Ve öğrendim ; Evliymiş!

Seni Başka biri olarak tanıtmış olabilir. Haberi yoktur bence

Eşi senin oldugunu anlasa tepki göstermez miydi? Belki de eşi seninkine telekoma başvuru mu yaptın telekomdan aradılar demiştir, adam anlamıştır senin oldugunu.

eve gittiğim için kardeşiyle yasadığına inandım açıkçası.. ama arada eşine de gidiyordur aynı muhittelermiş eşiyle
Nerden biliyorsun kardeşinin evini kız atmak için kullanmadığını bence adam boşanmak üzere falan da değil boşanmak üzere olan biri rehbere aysoşum diye kaydetmez karısını

aynen o yuzden yol yakınken farketmeme sevınıyorum 1 bucuk aylık bı ılıskı bızımkısı. tek sevındıgım bu zaten bu olayda
Ah canım benim hakikaten baştan görmen iyi olmuş bunları eğer görmesen adam 4 kişiyi idare ediyor ya bide ortada adamım diye geziyor anlamıyorum niye böyleler...ucuz yirtmissin gerçekten umarım parani yememistir??canım birde bence acilen nonu değiştir kesinlikle!!!yarın birgün evlenirsin arayip durur rahatsız eder...

Son düzenleme:
Rabbim boyle mahlukatlardan korusun kızımızı bacimizi bizi .....ne adi bir insanmis ...hiç bir şey yapma Allah dan bulsun belasını ..sizede geçmiş olsun

Hepsi hikaye evli senide yan cebinde tasimaya çalışmış sarefsiz kesinlikle böyle insanlardan uzak dur

Bunun eşi de bunun gibidir belki piskin piskin sanane derse iyice sinirlerin bozulur o da şeref yoksunudur o da baskalariyla oluyordur belki. Kim bilir.

Bence sen şu işi boz.

Adamın ne mal olduğunu öğrendikten sonra hangi cesaretle gidip evinde kalıyorsunuz ki?
Deli cesareti falan mı bu nedir? Adam karıma her şeyi anlatır korkusuyla gece gırtlağınıza yapışsa ne yapacaksınız orada.
Çok saçma hareket etmişsiniz. Dıdısıyla mıdısıyla uğraşmayın artık da. Def edin gitsin.

arkana bakmadan kaccc ne sekilde olursa olsun asla konusma seni kandırmasına müsade etme

Bence ortada boşanma falan yok. Karısıyla da konuşmanı tavsiye etmem. Kadın "erkektir yapar" falan diyebilir. Dediğin gibi bu kadar uzun süredir kadının bir şeyden suphelenmemesi çok zor. Bilmezden geliyordur. Ayrıca 1.5 aylık ilişkide evlenme teklifi etmesinden kendini belli etmiş. Adam tam bir omurgasız

Bence karıısı da yollu cunku ben 1 bucuk ayda olayı cozduysem 7- 8 sene karısnın bunun bırcok pıslıgını cozmus ve sımdıye bosanmıs olması lazımdı
hmm karısı yollu demek. evli olduğunu bile bile adamın karısını aramış ve bir süre de olsa görüşmüşsün ve hatta evine gidip kalmışsın sen ne oluyorsun peki bu durumda?

Son düzenleme:
Şaka gibi... Resmen bir dizi konusu gibi... Arkana bakmadan koş. Ve bir dahaki sefere konuştuğun kişilere dikkat et. Sonra sen zararlı çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…