• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalcinhavva75

Ne yapabilirim

• Çabuk cevap

OY: 8 57,1%
  • Yardim edin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
Allahim binlerce sukur herkesin duasini kabul etmeyip, ölcup bicip zamani tartip en hayirli vakitte veriyosun isteklerimizi.
Binlerce sukur sana Rabbim... yoksa bzim halimiz ne olrdu? Sonumuzu bilmeden, ver Allahim ver diyerekten..

Üzülüyorum canları yanıyor..
Kızıyorum ailelerine öfke kusuyorum..
Yazık değilmi el kadar bebeler evlenip bebe sahibi olmaya çalışıyorlar..

Ben seni biliyorum hanım abla 3 yıl önce foruma üye olmadan bakarken de üyeyken de takip ediyordum seni . ( şuan eski takipçin olduğumu ifşa ettim :KK53:) Buradaki Bir çok kadını kendi evladın yerine koyarak, doğruya yönlendirmeye çalıştığını da biliyorum ... Sen yolundan ayrılma ben arkandayım :sampiyon::KK60:

Senin daha üreme sistemin oturmadı bile belki.hem çocuğum olmuyor demek için bir yılı doldurmak gerekiyor.6ay çok erken.
Halâ var mı yahu böyle küçücükken evlenip,çocuk baskısı görmek,hem de daha 6.ayda yazık:KK43:
Ne desemdesen
Allahim binlerce sukur herkesin duasini kabul etmeyip, ölcup bicip zamani tartip en hayirli vakitte veriyosun isteklerimizi.
Binlerce sukur sana Rabbim... yoksa bzim halimiz ne olrdu? Sonumuzu bilmeden, ver Allahim ver diyerekten..
Aminnn

18 yaş
Kayınvalideyle oturmak
8 kişilik bir ev
Koca askere gidecek
Psikolojik baskı
Kafes hayatı
Çocuk olmuyor diye dövünmek
Yüreği sek mi yedin bacım sen
Bunun üstüne 1 bardak soğuk su öneriyorum.
Kusura bakma iyi şeyler söylemek isterdim ama iyi bir durum göremedim malesef.

kanyakla marine edip yemiş :D ay sek kısmında bırakın beni . Durumunu çok iyi özetledin :nazar:

Ben seni biliyorum hanım abla 3 yıl önce foruma üye olmadan bakarken de üyeyken de takip ediyordum seni . ( şuan eski takipçin olduğumu ifşa ettim :KK53:) Buradaki Bir çok kadını kendi evladın yerine koyarak, doğruya yönlendirmeye çalıştığını da biliyorum ... Sen yolundan ayrılma ben arkandayım :sampiyon::KK60:
Abla ne diyom sen ne takipçisi valla hiçbişey anlamadim

Sağol canısı,doğruyu gösterelimki yanlış yapılmasın..
Takipçim benim sevdim :KK60:

Ole degil ki yani bilmiyorum :) ama biz iki sene konuştuk anlaştık ama sanki bakarken ki gibi degil ya evlilik bak aslında gerçekten zor gelmedi evlilik bana aynı evde oturmak dışında eşimle ne olursa olsun kızamıyorum yani aramız genelde iyi nasil anlatiyim ki abla ya

ah be çocuğum 2 sene konuşmuşsun 16 yaşında aşık oldun yani..
ben 16 yaşında aşık olduğum adamla evlensem kırk kere boşanmıştım..
çocuğun aşkından ne olacak.. büyüyeceksin ve kaybettiğin yıllara yanacaksın.. yıllar geçince bir bakacaksın çocukluğun gençliğin aşk sandığın şey yüzünden heba olmuş gitmiş.. birde çocuk yapmaya çalışıyorsun seninle heba olsun diye..
çocuk fikrini aklından çıkar .. pişmanlıklarına birde çocuk ekleme ..

