yardım edin çok kararsızım

melike1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
49
-5
merhaba bayanlar. 3 yıllık evliyim ve bir de çocuğum var.eşim iyi niyetli kimsenin kötülüğünü istemeyen asla kalp kırmayan dinine bağlı asla yapmaz dediğim bir adamdı. eşimin telefonuna başka bir kız tarafından gönderilen mesajları eşim silmiş ama ben yüklediğim bi proğramla gördüm.yalnız karşı tarafın mesajları görünüyor mesajlarda.o an kahroldum ne yapacaĞIMI BİLEMEDİM sesimi çıkartamadım sabahı bekledim.eşim erkenden işe gitti. eşim ailesine de sıkı sıkı ya bağlı birisidir.konuyu anne ve babasına anlattım oğlunuzun çalıştırdığınız bir işçi ile ilişkisi var dedim.şok oldular nerden biliyosun dediler mesajları söyledim.eşimin ailesi herkesten beklerler eşimden beklemezler o derece çok seviyo ve güveniyorlardı aynı benim gibi. babası akşam sorguya çekmiş, korkudan ben atmadım başkası benden gizli telefonumu alıp atmış demiş.bana da böyle açıklama yaptılar gelip.kurana el basıp yeminler etti eşim. ertesi gün kayınpederim iş yerinde kızı ve eşimi sorguya çekmiş .oda o kızdan hoşlanıyormuş bir iki kez sosyal medyadan rahatsız etmiş sanırım.neyse herkes buna inandı ama ben inanmadım.eşimi o akşam karşıma aldım bana doğruyu söyle ben hiçbirşeye inanmıyorum dedim lütfen doğruları anlat dedim.oda ilk başta yine yanındaki işçiyi suçladı haberim vardı seviyom falan dedi dedi ama benim ona da inanmadığımı görünce gerçeği itiraf etti.evet dedi ben konuştum kızla ben attım mesajları dedi.o ana kadar herkes kızla yüzleştirmek istemişti beni ama ben kabul etmemiştim gerçekleri öğrendiğimde eşimin telefonunu aldım elinden, kızı aradım ve kızla görüştük.kızın eşimin telefonunda gördüğüm mesajlar senin başka işin gücün yokmu, benim ne düşündüğüm önemli değil, profilinden görüyorum gerçekleri vs vs hep sitem içerikliydi. kızla görüştüm kız benim hiçbir meyilim yok samimi arkadaşız bana çocuğunuzu anlatırdı vs vs saçmaladı durdu. kız bir akrabamızın arkadaşı akrabamızda aynı onun gibi eşine çevresine sürekli yalanlar söyleyen herkesi kandırmayı çok iyi bilen çok akıllı bir kadın.ben onun yaptırmış olabileceğinden bile şüpheleniyorum.çünkü beni en başından beri kıskandı çekemedi sürekli laf çarptırdı.ben iyi niyetliydim o zamanlar hiçbirisini farkedemedim.şuan herşeyi daha iyi anlıyorum.neyse eşimle kız arasına gelecek olursak aralarındaki bu samimiyet biz tanışmadan önce de varmış.biz tanışmışız evlenmişiz bu kız sürekli varmış.eşim benden telefonunu mesajını saklayan birisi değildir diyorum ya dünya iyisi dersiniz tanısa. mesajlaşmamız sürekli değildi dedi kız o yazardı arada bir hal hatır sormak için falan dedi.eşimde bunu söyledi ama inanmıyorum. aralarında cinsel bir birliktelik duygusal bir beklenti hiç olmamış.şuan bana söylenenler bunlar.ertesi gün kayınpederimi aradım.oğlunuz herşeyi itiraf etti dedim o konuşmuş kızla hepimize de yalan söylemişler dedim. çok kötü oldu zaten rahatsız iyi insanlar onlarıda üzdüğüm için ayrı üzgünüm.. ertesi gün kayınpederim eşime hayatında hiç unutamayacağı büyük bir ders vermiş. eşim bitkin ve perişan halde eve geldi.kayınpederimin onunla konuştuğunu ona bazı testler yaptığını ve kp min ona sen allahı inkar eden bir insansın dediğini söyledi.testler sonucu eşim psikolojik destek görmeye başladı.resmen kahrolmuştu.kayınpederim psikolağa gidip onun yönlendirmesiyle yapmış bunları ve eşimin psikolojik ve ya davranışsal bir hastalığının olabileceğinden bahsetmiş.çok önceden beri ileri gelen bir rahtsızlığından ötürü dinine bağlı göründüğü halde kurana el basması vs durumlarını bu şekilde açıklamış. çünkü eşimin ailesini çocuğunu eşini bu kadar sevip mutluyken bu şekilde davranması normal bir durum değilmiş. eşime de düzelene kadar bekliycem düzeldiğin gün oğlum diyip sarılırım sana demiş.eşim bitik ve mahvolmuş durumda başından beri bana yalvarıyor.beni bırakma beni bırakırsan biterim,ben seni çok seviyorum çocuğumu çok seviyorum diye.bi yanlış yaptım şımarıklık şerefsizlik ne dersen de diyor.şuan 1 hafta oldu eşime seni affetmicem dedim.bu bir aldatma kimine göre kabull edilebilir kimine göre ise asla kabul edilemez. bu platformda bir sürü olay okudum ve şahit oldum bizim kadınlarımız çok sabırlılar.ama sanırım benim sabrım buraya kadarmış.yaşananları kabul edemiyorum bu şekilde bir evliliğin devam edemiceni anladım.herşey güllük gülüstanlıkken bir anda tepetaklak oldu.bu durumu gururuma yediremiyorum.boşanma sürecini nasıl yönetebilirim destek olursanız sevinirim. bu eklemeyi geç yaptım ama sağlıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum.olayın etkisi ile bende bir şok etkisi vardı ve asla yapmamam gereken şeyler yaptım şuan sağlıkllı düşünebiliyorum ve bu kararı aldım.

