Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargılamadan yorum yapın..

Uyuşturucu kullanan bir adamı asla babamın yanında çalıştırmazdım, eşinizin kullandığı meth yılda birkaç kez kolayca bırakılacak bir şey değil. Ben anlardım falan demeyin, anlamamışsınız işte. Uyuşturucu almak için kendi annesini ve babasını öldürenler var, hırsızlık yapanlar var. Bu öyle aslında merhametli denecek bir olay değil. Bu konuda "aslında" diye başlayan bir cümle olamaz. Adam uyuşturucu bağımlısı, ötesi yok. Kumar oynayan ve uyuşturucu kullanan kimse düzelmez. Son bir şans falan vermez boşanırdım, evladınızı korumak sizin göreviniz. Babanızın da başını derde sokmayın.

Konu sahibi henüz kabullenmemiş sadece görmek istediği gerçekleri görüyor. Onuda anlıyorum çok zor ortada çocuk olmasa neyse ama çocuk varken aksiyon almalı. Beyin kimyası bozulduysa ancak ilaçla tedavi olabilir belirli zaman sonra somut soyut kavramları karışacak, zaman algısı bozulacak, rüya ve gerçeği karıştıracak. Hemen içti bayılır gibi yattı yada gözleri kırmızıydı ile takip edebildiğini sanıyor. Mesela hiç bunlar olmayıp sanrı nöbetleri geçiren katliam yapanlar var bunlar keş gibi halsiz gezerken olmuyor. Konu sahibin gece uyurken bile çok dikkat etmesi lazım
Maddeler hakkında hiç bilgim yok ailemde sigara içen bile yok, ben de kadın herhalde anlar ya hareketlerinden, kokusundan falan diye içimden söyleniyorum. Gerçekten yazdiklarinizdan dehşete düştüm Allah yardımcısı olsun. Off Allah muhafaza ya 😟

Maddeler hakkında hiç bilgim yok ailemde sigara içen bile yok, ben de kadın herhalde anlar ya hareketlerinden, kokusundan falan diye içimden söyleniyorum. Gerçekten yazdiklarinizdan dehşete düştüm Allah yardımcısı olsun. Off Allah muhafaza ya 😟
Hayır hepsi anlaşılmıyor kolayca çünkü mesele sadece kırmızı gözler değil sonuçta her beyin farklı bazısı ciddi hipoglisemi nöbetine girip bayılıyor bazısı özellikle uzun zamanda az miktarda kullananlar birden öfke nöbetleri ile patlama yaşamaya başlıyor. Hep daha fazlası daha sık olması için güdüleniyorlar bazısı baskılar bi noktaya kadar. Konu sahibinin eşi gibi irade ortaya koyanlar mutlaka doktora gitmeli zor bela götürüp yatırılmadığı için daha sağlıklı süreç ilerlet. Konu sahibinin korktuğu ilaçlar meth yanında şeker kalıyor. En tehlikeli ve ulaşması kolay olan grup bu.
Cinnet öfke nöbetleri ani duygu değişimleri yaşamadan kendiside istiyorken uzmandan yardım almalılar eğer doğru söylüyosa güçlü irade ve tedaviyle temizlenebilir

Babam ol
Uyuşturucu kullanan bir adamı asla babamın yanında çalıştırmazdım, eşinizin kullandığı meth yılda birkaç kez kolayca bırakılacak bir şey değil. Ben anlardım falan demeyin, anlamamışsınız işte. Uyuşturucu almak için kendi annesini ve babasını öldürenler var, hırsızlık yapanlar var. Bu öyle aslında merhametli denecek bir olay değil. Bu konuda "aslında" diye başlayan bir cümle olamaz. Adam uyuşturucu bağımlısı, ötesi yok. Kumar oynayan ve uyuşturucu kullanan kimse düzelmez. Son bir şans falan vermez boşanırdım, evladınızı korumak sizin göreviniz. Babanızın da başını derde sokmayın.

Hayır hepsi anlaşılmıyor kolayca çünkü mesele sadece kırmızı gözler değil sonuçta her beyin farklı bazısı ciddi hipoglisemi nöbetine girip bayılıyor bazısı özellikle uzun zamanda az miktarda kullananlar birden öfke nöbetleri ile patlama yaşamaya başlıyor. Hep daha fazlası daha sık olması için güdüleniyorlar bazısı baskılar bi noktaya kadar. Konu sahibinin eşi gibi irade ortaya koyanlar mutlaka doktora gitmeli zor bela götürüp yatırılmadığı için daha sağlıklı süreç ilerlet. Konu sahibinin korktuğu ilaçlar meth yanında şeker kalıyor. En tehlikeli ve ulaşması kolay olan grup bu.
Cinnet öfke nöbetleri ani duygu değişimleri yaşamadan kendiside istiyorken uzmandan yardım almalılar eğer doğru söylüyosa güçlü irade ve tedaviyle temizlenebilir
Teşekkür ederim :KK43: umarım her şey düzelir tedavi konusunda elimden geleni yapacağım..

