• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabanci erkekler nasıl oluyor?

Valla afganlari bilmiyorum ama hollandalilar asiri ozgurluklerine duskunler. Bunu ogrenmis bulundum. Yeni yerler goreyim yeni insanlar taniyayim derdindeler galiba. Bir de yabanci biriyle iliski yasadiginda kavga edemiyorsun rahat rahat. Zaten sinirlisin bir de üstüne cumleleri toparlamaya çalışırken derdini anlatamiyorsun ki.🤯 Bir de şunu soylemeden edemeyecegim. Trip falan atmayin bence. Anlamıyorlar🤪

Sınıfımizda yabancı bir çocuk var. Onu beğeniyorum. Ama pek Türkçe bilmiyor kendisi. Ülkesi hakkında da cok iyi şeyler duymadım. Tabi bu onun da kötü olduğu anlamına gelmez. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tam hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama. Terazi kadınıyım da :KK70:
Sizce yabancı erkekler nasıl olur? Onunla nasıl iletişim kurabilirim?
Hiç bir bilgim yok :):) Ama denemekte fayda var:)

Ya bu konuda bana tüyo verir misiniz? Su an gorustugum kişi ispanyol da😃adam cok hızlı basladi ben anlayamadim flortoz mu yoksa onların genel sıcakkanlı hallerinden mi?🙃 Bir de nelerden hoslanır nelerden hoslanmazlar bana biraz Türk erkegi gibi geldi ama sık boğaz edeceğim edemiyorum da avrupalı diye😂

Ya bu konuda bana tüyo verir misiniz? Su an gorustugum kişi ispanyol da😃adam cok hızlı basladi ben anlayamadim flortoz mu yoksa onların genel sıcakkanlı hallerinden mi?🙃 Bir de nelerden hoslanır nelerden hoslanmazlar bana biraz Türk erkegi gibi geldi ama sık boğaz edeceğim edemiyorum da avrupalı diye😂

Genelleme yapamam inanin mesela benim esim ve erkek kardesi arasindaki tek bag ayni anne ve babadan dogmalari. Karakterleri o kadar farkli ki... Erkek kardesi tam bir `womanizer`, su ana kadar hic ciddi iliskisi olmamis olmasini da istemiyor. Ben 1 senedir en az 5 farkli kadin gordum yaninda. Esim de tam tersi hep ciddi iliskileri olmus, biz de tabiri caizse tanisir tanismaz evlendik mesela :) O yuzden karsinizdaki insana gore nasil davranmaniz gerektigini anlarsiniz zaten. Ulkeye gore karakter genellemesi yapmanin mumkun oldugunu dusunmuyorum.

2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Son sevgilim sevgilim rus(tu). Iki seneden fazladir hayatimdaydi.
Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Kaliplara inanmamak lazim. Her insan farklidir her insan ozeldir...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Yine de iranli var iranli var.
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.

*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.
Masallar diyarından geliyor gibisiniz maşallah

Sınıfımizda yabancı bir çocuk var. Onu beğeniyorum. Ama pek Türkçe bilmiyor kendisi. Ülkesi hakkında da cok iyi şeyler duymadım. Tabi bu onun da kötü olduğu anlamına gelmez. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tam hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama. Terazi kadınıyım da :KK70:
Sana burda o kadar şey yazıldı çizildi. Aman işte boşver bu işleri önüne bak okuluna bak geleceğine bak anneni babanı düşün vs vs. Ama senin gözün kör olmuş. Aklın fikrin o benden hoşlanıyor mu bu benden hoşlanıyor mu karşı cinse nasıl yaranayımlarda. Böyle bir devirde akıllı ol. Sana bunu bir büyüğün olarak yaziyorm. Senin sonunu hiç Iyi görmüyorm. Senin gibi ilgi alaka meraklısı kızları hep kandırıp kandırıp götürüyorlar. Bu devirde kimseye güvenilmez. Her önüne gelenle afganla iranlıyla bilmem neyle öyle hemen aşk yaşanılmaz. Bu yaşlarda böyle burnunun dikine gider de kendi bildiğini okursan ilerde cok hata yaptım deyip buralara yine yazarsın.

Bizim apartmanda afgan kiracılar var genç öğrenci hepside.Sessiz sakinler,efendiler.Ama birazda kişilik-yapı meselesi.Yani bunlar öyle diye hepsi öyledir denemez.

