kaynana kayınpeder birlikte yaşama

Nasıl yapıyorsunuz, tarifi yazabilir misiniz?
ben de yazayim mi:))
fileto levrek icin bu
önce makina birkac dakika 200 derecede bos calisiyor ki ici isinsin. sonra bir zeytinyagi fisfisi sık, araliklarla halka limonlari ve soganlari diz. ustune zeytinyagli baharatli halde mincikladigin baligi koy, ustune birkac fisfis zeytinyagi, biraz halka limon ve sogan. 180 derecede ortalama 10 dakikada pisiyor.
tabii sonlara dogru arada ac catalla, daha erken de olur belki:)
sulu sulu cok guzel oluyor.
buzlu balik icin de sureyi biraz arttirmak yeter heralde. bizim balik da buzluktaydi ama öglenden cikarip dolaba koyunca buzu gitti zaten

Kusura bakma da yani her şey göz göre ortada eşiniz dahi seni savunmuyor sen de cevap olarak peki diyorsun ki tabii o zaman kusura bakma yani bir şey demek istemiyorum neyse ya gerçekten anlayamıyorum yani benim kayınvalidem bana öyle davranacaklar benim eşim de bana bagiracak ben de cocuk yapacam oldu ya bir kere bana çok ufak bir yanlış yapılmasına rağmen eşim arkasına döndü ailesine karşı da yine araya yapan ben oldum affedilmeyecek bir şey değildi hele ki bir de bana bağırsa ailesı dusunemıyorum dönüp arkasına bile bakmaz yani ve siz bunu normal mi karşılıyorsunuz yapmayın gözünüzü seveyim sevgi gözünüzü kör etmiş galiba şimdi anlamazsın ama çocuk olduktan sonra çok pişman olursun ama eşin ailesinin yanında bile bile sana bagırması ezdırmesını ben kabul edemedım sert çıkıştım kusura bakma ama bu da benım görusum tabi bir kadın olark bir kadını aşagalanmasını kabul edemıyorum edılmemelı de

ailesinin yannda bana kızacak ha varya kan çıkar kan , öyle olmaz böyle olur derim . Edepli gelin istiyorsa adam gibi edebiyle oturacak milleti gazlamayacak. Valla adam bunu anasının babasının yanında yaparsa diğerleri evveli günden yapar . Çocuk yapma buna değmez.

Nefret ettiğin insanları torun sahibi yapacaksın, ve torun sebebiyle bu nefret ettiğin insanlarla sürekli yüz göz olacaksın.

Kocan da adam olsa kıytırık bir balık için senin bu kadar üstüne gelmezdi, seni ailesine karşı korurdu. Kocan da iş olmadıktan sonra daha çook böyle olaylar yaşarsın.

Ne biçim aile bu! Bir balık için ortalığı yıkmışlar.
Helal ya vallah billah ay cok sınır oldum suan cddn çok konu gördüm falan ama gerçekten o kadar çok sinirlendim ki sanki benim başıma gelmiş gibi cevap olarak olarak da biri de demiş ki sen bu adamla çocuk yapmayı mı düşünüyorsun peki demiş bilmiyorum ya benden bir tane var vallahi ben degerlıyım oyle de ezemezler Haklı bir yorum gördüm dayanamadım hemen yazdım😅

ailesinin yannda bana kızacak ha varya kan çıkar kan , öyle olmaz böyle olur derim . Edepli gelin istiyorsa adam gibi edebiyle oturacak milleti gazlamayacak. Valla adam bunu anasının babasının yanında yaparsa diğerleri evveli günden yapar . Çocuk yapma buna değmez.
Yok ama yapacakmış öyle cevap vermiş vallahi boşu boşuna hiç yazmayın ya bu şey kafasında bazı şeyler vardır siyah siyahtır beyaz beyaztır kalkıp da siyah beyaz diyemeyız ama malesef onun kafa öyle gibi doğruyu görmek yerine yanlışı görmeyi tercih ediyor herkes seçtiği ihtimallerle mutlu olsun sonuç olarak aklı var bile bile yapacakmış yapsın nasıl sinir oldum ya vallahi yemin ediyorum cevap vermekten elim yoruldu😅

