- 4 Kasım 2018
- 26.277
- 108.784
- 598
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
ınsanların yasadıgı buyudugu cografya evet kısılıgınde bır ız bır karakter yaratır ama kendı öz benlıgının ulkesı ırkı yoktur
bızım ulkemızdekı ınsanlar ıcınde kım bılır neler dıyorlardır herkes aynı mı
bahsettıgınız erkek nerelı bılmıyorum ama ben genel olarak herseyın dengı dengıne olması taraftarıyım
hayat zaten zor rısklı ve sıkıntılı bırde gonul ıslerı yormasın
mantık acısından bakın daha cok derım ben
koptumBoşver dilini tam anlayamıyorsun trip de atamazsın buna
sizi kiskanmadim degil ))))2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Son sevgilim sevgilim rus(tu). Iki seneden fazladir hayatimdaydi.
Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Kaliplara inanmamak lazim. Her insan farklidir her insan ozeldir...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Yine de iranli var iranli var.
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.
*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.
sasirdim, maalesef ben cok afghanlila tanistim, eyhat etimde, okudumda, kiz veya erkek hic fark etmez, maaelsef, müslüman olmayanlari kücümser tavirlari var. veya bu yoksa, insanlara kendi inanclarini ve dinlerini dayatmak istiyorlar. irak ve suriye insani bu konuda daha rahatSuana kadar tanidigim afganlar (kiz, erkek) cok caliskan ve kibar insanlar. Yurtdisindayim ve butun okul hayatimda mutlaka 2 afgan olurdu sinif da.
Neyse ben kotusune rastlamadim
bencede, maalesef gercek buAfganistanlı ile zor , yaşadığım yerde çok fazlalar. Kültür farkı çok rahatsız eder sizi .
Hakkinızda hayırlısı olsun
benim tanıdığım İspanyol erkeklerinin Türk erkeklerinden farkı yoktu ya. Cok nadir olmakla birlikte geneli erkek çocuğunu pipisi var diye yüceltir. Yada bana öyle denk geldi. Ayrıca tanıdıklarımin hepsi istisnasız Türk yemeklerine bayılıyor. Bir tanesi rahatsız edici şekilde maçoydu bir de bunu ekleyeyim.Ya bu konuda bana tüyo verir misiniz? Su an gorustugum kişi ispanyol daadam cok hızlı basladi ben anlayamadim flortoz mu yoksa onların genel sıcakkanlı hallerinden mi? Bir de nelerden hoslanır nelerden hoslanmazlar bana biraz Türk erkegi gibi geldi ama sık boğaz edeceğim edemiyorum da avrupalı diye
Beni de hep Fransıza benzettileri için yanımda çok pervasız olabilenler oluyor, dislerimi sıkmaktan zavallı dişlerim kisalmaya başladı artık Zahnschiene kullanıyorumbenim türk oldugumu anlamiyorlar esimde yabanci. owww nasil gömüyorlar bende dinleyip dinleyip tamam ben kalkiim türküm belki bisi yaparim diye.. mortinglere gidislerini izlemek cok güzel.
hele sene basinda yasadigimi hic unutmam ev satin aldik adam bizi cok sempatik buldu yemege gidelim esimlede tanisin filan cok romantik ortam dkxjdkai. anahtari noterden önce verdiler tadilada hemen basliyalim diye. karisi anlatmaya basladi. iste sizden önce türk ailesi almak istedi verirmiyim ben onlar bizim ortamimiza yakismaz diye ben ses etmedim yoksa tabaklar ucuscak esimde evi ille istio, neyse bi ay sonra noterde bulustuk. noter ismimi okudu owwww türk kizi nasil alman erkekle evlenir diye saka yapti. saticilarin surat ifadesini görmeliydin, hele bendeki sinsi gülüsü...
bunu ama türkiyede ben yasadim, kimse türkce bildimi tahmin etmeyince, amerikayliyim dedimde ingilizce, küffür eden bile oldu.benim tanıdığım İspanyol erkeklerinin Türk erkeklerinden farkı yoktu ya. Cok nadir olmakla birlikte geneli erkek çocuğunu pipisi var diye yüceltir. Yada bana öyle denk geldi. Ayrıca tanıdıklarımin hepsi istisnasız Türk yemeklerine bayılıyor. Bir tanesi rahatsız edici şekilde maçoydu bir de bunu ekleyeyim.
Beni de hep Fransıza benzettileri için yanımda çok pervasız olabilenler oluyor, dislerimi sıkmaktan zavallı dişlerim kisalmaya başladı artık Zahnschiene kullanıyorum
2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.
*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.
Yas 29 olmak uzere...Yas kacbu kadar farkli milletten adamla ne ara sevgili oldun ben sok
Ya cok merak ettim siz bu adamlardan neden ayrıldınız, neden evlenmek istemediniz peki hepsi tatlış adamlara benziyorlar ya da sadece iyi taraflarını mı anlattınız?2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Irkçılığa karşı kesin tavrım var ve sırf belli bir milletten diye bu şekilde davranışa maruz kalındığında genel olarak sıkarım dişlerimi. Benim için yunanina bir, amerikalisi da, rusuda, japonyalisida. Cocuklarimi sınırları olmayan bir dünya insanı olarak yetiştiriyorumbunu ama türkiyede ben yasadim, kimse türkce bildimi tahmin etmeyince, amerikayliyim dedimde ingilizce, küffür eden bile oldu.
ben saten yazimla sadece sunu demek sitedim, maalsef bu harekete he devletde karsilasabilirsiniz.Irkçılığa karşı kesin tavrım var ve sırf belli bir milletten diye bu şekilde davranışa maruz kalındığında genel olarak sıkarım dişlerimi. Benim için yunanina bir, amerikalisi da, rusuda, japonyalisida. Cocuklarimi sınırları olmayan bir dünya insanı olarak yetiştiriyorum ☺
Evet sanirim benzer taraflari var yavas yavas ortaya cikacak gibi duruyorbenim tanıdığım İspanyol erkeklerinin Türk erkeklerinden farkı yoktu ya. Cok nadir olmakla birlikte geneli erkek çocuğunu pipisi var diye yüceltir. Yada bana öyle denk geldi. Ayrıca tanıdıklarımin hepsi istisnasız Türk yemeklerine bayılıyor. Bir tanesi rahatsız edici şekilde maçoydu bir de bunu ekleyeyim.
Cok haklısınız teşekkür ederim yorum içinGenelleme yapamam inanin mesela benim esim ve erkek kardesi arasindaki tek bag ayni anne ve babadan dogmalari. Karakterleri o kadar farkli ki... Erkek kardesi tam bir `womanizer`, su ana kadar hic ciddi iliskisi olmamis olmasini da istemiyor. Ben 1 senedir en az 5 farkli kadin gordum yaninda. Esim de tam tersi hep ciddi iliskileri olmus, biz de tabiri caizse tanisir tanismaz evlendik mesela :) O yuzden karsinizdaki insana gore nasil davranmaniz gerektigini anlarsiniz zaten. Ulkeye gore karakter genellemesi yapmanin mumkun oldugunu dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?