- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi yalcinhavva75
-
18 yaşındasınız ve 6 aydır evlisiniz, bu da yetmezmiş gibi üzerinizde çocuk için baskı var
derhal kıbrısa gidip donasyonla çocuk sahibi olmayı denemelisiniz, daha fazla geç kalamazsınız
18 yaşındasınız ve 6 aydır evlisiniz, bu da yetmezmiş gibi üzerinizde çocuk için baskı var
derhal kıbrısa gidip donasyonla çocuk sahibi olmayı denemelisiniz, daha fazla geç kalamazsınız
yok artıkkkDur gaza getirme sakın,sahi zanneder sonra
Olan biz cocuklara oluyor zaten aileni secemiyorsun ve butun yasamin ona gore ya berbat ya mukemmel oluyorBenim anamdan bi farkin yokmus senin de. Oda anasi babasi sahip cikmadi deyi benim babam olacak o adami sevmis 16 bucukmus daha evlendiginde. 17 bucukta da ben dogmusum olan bana oldu iki cahilin elinde
Ahhh ahhh kendi annem bile daha tık yokmu diye sorup duruyo komşular bile artik bunalıma girdim evden dışarı çıkamaz oldum
Esim doğulu abla onlarda hani daha cok cocuk on plânda ya iste o sorun aslında esim istiyorum demiyo cunku iki ay sonra asker büyük ihtimal ama ya bir sene tek başına ailesiyle ya çöp atmaya bile çıkamıyorum eger olursa o benim yaşam kaynağım olucak
Kaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hic
ben 16 yaşında aşık olduğum adamla evlensem kırk kere boşanmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?