- 20 Ocak 2015
- 9.430
- 13.563
- 448
- 40
- Konu Sahibi Panikli anne
Cocuklar küçük mü bilmem ama kapıyı kilitleseydiniz birden çocuklarda gelebilirdi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O düşünceye girmiş olabilir belki de kendini tatmin ediyor demekki ben ona yetemiyorum kaygısından öyle diyor da olabilir unutmaz o şimdi onu bende hafızamdan silemiyorum o anı puff :/karanlık oda lamba yansa zaten laaak die ortadasınız ama yanmamış
bacağınıza dokununca farketmişsiniz üstünüzü örtmüşsünüz ne görmüş de ney gözünün önünden gitmiyormuş sizi ilk kez mi cıplak gördü
Hadi siz evden uzaklaşıyormuşsunuz ihtiyacı diyip görmezden gelıyormussunuz onun kendını tatmin etmesini .
Ama kocanız annesine yatılı kalmaya da gitmemiş +18 izliyor olmanızdan rahatsız olmuyor ama sizi görmekten mi rahatsız olmuş . Yani dese ki ben yetemıyormuyum sana eyvallah da ,o görüntü gitmiyor die basa kalkıp durması sacma
Yeni uyutmuştum canım biri zaten daha 2,5 yaşındaCocuklar küçük mü bilmem ama kapıyı kilitleseydiniz birden çocuklarda gelebilirdi .
utanacağınız birşey yokki başın dik olsun.Arkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim
offff şu erkekler o kadar iyi tiyatrocu ki kadınlarda inanıyor...Sen beni öyle görmedin ama ben seni öyle gördüm gözümden gitmiyor o görüntü diyor bende öyle gördüğü için yerin dibine girdim yaa öff canımı sıktı niye erken geldiyse kaç gün hatırlatıp durur artık ://
Maalesef evet bezen yetmiyor gibi geliyor onada söylemek kötü incitmektense böyle yapıyorum ama bunuda elime yüzüme bulaştırdım mastür yapmak değilde o şekilde ona yakalanmak beni de utandırdı keşke hiç görmeseydi bende onu görmek istemem öyle rahatsız edici olabiliyor dalgasını geçer şimdi bir süre oda sinir bozucuöfff eşinizin verdiği tepki çok saçma ya, herkesin yaptığı bir şeyi neden hiç kimse yapmıyormuş yapılmamalıymış diye yaşıyoruz anlayabilmiş değilim.
seks size yetmiyor olabilir, sıklığı yetmeyebilir vs vs her şey olabilir. bunların hepsi çok normal bence, eşinizin tepkisi çok saçma
Maalesef evet bezen yetmiyor gibi geliyor onada söylemek kötü incitmektense böyle yapıyorum ama bunuda elime yüzüme bulaştırdım mastür yapmak değilde o şekilde ona yakalanmak beni de utandırdı keşke hiç görmeseydi bende onu görmek istemem öyle rahatsız edici olabiliyor dalgasını geçer şimdi bir süre oda sinir bozucu![]()
Haftada da kac gün oluyorsunuz? Bence de tatmin olsanız böyle bir duruma basvurmazsınız bence cinselliğiniz az eşinizleOluyoruz aslında ama bazen yeterli gelmiyor sanırım
Pişman olacak birşey değil yaptığın eğer sana niye yaptın derse soylerdin ihtiyac duydum ama bundan sonra birazdaha sıkılaştırın ilişkinizi hem o hem sen mastürbasyona fazla ihtiyaç duymazsınızMaalesef evet bezen yetmiyor gibi geliyor onada söylemek kötü incitmektense böyle yapıyorum ama bunuda elime yüzüme bulaştırdım mastür yapmak değilde o şekilde ona yakalanmak beni de utandırdı keşke hiç görmeseydi bende onu görmek istemem öyle rahatsız edici olabiliyor dalgasını geçer şimdi bir süre oda sinir bozucu![]()
Evet utanacak birşey değil de o halde beni basması kötü oldu ve hala hatırlayıp duruyor o halim gözümün önünden gitmiyor travma oldu diye iyice stres yaptı beni yüzüne bakamayacağım artık sayesindeSiz bilirsiniz ama burda utanacak bisey yok. Her insan gizlice yapiyor. Insanlarin % 75 yapiyor. Yani yapmamaniz anormal olur.
