklarla alakalı çok kitap okurm vs. doktorlarm aslnda bunu kısıtlamamı istiyolar ama vazgeçemiyorm. sende mutlu bi yaşam istiyosn hepimiz bunu istiyorz. babamla hiç anlaşamam sanırm sende öyle amann şöyle düşün tolstoyun bi sözü var. insanları mutlu etmek en zoru önce kendini tanı ve öyle mutlu yaşa. zamanla çevreni takmamaya alışırsın. ((hıı bu arada kardeş nasihati de diyebilrsn :p :)))
gökçe öpüyorum sevgilerimi gönderiyorum sana hepinize burada okuyan yazan herkese çok seviyorum sizi ben de ilk psikoloğa gittim o beni psikatra yönlendirdi psikatr ilaç verdi ilk kullanmadım ama sonra evde tekrar gittim annem ısrar etti ben de ilacı kullanmaya başladım biraz iyileştiğimi hissediyorum ama şimdi evdeyim okulum bitti annemgil de zannediyor ilaçtan düzeldim ama ben kendime söz verdim anneme kızmayacağım diye o da zannediyor ben ilaçtan dolayı ona bağırmıyorum ilaçlar ilk 15 gün rahatlattı ama sonra insan doza alışıyor herhalde fazla bi değişiklik hissetmedim ben de yaşıtlarımla anlaşamamam değil de uğraştıkları şeyler çok boş geliyor ama ortak payda bulmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyeceğim insansızlıktan belli oldu.Özel mesaj atamıyorum gökcee çünkü 100 mesaj engeli var.ben de psikolojiye çok meraklıyım bi sürü şeye meraklıyım aslında tavsiyelerin için sağol.

mutlu olmak.nick'in ne güzel.
neler yapıyorsun?
finallerin bitti mi?
yazlıktayım wın ile girdiğim için sürekli girmiyorum,çok ağır.
evet biranne54 seni de çok öpüyorum finallerim 8'inde bitti.Evdeyim çok mutluyum.İnsanın anası babası kardeşi gibi yok.Evet Allah''ım o vınn adamın ömründen ömür götürür.Evdeyim birane çok öpüyorum seni.Kızların nasıl onlara da benden selam söyle.

Canım benim her insan duygularını belli edemez ama eminim annen de baban da seni çok seviyor benim de senin yaşlarındayken böyle düşündüğüm zamanlar çok olmuştu ama şimdi ben de anneyim evlat sevgisinin nasıl bişey olduğunu anladım annemin kızdığım davranışlarına şimdi hak veriyorum ben de ankarada oturuyorum üniversiteyi de burda okudum ailemden uzakta ilk yıllar zor geçiyor gerçekten yalnızlık da hissediliyor ama geçecek bunlar merak etme çok yakın arkadaşların da olacak ben hazırlık sınıfını atlamıştım bi baktım herkes birbirini tanıyor sınıfta hazırlıktan yurttan vs sanki 40 yıllık arkadaş gibiler ama sonra zaman geçtikçe alıştım benim de arkadaşlarım oldu ankarayı sevdim evlendim kaldım burda o beni hiç önemsemediklerini düşündüğüm ailem gelip yanıma taşındı benim için
Annenin babanın değerini bil şu dünyada kimse seni annenden daha fazla sevemez İnş en kısa zamanda atlatırsın bu dönemi güçlü ol gün gelecek dalga geçeceksin bu hissettiklerinle
hatice_84 seni de öpüyorum tüm sevgilerimi gönderiyorum evet zaten sorun evdeyken değil uzaktayken başlıyor yurttaki halimle evdeki halim arasında dağlar kadar fark var evde şen şakrak enerjikim sevdiklerim yanındayım bundan ddaha büyük mutluluk ne olabilir aslında ben küçük şeylerle çok mutlu olabilen biriyim.Güçlüyüm ama o zaman da ileride daha büyük sorunlar çıkacak.

