- Konu Sahibi mutluolmak
sınavlarım başladı o kadar kötüyüm ki annem aradı telefonda bayaağı bi kavga etti aramasaydı bundan iyiydi aradığında halimi hatrımı içten sorup iyi mi kötü mü olduğumu soracağına başlıyor çemkirmeye sürekli yargılıyor hiç bişey demeyeyim diyorum telefonda o da olmuyor üstümden atmak için ses tonumu yükseltiyorum mecburen her zamnki yaptığı gibi haksız olduğunu yanlış yaptığını kabul etmiyor ben kendimi değiştirememm sen kendini değiştireceksin diyor bunu yüksek sesle diyor bağıra bağıra bi sefer de annnemin ağzından benim hakkımda sevgi sözcüğü çıksın istiyorum sadece kızdığında oda kinaye olsun diye '' anneciiğiiimm der o kadar yoksa sürekli yargılar insanın karakterini eleştirir ben değişmicem sen kendini değiştireceksin diyor sürekli telefonda benim de kendimde gördüğüm hatalr var ama o değişmeyecem deyince ben de diyorum değişmeyecem diye o kadar kötüyüm ki kendime kötü şeyler yapmaktan korkuyorum nolur bana bi çıkar yol gösterin kendime zarar vermekten korkuyorum nolur Ankaradayım nereye gideyim en acil şu anda psikolog olsa gidicemm tam da sınv zamanım kafamı veremiyorum çok üzülüyorum zaten cumartesi pazar da aramıştı yine kavga ettik yine aynı şeyleri söyledi o zaman da kafam takıldı çalışamadım nolur bana yardım edin işin içinden çıkamıyorum kafamı derse veremiyorum acilen birileriyle yüz yüze konuşup rahatlamam lazım. bir profesyonele başvurmam lazım ama çok acil bugün olsa ne güzel olur acaba arayıp istediğimiz yere gelen bi psikolog yok mudur onlar da çokp ara istiyolar buraya yazmkal olmuyor yazarken çünkü aklıma geliyor dahakötü oluyorm.
canım benim çok bunalmışsın tamamda ya sen direkt gitsene psikoloğa ne duruyosun bak bizim böyle elimizden bişey gelmiyor inan senin için bişeyler yapmak istiyorum ama şuan yanlızca sen kendin bu durumdan kurtulabilirsin artık bekleme git bi doktora inan bende dayanamıyorum sana anneni kafana takma diycem ama takıcaksın ne çare artık o kadını böyle kabul ediceksin değişmiycek sana hayrı yoksa zarar vermesinede izin verme düşünme ya herkesin annesi babası dört dörtlük değilki eminim senden daha kötü durumda olanlar vardır napcaksın Allah sanada bu imtihanı vermiş annenle sınıyo seni bunu kabul et bence bak sana dua ediyoruz gerçekten kardeşim gibi görüyorum seni benmde bi kardeşim var 17 yaşında oda yanlız senin gibi yardım etmek istiyorum ama olmuyo yani seni kardeşim yerine koydum ya ne bileyim keşke tanıdığım yakınım olsaydın daha çok ilgilenirdim senle ama nolur kimseyi bekleme en azından doktora git ve dualarımızda olduunuda unutma bak manevi destek çok önemli en azından tanımadığın insanlar senin için dua ediyo bu da nasib meselesi kendini üzme artık bu günlerinin kıymetini bil hadi kendine iyi bak canım ALLAH a emanet ol