• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanci erkekler nasıl oluyor?

2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Son sevgilim sevgilim rus(tu). Iki seneden fazladir hayatimdaydi.
Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Kaliplara inanmamak lazim. Her insan farklidir her insan ozeldir...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Yine de iranli var iranli var.
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.

*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.

Koleksiyon mu yapiyorsunuz :rolleyes:
("Hmm bakiyim Afgan mi istiyorsun İranlı var Afgan yok")

Sınıfımizda yabancı bir çocuk var. Onu beğeniyorum. Ama pek Türkçe bilmiyor kendisi. Ülkesi hakkında da cok iyi şeyler duymadım. Tabi bu onun da kötü olduğu anlamına gelmez. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tam hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama. Terazi kadınıyım da :KK70:
Sizce yabancı erkekler nasıl olur? Onunla nasıl iletişim kurabilirim?

Biz Türkleri çözemedik sen yabancı diyorsun :D

Baçebazi geleneklerinden dolayi mesafeliyim buyuk konusmayayimda. Belki hepsi icin olan bir gelenek degil ama bilemiyorum dikkat et derim.

Benim ev sahibim bekar bir afgandı "evi tutarken bu bana sarkar mı" diye düşünmedim değil ama dünya iyisi bi adam çıktı yaşlarımız da yakın ben o evden çıktım ama yeni evimi taşımama yardımcı bile oldu. "Sen benim kız kardeşimsin" der hep bana ben bu "bacı kardeş" muhabbetini sevmem normalde "ya ben senin niye arkadaşın olamıyorum da illa bacın kız kardesin oluyorum ne bu sahiplenme ve bu kafa" diye düşünüyorum. Ama cook iyi biridir uzulmesın diye ona söylemeedim bunu. Baska bir afganla ortak iş arkadaşımız vasıtasıyla tanıstık bi konuyla ilgili konusurken "bekarım ben" dedi. Sonra ben tesadufen ogrendım ki bu evliymiş gencecik bir afgan karısı ve minicik bir cocuğu varmıs. O kadar sinirlendim ki "yahu kardesım nıye yalan soyluyosun bu bilgiyi ogrenmek o kadar kolay ki bizim icin." Adam hem yalancı hem de aptalll. kendini bekar diye tanıtarak ne umuyorsa... ilke olarak ortadogu erkeklerine daha mesafeli duruyorum cunku ben kıbarlık olsun dıye gulumsedıgımde bile yanlıs anlama potansiyeline sahip olduklarını dusunuyorum. Kafa biraz degısık calısabılıyo onların

Benim gozlemledigim kadarıyla o cocuk sessiz ve sakin birisi. Bugün sınavdan çıkınca sohbet edip gülüştük. Sınıftan fazla kişiyle muhatap olmuyor

Izin alma gibi bir durumum olmadi, zaten yurtdisinda yasiyordum, evlenmeye karar verince aileme soyledim. Sadece babam cok kisa surede evlenmeye karar verdigim icin (tanistiktan sonra 6-7 ay kadar sonra evlendik) istemeye gelsin, dugun yapalim falan diye isi uzatmaya calisti. Sonra o da siz bilirsiniz kivamina geldi. Ama esimin Ispanyol olmasindan dolayi bir sorun yasamadik.
merhaba ilk evliliğiniz mi?

Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.

*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.
okurken hay maşallah dedim yalan yok :KK53:

Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti

Afganistan Farsçasi diye bi dil konusuyorlar sanirim

Koleksiyon mu yapiyorsunuz :rolleyes:
("Hmm bakiyim Afgan mi istiyorsun İranlı var Afgan yok")
Hahahahah ya cok haklısın
Araya turk almadim ve 6 seneye yayilmis haldeler. Boyle bakinca cok gelmiyor goze:)
Ama iste dunya hali. Biri kafede garsondu ilk goruste ask. Bakisa bakisa gide gele tanistik, biri KKda tanıştığım bir kizin tanistigi kisiydi. Büyük bir talihsizlik yasadi ona yardim ederken arkadasligimiz ilerledi. Biriyle de gönüllü turist gezdirdigim bir uygulama var. Bu hafta bile 1 kisiyi gezdirdim bir de haftasonu baska birini gezdirecegim. Cok sık kullandigim bir uygulama. Iste o uygulamayla tanisip "pierre loti gitmek istiyorum" ile baslayip "sakın beni unutma,yine gelecegim. Hep gelecegim hatta sen de gelirsin" ile biten bir gunde tanıştığım biri iste :p
Kismet :p

Kültür farkı sizi cok yoruyor mu?

Acikcasi kultur farki hissetmiyorum, Ispanyollar bizden cok da farkli degiller. Tek bir sey var mesela 90lardan cocuklugumdan bir sey anlatacagim sifirdan anlatmak zorunda kaliyorum cunku esim dogal olarak 90lar Turkiye`sini bilmiyor:)) Ayni sey karsi taraf icin de gecerli tabii.

Back