- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Onun dilinde konuşarak diyesim geldiOnunla nasıl iletişim kurabilirim?
Farsca konuşuyor Arapça olsaydıOnun dilinde konuşarak diyesim geldi
Türk erkeklerinin odunu da var romantiği de anakuzusu da özgür ruhlusu da
Herkes aynı fabrikadan çıkmıyor ki
Yabancı bir erkekle birlikte olanlara yönelik sordum o yüzden :)Ne kadar yüzeysel bir şey sormuşsunuz. :))) Şey gibi, Türk erkekleri nasıl? Çok değişken bir soru.
Oo evet farsça daha zor diye duymuştumFarsca konuşuyor Arapça olsaydı
Afganİranlı mı?
Aynen en iyisi İngilizce iletişim kurmak :)Oo evet farsça daha zor diye duymuştum
Oo zenci diyosunn
Zenci değil :)Oo zenci diyosunn
Bende çok afgan gördüm bi bölgede ama zencilerdi ama afganlar çekik gözlü olyor due bi dk kafam karıştı
Tripten ziyade espri de yapamamBoşver dilini tam anlayamıyorsun trip de atamazsın buna
Ne kadar yüzeysel bir şey sormuşsunuz. :))) Şey gibi, Türk erkekleri nasıl? Çok değişken bir soru.
Bilemedim ya bu ülke hakkında bazı bilgilerim var ama insanları hakkında yok malesef
tam hoslaniyorsun onu bile bilmiyorsun boyle bir maceraya atilma. aile yapisi kulturel farklar falan ne gerek var?Sınıfımizda yabancı bir çocuk var. Onu beğeniyorum. Ama pek Türkçe bilmiyor kendisi. Ülkesi hakkında da cok iyi şeyler duymadım. Tabi bu onun da kötü olduğu anlamına gelmez. Bazen onu bana bakarken yakalıyorum. Tam hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama. Terazi kadınıyım da
Sizce yabancı erkekler nasıl olur? Onunla nasıl iletişim kurabilirim?
Hangi ülke? :)Inanilmaz genel bir soru olmus. Benim esim Turk degil ama ne Turk erkeklerini ne de onun milliyetindeki erkekler hakkinda bir genelleme yapamam. Ben esimi o oldugu sectim nereli oldugu onemli degildi, milliyeti ile ilgili nasildir acaba oranin erkekleri diye hic dusunmemistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?