- 18 Mart 2011
- 8.370
- 26.000
- 748
- Konu Sahibi Panikli anne
Eşiniz trip atıp kör kuyulara düşmek yerine oo beraber olsun diyip katılsaydı, suçlu hissedecek utanacak ne var yapmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik güzel bir ihtiyaç. Bence utanacak bir şey yok. Siz evde değilken eşiniz de yapıyor. Siz de eşinizde boşalma sorunu olduğu için yeterince tatmin olmuyorsunuz sanırım. Evliler de mastürbasyon yapabilir bu çok doğal bir durum. Hiç çekinmeyin. Bu durumu eşinize güzellikle ifade edin. Siz haklısınız.Arkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim
Peki sorun çözüldü mü ?Şok geçirdi aslında bir an yoksa gece öcünü aldı![]()
Offf yoruma bile yükseldim.Hata sizde . Ooo yiğidim hoş gelmişsin hayrına bi el atıver de şu işi halledek . Deseydiniz utanılacak bi sorun kalmazdı
Offf yoruma bile yükseldim.Konu sahibinin eşi nasıl yükselmedi o an hayret ettim ya.
Karıma yetmiyorum diye gururuna yediremeyip küsüp gitmiş işteOfff yoruma bile yükseldim.Konu sahibinin eşi nasıl yükselmedi o an hayret ettim ya.
Amannn küsecek ne var bunda abartmış yani. Ben eskiden evliyken seks sonrası tam doymadığım için mastürbasyon yapıyordum gizlice. Bazen bana yorgunum belim ağrıyor başka zaman yapalım diyordu. Ben de kendimi tatmin ediyordum mecburen. Eşini tam tatmin etmiyorsa trip atmaya da hakları yok.Karıma yetmiyorum diye gururuna yediremeyip küsüp gitmiş işte![]()
Senin zaten yükselmelerin meşhurOfff yoruma bile yükseldim.Konu sahibinin eşi nasıl yükselmedi o an hayret ettim ya.
Senin kadar olmasa da ben de yükseliyorum , cinselliği seviyorumSenin zaten yükselmelerin meşhur![]()
İşte arada diyor hala o halim gözümün önünden gitmiyor travma yaptım bana diye o canımı sıkıyorPeki sorun çözüldü mü ?
Adam nasıl dayanıyor peki. Ben yapsam daha bitirmeden üstüme atlarSizi rahatlatır mı bilmem ama bazen eşimin karşısında yapıyorum o da izliyor![]()
Sizi rahatlatır mı bilmem ama bazen eşimin karşısında yapıyorum o da izliyor![]()