yardım edin çok kararsızım

Birde sizin konunuzda dahil bu konulardaki kadınlar artık lütfen aldatma konularında suçu sağa sola atmasın. Yok eltimin arkadaşıymış yok görümcemin bilmem nesiymiş. Dışarıda milyonlarca kadın var iyiside var kötüsüde var. Ama size sadakat borcu olan eşiniz başkasının teşvik etmesi onun suçunu hafifletmez. Sonuçta herkesin özgür iradesi var.

Bakin konunuzda cok tuhaf ayrıntılar var. Daha doğrusu gereksiz ayrıntılar,elti neden size kumpas kursun?
O kızla konuşmuşsunuz neden esinizin abileriyle arkadas olup olmadigini soruyorsunuz?
Eltinizin sigara icmesi ne alaka?
Kayınbaba cok sahtekar geldi bana yalniz bu konu içinde nedense
Bosanmayacaksaniz kurcalamayin ne diyim.

bana da öğretin ya şu testleri ey psikologlar
bakayım etrafımdakiler Allah’ı inkar eden bireyler mi?
aldatmayla inanç arasında nasıl bir bağ var ya
tüm atayizler(!) aldatıyor mu yani?
sigara içmek konusuna değinmiyorum bile...
cehalet nasıl bir mutluluksun

Daha önce de yazmıştım, Prestij filminde geçen meşhur cümle: Siz gerçeği bilmek değil kandırılmak istiyorsunuz.
Bu forumdaki çoğu konu bu cümle üzerine kurulu maalesef.
İnsan inanmak istedikten sonra her şeye inanıyor demek ki.

Konu sahibi aklınca sigara içen kadın hafif rahat ve aranan kadın demek istemiş. Eşi sütten çıkan ak kaşık çünkü.

Konu sahibi aklınca sigara içen kadın hafif rahat ve aranan kadın demek istemiş. Eşi sütten çıkan ak kaşık çünkü.
Yani tuhafima gitti 12 sene sigara ictim yeni biraktim bende tup bebek sürecine gircez diye. Eşi en büyük hatali oysa eltiye gelene kadar,baba oğul dümen ceviriyorlar.

Yani tuhafima gitti 12 sene sigara ictim yeni biraktim bende tup bebek sürecine gircez diye. Eşi en büyük hatali oysa eltiye gelene kadar,baba oğul dümen ceviriyorlar.

Çünkü klasik türk kadını benimmmmm kemalimm yapmaaaaz. Yaptıysa da sigara içen bir kadın ayartmıştır. zavallı masum dindar saf kalpli kocacığım da psikoloğun izni ile yapmıştır. Asssssla yapmazdı yoksam.

Evet bir de o detay var. Psikolog. Herseyi yapıp kılıf uyduruyorlar bu erkekler. Konu sahibi zaten affedicek yer arıyor :)

Hayatı boyunca unutamayacağı dersi alıp Allahı inkar eden birey olduğu psikolog sayesinde ortaya çıkıyor tedaviye başlanıyor ne tedavisiyse merak ediyorum. Sonra mesajlaşılan kızla görüşülüp kız lütfen yuvanızı yıkmayın çok aşık diyor. Boşanmayı düşünmüyorsanız hiç deşmeyin daha fazla kandırılmayın

chatwatch diye bir uygulama var ama mesajlar görünüyor mutam olarak bilmiyorum siz hangi uygulamayla mesajları geri getirdiniz

Kayınpederinizi kutluyorum. Helal olsun. O kızı da işyerinde uzaklastiri hemen. Eşiniz ile olan durum biraz hassas tabi .ama yazarken bile onun ne kadar iyi oldugunu kaç defa vurgulamissiniz. Hala ümidinizi kesmemişsiniz belli ki. Zamana birakip kalbinizin sesini dinleyin

Sizi bazı şeyler çok etkilemiş tedavi almanızı öneririm. Aldıysanızda tekrardan almanızı çünkü bu şekilde mutlu olamazsınız hiçbirzaman

Sizi bazı şeyler çok etkilemiş tedavi almanızı öneririm. Aldıysanızda tekrardan almanızı çünkü bu şekilde mutlu olamazsınız hiçbirzaman

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz. Bazı yaşadıklarım etkiledi. Tecrübeliyim bu konuda. 18 yıllık evliliğimi sizinkine benzer bir sebep ile bitirdim. Onurumla gururumla. Asla onursuzca yaşamaya devam etmek için birşeylerin arkasına sığınmadım. Benim eşim de safın en önde gideniydi aynı sizinki gibi. Bir dediğimi hiç iki etmezdi. Ailesi de beni çok severdi hala de sever sayarım hepsiyle de görüşürüm. Kızıma kayınvalidem bakıyor ben çalışırken. Burada kimseyi ilgilendirmez sizin hayatınız. Nasıl isterseniz öyle yaşayın bize ne. Siz de bir görünün psikoloğa ama eşinizin gittiği olmasın bence.

Teşekkür ederim psikolojik destek almaya başladım zaten. Doktorum bu olay ne şekilde olmuş olursa olsun bir ilişki. Detayları öğrenmeye çalışmayın herşey olmuş olabilir diye düşünün ve sizin karakteriniz bu olayı kabul edicek bir karaktermi yoksa kabul etmicek bir karaktermi ona karar verin dedi. Eğer kabul edicek bir karakteriniz varsa kabul etmeyip ayrılırsanız mutlu olamazsınız aynı şekilde kabul etmicek bir karakteriniz varsa da kabul edip evliliği devam ettirirseniz yine mutlu olamazsınız dedi. Nasıl bir karakteriniz var nasılsın ız buna karar verin ilk önce dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…