Afganların da kendi aralarında çoook farklı kökenleri var. Çekik gözlü tombul yüzlü olanları Türk kökenli oluyorlar ben onları biliyorum bir tek. Genelde çok çalışkan oluyorlar, çocukları vs çok Zeki oluyorlar. Diğerleri hakkında çok bir bilgim yok.

Sana burda o kadar şey yazıldı çizildi. Aman işte boşver bu işleri önüne bak okuluna bak geleceğine bak anneni babanı düşün vs vs. Ama senin gözün kör olmuş. Aklın fikrin o benden hoşlanıyor mu bu benden hoşlanıyor mu karşı cinse nasıl yaranayımlarda. Böyle bir devirde akıllı ol. Sana bunu bir büyüğün olarak yaziyorm. Senin sonunu hiç Iyi görmüyorm. Senin gibi ilgi alaka meraklısı kızları hep kandırıp kandırıp götürüyorlar. Bu devirde kimseye güvenilmez. Her önüne gelenle afganla iranlıyla bilmem neyle öyle hemen aşk yaşanılmaz. Bu yaşlarda böyle burnunun dikine gider de kendi bildiğini okursan ilerde cok hata yaptım deyip buralara yine yazarsın.

Derslerime çok çalışıyorum merak etmeyin ayrıca 2 dil de öğreniyorum. Boş zamanlarımda kitap da okuyorum. Hedeflerim var. Zamanında acı çektiğim için tecrubeliyim öyle herkese inanmıyorum. Yabanci birini zaten hep isterdim.
Öğrenciyim evet ama ben de birilerinden hoşlanamaz miyim? Sürekli ders sürekli ders insan kafayı yer ya. Annem babam da öyle ne zaman biraz bilgisayarda oyun oynasam kızıyorlar. Öğrenciyim küçüğüm diye nefes almaya hakkım yok mu? Elbette derslerimle gelecegimle de ilgilenecegim. Ben bilinçli bir öğrenciyim. Kimseye de guvenmiyorum. Ki O kişiyle aramızda bir şey yok. Sanki gidip ona evlilik teklifi etmisim, önüme gelen erkekle düşüp kalkmışım gibi yazmışsınız
Bir insanın karakterini irki ve Milliyeti belirlemez bunu da unutmayin

Sürekli çirkinim asla sevgilim olmayacak diyen kişiydin sen sanırım.. az önce Afgan bir adamın karısının yüzünü soyup tuvalete attığını okudum Allah korusun. Sen yine Türklerden devam et. Bizimkiler de çok iyi nane değil ya. Neyseki kadınlarımız zeki

Türklerden de var böyle insanlar. Ne diyeyim Allah iyilerle karsilastirsin

Derslerime çok çalışıyorum merak etmeyin ayrıca 2 dil de öğreniyorum. Boş zamanlarımda kitap da okuyorum. Hedeflerim var. Zamanında acı çektiğim için tecrubeliyim öyle herkese inanmıyorum. Yabanci birini zaten hep isterdim.
Öğrenciyim evet ama ben de birilerinden hoşlanamaz miyim? Sürekli ders sürekli ders insan kafayı yer ya. Annem babam da öyle ne zaman biraz bilgisayarda oyun oynasam kızıyorlar. Öğrenciyim küçüğüm diye nefes almaya hakkım yok mu? Elbette derslerimle gelecegimle de ilgilenecegim. Ben bilinçli bir öğrenciyim. Kimseye de guvenmiyorum. Ki O kişiyle aramızda bir şey yok. Sanki gidip ona evlilik teklifi etmisim, önüme gelen erkekle düşüp kalkmışım gibi yazmışsınız
Bir insanın karakterini irki ve Milliyeti belirlemez bunu da unutmayin

Eeeee ne konu açıyorsun o zaman ?
İnsanlar senin duymak istediklerini yazmak zorunda değil , sana üniversiteyi bitirmiş iş hayatına başlamış biri olarak da şunu söyleyebilirim. Küçük yaşta başlanılan ilişkiler genelde nihayete ermiyor.

Eeeee ne konu açıyorsun o zaman ?
İnsanlar senin duymak istediklerini yazmak zorunda değil , sana üniversiteyi bitirmiş iş hayatına başlamış biri olarak da şunu söyleyebilirim. Küçük yaşta başlanılan ilişkiler genelde nihayete ermiyor.

Tavsiye almak için açtım konuyu. Canı sıkılan bana satassin diye değil. Ben zaten çıkıyoruz demedim sadece beğeniyorum dedim evlenme hayalleri kuruyorum demedim. Amma uzattiniz ya.

Back