Yabanci erkekler nasıl oluyor?

Koleksiyon mu yapiyorsunuz
("Hmm bakiyim Afgan mi istiyorsun İranlı var Afgan yok")

Biz Türkleri çözemedik sen yabancı diyorsun

Baçebazi geleneklerinden dolayi mesafeliyim buyuk konusmayayimda. Belki hepsi icin olan bir gelenek degil ama bilemiyorum dikkat et derim.

Benim gozlemledigim kadarıyla o cocuk sessiz ve sakin birisi. Bugün sınavdan çıkınca sohbet edip gülüştük. Sınıftan fazla kişiyle muhatap olmuyor

merhaba ilk evliliğiniz mi?

okurken hay maşallah dedim yalan yok

Afganistan Farsçasi diye bi dil konusuyorlar sanirim

Koleksiyon mu yapiyorsunuz
("Hmm bakiyim Afgan mi istiyorsun İranlı var Afgan yok")
Hahahahah ya cok haklısın
Araya turk almadim ve 6 seneye yayilmis haldeler. Boyle bakinca cok gelmiyor goze:)
Ama iste dunya hali. Biri kafede garsondu ilk goruste ask. Bakisa bakisa gide gele tanistik, biri KKda tanıştığım bir kizin tanistigi kisiydi. Büyük bir talihsizlik yasadi ona yardim ederken arkadasligimiz ilerledi. Biriyle de gönüllü turist gezdirdigim bir uygulama var. Bu hafta bile 1 kisiyi gezdirdim bir de haftasonu baska birini gezdirecegim. Cok sık kullandigim bir uygulama. Iste o uygulamayla tanisip "pierre loti gitmek istiyorum" ile baslayip "sakın beni unutma,yine gelecegim. Hep gelecegim hatta sen de gelirsin" ile biten bir gunde tanıştığım biri iste
Kismet

Kültür farkı sizi cok yoruyor mu?

Acikcasi kultur farki hissetmiyorum, Ispanyollar bizden cok da farkli degiller. Tek bir sey var mesela 90lardan cocuklugumdan bir sey anlatacagim sifirdan anlatmak zorunda kaliyorum cunku esim dogal olarak 90lar Turkiye`sini bilmiyor:)) Ayni sey karsi taraf icin de gecerli tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…