Kayınvalide kıskançlığı

Klavye çevirebiliyor hayatım gel ben sana eğitim vereyim yazma konusunda :)
Sanırım yazmayı en son öğretecek kişi bile olamazsınız ki kimin yazmayı öğrenmesi gerektiği belli 😁
Kv gerçekten haklı bu Arada Elit olmaya çalışırken bile falsosunuz ve içler acısı durumda olduğunuz için kime saldırsam modundasınız

Asıl sinir bozucu olan benle gorusmezseniz kayıp yaparsınız demesi bir annenin kurabilecegi ne talihsiz bir cümle.
Oğluda mi görüsmuyordu annesi ile
Söyle söyliyim kayınvalidemin kendi kayınvalidesi 2 çocuğunu da kaybetmiş bir anne onunla bile görüşmüyor benim kayınvalidem. Kendi kayınvalidemin 2 tane oğlu var ikisi de annelerine düşman gibi aile bağları hiç yok neredeyse 4 senedir hayatındayım kocamın bir kere oturup beraber akşam yemeği yediklerini ne gördüm ne duydum

Sanırım yazmayı en son öğretecek kişi bile olamazsınız ki kimin yazmayı öğrenmesi gerektiği belli 😁
Kv gerçekten haklı bu Arada Elit olmaya çalışırken bile falsosunuz ve içler acısı durumda olduğunuz için kime saldırsam
Kimsenin elit olmaya çalıştığı yok ama senin bi yanığın var askım hametan sür iyi gelir:) kuduz olmus köpek gibi yazıyorsun buraya ısrarla.. noldu senin oğlusunu da mı biri kaptı yoksa??

Kayınvalideye hak verdiğimiz konulardan biri :KK70: sen oğlunu ne güzel elit yetiştir oğlun gitsin sokak ağzıyla konuşan varoş bir gelini karşına getirsin. Ana olmakta zor yav...
Evet cidden üzücü ama o elit kayınvalide sen olmadıgın icin üzülecek sorunun yok hayatın şimdi gecekonduna dön vs sobanı yakmaya başla

Kk yargı mahkemesine hoşgeldin jdfhd mümkün olduğunca uzak dur eşini de manipüle etmelerine izin verme bu arada geçmiş olsun

Evet cidden üzücü ama o elit kayınvalide sen olmadıgın icin üzülecek sorunun yok hayatın şimdi gecekonduna dön vs sobanı yakmaya başla
Aslında senin yerin belli ama neysem :KK70: kendini geliştirmenin sadece okumakla olmadığının en büyük kanıtı bu arkadaş. Sosyal ilişkilere dair adım at biraz. KV ne güzel ayda 5 ülke geziyormuş sen de o potansiyeli yakala :KK70:

Aslında senin yerin belli ama neysem :KK70: kendini geliştirmenin sadece okumakla olmadığının en büyük kanıtı bu arkadaş. Sosyal ilişkilere dair adım at biraz.
Ayyy yoksa benim olmam gereken yer senin olduğun yer mi diyecektin 🤣 yok oraya ait olan varoş sensin

5iz doğurabilecek kadar maddi gücümüz var şükürler olsun.
Kaç yaşınızda mezun oldunuz da 24 yaşında cv dolduracak kadar kariyer sahibi oldunuz? Kabin memurluğunu bırakır bırakmaz e ticaretten milyoner mi oldunuz? Bence eşinizin maddi durumu iyi ve o maddi durum da aile işinden geliyor. Beğenilmeyen mesajlar gelince detay ekle detay çıkar olaylarına alışığız. Kadınla maddi bir alakanız yoksa ne diye yok saymıyorsunuz? Benim Türkiye'de doğmamış Türkçeyi aksanlı konuşan eşim bile kaç düğün gördü. Ailesinde olmayınca arkadaş çevresinde de mi düğün olmuyor?

Ben konuya tarafsız bakıyorum, kayınvalidenizi biraz kaba bulmakla beraber sizi de geçimsiz ve yüksek beklentileri karşılanmadığı için devamlı şikayetçi pozisyonunda görüyorum. Bu şekilde evlilik sürmez. Bence kayınvalideniz kendi yağınızda kavrulun, işinizi gücünüzü bırakmayın, benden beş kuruş çıkmaz size diyor. Bunun nedeni de sizin beklentileriniz. Çizdiğiniz tablo inandırıcı değil. Kocanız aileden bağımsız okumuş etmiş kendi işini kurmuş da milyonlar kazanıyor havası veriyorsunuz. Kadını çok öcü gibi gösteriyorsunuz. Sizin gibi, sizin aileniz gibi olmak davranmak düşünmek zorunda değil. Farklı hayatlar yaşıyorsunuz, siz kadın için şöyle böyle diyebiliyorsunuz ama o size söyleyince nasıl söyler nasıl yapar oluyor.

