- 21 Ekim 2024
- 104
- 18
- 13
- 32
Nasil gidiyo ilac ne teshisi koydu cnmYeni başladım antidepresan bugün 3. Gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil gidiyo ilac ne teshisi koydu cnmYeni başladım antidepresan bugün 3. Gün
İlaç daha kötü yaptı bıraktım ya şuan biraz daha iyiyim meşguliyet bulmaya çalışıyorum sürekli kafama takmayınca az geçiyor ama takınca geri geliyorNasil gidiyo ilac ne teshisi koydu cnm![]()
Düşündükçe fiziksel ağrınız da oluyor mu bel sırt baş kol gibiAy bu yazıyı ben yazmışım sanki . Bizde eşimin dedesini kaybettik 2 ay olmadı onun hastalığı duyduğumdan beri böyleyim bende . Sürekli kanser olma korkusu en küçük şeyi kansere yoruyorum . 4 yaşında küçük bir kızım var ona ne olur diye düşünüp ağlıyorum kilo verdim kafam çok dalgın eşim 3-4 defa soru soruyor öyle cevap veriyorum kitleniyorum resmen . Sürekli kafamda hastalık dönüyor. Ama düşündükçe çekiyosanırım![]()
Evet kasık ağrıları bel bacak kalça omuz kol her yerim ağrıyor biraz kafam dalınca ağrı da gidiyor sonra tekrar başlıyorDüşündükçe fiziksel ağrınız da oluyor mu bel sırt baş kol gibi
Merhaba gezen kemik agrilarida yasiyormusunuz ? Bn bu yazdiklarinizi yasiyorum ustune birde gezen agrilar eklendi ve hep gece basliyor kasintida oluyorEvet kasık ağrıları bel bacak kalça omuz kol her yerim ağrıyor biraz kafam dalınca ağrı da gidiyor sonra tekrar başlıyor
Arada bende de kaşıntı oluyorMerhaba gezen kemik agrilarida yasiyormusunuz ? Bn bu yazdiklarinizi yasiyorum ustune birde gezen agrilar eklendi ve hep gece basliyor kasintida oluyor
Merhaba yasadıgınız kayıptan dolayı travma kalmış buda anksiyeteye sebep olmus. Su anlattıklarınızın 10 katını yasamıs biri olarak söylüyorum hepsi psikolojik. Bence kendi cabanızla üstesinden gelemiyorsanız iyi bi psikiyatriye gidin. İlaçtan terapiden çekinmeyin kimsenin dediğine aldırmayın. Ben psikiyatri ön yargısı yüzünden gitmedim iyice kötü oldum. 1 ayda 13 kilo verdim hayatım mahvoldu ağlama krizleri kabuslar uykusuz geceler korkular kaygılar aklımı kaçırmak üzereydim. Sonra bi gün karar verip çıktım evden psikiyatriye gittim hemen ilaca başladım. Bi kaç ay sürdü tamamen etki etmesi ama iyi ki gitmisim keske daha önce gitseymisim. Tamamen gecmiyor belki ama yediğimden ictiğimden zevk alıyorum deliksiz uyuyorum. En azından nefes aldıgımı hissedebiliyorum. Bu hastalık cok zor ve annelikte tetikliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umudunuzu kaybetmeyin mücadele edin ve dediğim gibi bi doktorla görüsün. Kilo vermeye falan basladıysanız ilacsız toparlanamazsınız.Merhaba arkadaşlar yaşım 28 evli ve 2 kız çocuğum var çocukluktan belli ufak tefek takıntıları olan birisiyim fakat iki ay önce kayınbabamı beyin tümöründen kaybettik ne olduysa ben de ondan sonra başladı sürekli en ufak baş ağrısında bende de tümör var mı acaba diye başlayan süreç ufak bir üşütme ile başlayan göğüskası ağrısını kalp krizi geçiriyor sanmamla zirveye çıktı sonrası bende tüm film koptu sürekli kalp krizi geçiriyorum ölüyorum gidiyorum