Son düzenleme:
Sigara içmesiyle kişilik analizini nasıl ortaya çıkardınız? Ayrıca eltiniz kızın ya da eşinizin başına silah mı dayamış mesajlaşın diye? Sorun malesef"sigara kullanan"eltinizde değil. Tamamen basiretsiz eşinizde. Ayrıca milletin yaşam tarzına laf söylerken.,kocam aldattığını itiraf etti, kp söyledim ders vermiş gibi abuk bir teselli bulacağınıza, gidip boşanma davanızı açıp gururlu bir duruş sergileseniz daha makul olur.

O kılıfı ben bulmadım doktor böyle hastalıklar olduğunu söyledi. Sıgara konusuna gelince bende bir zamanlar kullandım ama kocamdan herkesten saklayarak iyi niyetli insanların iyi niyetini kullanıp onlara söyleyip onlar arkamda düşüncesi olarak değil. Kullandığımdan herkesin haberi vardı. Mesele kullanma değil profesyonel yalancılık.. Kocandan nasıl saklayabiliyorsun onu anlayamıyorum

Bende var diploması psikoloğum
Aldatma diye bi' hastalık yok
Profesyonel yalancılık dediği olsa olsa ya narsistik kişilik bozukluğudur ya da sosyopatidir, ikisi de manipülasyon üzerinden ilerler
Kişilik bozuklukları da iyileşmez
Tam toplar dersin, yine yıkılır ufak bir dürtüde
Boşuna ömrünü çürütme yani

Aynı şey benimde başıma geldi bende whatsap konuşması yakalamıştım ilk defa onu bu kadar perişan karşımda ağlayan bitik biri olarak görmüştüm.Şöyle bir gerçek var yakalamasaydık devam edıceklerdi konuşmaya.Ben affettim gerçi ara ara aklıma geliyor bu durum.Madem psikologlukluk bir durum var beraber gidin psikologa nediyomuş bakalım

K.pederle eşinin ortaklaşa romanlarına baa-yilll-dimmm Gerçekten bu kadar saf olabileceğinize inanmak istemiyorum. İnsan hastalıktan aldatmaz öyle bir hastalık yok yani, biliyosunuzdur da ben yine de hatırlatayım insan sevgisizlikten aldatır.

Aldatma psikolojik rahatsızlık degildir. Ayrıca alakasız konuları birbirine bağlantılı olarak algılıyorsunuz. Birde bunu söylemeden edemeyecem ikidebir kayın babaya şikayet nedir ya ayrıcaksan kaldıramıyorsan boşa barışa aksan sus otur. Ne kadar kötüde olsa dersinki beni aldattı boşanoyoruz. Sürekli beni aldattı yok oğlunuz yalan söylemiş gelin alın gibi tuhaf hareketler eşiniz sizi aldattı babasını degil. Bir eş arasında mahrem olmalı sürekli çocuk gibi şikayet hoş değil.

Cok uzuldum fakat kayinpederiniz iyi bir insanmis bana bakin Allahtan korkan biri kurana basipta yeminler etmez kurana basmadan once yalan soyledigini bilmiyormuydu. Korkudan basmis .Allahtan korkmayan birisi sizden mi korkacak duan babasindan korktugu icin size yalvariyor gibi. ALDATMANIN bahanesi olamaz yok psikolojikmis yok sarhosmusmus boyle yalanlar a kanmayiniz ancak kayinpederiniz hatirina affedin derim telefonunu sizde olsun sifre koymasin o kiz isten atilsin lakin bir daha olursa donuna kadar alin sinirlendim ya

Allaha dua edin isyan etmeyin o dogru yolu gosterecektir ama esinize guvenene kadar cocuk yapmayin

O kızı hmn uzaklaştırın çıkarın işten eltinizede söyleyin sizden duysun zaten o kızın arkadaşıymış muhtemelen haberi de olabilir tüm yaşananlardan Eşiniz mahcup bitkin pişman eminim ki cinsel birliktelik yoktur aldatmanın affı yok ama bi şans verin....derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…