- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
Evet çoğu kişi beni Ticaret Meslek öğrencisi zannediyorPardon ben sizi liseli zannettim kusura bakmayın :) biraz daha gözlemleyin bakalım olmazsa kısmet böyleymiş der geçersiniz :)
Nasıl iletişim kurmaliyim? Bir bahane bulmaliyimBir ülkeye bakarak genelleme yapmaktan yana değilim. Kültürel faktörler, eğitim seviyesi vesayre bunlara bakmanız gerekir. Ben genellikle Afganları samimi buluyorum. Çalıştığım yerde Afganlar var. Çoğunlukla zeki ve cana yakın buluyorum. ‘Yabancı erkek’ olarak bakmayın olaya bence. Her yabancıda olduğu gibi iletişim kurarak tanırsınız birisini
Çocuk sınıfında olduğuna göre ortak bir diliniz var diye düşünüyorum? Onun haricinde iletişim illa konuşma ile olacak değil. Ne bileyim, yanınızda kurabiye vardır paylaşırsınız. El kol hareketleriyle, mimiklerinizle bile iletişim halinde olabilirsiniz. Olmadı onun konuştuğu dilden en basit kelimeleri öğrenip kullanabilirsiniz; merhaba, nasılsın gibi.Nasıl iletişim kurmaliyim? Bir bahane bulmaliyim
Tamam teşekkür ederimÇocuk sınıfında olduğuna göre ortak bir diliniz var diye düşünüyorum? Onun haricinde iletişim illa konuşma ile olacak değil. Ne bileyim, yanınızda kurabiye vardır paylaşırsınız. El kol hareketleriyle, mimiklerinizle bile iletişim halinde olabilirsiniz. Olmadı onun konuştuğu dilden en basit kelimeleri öğrenip kullanabilirsiniz; merhaba, nasılsın gibi.
Farsça konuşuyormuş ya Arapça olsaydı anlasirdikÖnce dilini bilerek anlaşırsın
Akışına bırak be güzelim her insan farklıdır.
İnşallahTanımak lazım da eğlenceli olabilirHep istemişimdir belki de çok iyi anlaşırsınız hem hoşlanıyorsun
dubai çok pahalı arap prens falan yoksa kısmet boşverinBen daha çok Dubai taraflarında yaşamak istiyorum Arapça öğreniyorum :) Bilemiyorum ki suan onu tanıma aşamasındayim
Belki çıkar Allah bilir orasınıdubai çok pahalı arap prens falan yoksa kısmet boşverin
he canim hic farketmez. sevince samanlik seyran olur.Bence ırk dil farketmez beni sevse yeter
Dalga mı gectiniz anlamadım?he canim hic farketmez. sevince samanlik seyran olur.
Hoşlanmıs sizden demek kiAy benim bir Ingiliz bebe vardı.
Bir dadandı, bir dadandı. Dakika başı, gece gündüz aramalar etmeler. Pas vermedikçe daha çok ısrar etmeler.
En son şey diye düşünüyordum 'Ulan Ingiltere'de kadın mi kalmadı?' falan.
Ya da asosyal manyağın tekiyse, bulduğuma yapışam kafasında biri de olabilir. Bilemediiim.Hoşlanmıs sizden demek ki
11 senedir kultur catismasi yasiyorum sevdigim ve sevildigim insanla muhtemelen 12. senenin sonunu goremeyecegiz. kultur farkini onemseyin.Dalga mı gectiniz anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?