hastanede bana kim bakacak çocuklarımı özlerim ben sefil olacağız hepimiz bu süreçte çocuklarım eşim ben ölünce ne yapacak diye korkular yaşamaya başladım ve hastaneye gitmeye korktum bu süreçte. gittiğimde teşhis koyulacak kötü bir şeyler duyacağım diye sonrasında arkadaşların telkini ile cesaretlenmesi ile kardiyolojiden sıra aldım EKG ve eko ile bakıldıktan sonra bir şeyim olmadığı söylendi fakat tatmin olmadım o zaman kalbimde bir şey yoksa demek ki akciğer imde var akciğer kanseri miyim sürekli karnımda gaz sıkışmaları mide agrilari ishal olma durumları ile süreç baş edilmez bir durum aldı hocaya gittim okundum aşırı vesvese var at dedi sonra piskologa başladım 2 seans gittim devam edeceğim ama fayda göremedim çok annen baban nasıl biri sizi tanıyalım gibi sorularla geçti 2 seans ve her geçen gün fiziksel olarak ağrılarım oluyor özellikle sırt ve bel ağrısı karın ağrısı gibi şeyler oluyor yatağımı bile değiştirdim en rahat kaliteli yataklardan aldım yine faydası olmuyor, sitede bu konuyla ilgili daha önce yazanlar olmuş onları okuyup biraz destek gördüm fakat nasıl yendiklerini yazan olmamış veya yenen varmı bilmiyorum biraz düşününce benim bileyim yok herkeste var psikolojik diyorum bazen de ya psikolojik değilde gerçekten hastaysam diyorum ama hastaneye gidip kötü teşhis alacağım diye gidemiyorum hayat bitti sanki tüm günüm sanki son günüm gibi geçiyor çocuklarımı sevemiyorum resmen alışmasınlar ölüp gidince zor gelmesin gibi korkular geliyor içime ne olur yardımcı olun nasıl çıkacağız bu çukurdan dimi bütün bi insanım namaz kılıyorum dualar ediyorum bazen rahatlama geliyor ama çok kısa sürüyor yemeden içmeden kesildim son bir ayda 5 kg verdim sadece güçten düşmeyim diye zorla yemek yemeye çalışıyorum Allah rızası için bi dertleşelim bi çözümü varsa paylaşalım çok kişi var heralde bu durumda…
Merhaba nasılsınızBende kayınbabamın beynindeki tümörü öğrenir öğrenmez baş ağrıları başladı sonrasında ciddi bi üşütme sonucu kalbimin tam üstü ağrıyordu batıyordu namaz kılarken secdeden kalkarken iğnelenme oluyordu hastaneye gitmeye de korkuyordum çünkü kayınbabam sapasağlam 64 yaşında adam baş ağrısıyla gitti 1.5 ay sonra cenazesi geldi bende gidip kötü teşhis duyacağım diye aklım çıkıyordu neyse arkadaşım cesaretlendirdi gittik akg eko kan tahlili yapılıp bileyim olmadığı söylendi bu sefer kalp ağrılarım geçti baş ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı var sürekli kalp atışımı karnımda belimde kolımda hissediyorum son zamanlarda boğazıma takılıyor yediklerim piskolğa başladım izzet güllü hpcayı dinliyorum biraz iyi geliyor sürekli tesbih felan çekiyorum sadece onları yaparken az düzeliyorum ne zaman boş kalsam tekrar başlıyor krizler çocuklarımı kucağıma alıp sevemiyorum sürekli dalıp dalıp gidiyorum
Bi parça toparladım yaklaşık 10 gündür iyiyim ama her an atak gelip götürebilir tekrar diye endişe ediyorum bazen misol 50 mg ilacı yarım yârım kullanıyorum yaklaşık 1 aydırMerhaba nasılsınız
