Merhaba bayanlar! Şu an yaşıyor muyum , ölü müyüm bilmiyorum. Bu sancıdan nasıl kurtulacağım, sadece bunu düşünüyorum yani kendi canımın derdine düştüm. Çünkü çok acı çekiyorum. Aslında şüphelerim de oluyordu hatta buraya konu da açtım ama her seferinde öyle konuşuyordu ki inanıyordum. Son olayı yazıcam sadece. Yine benim talebimle buluştuğumuz gün tam bana "benimle evlenir misin" dediği anda masada ters duran telefonu çaldı; aysoşum... diye kayıtlıydı. Güya eski eşi kendisi.... "Niye aysoşumm diye kayıtlı" dediğimde "sen yanlış gördün aysoş yazılı" dedi ve o sıra el çabukluğu ile değiştirdi, "aysoş" yaptı. Sonra ben daha önce telefonunu hep saklamasından şüphe edip saygıyı bir kenara bırakarak telefonu elinden çekip aldım. Tuş kilidi şifresini daha onceden gözlerimle ezberlemiştim. Tuş kilidini açamıcam, bilmiyorum zannetti ben açınca yerinden fırladı ve o sıra gördüğüm; eşiyle "aşkım, karıcım" diye yazışmalarıydı. "Hani boşanmıştın, boşandığın eşinle neden böyle yazışıyorsun" dediğimde epey kıvrandı, "tamam anlatıcam" dedi. Netice itibarıyle aslında boşanmamış olduğunu, davalık olan bir ev nedeniyle yalakalık yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ben "bitti" dediğimde alkolün de etkisiyle ben "seni bırakmam" vs gibi laflar etti ama bunlar sırf beni sevdiğine inandırmak için numaradan söylenmiş sözlerdi. Ben madem bitti şüphe duyduğum her şeyi öğreneyim de öyle bitsin dedim ve hiç sinirlenmedim karşısında. Bana kız kardeşimle oturuyorum demişti ve daha once "sıze geleyım" dememe rağmen kabul etmemişti. Ben de bunu da öğrenmek ve kız kardeşine iki çift laf söylemek için "kız kardeşine gidip onla da konuşucam " dedim. Bu arada yanımdayken bana mesaj yazıyor "ben ettim sen etme seni seviyorum" vs.. Yolda giderken elimi tutmaya çalışıyor, biraz da işin gırgırında.. Gittiğimizde kız kardeşi uyumuştu saat 2 idi çünkü. Sonra bu halde gitme eve, burda kal sana ayrı yatak yaparım dedi. Ok dedim. Burada tepki gösterenler olabilir amacım telefonunu iyice incelemekti.. Ki ayrı uyudum yani aslında uyuyamadım. O alkollü olduğu için hemen uyudu , ben telefonunu aldım ve bu adam boşanmamış olduğu , benimle çıktığı gibi bir de yazıştığı 2 kız daha var. Bana söylediği şeylerin aynısını da onlara da söylüyor hem de "evlilik vaadinde" bulunuyor... Bu arada biz çıkarken babası vefat etmişti. Cenazeye boşandım dediği eşini de götürmüş meğer mesajlarından anladım; "Yanıma gel, alt kattayım" vs diyor aynı anda benle de yazısıyor "çok kotuyum keske yanımda olsan, sen babamın bana bir armaganısın, o gitti, giderken seni gönderdi" diye.. Ertesi sabah oldu ben hazırlandım"Ben gidiyorum, bitti beni arama, sözleşme de iptal" dedim , bu arada o "haklısın adilik, hainlik yaptım, sana yapmamam lazımdı, senin bu kadar sevdiğini bilmiyordum, boşlukta oldugun için benlesin sanıyordum. Eşime yalakalık yapıyorum, boşanıcam o evi ona kaptırmak istemiyorum, bir çözüm buldum; ben boşanayım aklanıp paklanayım karsına öyle cıkayım. Ben seninle evlenicem" dedi. Ama içinden ayrıldığımıza seviniyordu bence çünkü iş anlamında kullandı biraz beni. Sonra iş ilişkimiz de olduğu için o gün de irtibat halinde olduk yani dün.. Ve yine bitmesine rağmen dün akşam "iyi geceler" mesajı yazdı, sabah da aradı "günaydın" diye.. Ben de bu sabah iş ilişkimizi koparıp, mesaj attım "beni kesinlikle arama, ben seni bir gün bile beklemem" diye. O da cvp yazmış "biliyorum benden nefret ediyorsun, seni çok sevdim, seviyorum. Beni engellemene gerek yok, arama desen aramam, inşallah musmutlu ol. vs Bu arada ben bitti demiştim ama o "tamam bitsin boşanana kadar, irtibatımızı koparmayalım sevgili de olmayalım ama görüşelim demişti. Ben de istemem dedim. Çünkü bunu demesinin nedeni iş anlamında benim gücümden yararlanmaktı. Takdir sizin. ben şimdi arkadaşlarını kardeşini arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum, sizce ne doğru olur..Herkes hiçbir şey yokmuş gibi davrandı. Çevresine de rezil oldum belki ben onun evli oldugunu bile bile birlikteydim sandılar..