Yok ama yapacakmış öyle cevap vermiş vallahi boşu boşuna hiç yazmayın ya bu şey kafasında bazı şeyler vardır siyah siyahtır beyaz beyaztır kalkıp da siyah beyaz diyemeyız ama malesef onun kafa öyle gibi doğruyu görmek yerine yanlışı görmeyi tercih ediyor herkes seçtiği ihtimallerle mutlu olsun sonuç olarak aklı var bile bile yapacakmış yapsın nasıl sinir oldum ya vallahi yemin ediyorum cevap vermekten elim yoruldu😅
çocuk olunca bazı kadınların daha çok sesi çıkıyor , olumlu yerinden bakarak , çocuktan snra tek aşına büyütmeyi göze alarak belki çemkirir

çocuk olunca bazı kadınların daha çok sesi çıkıyor , olumlu yerinden bakarak , çocuktan snra tek aşına büyütmeyi göze alarak belki çemkirir
Hiç sanmıyorum ya o şekilde olsa bile ne olacak adam bağırıyor sonuçta susturur sonu da boşanmaya gider anlattığı kadarıyla aile yapısı sanırım adamın cocuga alır gıbı gelıyor elınden artık bu hikayeleri o kadar çok tanık oluyoruz ki umarım dediğin gibi olur ama hıc umudum yok vallah üzüldüğü ile kalacak gibi seven bir adam nasıl karısını ezdiebilir ki hatası dahı olsa ceker odasında konuşur Benim başıma gelse ben kendimi çok değersiz hissederdim çocuk düşünürken bile defalarca kez düşündüm acaba sonu ne olur tabi bu hayatta başımıza neler geleceğini bilemeyiz her şey çok güzel olup sonra da değişebiliyorlar ama başta böyle olması üzücü belki sesini çıkarmıştır bilmiyorum tabi anlattığı kadarıyla yorum yapıyoruz ama o şekilde bir algı bıraktığı için tepki almış

Hiç sanmıyorum ya o şekilde olsa bile ne olacak adam bağırıyor sonuçta susturur sonu da boşanmaya gider anlattığı kadarıyla aile yapısı sanırım adamın cocuga alır gıbı gelıyor elınden artık bu hikayeleri o kadar çok tanık oluyoruz ki umarım dediğin gibi olur ama hıc umudum yok vallah üzüldüğü ile kalacak gibi seven bir adam nasıl karısını ezdiebilir ki hatası dahı olsa ceker odasında konuşur Benim başıma gelse ben kendimi çok değersiz hissederdim çocuk düşünürken bile defalarca kez düşündüm acaba sonu ne olur tabi bu hayatta başımıza neler geleceğini bilemeyiz her şey çok güzel olup sonra da değişebiliyorlar ama başta böyle olması üzücü belki sesini çıkarmıştır bilmiyorum tabi anlattığı kadarıyla yorum yapıyoruz ama o şekilde bir algı bıraktığı için tepki almış
hep başta oluyor genelde , kadının tavrı da önemli baştan koymadın mı ağırlığını o orda bitti. Benimki de anacı ablacıydı . Amman alttan alayım , aman beni eşim yanlış anlar, yüzyüze bakçaz kötü olmayım diye diye tepeme çıktılar . 2 yıl sonunda onlardan kaynaklı hakaret boyutunda sorun çıkınca good bye dedim ailesine , eşime de senden ilk soğur , sonra boşanır ardıma bakmam dedim. Aramızı bozan ablanda mutlu mesut çoluğuyla çocuğuyla yaşar , umurunda olur musun ki , olan sana olur dedim. Saygısız biri de , arkadan konuşan , onların yaptıklarını eşime bir ekz bile söyleyen biri değildim. Bunu da eşimin ağzından teyitlettim , dedim ne istiyorsun ? boşanmaksa boşanmak ... kv şahsı kapıma geldi küsmeyim diye bir daha olay çıkaramadı , görümceyi kapıdan içeri almam zaten . Gereken yerde gereğini yapmadığında her durumda suçlu sen oluyorsun , erkeklerin hepsi bence mal.