Ne olursa olsun annelerinizden "o kadın" diye bahsetmemelisiniz bence. Sizin sorunlarınız ve sıkıntılarınız olduğu gibi, onun da sıkıntıları ve yalnızlıkları olduğunu düşünmek önemli. Bilmediğimiz, gözden kaçırdığımız çok şey olabilir. Benim de annemle aram pek iyi değil, sabah uyanıp da ayağa kalkıp banyoya doğru yürüdüğümde kemiklerimi iyice bi süzen annemin, "şuraya bak gebereceksin" "geber" dediği oluyor ya da ne yaparsam yapayım onu mutlu edemiyorum, çabalarım veya fedakarlıklarım hiçe sayılabiliyor. Fakat yine de onun beni sevdiğini biliyorum. Anneleriniz ile aynı fikirde, aynı düzeyde olmayı bekleyemezsiniz. O bunu bekleyebilir ama siz bekleyemezsiniz. Bu bi kere çok yanlış çünkü her jenerasyon büyük değişikliklerle gelişim göstermiştir. Onun çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği çağ bizimkinden daha başkadır. O bunu kavrayamasa da siz kavrayabilirsiniz çünkü bu yeni çağa göre şekillenensiniz. Sizin yapmanız gereken, sadece tepki vermemek ve üstuelki
evet çok doğru bir analiz yapmışsının annecğimin sıkıntılarını düşünmemiş olabilirim belki de onun sevgisinden emin olamadığım için böyle oluyor olabilir sevmiyor demiyorum emin olamıyorum emin olamamın nedeni yıllar küçüklükten beri annem yaptığım bir güzel şeyi görmedi hep yargıladı kötüledi bana çok basit bişey için kzıp yanımda dibimde nispet yapar gibi kardeşime anneciğim dedi güzel sözler sevgi sözcükleri söyledi.Anneme hep sordum niye sarılmıyorsun sevmiyorsun anne o da ''ben sevgi görmemişim ki bana kimse sarılmadı'' dedi ama kardeşime sarıldı onu öptü benim hiç mi iyi bir yanım yok hiç mi iyi bi özellğim yok bu kadar kötü bir insan mıyım ben küçüklüğümden beri kendimi hep suçladım naptım anneme diye annemin yüzü gülmüyor benim yüzümden ben mutsuz ettim onu diye düşünürdüm.Hala da bu düşüncesi kırılsa da böyle düşünüyor babamla arasındaki problemleri benim üstümden çözmeye çalışıyor.İnsan ne kadar kötü olursa olsun evladını sever o kadın çalı olsa bile dikeni batmaz yavrusuna di mi ama niyeyse bana battı ama ben yine de onu seviyorum.

