yalcinhavva75

Ne yapabilirim

• Çabuk cevap

OY: 8 57,1%
  • Yardim edin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
aceleniz nedir ??? korunmadığını herkese soyleme bence şuan çocuk duşunmuyoruz dıyebılırısn... 1 sene geçsin doktora gıtmek ıstersen o zaman gıdersın ... evlılık için yaşın bıraz kuçukmuş bıraz eşinle zaman geçir evliliğini oturt para sıkıntısı çekmıycegın zaman bebek düşün...

Zamanı vardır elbet Allah bilir.hem zaten ne bu acele kocanla gez dolaş evliliğin tadına Bi bak ,çocuk olunca bütün herşeyin kısıtlanacak .
Ya ben anlamıyorum ya 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim keşke daha erken evlenip eşimle beraber daha çok şeyler yaşayıp gezip tozsaymışım. şimdi çocuk düşünseydim diyorum .
Yaşım geçiyor olmasa düşünmem daha çocuk . Eşinle birbirinize doyun önce hayatı yaşayın tadını çıkarın 2 -3 sene evliliğinizin sonra verir Allah .

Şu DOĞULU Kelimesini söylemekten vazgecseniz . Arkadasım karakter herkeste farklıdr. Doğuda cocuk ön planda değildir. Sen doğu derken nereden bahsediyorsun acaba ! Eşim istemiyor deyip ağızlarını kapatacaksın. Hey Allahım ya. Ezdirme kendini.

yahu ben 30uma yakınken çocuk sahibi olsak mı diye oturduk bin kere düşündük.. kendi evimdeyim eşimle bir problemim yok.. ikimiz de eli ekmek tutan okumuş insanlarız buna rağmen.. acaba maddi manevi yetebilir miyiz ona diye düşün taşınepey vakit geçirmiştik.. kurulu bir düzeniniz yok sayılır, yaşlar küçük ne bu çocuk merakı.. cidden anlamıyorum.. hayır birinciyi yaparsınız sonra ikinciyi isterler.. yazık değil mi size de? sonra da burada görüyoruz konu açılıyor üyeler tarafından.. eşim şöyle kv böyle gidecek yerim yok işsizim napsam vs diye.. lütfen size de o bebelere de yazık..yapmayın çocuk

+1

bütün doğulular zırcahil mi?kendini eğitememiş,yetiştirememiş,insanlar her bölgede var.
konu sahibi doğulu değil de,ne olmuş.okumamış,çalışmamış,18 yaşında,evlenmiş.e bari kendisi okuyup,vatana millete,ailesine,faydalı olsaydı ya.

Bak burada bir konu var. Çocuğum bana değil babaannesine anne diyor diye onu oku.

+ kızım 18 yaşında kocaya kaçsa (ki okutucağım derdi evlilik olan kızlardan olmasın diye şimdiden anlatıyorum) kulağından tutar eve getiririm. Bir cahillik etmiş der affederim. 8 kişinin kabile gibi yaşadığı evde bir dakika bırakmam.

Cok sinir oluyorum ben böyle doğulu kelimesini kullananlara doğulunun kelime anlamı ne merak ediyorum cünkü bütün kötü şeylerde hep DOĞULU deniyor delirmemek elde değil yaa. Bir konu daha vardı cocuğumuz olmuyor doğuda cocuk önemli cocuğu olmayana kuma getiriyorlar burada diye. Ben sanırım doğu diye batıda yasıyorum bilemedim yani.

Aynen olmuycak ama kendimi de böyle kısır gibi hissediyorum kafamda turlu turlu şeyler kuruyorum inan çok kotu bisey

6 aydır evlisin, üstelik kaçarak evlendin ve eşinin ailesinin yanına. Daha çocuk yaştasın.Kocan askere gidecek ve çocuk sahibi olmak istiyorsun.