Kaç yaşınızda mezun oldunuz da 24 yaşında cv dolduracak kadar kariyer sahibi oldunuz? Kabin memurluğunu bırakır bırakmaz e ticaretten milyoner mi oldunuz? Bence eşinizin maddi durumu iyi ve o maddi durum da aile işinden geliyor. Beğenilmeyen mesajlar gelince detay ekle detay çıkar olaylarına alışığız. Kadınla maddi bir alakanız yoksa ne diye yok saymıyorsunuz? Benim Türkiye'de doğmamış Türkçeyi aksanlı konuşan eşim bile kaç düğün gördü. Ailesinde olmayınca arkadaş çevresinde de mi düğün olmuyor?

Ben konuya tarafsız bakıyorum, kayınvalidenizi biraz kaba bulmakla beraber sizi de geçimsiz ve yüksek beklentileri karşılanmadığı için devamlı şikayetçi pozisyonunda görüyorum. Bu şekilde evlilik sürmez. Bence kayınvalideniz kendi yağınızda kavrulun, işinizi gücünüzü bırakmayın, benden beş kuruş çıkmaz size diyor. Bunun nedeni de sizin beklentileriniz. Çizdiğiniz tablo inandırıcı değil. Kocanız aileden bağımsız okumuş etmiş kendi işini kurmuş da milyonlar kazanıyor havası veriyorsunuz. Kadını çok öcü gibi gösteriyorsunuz. Sizin gibi, sizin aileniz gibi olmak davranmak düşünmek zorunda değil. Farklı hayatlar yaşıyorsunuz, siz kadın için şöyle böyle diyebiliyorsunuz ama o size söyleyince nasıl söyler nasıl yapar oluyor.
Aynen abla fake hikaye uydurdum canım sıkıldığı için 5 dakikada çözdün bilim insanı olmalısın

Aşkım yaşamayan anlamaz maalesef ya çoğu 50sinden sonra evlenip doğurmuş ya da ben kendimi tam anlatamadım
Burda konu açıyorsan her türlü eleştiriye de açık ol.
Ama burdaki üyeler de boş insanlar değiller.
Sen böyle ugraşırsan seni kendilerine eğlence yaparlar. Demedi deme ya oku geç ya da konunu mesajlara kapattır.

O hırsla kendini ifade ederken biraz daha düşün.

Ayrıca ayda 5 defa yurt dışın çıkan kadın seni iplemez.
Haklısın ama görme, duyma, ilgilenme.
Zaten bu tarz kadınlar torun vs de bakmaz. E sende anlamışsındır bakmayacağnı kv nin konuşmalarını sorun etme.

Bende hiçbir akrabamla görüşmem, çevremde az insan vardır.
Kına vs bana da gereksiz gelir ama oğlum 5 yaşında ilerde evlenir😂😂😂 gelinim isterse seve seve yaparım.
Bazı şeyler incelik vs insan doğası ile alakalı.

Senin kv böyle takma..

Ne güzel yazmışsınız ama karşınızda ki insan buna değmiyor ne yazık ki anlama ve iletişim sorunu var kendisinde. Size verdiği cevaptan da kalitesi ortada zaten. Siz A demişsiniz o Z :) algı sorunu var.

Kimsenin elit olmaya çalıştığı yok ama senin bi yanığın var askım hametan sür iyi gelir:) kuduz olmus köpek gibi yazıyorsun buraya ısrarla.. noldu senin oğlusunu da mı biri kaptı yoksa??

Ay kayınvalide şunu okusa bileklerini kolonyayla ovarak hastaneye kaldırırlar shjkl
Gözünü açtığı anda da bir daha bu seviyeyle muhatap olmamak için oğlunu evlatlıktan reddeder direkt.
Üzüldüm kadına.

Konu kına degılse kına elit kesimde olmazmıs sdasfasdas demiceksin
Sen neyin ustunde durduysan ona değindik

Birileri hunharca kutluyomus ya elitte olsa
Bence o da elit kesimin içindeki Bi iki köylüden gelen bişey bence yıne
Ne kınası cidden ya
After parti olur before parti olur
Bekarlıga veda olur
Kına mı yakcaz cidden oturup ahoy ahoy dıye
Kınayı yakmışlar geline eşliğinde haldır şaldır kına yaktırdığına eminim ama ıspatlayamam

ben yaşa vs takılmadım, çok da erken bulmadım. ama 29 yaşına kadar hiç bir arkadaşı evlenmemiş mi eşinizin de düğüne gitmemiş o biraz yalan geldi :halay: hadi akraba düğününe gitmedi de, arkadaşı da mı yok. bir de kimseye üstten bakılmasını normal görmüyorum yani ama sizin burada verdiğiniz cevaplar da biraz avam değil mi? yani daha çok ilkokul laf dalaşmaları gibi ve kayınvalideniz aşırı da problemli gelmedi. anlattıklarınıza göre standart bir kayınvalide düzeyinde, asla telefonları açılmayacak gibi de değil. kadın başından beri kendi fikirlerini savunmuş sadece, hayır olamaz evlenemezsiniz diye de yükselmemiş..

X