Merhaba;
Foruma yeni üye oldum.Birçok derdim var ama bunu paylaşacak kimsem yok hem de hiçkimse.Yurtta kalıyorum yurtta bi tane bile böyle derdimi payşacağım bi arkadaşım yok anca 'merhaba merhaba selam görüşürüz' okuldaki arkadaş grubu da öyle ne biribimize yakınız ne de uzağız herkes hemen hemen böyle.Yurtta böyle oturup konuşacak adam olmadığı için öyle çok bunlaıyorum ki düşünü oda arkadaşlarım bile halimi hatrımı sormuyor bi nasılsın napıyosun bile demiyolar anca herkes işi düştüğünde geliyor artık bu durumdan bıktım ben herkese elimden geldiğince yardım etmeye kimsenni kalbini kırmamaya çaışıyorum ama ben herkese bu kadar incelikli düşünceli yaklaşırken insanlar niye bana böyle yaklaşmıyor diye düşünüyorum.Bugün annemin babamın beni fazla düşünmediklerini de anladım.Botlarımı evde bırakmıştım malumunuz Ankarada okuyorum her yer kar buz ve spor ayakkabılarım var yanımda sadece.babama söyledim kargoya ver diye uğraşmak bile istemedi onun için benim ayaklarımın su alıp hasta olmam bütün gün öyle gezmem önemli değil.iİşin kötüsü ben bu sene okul başlayalı beri dışarı gezmeye çıktığım sayılıdır ihtiyaçlarımı bile karşılamya dışarı çıkmıyorum çünkü o kadar zor geliyo ki gitmesi gezmesi bi de ben çok kararsızımdır beğenemem bi de çekiniyorum mağazaya girince hemen bi görevli yardım edebilir miyim diy çıkıp gidiyorumanneme de dedim o da hemen hastayım dedi halbuki bana bağırıken hiç hasta değildi.ben de zaten beni bi Allahın kulu arayıp sormuyor yaşamamın bi anlamı yok diye düşnüyorum bu düşünce bende 1. dönemden beri var gerçekten bu sinirlenmeler hergün oluyodu hem de aşırı derecede ve ben bir türlü bu sıkıntı siniri içimde atamıyodum hala da öyle gırtlağımı sıkasım geliyo ama başaramıyorum uzun zamandır buraya yazmayı düşünüyodum ama o bile o kadar zor geliyodu ki gücümü kuvvetimi toplayıp yazdım bu zor gelmelerin hiçbişey yapmak istememelerimin nedeni psikolojik.Bugün annemgilin böyle yapmasına sinirlenip ağlayasım geldi ve ağladım yurdun en üst katına çıkıp sağa sola vurum kendimi sinirim geçmedi sürekli aklıma kötü kötü şeyler geliyor bileklerimi jiletle en üst katta kesip ölmeyi(çünkü orada kimse bulamaz millet görmeyeceği için yurttakilerin psikolojisi de bozulmaz) kendimi assam oradaki yere diye düşünüyorum bi gün sinir anında gözüm kararıp bunları yapabilirim diye korkuyorum.Napmalıyım Ankarada şöyle bildiğinizi iyi bi psikolog var mı ve benim ödeyebileceğim tarz bi psikolog.Fatih Hastanesine gitmeyi düşünüyorum.Oranın psikologları iyi midir? bileniniz var mı?herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden.Vakit ayırıp okuduğunuz için.Şmdi bo almmam lazım onun için ble gitmesi zor geliyor ahh ne olacak benim bu halim.Laptopum sürekli donuyor sonra açılıp kapanıp mavi ekran hatası veriyo herşeyim sorunlu anlayacağınız.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de yurtta kaldığım zamanlar herşeyin omuzlarıma yüklendiğini ne kadar dert varsa benim kafamda olduğunu düşünürdüm. Ve çok hassastım o dönemlerde. Normalda ailemin bana söylediği aksi bir söz bile beni etkilemezken, yurtta kaldığım dönemlerde söyledikleri herşeyi yanlış anlıyor ve yanlış yorumluyordum... Sürekli beni düşünmediklerini, başlarından savmaya çalıştıklarını hatta ben olmasam umurlarında olmucağını bile düşünürdüm. Ölmek çok istedim, intihar etmeyi çok düşündüm. Ve aklımda hep şu vardı bunları düşünürken '' belki yokluğumda değerimi daha çok anlarlar, kıymetimi bilirler, vicdan azabı çekip yaptıkları hatanın farkına varırlar. '' Ama sonra farkettim ki; ben olmasam onlar peşimden perişan olmuş, kendilerini yıpratmış isterlerse öldürmüş olsunlar bana faydası ne ? Varlığımda çekemediğim dikkatlerini yokluğumla çeksem ne olucak ? Öyle uç noktadaydım ki kendimi bile kesiyordum. O an rahatlamış gibi hissediyordum kendimi. Fakat şimdi kolumda o izleri gizlemek için elimden geleni yapıyorum. Bu buhranlar zaman zaman herkesin hayatında oluyor. Uzun lafın kısası '' kendimize dert aramayı, dert yapmayı seviyoruz. Rahatlık batıyor bi yerde. '' :61:Neyse canım ben yurttan çıktım ve Giresun'da okuyorum. Burda çok sıkıntılı bir yıl geçirdim. Arkadaşlarımla aramı iyi tutamadım. Dediğin gibi ne kadar insancıl yaklaşmış olursam olayım onlar farklıydı... Benden karakterimden ve yaşadığım ortamdan farklılar. Alıştığım insanlar gibi değiller. Ki bende onların gözünde aynıyım. Isınamadık birbirimize. Bana cephe aldılar. Kimse konuşmadı. Ve ben özgüveni çok yerinde biriyimdir. :51: Yılıcamı düşündüler ama asla. Kendimi kitaplara verdim okula giderdim full time kitap okurdum. Etrafımla ilgilenmezdim. Gayet cool bi görünüm sergiledim böylece! :52: Sonrasında ise kendi ayaklarım üzerinde durduğumu gördüklerinde kendileri yanaştılar bana. İnsanlar böyledir tatlım. Çıkarcıları hele. Sen güçlüysen yanındadırlar. Çıkarları insana herşeyi yaptırıyor. Boşver can dostun olmasınlar ama en azından okulun bitene kadar yarenlik edebilceğin kişilerin olmasına izin ver yanında. Fakat ilk önce kendi ayaklarının üzerinde durduğunu ve çok sağlam bir özgüvenin olduğunu hissettir onlara. İşin temelinde bu yatıyor bence. '' Ben tek başıma varım, kendimi idare ederim ve kimseye ihtiyacım yok! '' diyebilmelisin :54: Geçiyor tatlım hepsi geçiyor! Beni dikkate alabilirsin söylediklerimi denemende fayda var. Ailene gelince takma bunları, onların yaptıklarını madem göz ardı edemiyorsun hırs yap sende. Her olumsuz durumu lehine cevirmeye bak. Okumalı kendi hayatımı kurmalıyım kimseye ihtiyacım yok de! Ailen seni rahatsız edicek bi harekette bulunduğunda biticek yeni bi hayat beni bekliyo. Sabretmeliyim de :34: Yani ben bu şekilde geldim üstesinden. Bunalıma girerek sürekli kötüyü düşünerek bi çıkar yol bulunmuyo çünkü. Ölmek istiyorum demek kolay ama o cesaret hiç birimizde kolay bulunmuyo. En iyisimi pozitif düşünmek ve hayatını bi köşesinden tutmak. Çok öpüyorum canım dene bunları! :34:

