- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
- Konu Sahibi ticaretcikiz
2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Son sevgilim sevgilim rus(tu). Iki seneden fazladir hayatimdaydi.
Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Kaliplara inanmamak lazim. Her insan farklidir her insan ozeldir...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Yine de iranli var iranli var.
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.
*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.
Koleksiyon mu yapiyorsunuz

("Hmm bakiyim Afgan mi istiyorsun İranlı var Afgan yok")