İyi olmanıza sevındım benim için dua edermısınız ben de iyi olayımBi parça toparladım yaklaşık 10 gündür iyiyim ama her an atak gelip götürebilir tekrar diye endişe ediyorum bazen misol 50 mg ilacı yarım yârım kullanıyorum yaklaşık 1 aydır
Merhaba kardeşim bende buna benzer şeyler yaşadım kaç kez kardiyolojiyeye gittim bir şey çıkmadı.bende daha fazla vardı ölüm korkusu evde tek kalamam çocuklara bir şey olacak korkusu 6 aydır çekiyorum ilk zamanlar çok kötüydüm bir ayda 9 kilo verdim psikiyatri uzmanına gittim ilaçlar aldım şuan iki aydır ilaç kullanmayı bıraktım azaldı epey ara ara beni yokluyor ve gerçekten sadece vesvese olduğunu anladım.kesinlikle hayalhanem Mehmet Yıldız'ın 2.baski vesvesen kitabını oku derim hepsi şeytanın hilesi.Merhaba arkadaşlar yaşım 28 evli ve 2 kız çocuğum var çocukluktan belli ufak tefek takıntıları olan birisiyim fakat iki ay önce kayınbabamı beyin tümöründen kaybettik ne olduysa ben de ondan sonra başladı sürekli en ufak baş ağrısında bende de tümör var mı acaba diye başlayan süreç ufak bir üşütme ile başlayan göğüskası ağrısını kalp krizi geçiriyor sanmamla zirveye çıktı sonrası bende tüm film koptu sürekli kalp krizi geçiriyorum ölüyorum gidiyorum hastanede bana kim bakacak çocuklarımı özlerim ben sefil olacağız hepimiz bu süreçte çocuklarım eşim ben ölünce ne yapacak diye korkular yaşamaya başladım ve hastaneye gitmeye korktum bu süreçte. gittiğimde teşhis koyulacak kötü bir şeyler duyacağım diye sonrasında arkadaşların telkini ile cesaretlenmesi ile kardiyolojiden sıra aldım EKG ve eko ile bakıldıktan sonra bir şeyim olmadığı söylendi fakat tatmin olmadım o zaman kalbimde bir şey yoksa demek ki akciğer imde var akciğer kanseri miyim sürekli karnımda gaz sıkışmaları mide agrilari ishal olma durumları ile süreç baş edilmez bir durum aldı hocaya gittim okundum aşırı vesvese var at dedi sonra piskologa başladım 2 seans gittim devam edeceğim ama fayda göremedim çok annen baban nasıl biri sizi tanıyalım gibi sorularla geçti 2 seans ve her geçen gün fiziksel olarak ağrılarım oluyor özellikle sırt ve bel ağrısı karın ağrısı gibi şeyler oluyor yatağımı bile değiştirdim en rahat kaliteli yataklardan aldım yine faydası olmuyor, sitede bu konuyla ilgili daha önce yazanlar olmuş onları okuyup biraz destek gördüm fakat nasıl yendiklerini yazan olmamış veya yenen varmı bilmiyorum biraz düşününce benim bileyim yok herkeste var psikolojik diyorum bazen de ya psikolojik değilde gerçekten hastaysam diyorum ama hastaneye gidip kötü teşhis alacağım diye gidemiyorum hayat bitti sanki tüm günüm sanki son günüm gibi geçiyor çocuklarımı sevemiyorum resmen alışmasınlar ölüp gidince zor gelmesin gibi korkular geliyor içime ne olur yardımcı olun nasıl çıkacağız bu çukurdan dimi bütün bi insanım namaz kılıyorum dualar ediyorum bazen rahatlama geliyor ama çok kısa sürüyor yemeden içmeden kesildim son bir ayda 5 kg verdim sadece güçten düşmeyim diye zorla yemek yemeye çalışıyorum Allah rızası için bi dertleşelim bi çözümü varsa paylaşalım çok kişi var heralde bu durumda…
