Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yargılamadan yorum yapın..

Tedavi olmazsa yeniden yapacak.
O zaman bende boşanacağım. Artık bu konuda çok netim. Bunu yapabileceğimi eşim de biliyor çocuğumu bu gerçekle olumsuzluklarla büyütmek istemiyorum
Kafada bitmesi lazımmış, hangi kafa? Beyin dokuları süngere dönüyor kullananların. Daha dün fentanille ilgili video seyrettim. Eroinin 10 katı etkiliymiş ve etkisi artsın diye uyuşturuculara ekliyorlarmış. Malesef bu madde Türkiye'ye girdi. Size sert yazmak istemezdim keşke ümit verici olsaydım ama çocuğun iyiliği yararı her şeyden önce gelir. Siz bu maddeyi kullanıyor olsanız eşiniz anında kapının önüne koyardı ve çocuğu asla göstermezdi. Bırakın şu sorumsuz bencil adamlar için ömrünüzü çürütmeyi.

Hayır çıkmaz yola siz değil eşiniz girdi. Evim eşim çocuğum geleceğim diye gram düşünmeden hem de. Sizin yolunuz açık eğer isterseniz. Hem çocuğunuzu hem de kendinizi bataklığa saplanmadan kenardan yürüyerek tehlikeden korunabilirsiniz ama annesiymiş gibi bağımlı kocanızın peşinden yürürseniz sonu çıkmaz yol olacak. Kocanızın yılda bir yada en fazla iki kez kullandığına sizden başka kimse inanmaz. Siz anlamadıysanız fark etmediyseniz kullanmıyor demek mi bu?
Her hafta idrar kan örneği aldırıp test ettirirseniz siz de gerçeği görürsünüz. Tek bir şansı olacak ve her hafta pahalı vs bahaneler uydurmayıp test yaptıracak.

Saçma sapan dediğiniz psikolojik ilaçların laboratuvar incelesini mi yaptınız, yetkinliğiniz mi var bu konuda? Meth bağımlı yapmaz, psikolojik ilaçlar saçma sapan. Teyzenizin intiharına hangi ilaç ve ne şekilde sebep oldu? İlaca tedaviye ihtiyacı olan insanları ümitsizliğe karamsarlığa düşürmeye hakkınız yok. Ben en son ne zaman doktora gittiğini hatırlamayan biriyim, evde adet dönemleri için ağrı kesici var, çocuklarım belki 1 ya da 2 kere antibiyotik kullanmıştır. İlaç doktor diye tutturan biri değilim ama kimseye sakın o ilacı kullanma deme cesaretini kendimde bulamam.
Yorumun için teşekkür ederim bu kafada devam edip bu yolda giden bir insanla inanın ömür çürütmeye sürekli mücadele etmeye çalışmayacağım. Çünkü günün sonunda bende bir kadın, bir anneyim.. teyzem intihar etmedi teyzemin kayınvalidesi intihar etti ondan dolayı kendi içimde korktum sizde bilirsiniz ki çoğu hastaneler doktorlar doğru düzgün derdinizi anlamadan teşhis koymadan ilaç yazıp yazıp gönderiyorlar. Oturup derdinizi doğru düzgün dinlemiyorlar bile.. ama meth kullanıp daha beter olacağına tedavi olsun diyorum artık. Bende hiçbir zaman hastane, doktor düşmanı bir insan olmadım olmam da. Umarım tedavi olur ve bir daha asla kullanmaz. Olur da yine hissedersem anlarsam bu sefer direk boşanacağım çünkü çocuğuma yeterli olamamaktan ona kötü bir hayat vermekten korkuyorum..

Bakın çok yanlış düşünüyorsunuz. Tıbba güvenmiyorsunuz. Peki gerçek çözüm ne sizce? Bu sigara bağımlılığı gibi bir şey değil irade ile ilgili bir şey değil. Bunu anlayabilseniz zaten sorunun yarısı çözülecek. Siz Kurana el bastı, bir daha kullanmayacağına yemin etti diyorsunuz. Eşinizin tüm samimiyeti ile bunu yaptığına inanıyorum ama bu madde kendi iradesini kullanarak bırakabileceği bir şey değil. Tıbbi yardım alması gerekiyor. Eşinizin durumunun, teyzenizin kayınvalidesinin durumu ile uzaktan yakından en ufak bir benzerliği ya da alakası yok. Bambaşka şeylerden ve bambaşka tedavilerden bahsediyorsunuz. Okudum ettim diyorsunuz ama işin ciddiyetinden haberiniz yok. Bu iş bavulumu da çocuğumu da alır giderim diye tehditle çözüleceğini mi sanıyorsunuz? Acilen tıbbi yardım alması gerekiyor. Gerekirse hastaneye yatması gerekiyor. Ay vallahi delireceğim. Eli uzun birisi sizi IP adresinizden bulup, ihbar edip zorla eşinizi tedaviye mi aldırtsın?
Emin olun araştırdım bu maddenin yarattığı etkilerden, neler yaptırabileceğinden haberim var bende artık tedavi olması konusunda konuşacağım ikna edeceğim eğer kabul etmezse bu evlilik emin olun bitecek ve oda gerçekten bitirebileceğimi çok iyi biliyor. Neyi ne niyetle söylediğimi çok iyi biliyorum cahil tıp düşmanı bir insan değilim hatta ailemizde beyin cerrahı hemşire fizyoterapist olan kişiler de var emin olun. Ben derdimi anlatıp kimseyi kırmadan konuşmaya çalıştıkça kırıcı, yargılayıcı saçma sapan yorum atan bir iki kişi oluyormuş illaki bunu da anladım. Kimsenin ihbar etmesine gerek yok eşim de bu yolda gitme niyetinde değil zaten rahat olun. Kimse sınanmadığı günahın masumu değil o yüzden böyle suçlayıcı, yargılayıcı bir tavırla yorum atmanıza gerek yok teşekkür ederim..

X