- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
- Konu Sahibi yalcinhavva75
-
Şu DOĞULU Kelimesini söylemekten vazgecseniz . Arkadasım karakter herkeste farklıdr. Doğuda cocuk ön planda değildir. Sen doğu derken nereden bahsediyorsun acaba ! Eşim istemiyor deyip ağızlarını kapatacaksın. Hey Allahım ya. Ezdirme kendini.Esim doğulu abla onlarda hani daha cok cocuk on plânda ya iste o sorun aslında esim istiyorum demiyo cunku iki ay sonra asker büyük ihtimal ama ya bir sene tek başına ailesiyle ya çöp atmaya bile çıkamıyorum eger olursa o benim yaşam kaynağım olucak
Şu DOĞULU Kelimesini söylemekten vazgecseniz . Arkadasım karakter herkeste farklıdr. Doğuda cocuk ön planda değildir. Sen doğu derken nereden bahsediyorsun acaba ! Eşim istemiyor deyip ağızlarını kapatacaksın. Hey Allahım ya. Ezdirme kendini.
Cok sinir oluyorum ben böyle doğulu kelimesini kullananlara doğulunun kelime anlamı ne merak ediyorum cünkü bütün kötü şeylerde hep DOĞULU deniyor delirmemek elde değil yaa. Bir konu daha vardı cocuğumuz olmuyor doğuda cocuk önemli cocuğu olmayana kuma getiriyorlar burada diye. Ben sanırım doğu diye batıda yasıyorum bilemedim yani.+1
bütün doğulular zırcahil mi?kendini eğitememiş,yetiştirememiş,insanlar her bölgede var.
konu sahibi doğulu değil de,ne olmuş.okumamış,çalışmamış,18 yaşında,evlenmiş.e bari kendisi okuyup,vatana millete,ailesine,faydalı olsaydı ya.
Aynen olmuycak ama kendimi de böyle kısır gibi hissediyorum kafamda turlu turlu şeyler kuruyorum inan çok kotu bisey
şaka mısın sen yaKızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen
canim bende yeni evliyim hamileyim su an kolayca hamile kaldim.oncelikle sunu belirteyim adetinin bitim tarihinden itibaren yumurtaliklar temizleniyor adetin biter bitmez iliskiye girmelisin.bir de iliskiden sonra ayaklarini yuksek bir yerde tut yatakta oylece yat ben bunu cok yaptim faydasi da oldu.Demesi kolay be abla yaşadıklarımı sen yasasan anlardin
peeesss diyorum ! ama senden ziyade cevrende sana bu baskiyi yapip sana bu psikolojiyi yasatanlara pes. Daha 18 yasindasin ve sadece 6 ay gecmis. Bosver cevrendekileri duymazdan gel küçüğüm ben daha filan de. en güzel yaşındasin tadini çıkarKızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen
Ne yasamissin Allah askina ya.Demesi kolay be abla yaşadıklarımı sen yasasan anlardin
Ayyy bu ne acele sen daha cocuksun al esini el elle kol kola gez toz eylenKızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen
Al bendende okadar 5 yildir evliyim yatmagim dr masasi kalmadii ne ameliyatlar gecirdim bi bebegim olsun diye en son Rabim yuzume bakti hic beklemedigim bi anda hamile kaldim ama yine olmadi 4 aylikken yavrumun kalbi durdu yine kismet olmadi yinede bi hayir vardir dedim yoluma hayatima devam ettinm senin yazdiigini gorunce kendime bi pay bictim ne guzelde yazmissin...Ne yasamissin Allah askina ya.
Millet 40 a yakin yasinda hamile kalip kalip dusuruyo da kucagina alamiyo hic cocugu olmadigi haldr.
Cok ama cok simarik buluyorum sizin gibileri hayatta dert gormemissiniz
Ya cidden ben de bu konuda muzdaripim.Al bendende okadar 5 yildir evliyim yatmagim dr masasi kalmadii ne ameliyatlar gecirdim bi bebegim olsun diye en son Rabim yuzume bakti hic beklemedigim bi anda hamile kaldim ama yine olmadi 4 aylikken yavrumun kalbi durdu yine kismet olmadi yinede bi hayir vardir dedim yoluma hayatima devam ettinm senin yazdiigini gorunce kendime bi pay bictim ne guzelde yazmissin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?