Kaç yaşınızda mezun oldunuz da 24 yaşında cv dolduracak kadar kariyer sahibi oldunuz? Kabin memurluğunu bırakır bırakmaz e ticaretten milyoner mi oldunuz? Bence eşinizin maddi durumu iyi ve o maddi durum da aile işinden geliyor. Beğenilmeyen mesajlar gelince detay ekle detay çıkar olaylarına alışığız. Kadınla maddi bir alakanız yoksa ne diye yok saymıyorsunuz? Benim Türkiye'de doğmamış Türkçeyi aksanlı konuşan eşim bile kaç düğün gördü. Ailesinde olmayınca arkadaş çevresinde de mi düğün olmuyor?
Ben konuya tarafsız bakıyorum, kayınvalidenizi biraz kaba bulmakla beraber sizi de geçimsiz ve yüksek beklentileri karşılanmadığı için devamlı şikayetçi pozisyonunda görüyorum. Bu şekilde evlilik sürmez. Bence kayınvalideniz kendi yağınızda kavrulun, işinizi gücünüzü bırakmayın, benden beş kuruş çıkmaz size diyor. Bunun nedeni de sizin beklentileriniz. Çizdiğiniz tablo inandırıcı değil. Kocanız aileden bağımsız okumuş etmiş kendi işini kurmuş da milyonlar kazanıyor havası veriyorsunuz. Kadını çok öcü gibi gösteriyorsunuz. Sizin gibi, sizin aileniz gibi olmak davranmak düşünmek zorunda değil. Farklı hayatlar yaşıyorsunuz, siz kadın için şöyle böyle diyebiliyorsunuz ama o size söyleyince nasıl söyler nasıl yapar oluyor.