Ilk okudugumda vaktim yoktu. Kisa bir yorum yapmistim.
O kadar benzer bir olayı bir arkadaşım yaşadı ki. Adam aynı adam miydi acaba diyecektim:) fakat bizimki 3 yıl kadar
Önce oldu.
Senin gibi 1 ay sonra falan aynen senin gibi öğrendi evli olduğunu ayrıldı tabi. Adam yalvardı biz bosaniyoruz ev yüzünden uzatıyorum dedi.
Arkadaşım karısını bulup anlaticam herşeyi evde bu se....fsize kalmasın dedi.
Sosyal medyadan buldu kadini pek zor degil oyle seyler. Iletisim kurdu falan telefonla konuştular.
Allahım kadin kıza ne hakaretler senin yüzünden bitiyor ayrılıyoruz diye bağırdı.
Arkadaşım ben size yardım etmek için aradım bilmiyordum falan dedi ama kadin dava acacagim sana da deyip kapadı telefonu.
Bir kaç gün sonra avukatı aradı kadının anlat bakayım bana demis. Anlatmis arkadasim da haberim yoktu v.s.ogrenince ayrıldım. Avukat gelip şahitlik yaparmisin dedi, yaparım dedi arkadaşım.
Kadin evi aldı adamdan. Adamla ilgili başka kanitlarida varmis birsuru yazışmalar v.s. Adam kadını onlarca defa aldatmış zaten.
Hala görüşür arkadasim arada kadınla.
Kadının haberi olmaya bilir. Şöyle ki, vardir fakat affetmek istiyordur kocası sonuçta onun bilecegi iş.
Adamda suyuna giderek ikna ederek evi bolusmek icin ikiyuzlulukle boşanmaya çalışıyordur.
Ben böyle adamlara her türlü dersin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.