Merhaba arkadaşlar yaşım 28 evli ve 2 kız çocuğum var çocukluktan belli ufak tefek takıntıları olan birisiyim fakat iki ay önce kayınbabamı beyin tümöründen kaybettik ne olduysa ben de ondan sonra başladı sürekli en ufak baş ağrısında bende de tümör var mı acaba diye başlayan süreç ufak bir üşütme ile başlayan göğüskası ağrısını kalp krizi geçiriyor sanmamla zirveye çıktı sonrası bende tüm film koptu sürekli kalp krizi geçiriyorum ölüyorum gidiyorum hastanede bana kim bakacak çocuklarımı özlerim ben sefil olacağız hepimiz bu süreçte çocuklarım eşim ben ölünce ne yapacak diye korkular yaşamaya başladım ve hastaneye gitmeye korktum bu süreçte. gittiğimde teşhis koyulacak kötü bir şeyler duyacağım diye sonrasında arkadaşların telkini ile cesaretlenmesi ile kardiyolojiden sıra aldım EKG ve eko ile bakıldıktan sonra bir şeyim olmadığı söylendi fakat tatmin olmadım o zaman kalbimde bir şey yoksa demek ki akciğer imde var akciğer kanseri miyim sürekli karnımda gaz sıkışmaları mide agrilari ishal olma durumları ile süreç baş edilmez bir durum aldı hocaya gittim okundum aşırı vesvese var at dedi sonra piskologa başladım 2 seans gittim devam edeceğim ama fayda göremedim çok annen baban nasıl biri sizi tanıyalım gibi sorularla geçti 2 seans ve her geçen gün fiziksel olarak ağrılarım oluyor özellikle sırt ve bel ağrısı karın ağrısı gibi şeyler oluyor yatağımı bile değiştirdim en rahat kaliteli yataklardan aldım yine faydası olmuyor, sitede bu konuyla ilgili daha önce yazanlar olmuş onları okuyup biraz destek gördüm fakat nasıl yendiklerini yazan olmamış veya yenen varmı bilmiyorum biraz düşününce benim bileyim yok herkeste var psikolojik diyorum bazen de ya psikolojik değilde gerçekten hastaysam diyorum ama hastaneye gidip kötü teşhis alacağım diye gidemiyorum hayat bitti sanki tüm günüm sanki son günüm gibi geçiyor çocuklarımı sevemiyorum resmen alışmasınlar ölüp gidince zor gelmesin gibi korkular geliyor içime ne olur yardımcı olun nasıl çıkacağız bu çukurdan dimi bütün bi insanım namaz kılıyorum dualar ediyorum bazen rahatlama geliyor ama çok kısa sürüyor yemeden içmeden kesildim son bir ayda 5 kg verdim sadece güçten düşmeyim diye zorla yemek yemeye çalışıyorum Allah rızası için bi dertleşelim bi çözümü varsa paylaşalım çok kişi var heralde bu durumda…
Allah yardımcın olsun kardeşimBende kayınbabamın beynindeki tümörü öğrenir öğrenmez baş ağrıları başladı sonrasında ciddi bi üşütme sonucu kalbimin tam üstü ağrıyordu batıyordu namaz kılarken secdeden kalkarken iğnelenme oluyordu hastaneye gitmeye de korkuyordum çünkü kayınbabam sapasağlam 64 yaşında adam baş ağrısıyla gitti 1.5 ay sonra cenazesi geldi bende gidip kötü teşhis duyacağım diye aklım çıkıyordu neyse arkadaşım cesaretlendirdi gittik akg eko kan tahlili yapılıp bileyim olmadığı söylendi bu sefer kalp ağrılarım geçti baş ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı var sürekli kalp atışımı karnımda belimde kolımda hissediyorum son zamanlarda boğazıma takılıyor yediklerim piskolğa başladım izzet güllü hpcayı dinliyorum biraz iyi geliyor sürekli tesbih felan çekiyorum sadece onları yaparken az düzeliyorum ne zaman boş kalsam tekrar başlıyor krizler çocuklarımı kucağıma alıp sevemiyorum sürekli dalıp dalıp gidiyorum