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de yurtta kaldığım zamanlar herşeyin omuzlarıma yüklendiğini ne kadar dert varsa benim kafamda olduğunu düşünürdüm. Ve çok hassastım o dönemlerde. Normalda ailemin bana söylediği aksi bir söz bile beni etkilemezken, yurtta kaldığım dönemlerde söyledikleri herşeyi yanlış anlıyor ve yanlış yorumluyordum... Sürekli beni düşünmediklerini, başlarından savmaya çalıştıklarını hatta ben olmasam umurlarında olmucağını bile düşünürdüm. Ölmek çok istedim, intihar etmeyi çok düşündüm. Ve aklımda hep şu vardı bunları düşünürken '' belki yokluğumda değerimi daha çok anlarlar, kıymetimi bilirler, vicdan azabı çekip yaptıkları hatanın farkına varırlar. '' Ama sonra farkettim ki; ben olmasam onlar peşimden perişan olmuş, kendilerini yıpratmış isterlerse öldürmüş olsunlar bana faydası ne ? Varlığımda çekemediğim dikkatlerini yokluğumla çeksem ne olucak ? Öyle uç noktadaydım ki kendimi bile kesiyordum. O an rahatlamış gibi hissediyordum kendimi. Fakat şimdi kolumda o izleri gizlemek için elimden geleni yapıyorum. Bu buhranlar zaman zaman herkesin hayatında oluyor. Uzun lafın kısası '' kendimize dert aramayı, dert yapmayı seviyoruz. Rahatlık batıyor bi yerde. '' :61:Neyse canım ben yurttan çıktım ve Giresun'da okuyorum. Burda çok sıkıntılı bir yıl geçirdim. Arkadaşlarımla aramı iyi tutamadım. Dediğin gibi ne kadar insancıl yaklaşmış olursam olayım onlar farklıydı... Benden karakterimden ve yaşadığım ortamdan farklılar. Alıştığım insanlar gibi değiller. Ki bende onların gözünde aynıyım. Isınamadık birbirimize. Bana cephe aldılar. Kimse konuşmadı. Ve ben özgüveni çok yerinde biriyimdir. :51: Yılıcamı düşündüler ama asla. Kendimi kitaplara verdim okula giderdim full time kitap okurdum. Etrafımla ilgilenmezdim. Gayet cool bi görünüm sergiledim böylece! :52: Sonrasında ise kendi ayaklarım üzerinde durduğumu gördüklerinde kendileri yanaştılar bana. İnsanlar böyledir tatlım. Çıkarcıları hele. Sen güçlüysen yanındadırlar. Çıkarları insana herşeyi yaptırıyor. Boşver can dostun olmasınlar ama en azından okulun bitene kadar yarenlik edebilceğin kişilerin olmasına izin ver yanında. Fakat ilk önce kendi ayaklarının üzerinde durduğunu ve çok sağlam bir özgüvenin olduğunu hissettir onlara. İşin temelinde bu yatıyor bence. '' Ben tek başıma varım, kendimi idare ederim ve kimseye ihtiyacım yok! '' diyebilmelisin :54: Geçiyor tatlım hepsi geçiyor! Beni dikkate alabilirsin söylediklerimi denemende fayda var. Ailene gelince takma bunları, onların yaptıklarını madem göz ardı edemiyorsun hırs yap sende. Her olumsuz durumu lehine cevirmeye bak. Okumalı kendi hayatımı kurmalıyım kimseye ihtiyacım yok de! Ailen seni rahatsız edicek bi harekette bulunduğunda biticek yeni bi hayat beni bekliyo. Sabretmeliyim de :34: Yani ben bu şekilde geldim üstesinden. Bunalıma girerek sürekli kötüyü düşünerek bi çıkar yol bulunmuyo çünkü. Ölmek istiyorum demek kolay ama o cesaret hiç birimizde kolay bulunmuyo. En iyisimi pozitif düşünmek ve hayatını bi köşesinden tutmak. Çok öpüyorum canım dene bunları! :34:
Şu anda çok iyiyim wonderful_03 evdeyim çünkü okul bu senelik bitti tatildeyim çok şükür Allah'ıma evet önceden illa yakın arkadaşımo lsun istiyordum(lisedeyken) sonra üniversiteye gelince baktım kimse birbiriyle yakım ilişki içinde gibi görünüyor samimi gibi görünüyor ama değiller çıkar ilişkisi var aralarında ama ben bunu hala tam beceremiyorum içim acıyor o insanı kullanıyormuş gibi hissediyorum insanları incitmemeye çalışıyorum.Evet ben de intiharı düşündüm aslında başta düşünmüyorum ama birgün babamı aradım telefonda konuşuyorduk biraz tartışmaya başladık hiç ağzımdan inthar ederim kendime şunun yaparım bunu yaparım demedim bababam istersen kendini yurdun en üst katından aşağı at geber umrumda değil dedi babamı tanırım gerçekten öyledir şaka değil gerçekten öyle annem babam da onlara arayın dedim yaa babam bir haftayı geçik aramadı annem bir ay geçti yine de aramadı benim halimi hatrımı soran bir adam bile yoktu konuşacağım kimsede o halde olduğumu bilmeme rağmen beni aramadılar(bunu bile bile) onlar benim canımı çok acıttı haksız olmalarına rağmen kendilerini haklı çıkarttılar üstüne beni suçladılar 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyormuşum 21 yaşında eşek kadar kız aranır mıymış hergün iki güne bir ama abisini 2 güne bir arıyo annesini 2 güne bir arıyor demek ki ben daha değersizim ben yalvardım beni arasınlar diye yine de aramadılar başka insan olsa umrumda değil ama annem bbam yaptı bunu bana haytta tek sevdiğim insanlar ondan sonra intiharı düşündüm dedim ki kendimi ortadan kaldırmalıyım kimse beni sevmiyor kendime dayanamıyordum bungunluğuma nasıl olsa ölsem bile kimse üzülmeyecekti annem de babam da işte zayıf karakterli nefsine yenik düştü şöyle böyle bi sürü laf edeceklerdi ardımdan desinler çok plan yaptım kafamda ama cesaret edemedim bir türlü bileğime o usturayı vurmaya cesaret edemedim yurtta intihar eden bir kız diğer kızlar da görecekti başkalarını rahatsız etmeye hakkım yoktu telefonda annem babam benle uğraşmak istemiyolardı onlara dert getirmemi istemiyolardı sadece sesimin kesilmesini kendilerinin rahat etmesini istiyolardı ben iyiyim ya da iyi değilim önemli değil.Zaten her zaman babam bana bişey getirme bana sorun getirme anneme sorsam bilmiyorum ben der uğraşmaz ama o sorunların da çözülmesi lazım.Kimsei rahatsız etmeye hakkım yok dedim uyuşturucuya başlamayı düşündüm ama nereden bulacaktım hem günahtı işte hepsini düşündüm.Hakkımı hela etmiyorum bu yüzden annemle babama bu konuda etmiyorum işte.Sevgilerinin ilgilerini esirgediler benden.Ben onlardan başka bişey istemedim para istemedim sadece beni karşılıksız sevsinler istedim o da zor geldi onlara.

