Mastürbasyon yaparken kocam yakaladı rezil oldum çok utandım

Arkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim
Cinsellik güzel bir ihtiyaç. Bence utanacak bir şey yok. Siz evde değilken eşiniz de yapıyor. Siz de eşinizde boşalma sorunu olduğu için yeterince tatmin olmuyorsunuz sanırım. Evliler de mastürbasyon yapabilir bu çok doğal bir durum. Hiç çekinmeyin. Bu durumu eşinize güzellikle ifade edin. Siz haklısınız.

ben aynı durumda olsam zaten zevkten gözüm hiçbişey görmezdi, eşimide dahil ederdim, videoyu kapatıp devam ederdik. regl zamanı bazen çamaşır üzerinden eşimi de dahil ederek yapıyorum, ben rahatlıyorum sonrada onu rahatlatıyorum, utanma falan yok bizde gayet iyi oluyor, bizmi utanmazız anlamadım :D eşiniz belki kendini yetersiz hissetmiştir o an erkeklerde oluyor bu, aşkım deyip cilveyle kara bulutları dağıtamazmıydınız acaba.

Karıma yetmiyorum diye gururuna yediremeyip küsüp gitmiş işte 😃
Amannn küsecek ne var bunda abartmış yani. Ben eskiden evliyken seks sonrası tam doymadığım için mastürbasyon yapıyordum gizlice. Bazen bana yorgunum belim ağrıyor başka zaman yapalım diyordu. Ben de kendimi tatmin ediyordum mecburen. Eşini tam tatmin etmiyorsa trip atmaya da hakları yok.

Eşleri bu halde görmek hoş değil bende eşimi böyle görmek istemezdim. Ama mast yapılabilir onun yeri ayrı ilişkinin yeri ayrı abartma bro de birde bayıl istersen feriha de 🤣

Eşimi o halde görsem "bu kadar yoklukta mı bıraktım ayol bu adamı" der ben devralırdım 😃
Şuan ayrı ülkelerdeyiz yapacak bişey yok.

Back