Öncelikle okulunu dışarıdan bitir. Kuaforluk mesleğini yapmak istediğini söyle.
Esin askerden döndükten sonra ayrı eve çık. Sonra evliliğini ölç biç , daha sonra çocuk düşün.

Çevre ne derse desin , sen " daha erken , önce evliliğe alışmam lazım " deyin.

Esin askerdeyken , bebek yaşam kaynağı olmaz. Bunu aklından çıkar. Babası yanında olsun. Hamileyken nazını çeksin. Uykusuzlugunu görsün. Nasıl büyüyor görsün.

şaka mısın sen ya
18 yaşındasın sen .............

Demesi kolay be abla yaşadıklarımı sen yasasan anlardin
canim bende yeni evliyim hamileyim su an kolayca hamile kaldim.oncelikle sunu belirteyim adetinin bitim tarihinden itibaren yumurtaliklar temizleniyor adetin biter bitmez iliskiye girmelisin.bir de iliskiden sonra ayaklarini yuksek bir yerde tut yatakta oylece yat ben bunu cok yaptim faydasi da oldu.

peeesss diyorum ! ama senden ziyade cevrende sana bu baskiyi yapip sana bu psikolojiyi yasatanlara pes. Daha 18 yasindasin ve sadece 6 ay gecmis. Bosver cevrendekileri duymazdan gel küçüğüm ben daha filan de. en güzel yaşındasin tadini çıkar

Biz ne dersek diyelim sen o bebegi kucagina almadan rahat etmeyeceksin.

Sana bebek icin baski yapanlar inan senden daha cahiller. Hadi senin cahilligin toyluktan ileri geliyor daha hayat tecruben yok da.. neyse.

18 yasindasin. Kv kp ve dahasiyla oturuyosun. Evden cikamiyosun. Bir de cocuk yaparsan intihar olur dupeduz. Esini bekle askerden gelsin. Sonra ayri eve cikmak icin diret. Sonra olur insallah hayirliysa bebegin. Bi de kocani birazyont bu arada ne demek cop atmaya bile cikamiyorum. Neyse bu dediklerimin hic birini yapmayacaksin gerçi öyle anlattim da iste...

Ayyy bu ne acele sen daha cocuksun al esini el elle kol kola gez toz eylen

Ne yasamissin Allah askina ya.
Millet 40 a yakin yasinda hamile kalip kalip dusuruyo da kucagina alamiyo hic cocugu olmadigi haldr.
Cok ama cok simarik buluyorum sizin gibileri hayatta dert gormemissiniz
Al bendende okadar 5 yildir evliyim yatmagim dr masasi kalmadii ne ameliyatlar gecirdim bi bebegim olsun diye en son Rabim yuzume bakti hic beklemedigim bi anda hamile kaldim ama yine olmadi 4 aylikken yavrumun kalbi durdu yine kismet olmadi yinede bi hayir vardir dedim yoluma hayatima devam ettinm senin yazdiigini gorunce kendime bi pay bictim ne guzelde yazmissin...

Ya cidden ben de bu konuda muzdaripim.
Bende de ameliyatlar tedaviler girla. Istanbulda tanimadigim dr yok bu konuda artik.
Allah verecegi zamani bilir diyorum biz tedaviydi susuydu busuydu elimizden geleni yapiyoruz sonucta ,baska dert olmasin sagligimiz huzurumuz yerinde olsun ona da sukur
Ama bunlari gorunce cidden ne bu simariklik diyorum bi de 18 yasinda daha destur yahu. Hani o kadar sene ugrasanlara saygisizlik.
Bu konu dert olacagina okuman gereken yastaevlenip neden kv eline bakiyorum kismini dert et kendine konu sahibi
Allah her isteyene ve layikiyla anne baba olabilecek herkese tez zamanda versin orasi ayri

Stres yapar dertlenirsen olacağı varsada olmaz hem daha bir yıl bile olmamiş.
Sabırlı ol elbet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…