mutlu olmak arkadaşım, tüm yazılanları okumadım ama ,annen baban seni sevmedi sanıp onlara ceza vermek için ölünür mü yahu? anneleri tarafından terkedilen binlerce çocuk var yetiştirme yurtlarında. toplu intihar mı etsinler? 2 yıl önce öğrendiğim ve çok faydasını gördüğüm birşey var, senin en çok canını yakan insanı bile sevgiyle anmak. ben bu yöntemin çok faydasını gördüm, bana bilerek isteyerek kötülük yapmış insanlar aklıma gelince onlar için de dua ediyorum, onların da içi sevgiyle dolsun akıl fikir sahibi olsunlar diyorum. ne kadar pozitif düşünürsen hem o kadar mutlu oluyorsun hem de güçleniyorsun. yıllar önce oldukça ağır bir depresyon tedavisi görürken bir profesör suratıma tokat gibi çarpan bir kaç şey söylemişti, sen kimsin önce ona karar ver, başkalarını değiştirmeye çalışmaktan vazgeç demişti. annen babanın yanlışları varsa sana göre, kocaman birisin kendi hayatını çiz onları da kendi hayatlarına bırak nasıl istiyorlarsa öyle yaşasınlar, sen anneni babanı değiştiremeyecğine göre onları öyle kabul et sadece hayatında onlara daha az yer ver, hiç bir şey siyah ya da beyaz değil, mühim olan gri renkle mutlu olmak demişti. aynen öyleymiş.