hep başta oluyor genelde , kadının tavrı da önemli baştan koymadın mı ağırlığını o orda bitti. Benimki de anacı ablacıydı . Amman alttan alayım , aman beni eşim yanlış anlar, yüzyüze bakçaz kötü olmayım diye diye tepeme çıktılar . 2 yıl sonunda onlardan kaynaklı hakaret boyutunda sorun çıkınca good bye dedim ailesine , eşime de senden ilk soğur , sonra boşanır ardıma bakmam dedim. Aramızı bozan ablanda mutlu mesut çoluğuyla çocuğuyla yaşar , umurunda olur musun ki , olan sana olur dedim. Saygısız biri de , arkadan konuşan , onların yaptıklarını eşime bir ekz bile söyleyen biri değildim. Bunu da eşimin ağzından teyitlettim , dedim ne istiyorsun ? boşanmaksa boşanmak ... kv şahsı kapıma geldi küsmeyim diye bir daha olay çıkaramadı , görümceyi kapıdan içeri almam zaten . Gereken yerde gereğini yapmadığında her durumda suçlu sen oluyorsun , erkeklerin hepsi bence mal.
Helal sana ya gerçekten olması gereken bu gerçekten yani ben öyle durumlar yaşamadım ama benim zoruma gidecek bir davranış olmuştu çok çok da seviyorum aslında kaynananı çok iyi niyetle ama işte nereye çekersen oraya giden tipler olur ya öyle yani hemen çabuk kanıyor ama sonuçta kırılmıştım ben nereden kırıldıysam eşim telefonla bile görüşmedi yine arayı bulan ben oldum ama vallahi o duruma gelirsem zaten ben de aynı şekilde söylüyorum git ananın evine😅tutan mı var dıye bir de ben altı yıl boyunca hep tek başıma yaşadığım için kendim çalıştım kendim kazandım ailede olmayınca tabi yapabilecegimi de çok iyi biliyor zaten en başından ben sana muhtaç değilim damgasını yapıştırdım cok sukur sözümden cıkmıyor bazen deli ediyoruz birbirimizi ama ne yapalım ya başka türlü de ilerlemiyor Gerçekten hepsi mal 😅hak edıyorlar Zaten doğru düzgün insan kalmamış ki hiç kendimi genç gibi hissetmiyorum vallah eski kafadan geliyorum ama böylesı daha iyi kadın daha değerli her zaman ❤️

Kalp kirildiktan sonra huzur olmadıktan sonra balıkmış etmiş ne önemi var.Cocugunuz olmuyor diye üzücü ve yorucu bir tedavi aşamadasiniz belliki yap bı makarna ye yap bı tost ye.Agiz tadı hoşgörü olmadıktan sonra neyin önemi varki.Yok aç gelmişler yok kizmişlar padişah sülalesi valla soğan olsun yoğurt kırmızı biber olsun hissettiğim duygu bağlar beni.Bilmeyede bilursiniz ayiklamayadabilirsiniz ben hep karşılıklı anlayış diyorum devlet meselesi degilki dönmüş balık

Helal sana ya gerçekten olması gereken bu gerçekten yani ben öyle durumlar yaşamadım ama benim zoruma gidecek bir davranış olmuştu çok çok da seviyorum aslında kaynananı çok iyi niyetle ama işte nereye çekersen oraya giden tipler olur ya öyle yani hemen çabuk kanıyor ama sonuçta kırılmıştım ben nereden kırıldıysam eşim telefonla bile görüşmedi yine arayı bulan ben oldum ama vallahi o duruma gelirsem zaten ben de aynı şekilde söylüyorum git ananın evine😅tutan mı var dıye bir de ben altı yıl boyunca hep tek başıma yaşadığım için kendim çalıştım kendim kazandım ailede olmayınca tabi yapabilecegimi de çok iyi biliyor zaten en başından ben sana muhtaç değilim damgasını yapıştırdım cok sukur sözümden cıkmıyor bazen deli ediyoruz birbirimizi ama ne yapalım ya başka türlü de ilerlemiyor Gerçekten hepsi mal 😅hak edıyorlar Zaten doğru düzgün insan kalmamış ki hiç kendimi genç gibi hissetmiyorum vallah eski kafadan geliyorum ama böylesı daha iyi kadın daha değerli her zaman ❤️
sakiin kadının değeri bilinmiyor arkadaşım. Yine kötüsün , yine kötüsün

