merhaba bayanlar. 3 yıllık evliyim ve bir de çocuğum var.eşim iyi niyetli kimsenin kötülüğünü istemeyen asla kalp kırmayan dinine bağlı asla yapmaz dediğim bir adamdı. eşimin telefonuna başka bir kız tarafından gönderilen mesajları eşim silmiş ama ben yüklediğim bi proğramla gördüm.yalnız karşı tarafın mesajları görünüyor mesajlarda.o an kahroldum ne yapacağımı bilemedimç.konuyu anne ve babasına anlattım oğlunuzun iş yerinizde çalıştırdığınız bir işçi ile ilişkisi var dedim.şok oldular nerden biliyosun dediler mesajları söyledim.eşimin ailesi diğer kardeşlerinden beklerler eşimden beklemezler o derece çok seviyo ve güveniyorlardı aynı benim gibi. babası akşam sorguya çekmiş, korkudan ben atmadım sürekli yanımda gezdirdiğim işçi benden gizli telefonumu alıp atmış demiş.bana da böyle açıklama yaptılar gelip.kurana el basıp yeminler etti eşim. ertesi gün kayınpederim iş yerinde kızı ve eşimi sorguya çekmiş tabi eşim de kızla anlaşıp suçu diğer çalışanın üzerine atmışlar.oda o kızdan hoşlanıyormuş bir iki kez sosyal medyadan rahatsız etmiş sanırım.neyse herkes buna inandı ama ben inanmadım.eşimi o akşam karşıma aldım bana doğruyu söyle ben hiçbirşeye inanmıyorum dedim lütfen doğruları anlat dedim.oda ilk başta yine yanındaki işçiyi suçladı haberim vardı seviyom falan dedi dedi ama benim ona da inanmadığımı görünce gerçeği itiraf etti.evet dedi ben konuştum kızla ben attım mesajları dedi.o ana kadar herkes kızla yüzleştirmek istemişti beni ama ben kabul etmemiştimkızın eşimin telefonunda gördüğüm .ben iyi niyetliydim o zamanlar hiçbirisini farkedemedim.şuan herşeyi daha iyi anlıyorum.neyse eşimle kız arasına gelecek olursak aralarındaki bu samimiyet biz tanışmadan önce de varmış.biz tanışmışız evlenmişiz bu kız sürekli varmış.eşim benden telefonunu mesajını saklayan birisi değildir diyorum ya dünya iyisi dersiniz tanısanız.ve herkesin kıskandığı bir evliliğimiz vardı. mesajlaşmamız sürekli değildi dedi kız o yazardı arada bir hal hatır sormak için falan dedi.eşimde bunu söyledi ama inanmıyorum