Eşiniz evde değildi sanırım bunu yaptığınızda öyle anladım ben. Eşimi bu şekilde yakalasam ben dışardan gelip sorun etmezdim çünkü evde değilim olabilir cinsel hayatımız iyiyse. Ama evde olduğumda odada böyle bir şey yaptığını görsem hem üzülür hem kızardım . Dediğim gibi evde değilse bi anda geldiyse bunda alınacak gözünün önünden gitmeyecek bir şey yok. Kadınlar erkekler gibi kolay tatmin olmayabiliyor mastürbasyona alışınca ilişkiye girince de tatmin olmayabilirArkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim
Evet utanacak birşey değil de o halde beni basması kötü oldu ve hala hatırlayıp duruyor o halim gözümün önünden gitmiyor travma oldu diye iyice stres yaptı beni yüzüne bakamayacağımSiz bilirsiniz ama burda utanacak bisey yok. Her insan gizlice yapiyor. Insanlarin % 75 yapiyor. Yani yapmamaniz anormal olur.
Mastürbasyon bile sayılmaz aslında yani içime birşey soktuğum yokki uyarıyorum sadece kendimi ama inatla bana travma oldu bende gözümden gitmiyor o görüntü diyor sinir stres oldum sayesindeEşiniz evde değildi sanırım bunu yaptığınızda öyle anladım ben. Eşimi bu şekilde yakalasam ben dışardan gelip sorun etmezdim çünkü evde değilim olabilir cinsel hayatımız iyiyse. Ama evde olduğumda odada böyle bir şey yaptığını görsem hem üzülür hem kızardım . Dediğim gibi evde değilse bi anda geldiyse bunda alınacak gözünün önünden gitmeyecek bir şey yok. Kadınlar erkekler gibi kolay tatmin olmayabiliyor mastürbasyona alışınca ilişkiye girince de tatmin olmayabilir
İçinize bir şey sokmanıza gerek yok yaptığınız şey mastürbasyon ama bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok bence hem eşiniz de yapıyormuş sizi öyle görmesinde de bu kadar büyütülecek bir şey yok siz utandıkça daha çok üstünüze gelecek belli ki. Sen de yapıyorsun ben de sen yoksun diye yaptım diyerek açıklayın dik durun yoksa sizi utandırmaya devam edecekEvet utanacak birşey değil de o halde beni basması kötü oldu ve hala hatırlayıp duruyor o halim gözümün önünden gitmiyor travma oldu diye iyice stres yaptı beni yüzüne bakamayacağım
Mastürbasyon bile sayılmaz aslında yani içime birşey soktuğum yokki uyarıyorum sadece kendimi ama inatla bana travma oldu bende gözümden gitmiyor o görüntü diyor sinir stres oldum sayesinde
Öyle yapıyorum zaten lafımı sokuyorum ama içten içe utanıyorum da zamanı geri alsam keşke öyle görmese diye rahatsız oldum çünkü yani örtü bile yoktu üstümde puff yapacak birşey yok artıkİçinize bir şey sokmanıza gerek yok yaptığınız şey mastürbasyon ama bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok bence hem eşiniz de yapıyormuş sizi öyle görmesinde de bu kadar büyütülecek bir şey yok siz utandıkça daha çok üstünüze gelecek belli ki. Sen de yapıyorsun ben de sen yoksun diye yaptım diyerek açıklayın dik durun yoksa sizi utandırmaya devam edecek