Kayınvalide kıskançlığı

Şu an bana çok fake gelmeye başladınız. İnsanın hayatında hiç düğüne gitmemiş olması çok anormal. Hele de anne babası giderken. Ne bileyim en basitinden kuzeni evlenir insanın ona gider ya da çocukken anne babası giderken yanında götürür vs. Türkiyede nerdeyse 30 yaşına gelmiş bir adamın kendi düğünü dışında düğün görmemesi için elit kesimde değil mağarada doğması gerekir. İnanılmaz fake vibe alıyorum sizden
Ve mahalle ağzıyla konuşuyor bence öyle bir aile gelin olarak almazdı.

Ve mahalle ağzıyla konuşuyor bence öyle bir aile gelin olarak almazdı.
Hayatı boyunca düğüne gitmeyecek kadar marjinal takılan bir adamın 20li yaşlarındayken kınalı, düğünlü göbek atmalı evlenmesi (Üstelik bu evliliği kendi sosyokültürel çevresinden çok farklı biriyle yapması) bana da hiiiiiç mantıklı gelmedi.

Bu cümleyi kimse haksız bulamaz zaten ama kimsenin ondan bi beklentisi yokken bunu demesi beni şaşırtan asıl şey
erken yaşta evlendiğiniz için çocuk olduğu zaman beklentiniz olacağını düşünüyor normal olarak. Eşinizin işini bilmiyorum tek maaş ile geçinebilecek durumunuz varsa kvye de ihtiyacınız yok zaten bu durumda.

Şu an bana çok fake gelmeye başladınız. İnsanın hayatında hiç düğüne gitmemiş olması çok anormal. Hele de anne babası giderken. Ne bileyim en basitinden kuzeni evlenir insanın ona gider ya da çocukken anne babası giderken yanında götürür vs. Türkiyede nerdeyse 30 yaşına gelmiş bir adamın kendi düğünü dışında düğün görmemesi için elit kesimde değil mağarada doğması gerekir. İnanılmaz fake vibe alıyorum sizden
Hanımefendi elimden gelse de kanıtlayabilsem size suan keske. Kuzeni yok aile bağları da yok (kayınvalidem dahil) akrabaları aşırı az ve kimseyle görüşmüyorlar bir iki aile dostları dışında

sizin kocanızı düğün öncesi oturup doldursalar
Dolmasaymış? Annesinin lafıyla mı hareket edecek eşiniz? Yalnız aile şirketlerinde çalışıyorsa bu durumda işi o kadar da garanti değil. Kadının tepesi atarsa işten çıkartabilir. Evet 24 yaş evlenip anne olmak için çok erken. Evlenir evlenmez hemen hamile kalmayın diye bizler de diyoruz. İşinizi bırakmayıp yer hizmetlerine geçme imkanınız yok muydu? Kadının elinde böyle bir güç varsa o yüzden diyordur kimseye güvenip çocuk yapmayın diye.

Kadın kaba olabilir ama ayda 5 ülke gezmesi de kimseyi ilgilendirmez. Şimdiden hesabını tutmaya başlamışsınız. Maddi manevi kendi denginizle evlenin, kariyerinize işinize gücünüze devam edin demiş. Daha nazik kibar söylese daha iyiydi tabi.

Herkes bir değil; kimi çocuğu değil de kendi evleniyormuş gibi dört döner, en ufak detayda bile titizlenir, kimi de böyle misafir gibi takılır. Eşimin annesi böyle şeylerden hoşlanmıyor, kınayı kendi aramızda yapalım deseydiniz çevrenize.