Son düzenleme:
Şu anda çok iyiyim wonderful_03 evdeyim çünkü okul bu senelik bitti tatildeyim çok şükür Allah'ıma evet önceden illa yakın arkadaşımo lsun istiyordum(lisedeyken) sonra üniversiteye gelince baktım kimse birbiriyle yakım ilişki içinde gibi görünüyor samimi gibi görünüyor ama değiller çıkar ilişkisi var aralarında ama ben bunu hala tam beceremiyorum içim acıyor o insanı kullanıyormuş gibi hissediyorum insanları incitmemeye çalışıyorum.Evet ben de intiharı düşündüm aslında başta düşünmüyorum ama birgün babamı aradım telefonda konuşuyorduk biraz tartışmaya başladık hiç ağzımdan inthar ederim kendime şunun yaparım bunu yaparım demedim bababam istersen kendini yurdun en üst katından aşağı at geber umrumda değil dedi babamı tanırım gerçekten öyledir şaka değil gerçekten öyle annem babam da onlara arayın dedim yaa babam bir haftayı geçik aramadı annem bir ay geçti yine de aramadı benim halimi hatrımı soran bir adam bile yoktu konuşacağım kimsede o halde olduğumu bilmeme rağmen beni aramadılar(bunu bile bile) onlar benim canımı çok acıttı haksız olmalarına rağmen kendilerini haklı çıkarttılar üstüne beni suçladılar 3 yaşındaki çocuk gibi davranıyormuşum 21 yaşında eşek kadar kız aranır mıymış hergün iki güne bir ama abisini 2 güne bir arıyo annesini 2 güne bir arıyor demek ki ben daha değersizim ben yalvardım beni arasınlar diye yine de aramadılar başka insan olsa umrumda değil ama annem bbam yaptı bunu bana haytta tek sevdiğim insanlar ondan sonra intiharı düşündüm dedim ki kendimi ortadan kaldırmalıyım kimse beni sevmiyor kendime dayanamıyordum bungunluğuma nasıl olsa ölsem bile kimse üzülmeyecekti annem de babam da işte zayıf karakterli nefsine yenik düştü şöyle böyle bi sürü laf edeceklerdi ardımdan desinler çok plan yaptım kafamda ama cesaret edemedim bir türlü bileğime o usturayı vurmaya cesaret edemedim yurtta intihar eden bir kız diğer kızlar da görecekti başkalarını rahatsız etmeye hakkım yoktu telefonda annem babam benle uğraşmak istemiyolardı onlara dert getirmemi istemiyolardı sadece sesimin kesilmesini kendilerinin rahat etmesini istiyolardı ben iyiyim ya da iyi değilim önemli değil.Zaten her zaman babam bana bişey getirme bana sorun getirme anneme sorsam bilmiyorum ben der uğraşmaz ama o sorunların da çözülmesi lazım.Kimsei rahatsız etmeye hakkım yok dedim uyuşturucuya başlamayı düşündüm ama nereden bulacaktım hem günahtı işte hepsini düşündüm.Hakkımı hela etmiyorum bu yüzden annemle babama bu konuda etmiyorum işte.Sevgilerinin ilgilerini esirgediler benden.Ben onlardan başka bişey istemedim para istemedim sadece beni karşılıksız sevsinler istedim o da zor geldi onlara.