Çok korkunç gerçekten, Allah'ım genclerimizi ozellikle korusun ergenlik çok Leyla bı dönem. Çok üzüldüm konu sahibine ve eşine, bilgiler için de teşekkür ederim detaylı araştıracağım.

Babam ol

Teşekkür ederim :KK43: umarım her şey düzelir tedavi konusunda elimden geleni yapacağım..
İnşallah canım bak hazır kendi istiyorken bırakma peşini belki gerçek
Çok korkunç gerçekten, Allah'ım genclerimizi ozellikle korusun ergenlik çok Leyla bı dönem. Çok üzüldüm konu sahibine ve eşine, bilgiler için de teşekkür ederim detaylı araştıracağım.
Ergenler özellikle bastırılmamalı bence sigara mı merak ediyo bakkaldan alacak paketini açacak deneticek aile, spreyleme yapıyorlar mesela asla dışardan anlaşılmaz sigara gibi içiyolar içine tütüne sıkılıyor böyle uyuşturucuya başlayanda çok. O yüzden sigara merak ediyosa merakı giderilmeli hatta tadını bilmeli ki biri bi şey denettiğinde mevzuya uyansın. Ne saklanırsa o cazip oluyo ergenler arasında liselerde özellikle

İnşallah canım bak hazır kendi istiyorken bırakma peşini belki gerçek

Ergenler özellikle bastırılmamalı bence sigara mı merak ediyo bakkaldan alacak paketini açacak deneticek aile, spreyleme yapıyorlar mesela asla dışardan anlaşılmaz sigara gibi içiyolar içine tütüne sıkılıyor böyle uyuşturucuya başlayanda çok. O yüzden sigara merak ediyosa merakı giderilmeli hatta tadını bilmeli ki biri bi şey denettiğinde mevzuya uyansın. Ne saklanırsa o cazip oluyo ergenler arasında liselerde özellikle
Çok haklısın gerçekten, hiç bu yönden düşünmemiştim. Tadını kokusunu bilmeli.. ben mesela ne alkolün ne es.rarın kokusunu bile anlayamam ki çok iyi koku alırım. Allah'ım bilmedigim ne çok şey varmış. Teşekkür ederim size

Kurana el basmak çözüm değil çözüm olarak görseydim buraya üye olup derdimi anlatmazdım sizlere. Tabii ki yeterli değil tabii ki çözüm değil ancak yanlış olduğunu bilip bir adım atmak büyük bir gelişme tedavi olmasın demiyorum tıpa asla karşı değilim tabii ki ancak gerçek bir çözüm mü bilmiyorum hiçbir şeyin benden ve çocuğundan değerli olmadığını ona bu defa gerçekten güvenmemi söyledi bende kabul ettim eğer bunu bir daha görürsem çocuğumu alıp ayrılacağımı söyledim ve gerçekten yapabileceğimi biliyor.. psikiyatristlerin verdiği ilaçlara güvenemiyorum teyzemin kayınvalidesi kullandığı ilaçlardan dolayı intihar etti ne yazık ki aklıma kötü şeyler geliyor bu yüzden düşünmedim. Ama aldığım yorumlardan dolayı psikiyatri tedavi görmesi için konuşacağım umarım her şey düzelir teşekkürler..
Bakın çok yanlış düşünüyorsunuz. Tıbba güvenmiyorsunuz. Peki gerçek çözüm ne sizce? Bu sigara bağımlılığı gibi bir şey değil irade ile ilgili bir şey değil. Bunu anlayabilseniz zaten sorunun yarısı çözülecek. Siz Kurana el bastı, bir daha kullanmayacağına yemin etti diyorsunuz. Eşinizin tüm samimiyeti ile bunu yaptığına inanıyorum ama bu madde kendi iradesini kullanarak bırakabileceği bir şey değil. Tıbbi yardım alması gerekiyor. Eşinizin durumunun, teyzenizin kayınvalidesinin durumu ile uzaktan yakından en ufak bir benzerliği ya da alakası yok. Bambaşka şeylerden ve bambaşka tedavilerden bahsediyorsunuz. Okudum ettim diyorsunuz ama işin ciddiyetinden haberiniz yok. Bu iş bavulumu da çocuğumu da alır giderim diye tehditle çözüleceğini mi sanıyorsunuz? Acilen tıbbi yardım alması gerekiyor. Gerekirse hastaneye yatması gerekiyor. Ay vallahi delireceğim. Eli uzun birisi sizi IP adresinizden bulup, ihbar edip zorla eşinizi tedaviye mi aldırtsın?

Ablacım adam olips yiyor gibi anlatıyorsun bahsettiğin çok beter bir uyuşturucu kendini ve çocuğunu korumalısın.

X