Hanımefendi elimden gelse de kanıtlayabilsem size suan keske. Kuzeni yok aile bağları da yok (kayınvalidem dahil) akrabaları aşırı az ve kimseyle görüşmüyorlar bir iki aile dostları dışında
İşte ben de diyorum ki bu kadar insanlardan kopuk yaşayan biri kendi niye düğünle evlensin? Akraba yok, hayatında hiç düğüne gitmemiş dolayısıyla onun düğününe gelecek kimse yok. Adamın içine ankaralı namık mı kaçtı bir anda?

erken yaşta evlendiğiniz için çocuk olduğu zaman beklentiniz olacağını düşünüyor normal olarak. Eşinizin işini bilmiyorum tek maaş ile geçinebilecek durumunuz varsa kvye de ihtiyacınız yok zaten bu durumda.
Kayınvalidem muhtaç olacağımız son insan maalesef hediye ettiği marka parfümleri
Dolmasaymış? Annesinin lafıyla mı hareket edecek eşiniz? Yalnız aile şirketlerinde çalışıyorsa bu durumda işi o kadar da garanti değil. Kadının tepesi atarsa işten çıkartabilir. Evet 24 yaş evlenip anne olmak için çok erken. Evlenir evlenmez hemen hamile kalmayın diye bizler de diyoruz. İşinizi bırakmayıp yer hizmetlerine geçme imkanınız yok muydu? Kadının elinde böyle bir güç varsa o yüzden diyordur kimseye güvenip çocuk yapmayın diye.

Kadın kaba olabilir ama ayda 5 ülke gezmesi de kimseyi ilgilendirmez. Şimdiden hesabını tutmaya başlamışsınız. Maddi manevi kendi denginizle evlenin, kariyerinize işinize gücünüze devam edin demiş. Daha nazik kibar söylese daha iyiydi tabi.

Herkes bir değil; kimi çocuğu değil de kendi evleniyormuş gibi dört döner, en ufak detayda bile titizlenir, kimi de böyle misafir gibi takılır. Eşimin annesi böyle şeylerden hoşlanmıyor, kınayı kendi aramızda yapalım deseydiniz çevrenize.
Benim ailem kınayı istedikten eşimin ailesinden izin alamazdım kusura bakmayın ayrıca onlardan çevresini çağırmasını isteyen de olmadı benim ailem yok sayılmasın diye sadece katılım sağlayacaktı. Eşim onlarla aynı şirkette çalışmıyor kendi ayrı işini yapıyor yani bizi birbirimize bağlayan ve muhtaç eden hiçbir nokta yok düşünürsem yere de geçebilirim bu arada suanlık e ticaretle uğraşıyorum. 5iz doğurabilecek kadar maddi gücümüz var şükürler olsun. Kocamı evlilikle beraber 4 seneden fazladır tanıyorum çocuk için ideal sürenin de farkındayım teşekkürler

Haklısın bence kv’nle görüşme…
Yoksa seni sinir eder devamlı.

Ben senin ne anlatmak istediğini anladım. Kv gibi akrabalarım var, dayanamıyorum yanlarında durmaya…

Demedi deme seni burda linçlerler. 😂😂😂
Aşkım yaşamayan anlamaz maalesef ya çoğu 50sinden sonra evlenip doğurmuş ya da ben kendimi tam anlatamadım