Canım yaşadıklarını tabiki senden iyi kimse bilemez. Anlattığın kadarıyla yorumlamam gerekirse bi anne babanın bunu yapması içler acısı. Ama şöyle bir durum da söz konusu; ya sen çok hassas biriysen ? Ya doğruyu eğri algılıyorsan. Annenle ve babanla yaş aranız kaç canım ? Belki kuşak farkından dolayı seni anlamaları zorlaşıyordur. Insan hayatını her açıdan ele almalı. Enine boyuna düşünmeli. Bir adım atmadan, bir karar vermeden önce defalarca düşünmeli. Sen bu hükümleri annene babana giydirirken kendi eksikliklerinide gözünün önüne aldın mı canım ? Bak kesinlikle burda bir savunma söz konusu değil. Objektif bakmaya calısıyorum suanda. Sonucta ne seni bilirim ne aileni ne de yaşam tarzınızı. Sadece her açıdan, geniş bir perspektifle bakmaya çalışıyorum. Bir psikoloğa gitmen senin için en doğrusu canım. Biz burada senin anlattığın ve anlatmadığın kadarıyla yorum yapabiliyoruz. Her ne kadar sosyal bir ağ olsada. Neticede bilgisayar ve internet bu. Ne kadar yardımımız dokunabilir sana orası düşündürücü. Kesinlikle doktora başvurmalısın canım!. Çok öptüm, kendine dikkat et... Mutlu oLmak herşeye demektir! :70:

Son düzenleme:
merhaba canım, anladığım kadarıyla ailen senin kendi ayakların üstünde durmanı istiyor, seni artık bir yetişkin olarak görüyorlar.. tabii ki seni çok seviyorlar, üniversitede ilk sene zordur, yeni bir ortam.. adaptasyon sorunu yaşamışsın, çok normal.. mezun olduğun gün bunları hatırlayıp güleceksin, unutulmayan arkadaşlıklar kurup çok güzel anılar biriktireceksin.. hayatta zorluklar olacak.. bunlar senin için tecrübe olur.. çok mutlu ol canım.. öpüyorum seni..

mutlu olmak.
beni çok sevindirdin.bak ilaçlar nasıl iyi geliyor.
kızlarım iyi,ben yazlıkta onlar kışlıkta kalıyor.
ben senin tersine kızımı aramam hep o beni arar.neden mi ? arayınca sanki
onu kontrol ediyormuşum hissine kapılıyor.
finalleri bitti,bütünlemeleri var,psikiyatr ilaçlarını azaltmaya başladı,seni kurtarıcam ilaçlardan demiş.
öpüyorum seni,bizi habersiz bırakma hep yaz olur mu canım benim.

