Yabanci erkekler nasıl oluyor?

ınsanların yasadıgı buyudugu cografya evet kısılıgınde bır ız bır karakter yaratır ama kendı öz benlıgının ulkesı ırkı yoktur
bızım ulkemızdekı ınsanlar ıcınde kım bılır neler dıyorlardır herkes aynı mı
bahsettıgınız erkek nerelı bılmıyorum ama ben genel olarak herseyın dengı dengıne olması taraftarıyım
hayat zaten zor rısklı ve sıkıntılı bırde gonul ıslerı yormasın

mantık acısından bakın daha cok derım ben

benim türk oldugumu anlamiyorlar esimde yabanci. owww nasil gömüyorlar bende dinleyip dinleyip tamam ben kalkiim türküm belki bisi yaparim diye.. mortinglere gidislerini izlemek cok güzel.

hele sene basinda yasadigimi hic unutmam ev satin aldik adam bizi cok sempatik buldu yemege gidelim esimlede tanisin filan cok romantik ortam dkxjdkai. anahtari noterden önce verdiler tadilada hemen basliyalim diye. karisi anlatmaya basladi. iste sizden önce türk ailesi almak istedi verirmiyim ben onlar bizim ortamimiza yakismaz diye ben ses etmedim yoksa tabaklar ucuscak esimde evi ille istio, neyse bi ay sonra noterde bulustuk. noter ismimi okudu owwww türk kizi nasil alman erkekle evlenir diye saka yapti. saticilarin surat ifadesini görmeliydin, hele bendeki sinsi gülüsü...

Boşver dilini tam anlayamıyorsun trip de atamazsın buna
koptum
sizi kiskanmadim degil ))))

bir yabanci olarak cevab verim.

öncelikle bir devlet x in halki ayni deyildir. ama paraleller vardir, mesela gelenek görenekden kaynaklanan veya dini inancdan.

Avrupa erkekleeri cogunluk, kadin konusunda rahatlardir, yani anlicaniz fazla kiskanmak sahiplenmek genellilkle yokdur( istisnalar var tabi) avrupa diyince güney avrupa deyil, fransa almanya veya danimarka gibi ülkelerden bashediyorum. kadinlari belki rahat birakiyorlar diceksiniz, ama öbrü yandanda, bir yunanli veya türk erkeginden beklediniz, yemege cikicna erkegin ödemesini hesabi, bir almanda veya danimarkalida emin olamasiniz.

Ben amerikada büydüm, amerikada gercekten bir yorum yapmam, cünkü cok farkili farkli insanlar var burda (latin, afrika kökenli, yahudi ve bir cok daha farkli guruplar).

Güney avrupa ve orta dogru erkekleri conluk sahiplenir ve kiskancdir, ama örnegin yemege gidince, size hesap ödetmiceklerine emin olabiliriniz

Suana kadar tanidigim afganlar (kiz, erkek) cok caliskan ve kibar insanlar. Yurtdisindayim ve butun okul hayatimda mutlaka 2 afgan olurdu sinif da.

Neyse ben kotusune rastlamadim
sasirdim, maalesef ben cok afghanlila tanistim, eyhat etimde, okudumda, kiz veya erkek hic fark etmez, maaelsef, müslüman olmayanlari kücümser tavirlari var. veya bu yoksa, insanlara kendi inanclarini ve dinlerini dayatmak istiyorlar. irak ve suriye insani bu konuda daha rahat

benim tanıdığım İspanyol erkeklerinin Türk erkeklerinden farkı yoktu ya. Cok nadir olmakla birlikte geneli erkek çocuğunu pipisi var diye yüceltir. Yada bana öyle denk geldi. Ayrıca tanıdıklarımin hepsi istisnasız Türk yemeklerine bayılıyor. Bir tanesi rahatsız edici şekilde maçoydu bir de bunu ekleyeyim.
Beni de hep Fransıza benzettileri için yanımda çok pervasız olabilenler oluyor, dislerimi sıkmaktan zavallı dişlerim kisalmaya başladı artık Zahnschiene kullanıyorum

bunu ama türkiyede ben yasadim, kimse türkce bildimi tahmin etmeyince, amerikayliyim dedimde ingilizce, küffür eden bile oldu.

Yas kac bu kadar farkli milletten adamla ne ara sevgili oldun ben sok

Yas kac bu kadar farkli milletten adamla ne ara sevgili oldun ben sok
Yas 29 olmak uzere...
Biriyle 22 yasinda tanistim 1 sene surdu. Biriyle 25 yasinda tanistim 1 yil bile surmedi
Biriyle de 26 yasinda tanistim,ayril barış 2,5 sene devam etti.
Koca 6 yila yayildi yani. O kadar da cok degil boyle bakinca...
Hepsiyle de baska baska sekillerde tanistim aslinda,tesadufler rastantilar vs yoluyla.

Istedigim-planladigim ya da internetten kiyafet siparis eder gibi sectigim birileri degildi kader kismet

Ya cok merak ettim siz bu adamlardan neden ayrıldınız, neden evlenmek istemediniz peki hepsi tatlış adamlara benziyorlar ya da sadece iyi taraflarını mı anlattınız?

Benim ev sahibim bekar bir afgandı "evi tutarken bu bana sarkar mı" diye düşünmedim değil ama dünya iyisi bi adam çıktı yaşlarımız da yakın ben o evden çıktım ama yeni evimi taşımama yardımcı bile oldu. "Sen benim kız kardeşimsin" der hep bana ben bu "bacı kardeş" muhabbetini sevmem normalde "ya ben senin niye arkadaşın olamıyorum da illa bacın kız kardesin oluyorum ne bu sahiplenme ve bu kafa" diye düşünüyorum. Ama cook iyi biridir uzulmesın diye ona söylemeedim bunu. Baska bir afganla ortak iş arkadaşımız vasıtasıyla tanıstık bi konuyla ilgili konusurken "bekarım ben" dedi. Sonra ben tesadufen ogrendım ki bu evliymiş gencecik bir afgan karısı ve minicik bir cocuğu varmıs. O kadar sinirlendim ki "yahu kardesım nıye yalan soyluyosun bu bilgiyi ogrenmek o kadar kolay ki bizim icin." Adam hem yalancı hem de aptalll. kendini bekar diye tanıtarak ne umuyorsa... ilke olarak ortadogu erkeklerine daha mesafeli duruyorum cunku ben kıbarlık olsun dıye gulumsedıgımde bile yanlıs anlama potansiyeline sahip olduklarını dusunuyorum. Kafa biraz degısık calısabılıyo onların

bunu ama türkiyede ben yasadim, kimse türkce bildimi tahmin etmeyince, amerikayliyim dedimde ingilizce, küffür eden bile oldu.
Irkçılığa karşı kesin tavrım var ve sırf belli bir milletten diye bu şekilde davranışa maruz kalındığında genel olarak sıkarım dişlerimi. Benim için yunanina bir, amerikalisi da, rusuda, japonyalisida. Cocuklarimi sınırları olmayan bir dünya insanı olarak yetiştiriyorum

ben saten yazimla sadece sunu demek sitedim, maalsef bu harekete he devletde karsilasabilirsiniz.

Evet sanirim benzer taraflari var yavas yavas ortaya cikacak gibi duruyor kiskanclik gibi. Ama flortoz bir yapisi da var sanki. Bakalim artik. cok tesekkurler yorumunuz icin.

Cok haklısınız teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…