Yabanci erkekler nasıl oluyor?

Ben daha çok Dubai taraflarında yaşamak istiyorum Arapça öğreniyorum :) Bilemiyorum ki suan onu tanıma aşamasındayim

Son günlerde açtığın konulara bakacak olursak bir arayış içindesin. Özgüvenin de pek yüksek değil kolay kandirirlar seni gibi geliyor. Afganistan'dan üniversiteye gelen çoğu kişi burdan biriyle evlenip burada kalma derdinde. Bunu bil. Sonra pişman olma.

2013ten beri hayatima 1 turk girdi (onun da ABV)
Son sevgilim sevgilim rus(tu). Iki seneden fazladir hayatimdaydi.
Rus erkekleri alkolik olur, calismaz etmez, kavgacidir derler. Adam iskolik. Gelecegini dusunur,mortgageden ev almis, Asiri duzenli-bakimli. Asla onunla kavga edemezsin. Gergin ortamda hemen ortamı yumusatip seni sakinlestirir. Sigara icmez alkol desen kirk yilda bir icmeye cikardik,onda da 50 cc bira ile tum gece otururdu.
Ondan bir onceki flortum Amerikaliydi. Amerikali erkekler capkindir, gecelere akarlar, casual sex onlar icin dogal birseydir vs vs. Benim amerikali ise ahlak abidesiydi. Kacak yoldan altyazidanfilmizle sitesinden film bile izlemezdi,satin alirdi. Aileme yalan soyleyip onla biryere gitmeme izin vermezdi. "Bir erkek icin ailene yalan soylememelisin. Istersen ben babanla tanisip izin alayim" demisligi vardi. Bana "benim yasim 32,beni oyalayacaksan hic başlamayalim" derdi. Iki insanin evlenmeyecekse birbirinin hayatinda olmasına hos bakmazdi. Ayrilik sebebimiz de buydu zaten. Ben evlenmeyi dusunmemistim onunla.
Oncesi türktü- A.B.V
Bir onceki de arapti
Araplar icin de bagnaz kiskanc ataerkil derler. Adam inanilmaz acik fikirliydi. Inancli biri degildi,ozgurlukcuydu. asla kiskanmazdi. Konusa konusa tum problemlerini cozerdi... siirler sarkilar soyler cok sirin bir adamdi.
Yani kliselere inanma. Turk kizi icin de bir ton sey derler ben o tanimlarin coguna uymuyorum mesela...
Kaliplara inanmamak lazim. Her insan farklidir her insan ozeldir...
Iranlilara gelice cok iranli arkadasim var. Ama iranda yasayanlarla kendilerini bir sekilde baska ulkeye atan iranli bakis acisinda buyuk fark var. Baska ulkeye kapak atmaya calisanlar genelde rejimden memnun degil-daha acik fikirlidir. Genel olarak yardimseverlerdir. Cabuk baglanirlar...
Yine de iranli var iranli var.
Oyle pazardan secer gibi yabanci diye bir iliskiye başlamaz. Benim mesela herkes spontaneydi. Hepsiyle bambaska bir romantik tanisma hikayem var.

*iranli degil afganmis. Afganlar farsca konusmaz ki. Farscaya benzeyen bir dil konusuyorlar ama farsca degil. Birkac afgan arkadasim var. analiz yapacak kadar zaman gecirmedim ama arkadaslarina akrabalarina düşkün, eglenceli ksilierdi hepsi.

Bunu bilmiyordum daha dikkatli olurum
Ama ne zaman birini begensem bana arayış içindesin diyorlar. Hayır değilim öyle olsaydım ınstagramdan bana mesaj atanlara çıkma teklifi edenlere karşılık verirdim
2 yıl önce çok üzüldüm artık hayatıma başka birini alıp mutlu olmak istiyorum. Zaten suan onu tanıma aşamasındayim ortada henüz bir şey yok

Afgan biri için neler düşünüyorsunuz?

Aileniz nasıl izin verdi?

Izin alma gibi bir durumum olmadi, zaten yurtdisinda yasiyordum, evlenmeye karar verince aileme soyledim. Sadece babam cok kisa surede evlenmeye karar verdigim icin (tanistiktan sonra 6-7 ay kadar sonra evlendik) istemeye gelsin, dugun yapalim falan diye isi uzatmaya calisti. Sonra o da siz bilirsiniz kivamina geldi. Ama esimin Ispanyol olmasindan dolayi bir sorun yasamadik.

Ne kadar güzel Benim Ailem ve akrabalarim da böyle olsa keske

Ne kadar güzel Benim Ailem ve akrabalarim da böyle olsa keske
Yaşınız küçük daha.
Böyle şeyleri düşünüp dertleneceğinize ders çalışın, ayaklarınızın üstünde durun ki yabancı biriyle evleneceğiniz için akrabalarınıza hesap vermek zorunda kalmayın.

Daha lisedesiniz diye tahmin ediyorum üniversite okuyun demek istemiştim :)
Aşk meşk güzel şeyler ama daha fol yok yumurta yok yabancı erkekler nasıl oluyor diye konu açmışsınız. Biz de genç olduk da ben genç kızlarımızın ayaklarının biraz yere basmasını istiyorum. Yani hani çocuk gelse size açılsa siz kültürel farklar aklımı kurcalıyor diye konu açsanız neyse. Siz hoşlandınız da bakalım o sizden hoşlandı mı? :)

Ünideyim zaten aynı siniftayiz
Bilmiyorum ya tam olarak tanımıyor beni
Ben kapalıyim geçen hafta çok güzel elbiselerimi giydim gittim Arkadaşıma günaydın dedim montumu falan asarken dikkatli bir şekilde beni izliyordu :)

Pardon ben sizi liseli zannettim kusura bakmayın :) biraz daha gözlemleyin bakalım olmazsa kısmet böyleymiş der geçersiniz :)

Yabancılar nasıldır diye cvp aramakla olmuyor, kendi milletimiz kendi kültürümüz olmasına rağmen Türk erkekleri hakkında genel yorum yapabiliyor muyuz? Aynı anne babadan olan kardeşler bile ne kadar farklı karakterdeler. Hemen aşk havasına girmeyin, tanışın, yiyin için gezin sonrası belli olur zaten

Suan bir şey yok ki bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…