• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalcinhavva75

Ne yapabilirim

• Çabuk cevap

OY: 8 57,1%
  • Yardim edin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen:KK43::KK43:
once kendine guven ondan sonra anne ol

Oncelikle hem evliliğin yeni hem Yasin çok küçük çocuk daha dusunulmemeli.ayrica 6 ay hiçbirşey değil olabilir yani hemen olacak diye beklemeyin

Kızlar bende yeni evliyim yani sayılır 18 yaşındayım ve 6 aylık evliyim ve hic korunmadım ama çocuğum olmuyor ve herkez ne zaman olcak varmı bişey diye soruyorlar çok korkuyorum olmuycak diye sürekli dua ediyorum ama bilmiyorum ya akıl verin bana lutfen:KK43::KK43:
Sakin sakin dha 6 ay olmus bekle 1 seneye kadar normal deniliyor canim yillarca olmayanlar var icinde suphe olusmasin diyosun doktora git kan degerlerine hormonlarina baktir hem folik asit kullanmaya baslarsin gebelik oncesindr veriyorlar ayrica etrafı da cok takma bosver hayirlisi zmani gelince deyip gecistr bu merakli milletimiz bazen daraltiyo ama mrk etme ilk olunca 2. Ne zman dye sormya baslarlar hic bitmez anlayacagin salla gtsin

Hepimiz çok kızıp sinirlenip çemkirmisiz ama maalesef olan olmuş be kızlar... :(

Ablacim seni anlamaya çalışıyorum,sevdim kaçtım diyorsun ..sayfalarca yazmış zaten ablaların yaptığının çok saçma olduğunu.fakat sana en önemli tavsiyem mutlaka eşini ikna et ya okuluna ya da mesleğine devam et... çocuk istemeni anlıyorum,Anadoluda askere gidecek evladının çocuğu olsun ister aileler, askerde Allah korusun ölür kalırsa ondan bi yadigar kalsın istenir, çevre ve aile baskısı bu yüzdendir,bunu da- her ne kadar hiç hak vermesem de- anlayabiliyorum. Çocuğun elbet olur, bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum.once bi sağlık ocağına git, sana folik asit versinler, bu çok önemli. Sonra da esin askerdeyken mutlaka ama mutlaka ya okulunu bitir ya da kuaformussun madem eve yakın bi kuafor dükkanında çalışmaya başla, evde oturma kafayı yersin..hem de mesleğini ilerletmiş olur, koluna altın bileziği takarsin ..

Bu yaşta evlenmeyi biliyorsan , bunun getirdiği zorluklarla mücadele etmeyide bileceksin. Öyle ağlamak sızlamak yok.

Kendin büyüde sonra çocuk yaparsın.

Back