Allah yardımcın olsun kardeşim
Bende benzer şeyler yaşadımAllah yardımcın olsun kardeşim
Merhaba şuan nasılsınız mide ve bağırsak problemi yaşıyormuydunuz neler oluyor duMerhaba yasadıgınız kayıptan dolayı travma kalmış buda anksiyeteye sebep olmus. Su anlattıklarınızın 10 katını yasamıs biri olarak söylüyorum hepsi psikolojik. Bence kendi cabanızla üstesinden gelemiyorsanız iyi bi psikiyatriye gidin. İlaçtan terapiden çekinmeyin kimsenin dediğine aldırmayın. Ben psikiyatri ön yargısı yüzünden gitmedim iyice kötü oldum. 1 ayda 13 kilo verdim hayatım mahvoldu ağlama krizleri kabuslar uykusuz geceler korkular kaygılar aklımı kaçırmak üzereydim. Sonra bi gün karar verip çıktım evden psikiyatriye gittim hemen ilaca başladım. Bi kaç ay sürdü tamamen etki etmesi ama iyi ki gitmisim keske daha önce gitseymisim. Tamamen gecmiyor belki ama yediğimden ictiğimden zevk alıyorum deliksiz uyuyorum. En azından nefes aldıgımı hissedebiliyorum. Bu hastalık cok zor ve annelikte tetikliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Umudunuzu kaybetmeyin mücadele edin ve dediğim gibi bi doktorla görüsün. Kilo vermeye falan basladıysanız ilacsız toparlanamazsınız.
Merhabalar suan daha iyiyim. Evet en cok mide ağrısından cektim zaten. Hic bisey yiyip icemez olmuştum 1 ayda 13 kilo verdim. İştahım sıfırdı. Dıskılama yapamadıgım icin karnım sisti herkes hamile misin diye soruyodu. Cok zor günler geçirdim Allah beterinden korusun. Fiziksel anlamda problemler gecti şükür ama olumsuz düşünceler tamamen geçmiyor maalesef. Ailem esim çocuklarım konusunda yersiz endişelerim devam ediyor. İçlerinden biri grip olsa bile en kötü ihtimaller geliyor aklıma. Ama en azından yaşadığım seyi tanıyorum. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Bu hastalığın kaşıcı çözümü yok maalesef ..Merhaba şuan nasılsınız mide ve bağırsak problemi yaşıyormuydunuz neler oluyor du
Ahhh benim babamBende kayınbabamın beynindeki tümörü öğrenir öğrenmez baş ağrıları başladı sonrasında ciddi bi üşütme sonucu kalbimin tam üstü ağrıyordu batıyordu namaz kılarken secdeden kalkarken iğnelenme oluyordu hastaneye gitmeye de korkuyordum çünkü kayınbabam sapasağlam 64 yaşında adam baş ağrısıyla gitti 1.5 ay sonra cenazesi geldi bende gidip kötü teşhis duyacağım diye aklım çıkıyordu neyse arkadaşım cesaretlendirdi gittik akg eko kan tahlili yapılıp bileyim olmadığı söylendi bu sefer kalp ağrılarım geçti baş ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı var sürekli kalp atışımı karnımda belimde kolımda hissediyorum son zamanlarda boğazıma takılıyor yediklerim piskolğa başladım izzet güllü hpcayı dinliyorum biraz iyi geliyor sürekli tesbih felan çekiyorum sadece onları yaparken az düzeliyorum ne zaman boş kalsam tekrar başlıyor krizler çocuklarımı kucağıma alıp sevemiyorum sürekli dalıp dalıp gidiyorum