ilk önce üsten bi anlatayım.. biz eşimle Almanya da yaşıyoruz ama 2yıldır çocuğumuz olmuyor ve tedavi için Bulgaristana geldik bi süreliğine 3 buçuk aydır da mecburi eşimin ailesi ile yaşıyoruz ve çok bıktım bn böyle insanlarla sınanacak ne yaptım bilmiyorum.. bu akşamki olayı anlatmak istiyorum sadece biraz da olsa içimden çıksın diye.. Eşim bu akşm balık yapalım dedi bn paklayamıyorum balık miğdem bulanıyor neyse kayınvalidem işte 16:00da geliyor neyse balıkları öğlen aldık ve bende mutfağa braktım don balıklar, işten geldi bn dedim sen balıkları hazırlarsın eşim pişirirken bende salataları yaparım, çıktım odama eşim de annesinin yanında balıklar donmuş işte niye suya koymamışım eşim bana mesaj yazıyor bnde bilmiyordum öyle yapıldığını dedim sonra indim mutfağa daha kapıdan girir girmez kapıyı dahi kapatamadım başladı kaynanam bi dahakine sen pakliycaksın kayınpederim suya niye koymadın hepsi sert bi tonda başladılar daha içeri giremedim bi ton laf dedim niye hepiniz söylüyorsunuz bilmiyorum kayınpederim kızdı çıktı odadan eşimde bana bağırdı hiç mi bişey söylenmiycek sana diye falan bende çıktım odadan yemiycem istemiyorum hiç bişiy dedim. Bu insanlar dan artık nefret ettim sürekli kendilerini haklı görüyorlar, hiç bi arkadaşları yok herkese herşeye küsüyorlar herkes kötü bi iyi insan onlar yok o ayrılmış yok bu iyi değilmiş

Böyle birinden ne diye çocuk yapıyorsun?
Balık için böyle yapanlar daha derin mevzuda neler yapar.
Ben olsam dönerim Almanyaya. Eşimde adamsa beni seviyorsa gelir peşime.

Öyle gerçekten ya biz zaten ne kadar mücadele etsek de otursak kuru ekmek yesek de yine hiçbir şey olmamış gibi sanki hiç mücadele etmemişiz gibi davranıyorlar işte vallah erkek olmak varmış
:KK70: çok geç değil olunabiilir aslında :)

çok teşekkür ederim cnm inşallah iyi sonuçlar alırım cumartesi de ♥️

Böyle birinden ne diye çocuk yapıyorsun?
Balık için böyle yapanlar daha derin mevzuda neler yapar.
Ben olsam dönerim Almanyaya. Eşimde adamsa beni seviyorsa gelir peşime.

O çocuğu illa ki yapacak bu konuyu terketmiş üsteki konuda pek bi aktif, tek tavsiyem Allah akıl fikir versin bu üyeye 🤲🏻

Yakında zorla yaptığı çocuktan sonra çocuğum var boşanamıyorum konusu açar.

O çocuğu illa ki yapacak bu konuyu terketmiş üsteki konuda pek bi aktif, tek tavsiyem Allah akıl fikir versin bu üyeye 🤲🏻

Yakında zorla yaptığı çocuktan sonra çocuğum var boşanamıyorum konusu açar.

O çocuklara gerçekten çok üzülüyorum ve böyle insanlardan iğreniyorum.
Sevgisiz saygısız ailelerde büyütüyorlar.
Ondan sonra çocuklardan eşten bıkınca çocukların hayatını zehir ediyorlar senin için katlandım diye.

ben de yazayim mi:))
fileto levrek icin bu
önce makina birkac dakika 200 derecede bos calisiyor ki ici isinsin. sonra bir zeytinyagi fisfisi sık, araliklarla halka limonlari ve soganlari diz. ustune zeytinyagli baharatli halde mincikladigin baligi koy, ustune birkac fisfis zeytinyagi, biraz halka limon ve sogan. 180 derecede ortalama 10 dakikada pisiyor.
tabii sonlara dogru arada ac catalla, daha erken de olur belki:)
sulu sulu cok guzel oluyor.
buzlu balik icin de sureyi biraz arttirmak yeter heralde. bizim balik da buzluktaydi ama öglenden cikarip dolaba koyunca buzu gitti zaten
Bunu da mutlaka deneyeceğim, çok teşekkür ederim canım 😘

Bi süre daha kalacaksınız ayrı ev kiralayın?
Dışarıdan gelmiş çalışan insana buzu çözülmemiş balığı onune koyup emir vererek, sen balığı yap demek biraz yüzsüzlük gibi artık. Evdesiniz sizin yemek yapıp beklemeniz lazım.

X