yardım edin çok kararsızım

bu proğramı indirmek aklıma geliyor,itiraf ettirecek cümleler aklıma geliyor var ama bunu düşünmek hiç aklıma gelmiyor çok sağolun..

kayınpederimin onunla konuştuğunu ona bazı testler yaptığını ve test sonucunda Allah ı inkar eden bir insan olduğunu ortaya çıktığını anlattı.
?????
Bayağı saçmalamışlar. Kayınpeder ne şiş yansın ne kebap demiş muhtemelen; oğluyla bir olup seni kandırıyorlar.

Tamam herşeyi geçtim de kocanız ağlıyor, yalvarıyor ölüyor, öldürüyor; kayınpederiniz havada atıp karada tutuyor da o kadın niçin hala orda O na takıldım. Baştan sona tutarsız.

Kpden destek beklemek bir nevi ben bu adamı boşamıcam oğlunuza sahip çıkın demek. Ben halledemedim demek benim gözümde. O nedenle boşanacağınızı düşünmüyorum. O yüzden daha fazla kimseye anlatmayın. Eşinizin psikolojik sorunu olduğunu değil karaktersiz olduğunu düşünüyorum. Öyle dindar birine de benzemiyor. Hem yalan söylüyor hem kurana el basıyor. Tamamen kendi çıkarları için dini kullanıyor. Eşinizin mesajlaştığı kadın yeşil ışık yakmamış gibi anladım ben attığı mesajlardan, o zaman niye kadın işinden oluyor? Patronun oğlu bana yazsa ben reddetsem niye en büyük fatura bana kesiliyor haksızlık derim. Bence iyi düşünün.

ben onun yaptırmış olabileceğinden bile şüpheleniyorum.çünkü beni en başından beri kıskandı çekemedi sürekli laf çarptırdı.

aralarındaki bu samimiyet biz tanışmadan önce de varmış.biz tanışmışız evlenmişiz bu kız sürekli varmış.

Zaten evlenmeden önce esin bu kiz ile iliskisi varmis. Eltin ne alaka olmus oluyor?

Adam seni tüm evliligin boyunca aldatiyor ve sen hastalik diyorsun.

Ne diyelim, af et iste. Pekte kararsiz görünmüyorsun..

BEnımde dıkkattımı o çekti,sıgara ıcen bırı derken sız kendınızı ne sanıyosunuz ıcınce noluyor yanı bole bı ezıkler gıbı konustunuz?

Sigara kullanmayla bir insanın yalancılığı arasındaki bağlantıyı nasıl kurdunuz ??
Kaldı ki diyelim eltiniz ayarladı bu işi.E peki o çok güvendiğiniz kocanızın aklı nerde ? Bunun sonuçlarını düşünemiyor mu ? Basbaya bilerek isteyerek yapılan bir konuşma var burda.Psikolojik olduğunu da asla düşünmüyorum.

bu proğramı indirmek aklıma geliyor,itiraf ettirecek cümleler aklıma geliyor var ama bunu düşünmek hiç aklıma gelmiyor çok sağolun..
ha aklınıza geldi demek çok sevindim buna çünkü biz eltinin kumpasından , eşinizin psikolojik hastalığından dolayı aldattığına kanaat getirdiğinizi zannettik de o bakımdan

Kız neden hala orada çalışıyor?

Kızın sigara içmesini belirtmekteki amaç nedir?

Kayınpeder nasıl bir test yapmış da bu sonuca varmış?

Siz bütün bunlara sahiden inandınız mı?

Kayınpederiniz iyi niyetli bir insan olabilir. Büyüklük etmeye çalışıyor yuvayı korumaya çalışıyor olabilir ama size yalan söylüyorlar bu da göz ardı etmeyin.

Eşinizi affedersiniz bir şans verirsiniz vermezsiniz o sizin bileceğiniz iş kimseyi ilgilendirmez. Ama bilin ki böyle bir hastalık yok. Bu düpedüz uçkura sahip çıkamama durumu.

neden psikolojik sorun olmasın ? siz psikolog veya psikiyatr mısınız ? psikolojik problem olmadığını söylüyorsunuz veya bu durum size tuhaf geliyor. bir de güzel bir atasözümüz var gülme komşuna gelir başına

aldatma durumu psikoloğa gitme sebebi değil.evet eltim kumpasçının önde gideni.umarım hayatınızda öyle bir insana dek gelmezsiniz!
Öyle bir insana denk gelsem bile önce kumpasçının önde gideni olan eşimi boşarım (yıllardır beni kandırdığı için), sonra da zaten elti kişisiyle bağım kalmaz böylece ondan da kurtulmuş olurum Sizin gözünüzü açmaya çalışanlara karşı tavrınız hep böyle aba altından beddua etmek midir?

Konu sahibi bana üslubu cevapları ve tavrıyla geçen hafta benzer bir konu açan rapunzel i hatırlattı. O üye de gözünü aç diyene benzer cevaplar veriyordu.

Gerçekten çok garip. Bitirdikten sonra ben ne okudum şimdi dedim. Eltinizin ve kızın sigara kullanmasıyla kişiliği arasındaki bağlantıyı çözemedim. Aldatmak ne zamandır psikolojik rahatsızlık oldu? Tedavi olunca başka kızlarla mesajlaşmayacak mıymış yani Siz bizden ne istiyorsunuz şimdi onu da anlamadım. Ayrıca kayınpeder neden bu kadar evliliğinizin içinde? Karar sizin eğer boşanmak istiyorsanız şöyle oluru böyle oluru yani bahaneleri bırakın gidin açın davanızı

Aha buyrun psikolog arkadaş gereken cevabı vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…