Ve öğrendim ; Evliymiş!

aynen o yuzden yol yakınken farketmeme sevınıyorum 1 bucuk aylık bı ılıskı bızımkısı. tek sevındıgım bu zaten bu olayda

bu midesizlerle diyaloğa girme canım boşuna daha çok sinirin bozulur.

Arkana bile bakma. Ne olacak boşanıp senle evlense bile ne olacak, aklanmış mı olacak. Sakın seni kandırmasına izin verme, adam düpedüz yalancının önde gideni. Daha çok söverdim de banlanmayım şimdi
kandırmazki o da ayrılıgı hemen kabul etti zaten

Bu kadarı oha ama
Rezil et elaleme yaaa
Barınamasın bu pis herif

Belki de eşi kendisine "Seni Telekomdan aradılar, başvuruda bulunmuşsun. Ne başvurusu bu?" deyince sizin eşi ile irtibat kurmamanız için size "Karım da biliyor ve beni böyle kabul ediyor" ayağı çekti?

Her şeyi anlatmakla gerektiği kadarını anlatmak arasında büyük bir fark var yalnız. Demek istediğim arayıp " Eşinizle bir ilişki yaşadık, evli olduğunu öğrendiğim gün ayrıldım, bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm" dersiniz. Didikletmezsiniz kendinizi. Etkisi olur, olmaz, o kadın kim ki onun nezdinde rezil olasınız? Esas böyle Telekomdu vb. oyunlara girmeniz gereksiz. Telefonla ulaşıp özetle durumu anlatır, inanmaz-kanıt görmek isterseniz gösterebilirim der, tepkisine göre bir yol izler, sonra da ardınıza bakmazsınız bir daha.

Karisi yollu ne demek? Nasil laflar bunlar ya
Hemen ayriligi kabul etti diye uzuluyorsunuz birde.
caninin acisina veriyorum ben.. kadinin bosanmamak icin belki sebepleri var belkide seni kandirdigindan daha guzel kandirdi karisini..bu durumda yollu olan konu sahibi sen oluyorsun birde karisina yollu diyorsun. valla cok yazik ya

caninin acisina veriyorum ben.. kadinin bosanmamak icin belki sebepleri var belkide seni kandirdigindan daha guzel kandirdi karisini..bu durumda yollu olan konu sahibi sen oluyorsun birde karisina yollu diyorsun. valla cok yazik ya
Aynen oyle

Son düzenleme:
Üslubun çok çirkin .
Karısının boşanmamış olması , senin tabirinle " yollu " olduğunu göstermez .
Belki o kadının da haberi yok aldatıldığından nerden biliyorsun ?
Bence karıısı da yollu cunku ben 1 bucuk ayda olayı cozduysem 7- 8 sene karısnın bunun bırcok pıslıgını cozmus ve sımdıye bosanmıs olması lazımdı

Bence karıısı da yollu cunku ben 1 bucuk ayda olayı cozduysem 7- 8 sene karısnın bunun bırcok pıslıgını cozmus ve sımdıye bosanmıs olması lazımdı
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla ben bu tarz kelimeleri görmek istemiyorum. Sevgilisinin karisina yollu yazmis arkadas ilgilenir misin
İcimden gecenleri yazamiyorum senden rica etsem Allah askina yollu olan adamin karisi mi abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…