mutlu olmak.
beni çok sevindirdin.bak ilaçlar nasıl iyi geliyor.
kızlarım iyi,ben yazlıkta onlar kışlıkta kalıyor.
ben senin tersine kızımı aramam hep o beni arar.neden mi ? arayınca sanki
onu kontrol ediyormuşum hissine kapılıyor.
finalleri bitti,bütünlemeleri var,psikiyatr ilaçlarını azaltmaya başladı,seni kurtarıcam ilaçlardan demiş.
öpüyorum seni,bizi habersiz bırakma hep yaz olur mu canım benim.
biranne54 öpüyorum seni.Psikatra gittim eve gelince ilaçları kesti zaten ilaca da gerek olup olmadığı tartışılırdı dedi ben ilk Seydişehirde sonra Ankarada gitmiştim.İşte Seydişehirdeki doktor ilacı kesti ama ben emin değilim ihtiyacım olup olmadığından bence hala ihtiyacım vardı ama ilacı bırkaınca hiç zorlanmadım.Bilmiyorum iyileştim mi iyileşmedim mi.Onlar niye kışlıkta kalıyor tatile çıkmadılar mı biranne54?

biranne54 öpüyorum seni.Psikatra gittim eve gelince ilaçları kesti zaten ilaca da gerek olup olmadığı tartışılırdı dedi ben ilk Seydişehirde sonra Ankarada gitmiştim.İşte Seydişehirdeki doktor ilacı kesti ama ben emin değilim ihtiyacım olup olmadığından bence hala ihtiyacım vardı ama ilacı bırkaınca hiç zorlanmadım.Bilmiyorum iyileştim mi iyileşmedim mi.Onlar niye kışlıkta kalıyor tatile çıkmadılar mı biranne54?
birden mi kestin ilacı alıştırrarak mı?
kızım hala kullanıyor azalttı doktor 6 ay oldu sanırım.
kışlıkta kalmaları şu yüzden okuyanın büt.leri vardı yeni bitti gelecek,diğeri çalışıyor,yazlığa geldi gitti..
öpüyorum seni canım.

birden mi kestin ilacı alıştırrarak mı?
kızım hala kullanıyor azalttı doktor 6 ay oldu sanırım.
kışlıkta kalmaları şu yüzden okuyanın büt.leri vardı yeni bitti gelecek,diğeri çalışıyor,yazlığa geldi gitti..
öpüyorum seni canım.
Ben ilaç zaten 20 mg dı.En küçük dozdu zaten.o yüzden birden kestim.Kızın hangi ilacı kulaanıyordu bi de dozajı ne kadardı birannecim.Uzun zamandır giremiyorum kusura bakma taşındık da temizlik yap yap öldüm valla.

Ben ilaç zaten 20 mg dı.En küçük dozdu zaten.o yüzden birden kestim.Kızın hangi ilacı kulaanıyordu bi de dozajı ne kadardı birannecim.Uzun zamandır giremiyorum kusura bakma taşındık da temizlik yap yap öldüm valla.
canım ben de uzun zamandır girmedim,yazlıktayım wın ile giriyorum,az az.
iyi misin?
kızım çok iyi maşallah,,ilaca devam ediyor,adını buradan yazmıyayım.
bu sene 4.sınıf yarım dönem uzayacak.canı sağ olsun hiç önemli değil.
bu sene bir arkadaş ile tanışmış,kız çok komik hayat dolu diyor.
hikayesini anlattı şaşırdım,kızın beyninde ur varmış 2 defa ameliyat olmuş,okula 1 sene ara vermiş,
kemoterapi görmüş,daha fazla anlatmıyayım etkileniyorum.
kız demiş ki bana mustahak ben hep mutsuzdum,kemoterapi bana hayatı öğretti demiş.
ya MUTLU OLMAK bak neler var.
yeni evinizde güle güle oturun.
öpüyorum.
başarılar sağlıkla inşallah.

allahımmmm sana geliyorummm...
biri bana mı seslendii neeee...

nergissssss bende sendenimmmm..öldürecektim kendimi bir kaç güne kadar.kafayı yiyorum bende hergün evde..bir taneside msj atmıyooo naber bişiler yapalım diye.bende özgürlük tutkunuyumm...bende ayrı eve çıkmak filan düşünüyorum bu yüzden..aslında çok çılgınım,lakin çılgınlık yapacak insan yokkk:8((

Back