- 24 Haziran 2019
- 49
- -5
-
- Konu Sahibi melike1453
eşimin suçu hafiflemiyor.suç iki tarafında suçu bunu söylemeye çalışıyorumBirde sizin konunuzda dahil bu konulardaki kadınlar artık lütfen aldatma konularında suçu sağa sola atmasın. Yok eltimin arkadaşıymış yok görümcemin bilmem nesiymiş. Dışarıda milyonlarca kadın var iyiside var kötüsüde var. Ama size sadakat borcu olan eşiniz başkasının teşvik etmesi onun suçunu hafifletmez. Sonuçta herkesin özgür iradesi var.
yook şu an o fırsatı yok bana kendini affettirmeye uğraşıyor günlerdir garibim :))Eğlenin tabi neden eğlenmeyeceksiniz, eğlenirken kocanızın hastalığının tedavisini de ihmal etmeyin, tekrar eder falan , eğlenmeniz yarımda kalmasın.
Ah yazık, Allah kolaylık versin kendisine, size de iyi eğlenceler.yook şu an o fırsatı yok bana kendini affettirmeye uğraşıyor günlerdir garibim :))
kızla görüştüğümde üzerindeki o sıgara kokusu beni çok rahatsız etti.hani bazen bazı koku ve ses ler bazı şeyleri hatırlatır.benim için sıgara çok kötü biryerde artık.zamanında bende kullandım ama bu derece bir tiksintim olmadı.Yani tuhafima gitti 12 sene sigara ictim yeni biraktim bende tup bebek sürecine gircez diye. Eşi en büyük hatali oysa eltiye gelene kadar,baba oğul dümen ceviriyorlar.
thank you :)Ah yazık, Allah kolaylık versin kendisine, size de iyi eğlenceler.
psikoloğum da aynı şeyleri söyledi.mantıklı düşünen bir insansınız.mesajınızı yazdığınız gün farketmedim şuan benim için çok şey anlatıyor.Siz eşinizede kayın pederinize de çok gğvenmeyin kendiniz bu olayı unutabilecekseniz olayı daha da dillendirmeyin Yok kabul edilemez benim için diyorsanız o zaman iş başka
Kocanın seni aldatmış olmasını nazar ile mi acıklıyorsun yani ?nazar değiyor :) göz göz
çocuğumuza da dün üstün zekalı olabilir gözlem altında tutulması gerek denilerek teşhis kondu.çok güzel eğitmişsiniz falan dendi.yaşadıklarıma bakınca herşey için o kadar üzgünüm ki. çocuk umrumda değil kelimesi ni ben yanlış yazdım daha doğrusu ifade ediş şeklim yanlış oldu yanlış anlaşıldı.babaoğul çok düşkünler birbirlerine.bu arada tabikide inanmıyorum hiçbirineHerşeyi geçtim "çocuk umrumda değil" demiş ya.
Nasıl bir insan müsveddesiyse artık.
Bütün bunlara inandıysanız size diyecek lafım yok. Çocuga uzuldum sadec
tepki alınca silseydim bunu o gün yapardım.herkesin yorumunu okudum kırıcı moral verici ayırmadım. bugün bazı söylemlerimin yanlış yerlere gittiğini farkederek diyerekten konuyu yeniden yazdım. alıntıları okuyup yanlış ifade ettim dememe rağmen yorum yapıyorsunuz yeniden düzeltmemle ilgilenmeden. demekki işinize gelencilerdensiniz sizde.Alıntı yapmasalar, "Bu yorumları niye yaptı yav bu insanlar?" diye daha bakınmaya devam edeceğim yani. Tepki alınca konuyu niye silip yeniden yazıyorsunuz yahu?
Alıntıları bir okuyayım bakayım, demek aldatmak, insanın elinde olmayan bir hastalıkmış hmm.
Böyle karaktersizlere hasta diye diye zaten, ruhsal rahatsızlıkları olan ve bunları yaşayıp gerçekten sıkıntı çekerek hayatlarını düzenlemeye çalışan mağdur insanların da hakkına giriyor, basitleştirip, kavramları birbirine karıştırıp çarpıtıyorsunuz, önüne gelen totosu sıkıştığında "Psikolocccim bozuqq" der oldu. Aldatmanın nesi hastalık yahu? Seks bağımlısı değilse bu adam, nesi hastalık? Hayret bir şey ya.
Şrfszliğin adı hastalık olmuş, tehey.
valla buraya bu konuyu yazıp bazı konular hakkında kendimi bu kadar geliştireceğimi bilemezdim.Kocanın seni aldatmış olmasını nazar ile mi acıklıyorsun yani ?
