- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
- Konu Sahibi yalcinhavva75
-
Verdigin anket ne manaaggggKızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen
Sesli güldüm hahahhaha süperdiDaha yumurtalıkların gelişmemiştir,ondandır :)
aynen benim de canımı sıkıyor bu tür konular.Bu konu çok sinirlerimi bozdu.
18 yaşında veya belki 18ine bile varmadan kaynana evine "kaçmış" bir kız, 18 yaşında çocuğum olmuyor diye dertlenen ve kendi anası tarafından bile çocuğun olmuyor mu diye sorgulanan kız. İnan o kadar acınacak haldesin ki...
Burada annen yaşında kadınlara " siz hiç sevmediniz mi" diye durumunu satmaya çalışma boşuna. Yaşadıklarının aşkla sevgiyle, evlilikle ilgisi yok. Bu başka bir şey. Bu kocaman bir hayat hatası. Hadi bir cahillik yaptın, kaçtın evlendin. Bari çocuk yapıp da bir de sabiyi ortak etme şu hayatına.
Şu forumda belki her gün böyle konular açılıyor. Yahu neredeyse 2017 yılına geldik. Kadınlar akıllandı, okuyorlar, geziyorlar, kazanıyorlar, kimseye muhtaç yaşamamak için didiniyorlar. Bir kısım da malesef senin gibi tüm bu gelişmişliğe ters gidiyor, ısrarla hayatını dibe çekmeye çalışıyor. Hayır, seni bir uyaran büyüğün de mi yok? Sana bu yaşta çocuk soran annenin aklına saygılarımı gönderiyorum. Yazık, gerçekten yazık.
Çocuk doğurmayı düşüneceğine, önce kendini büyüt, kendini kurtarmak için bir şeyler yap . Burada hergün senin yaptığın hatayı yapmış, ama elinde çocukla işsiz güçsüz, tahsilsiz bir yere gidemeyen kadınları okuyoruz. Bu kadınlar kaynana evinde ezilip hor görülüyor, koca dayağıyla yaşıyorlar. Bebek yapmak, büyütmek çocuk oyuncağı değil. ' Ben bu çocuğa ne verebilirim, bu çocuk nasıl bir ortama doğacak, nasıl yetiştireceğim, ne imkanlarım var elimde' diye düşünün biraz. Öyle anam soruyor, kaynanam istiyor diye çocuk yapılmaz.
Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen
Biz de sevdik ama kaçmadık .Biz de 18 yaşında olduk .Büyük hatalar yapmışsın üzgünümKaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hic
Kızım aklını kullan , 2 gün sonra olduğunda pişman olursun niye erken yaptım diye , daha 18 yaşındasın gez toz eğlen , para briktir tatil yap ne bu acele yaEvet aynı evde duruyoz kayinvalidemle aslında onlar laf ile baskı kurmuyor ama hani insan hisseder ya gözler bile kalbin aynası e etraf da aynı sekil bana akıl verin bende korkuyorum acaba bir sorun mu var diye
Sevince evlenmek mi gerek?Kaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?