yardım edin çok kararsızım

Catir Catir aldatilmissin bu ne sakinlik Yahu ne psikolojik durumlari ayakta uyutmus seni

Zaten hep herkesin kıskandığı bir evlililk olur ama sonra nasıl oluyorsa böyle olur...
Bende onu hiç anlamıyorum, herkesin kıskandığı evlilik nasıl olur, herkesin derdi de başkasının evliliği zaten.

Bu düşünce bile bahsedilen evlilikte bir sıkıntı olduğunu düşündürüyor bana.

şu an kalp değil karakterimi analiz etmekle meşgulüm sanırım buna o kara vericekmmiş :))

chatwatch diye bir uygulama var ama mesajlar görünüyor mutam olarak bilmiyorum siz hangi uygulamayla mesajları geri getirdiniz
mesajlar geri gelmiyor uygulamayı yüklediğiniz andan itibaren telefona üstten gelen bildirimler kayıt oluyor.mesaj arama oyun istek vb. birçok çeşidi var google yazarsanız çıkar

sanırım siz bu platformda bu tarz olaylara bu şekilde yaklaşarak bir rahatlama sağlıyorsunuz.aksine ben şuan çok eğleniyorum
Eğlenin tabi neden eğlenmeyeceksiniz, eğlenirken kocanızın hastalığının tedavisini de ihmal etmeyin, tekrar eder falan , eğlenmeniz yarımda kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…