Arkadaşlar iyi akşamlar
Kocamla 8 aylık evliyiz 3.5 senelik de bir sevgililik nişanlılık dönemimiz oldu. Kayınvalidemle oldum olası yıldızlarımız hiç uyuşmadı kendisi kendi şirketlerinin yönetim kısmında ben de sivil havacılık mezunu biriyim bi süre kabin memurluğu yaptım ama evlendikten sonra yatılı kalması gece uçuşu vs kocamı da beni de çok yıprattığı için bıraktım. Kayınvalidemin hareketlerinden konuşma tarzından falan hep ben de dahil insanları küçümsediğini, yukarıdan baktığına şahit oldum. Bi ara aramız o kadar kötü oldu ki aynı evde denk gelsek merhabalaşmaz olduk.
Benim ailem farklı şehirde istemeden önce tanışma yapalım dedik ailemin evinde yemek yedik.. benim kendi ailem isteme için tarih belirlemeyi beklerken ya da ilişkimiz hakkında olumlu konuşulacak sanırken kayınvalidem sürekli çok küçükler vs evlilik kolay değil gibi yıkıcı konuşmalar yaptı benim ünim yeni bitmişti ve işi yok falan dedi benim hakkımda neyse bunları geçiyorum.
Tam evleneceğiz sırada (eşimin babası çok önceden vefat etmiş bu arada sadece annesi ve abisi var ama abisiyle hiçbir şekilde anlaşamıyor) annesi ve abisi eşimi odaya çekip bu kız seni bırakacak den yine bize kalacaksın vs benim hakkımda ileri geri konuşmuşlar bunu da geçiyorum.. Ailem farklı şehirde olduğu için orda da kına yapmak istediler ben alt kattayken kayınvalidemle onun babasının konuşmasına şahit oldum. Kayınvalidem kına ne alaka şimdi, bizden kim kına yapıyor ne saçma, kim gidecek şimdi o şehre (4 saatlik yer) derken duydum ve çok kırıldım çünkü ayda 5 tane ülke gezen bi kadın. Amerika’ya 12 saatte uçakla giderken sorun yok surdan şuraya 1 günlük gitmek yordu kadıncağızı. Daha sonra kocamın abisi bu evden sgidin dedi eşime ve bana eşimle ikisi kavga etti bunları annesine anlattım e nolcak bana da diyo deyip önemsemedi..
Bende hepsi birikti (çok daha fazlası var) ve düğün sonrası görüşmeyi kestim ne telefonlarını açtım ne de gidip geldim(eskiden böyle şeylere çok şaşırırdım ve saçma bulurdum haklıymışsınız ablalar:KK43: Neyse geçen ay bebeğimi düşürdüm bu arada ne bebekten ne düşükten haberi oldu dip dibe oturmamıza rağmen.. Geçenlerde öğrenmiş ve geçen gün de eşimle ikimizin aynı gün doğum günüydü aradı açmadım. 3/4 gün sonra kapıya geldi beni suçlayarak konuştu ben de tek tek görüşmeme nedenlerimi saydım ama sürekli geçmiş geçmişte kaldı vs tarzı konuştu.. sürekli papağan gibi bizde 30dan önce evlenilmez çok erken evlendiniz diye tekrarlayıp beni krize soktu djdndn (eşim 29 ben 24 yaşındayım) kına konusunda zengin ve elit insanlar kına yapmıyormuş ahshsjjsjsjsns bu şekilde kendini savundu hanımefendi sanki Sabancılardan geliyor.. neyse işte bazen manipüle etmeye çalıştı ama yemedi benle görüşmezseniz de kayıp yaparsınız vs dedi.. Her şeyi geçiyorum evden çıkarken KİMSEYE GÜVENİP ÇOCUK YAPMAYIN DEDİ shhsjsjsjs bu cümleye fena takıldım ve eşime mesaj attırdım ne anlama geliyor diye maddi manevi vs ben de çocuğumun çocuğu olsun isterim falan yazmış hiç samimi gelmedi geçmiş olsun bir dahaki sefere sağlıklı olsun diyecegine resmen kıskırtmaya calıstı. Konuşmamakta haklı mıyım sizce?? Anlatacak kimsem yok kendi aileme hiçbirini anlatmadım çünkü onlar da ordan bana üzülmesinler artık..
Su yönden kadına hak verdim.Tekrar hamile kalırsam sadece kendin bak çocuğuna.Muhtac olma ona.İsteyen istediği yaşta evlenir.

Su yönden kadına hak verdim.Tekrar hamile kalırsam sadece kendin bak çocuğuna.Muhtac olma ona.İsteyen istediği yaşta evlenir.
Evde bir kedim var onu kimseye emanet edemiyorum kaçar falan diye çocuğum olursa aynı şekilde hiçkimseye emanet edeceğimi sanmıyorum. Bebeğimi de kendim büyütürüm

Kayınvalidenin haklı ve haksız olduğu yerler var ama konu kıskançlık değil. Kadın sizi beğenmemiş, beğenmiyor.
Sizin verdiğiniz cevaplara bakarsak da kendisine hak vermemek içten değil.
Bu şekilde cevap vermemek mümkün mü sizce herkes 14ümde koşa koşa kocaya kaçmışım gibi tribe girmiş

X