Bacım sen boşanma 2 çocuk daha yap .
tepki alınca silseydim bunu o gün yapardım.herkesin yorumunu okudum kırıcı moral verici ayırmadım. bugün bazı söylemlerimin yanlış yerlere gittiğini farkederek diyerekten konuyu yeniden yazdım. alıntıları okuyup yanlış ifade ettim dememe rağmen yorum yapıyorsunuz yeniden düzeltmemle ilgilenmeden. demekki işinize gelencilerdensiniz sizde.
o gün size ne kadar da çok kızmıştım halbuki haklıydınız. şuan yorum yapanların genelini okuyunca mantıklı adam akılı cevap verenlerden birisiniz.biraz gerçekler yüzüme vurulmuş gibi oldu ama sanırım buna ihtiyacım varmış.Kimse sizi küçümseyecek birşey yazmamış ki. Ne demiş küçümseyecek ya da demişiz? Ya eş ailesi sizin aklınızla alay ediyor Ya da size yorum yapan, hayatlarından ve hatalarından öneri sunanların aklıyla burada siz alay ediyorsunuz. 18 yıllık evliliğini ihanet sebebi ile sonlandıran 2 çocuklu anne ve senin ablan olarak yazıyorum boşanmayacaksan kurcalama saçma bahanelerin (psikolojik rahatsız ölür öldürür vb) ardına sığınma. Şunu da unutma Affetmen demek bundan sonra olacaklara da göz yumman demek. İşin ciddiyeti kaçıyor çünkü.
thank you:) düzeltmeme de bir öneri ile yaklaşırsanız çok mutlu olurum.Herkesin bir konuşma tarzı vardır. Ne dalga geçiyorum ne de küçümsüyorum. Zaten görüyorum ki her konuda gözünüz yeterince açık ve yardıma da ihtiyacınız yok. Sadece inanmak istediğinize inanmaya çalışıyorsunuz ama aklınız da buna müsade etmiyor, ama malesef yanlış yere gelmişsiniz çünkü bu kadar akıllı kadının olduğu bi platformda size kimse akıl dışı bir öneride bulunamayacak ben de dahil
Konu birbirinden farklı değil ayrıntısız ve yanlış anlaşılmasız. Herkes kocan aldatmış vs vs ifadeKonuyu düzeltmemişsin, olduğu gibi değiştirmişsin. Okuyarak geliyorum ve iki konundaki içeriğin de birbirinden oldukça farklı. Neden siliyorsun ki? Altına ilave diye devam ederek "Aslında şunları söylemek istemiştim" deseydiniz de kıyası insanlara bırakabilecek cesarette olsaydınız; burada alıntı aramak, yorum ayıklamak zorunda kalmazdım. İyi ki alıntı yapmışlar yani, onu da yapan olmasa, konu bambaşka.
İşine geldiği gibi davranan birini arıyorsanız, kendinize bakmanızı tavsiye ederim çünkü -işinize geldiği gibi- kural çiğnemekten de çekinmemişsiniz. Kibledim. Yaptığınızın konu silmekten farkı yok, artık modlar değerlendirir.
konu birbirinden farklı değil ayrıntısız ve yanlış anlaşılmasız. çoğu kişi aldatıldığımı kandırıldığımı ayakta uyutulduğumu vs vs yazmışlar düzeltmemde direkmen ALDATILDIM yazdım.yani bunu artık kabul ediyorum demek.he aldatılmanın şeklini artık ben bile merak etmiyorken siz niye bu kadar merak ettiniz anlayamadım doğrusu. pardon türk milleti dedikodu severdi dimi aaa bak aldatmış nasıl aldatmış kimle aldatmış.bence sizi alakadar etmiyor bu konu.Konuyu düzeltmemişsin, olduğu gibi değiştirmişsin. Okuyarak geliyorum ve iki konundaki içeriğin de birbirinden oldukça farklı. Neden siliyorsun ki? Altına ilave diye devam ederek "Aslında şunları söylemek istemiştim" deseydiniz de kıyası insanlara bırakabilecek cesarette olsaydınız; burada alıntı aramak, yorum ayıklamak zorunda kalmazdım. İyi ki alıntı yapmışlar yani, onu da yapan olmasa, konu bambaşka.
İşine geldiği gibi davranan birini arıyorsanız, kendinize bakmanızı tavsiye ederim çünkü -işinize geldiği gibi- kural çiğnemekten de çekinmemişsiniz. Kibledim. Yaptığınızın konu silmekten farkı yok, artık modlar değerlendirir.
ciddiyetim kaybolmadı tekrar tekrar söylememe rağmen insanlar aynı yanlış anlamalarda bulununca o şekilde yazarsam belki anlarlar dedim ama ona bile saçma sapan yorum yapanlar çıktı.Konu sahibi ciddiyetini kaybettiği için konu ile ilgili yorum yapmayacağım .
Konunuz üzülecek bir konu , burda kendi kendinize eglendiginizi sanip acınızın üstünü ortmeyin .
Ve son olarak hic bir koca insanın onurundan önce gelmemeli.
ne yapmamı önerirsiniz? ciddi soruyorum bu soruyu.Ben şu an sana cidden üzüldüm.
İnkar içerisindesin.
O kadar kaldıramamışsın ki durumu için çırpındığı için böyle kapatıyorsun, kapatmaya çalışıyorsun.
Ama bu kötü patlar ileride.
Ne hissedeceksen, üzüleceksen şu an üzül, yap bence.
Bir yere kadar içinde tutarsın ki bu anormal düşünce ve rahatsızlıklarla dışa vurabilir içinde tutsan dahi.