ah be çocuğum 2 sene konuşmuşsun 16 yaşında aşık oldun yani..
ben 16 yaşında aşık olduğum adamla evlensem kırk kere boşanmıştım..
çocuğun aşkından ne olacak.. büyüyeceksin ve kaybettiğin yıllara yanacaksın.. yıllar geçince bir bakacaksın çocukluğun gençliğin aşk sandığın şey yüzünden heba olmuş gitmiş.. birde çocuk yapmaya çalışıyorsun seninle heba olsun diye..
çocuk fikrini aklından çıkar .. pişmanlıklarına birde çocuk ekleme ..
Çok haklisin abla

A

Amma bana yazıyo baksana abla

Sana yazmadiki? Oturup aglama bide. Diger uyenin yazilarini alintiladi. Ah be kzum sen ne kdr toy ne kdr urkek ne kdr safsin. Daha gozun bile acilmamis. Birde cocuk istiyorum diyosun. Sen cocugu bez bebekmi saniyosun? iki pis pis yapinca uyuyan oyuncak bebekmi saniyosun?
Sen daha hayati yasamadan senin dunyaya getiricegin cocuguna ne ogreticeksin?

Abla ne diyom sen ne takipçisi valla hiçbişey anlamadim

Ben sana ne diyorum biliyor musun ?
Babanın evinden 18 yaşında kaçmanı sağlayıp , Askere gitmemiş biriyle seni evlendirip, 8 kişilik bir ailenin kahrını sana çektirip . Daha 18 yaşında vücudun tam anlamıyla gelişmemiş ,ergenlikten çıkmamışken, bu kızın çocuğu olmuyor dedikodusu çıkartan . Bir topluluğun ortasındasın . Gözünü aç . Bu topluluğun baskısı yüzünden 18 yaşında kaçarak 8 kişilik aileyle oturmayı kabul etmedin mi ? Şimdi yine onların baskısıyla , 6 aydır çocuğun olmuyor diye dövünüyorsun . Bak kuzu aslında bunların hiçbiri senin düşüncen değil. toplum baskısının seni düşünmeye dayattığı şeyler . 18 yaşındasın daha hayattan çocuk dışında isteyebileceğin o kadar çok şey var ki .... Bir düşün 18 yaşında gerçekten çocuk istiyor musun ? Eşin askere gidip gelmemişken hele ! Kv ile aynı evdeyken çocuk istiyor musun ? Eşin bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilecek bir adam mı ? Bence sen ilk önce bunları düşün ...

Son düzenleme:
Ben sana ne diyorum biliyor musun ?
Babanın evinden 18 yaşında kaçmanı sağlayıp . Askere gitmemiş biriyle seni evlendirip 8 kişilik bir ailenin kahrını sana çektirip . Daha 18 yaşında vücudun tam anlamıyla gelişmemiş ergenlikten çıkmamışken bu kızın çocuğu olmuyor dedikodusu çıkartan . Bir topluluğun ortasındasın . Gözünü aç . Bu topluluğun baskısı yüzünden 18 yaşında kaçarak 8 kişilik aileyle oturmayı kabul etmedin mi ? Şimdi yine onların baskısıyla 6 aydır çocuğun olmuyor diye dövünüyorsun . Bak kuzu aslında bunların hiçbiri senin düşüncen değil toplum baskısının seni düşünmeye dayattığı şeyler . 18 yaşındasın daha hayattan çocuk dışında isteyebileceğin o kadar çok şey var ki .... Bir düşün 18 yaşında gerçekten çocuk istiyor musun ? Eşin askere gidip gelmemişken hele ? Kv ile aynı evdeyken çocuk istiyor musun ? Eşin bir çocuğun sorumluluğunu kaldırabilecek bir adam mı ? Bence sen ilk önce bunları düşün ...
Haklısınız :/

Konu başlığı ne alaka. O oylama ne alaka?
Çocuğun çocuğu olurmu hiç?
Inşh yakın zamanda buraya nerelere gidemm naptımm benn diye konu açmazsın Allah muhafaza.
Ciddiye alıcaksan bak burda aklı başında görgülü tecrübeli bisürü insan var boş konuşmuyolar bilesin

Back